Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Livet rullar på.

Skrivet 2017-04-28 klockan 23:46:48

I fasansfull fart! 

Vi har flyttat! Vi bor kvar i våran stad, kommer aldrig lämna Örebro. Men vi fick tag i större lägenhet! Äntligen, efter flera års sökande och letande. Vi flyttade den 3 januari och Jolie fyllde den 7e, så jag packade upp hela lägenheten på tre dagar haha! Så hon fyllde 6 år. Lilla fisen, våran blivande gymnast. Sen blev det februari och Liam, våran stöddiga tonåring, fyllde år. Han fyllde 14! Omg, har jag ett sånt stort barn..Och sen kom mars och skulle Leon fylla år. Han blev 9 år! Han som kommer bli våran kvinnorättskämpe, född på självaste internationella kvinnodagen. Sen fyllde Varya häromdagen. Hon blev 5 år! Våran arga Varya som ingen sätter sig på. 
Nu har vi en liten paus för i juni fyller Marlon, asså vad är han för nånting haha går inte att välja, 11 år och Ymer, våran tuttätande dansbebis, fyller 1 år. 

Jag vet inte var jag är i livet men jag har hittat en hobby; att sticka. Så det gör jag så fort tillfälle ges. Jag tänkte försöka blogga lite bättre då och då istället för en gång om året. Bloggen har kommit på tal vid några tillfällen så ja, kände att det vore kul :) 


RSS 2.0