Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Nättroll.

Skrivet 2016-09-17 klockan 23:45:32

Det här med att blogga från mobilen är inte riktigt min grej. Appen har ju blivit skitkonstig.

Men att blogga alls har jag tappat lusten för. Mitt gamla jag hade blivit skitförbannad och bloggat på som vanligt. Nu har jag blivit 'vuxen' och orkar inte riktigt. Orsaken är att någon tar kontakt med folk via internet och låtsas vara någon nära till mig och min familj. Tar bilder från min blogg eller min gamla bilddagbok, som är låst. Har stängt den för längesen och tog bort massor med folk när jag fick första kontakten av en okänd människa som 'någon' tagit kontakt med och skickat mina bilder till för att visa upp 'sitt' liv och 'sina' nära. Det är inte bara en eller två personer utan anknytning till varandra som tagit kontakt med mig av oro eller för att bekräfta att personen de haft kontakt med sagt saker som verkar skumma.
En av dem som tog kontakt med mig hade bildgooglat de skickade bilderna och kommit till min blogg. Jag känner inte denna person men jag har en aning om vem det är.

Vad får en ut av detta då? Jag har ingen aning och jag tycker också att det låter skitkonstigt. Nu var det längesen någon okänd person tog kontakt med mig som haft kontakt med denna person som utger sig för att vara någon jag känner/lever med. Kan ju dels bero på att jag knappt bloggar och typ aldrig lämnar ut tankar och händelser för läsare och följare. Jag uppdaterar knappt på Facebook ens.

Så funderingarna de senaste månaderna har varit, ska jag radera hela bloggen eller bara låta den fortsätta ligga död? Jag har ingen aning. Tanken har ju de senaste åren varit att ta upp det igen.

Lämnade Korvar
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Skrivet 2016-09-18 Klockan 19:34:39
Du kan ju låsa bloggen också, som ett alternativ. I fall att du en dag känner för att blogga igen. Man vet ju aldrig med framtiden tänker jag? Istället för att radera allt :).

Jag saknar tiden när du bloggade, men förstår att man slutar. Jag har alltid skrivit så är nog därför jag fortsätter. Men känner igen mig i det du skriver också, man slutar lite lämna ut sitt liv som förut. Kanske för att man helt enkelt är äldre och värderar livet utanför mera?

Obehagligt dock med den som håller på att utge sig för att vara du eller någon nära. Känns väldigt creepy!
URL: http://www.saramadeleine.se

Postat av: Anonym

Skrivet 2016-09-23 Klockan 09:26:24
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !!!


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0