Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Nättroll.

Skrivet 2016-09-17 klockan 23:45:32

Det här med att blogga från mobilen är inte riktigt min grej. Appen har ju blivit skitkonstig.

Men att blogga alls har jag tappat lusten för. Mitt gamla jag hade blivit skitförbannad och bloggat på som vanligt. Nu har jag blivit 'vuxen' och orkar inte riktigt. Orsaken är att någon tar kontakt med folk via internet och låtsas vara någon nära till mig och min familj. Tar bilder från min blogg eller min gamla bilddagbok, som är låst. Har stängt den för längesen och tog bort massor med folk när jag fick första kontakten av en okänd människa som 'någon' tagit kontakt med och skickat mina bilder till för att visa upp 'sitt' liv och 'sina' nära. Det är inte bara en eller två personer utan anknytning till varandra som tagit kontakt med mig av oro eller för att bekräfta att personen de haft kontakt med sagt saker som verkar skumma.
En av dem som tog kontakt med mig hade bildgooglat de skickade bilderna och kommit till min blogg. Jag känner inte denna person men jag har en aning om vem det är.

Vad får en ut av detta då? Jag har ingen aning och jag tycker också att det låter skitkonstigt. Nu var det längesen någon okänd person tog kontakt med mig som haft kontakt med denna person som utger sig för att vara någon jag känner/lever med. Kan ju dels bero på att jag knappt bloggar och typ aldrig lämnar ut tankar och händelser för läsare och följare. Jag uppdaterar knappt på Facebook ens.

Så funderingarna de senaste månaderna har varit, ska jag radera hela bloggen eller bara låta den fortsätta ligga död? Jag har ingen aning. Tanken har ju de senaste åren varit att ta upp det igen.


RSS 2.0