Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Efter tre år.

Skrivet 2016-05-03 klockan 20:48:26Nu äntligen efter tre jävla år har väntan tagit slut. Så här skrev jag på Facebook den 14 april; 
"Efter flera års väntan, frustration över att stå hjälplösa för ingen hjälp finns att få, inga svar någonstans och ett evigt pusslande med att få vardagen att fungera och egenpåhittade lösningar har vi idag äntligen fått svar. 
Marlon har atypisk autism med selektiv mutism. Det betyder att vi äntligen, äntligen kan få hjälp. Snacka om att vi gråtit, vilken lättnad. Ett svar. Det finns hjälp." 

För mig var det ett självklart svar på våran son. Men att få det bekräftat och äntligen veta att vi äntligen får hjälp, KAN få hjälp, är helt fantastiskt. Vi fick hem jättebra papper som barnen kan läsa, de är framtagna utifrån Marlons egna svårigheter och vad han har lätt för. Samt att vem som helst kan ha autism. Det bästa med Marlon är nog att han inte kan ljuga. Han är så ordningsam och ordentlig, otroligt pålitlig. Älskade barn, du är så stor och fin. Våran rikedom! 


Lämnade Korvar
Postat av: Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Skrivet 2016-05-05 Klockan 11:41:43
Minns när en väldigt nära till mig fick sin Aspergers diagnos en veckan innan hen slutade nian... Hen hade blivit mobbad, misshandlad och utsatt för förtryck i 10 långa år. En skolgång där ingen brydde sig, en förälder som kämpade planlöst tills det kommer en vikarierande skolläkare som misstänkte att något inte var som det borde (trots att föräldern länge påtalat saken). Ett barn/ungdom som blivit bråkade på om alla "normala" saker, tjafs med mat, kläder, dammsugare och att tvätta sig. Ruckna rutiner osv, först då nästan som vuxen få sin diagnos. Det är förjävligt att vi med den kunskap vi idag har om diagnoser av olika slag ändå inte får dem snabbare?! Att vårdnadshavare ska slitas och dras i tillsammans med det värdefullaste dem har 😰. Blir så förbannad när jag tänker på er väntan! Trots att ni nu vet, varför kunde ingen hjälpt er tidigare?
URL: http://www.saramadeleine.se


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0