Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

26 veckor.

Skrivet 2016-03-27 klockan 10:30:52


Halvtid. 


22 veckor. 


24 veckor. 


Och senaste, jämförelse innan jag blev gravid och 25 veckor. En viktskillnad på 10 kg haha :) 

Jag tycker tiden går så himla fort. Idag har jag gått 26 veckor och det är full fart i magen. Nu börjar jag känna det där trycket upp mot vänstra revbenen, annars tycker jag att jag mår som vanligt. Det är bara en mage som växer. 

Jolie och Varya förbereder för fullt för att det ska komma ett syskon. De leker bebis och mamma, tittar på gamla bebiskläder som de klär sina dockor i och frågar om bebisen i magen. Varya har slutat amma, snart 4 år gammal. Kände att det var dags när jag blev känslig och kände obehag. Ibland har jag vaknat av att hon snuttar iaf ;) Men hon har varit helt ok med det så det känns skönt. 

Jag jobbar på som vanligt men känner att det eviga vändandet på dygnet börjar slita på mig. Psyket börjar ta stryk. Kan också bero på att det har varit mörkt en längre tid och jag inte sett solen så mycket de senaste månaderna. Nu när jag jobbar på nätterna känns det lite mysigare för jag ser det ljusna på morgonen och jag hinner uppleva ljuset på eftermiddagen längre och längre stunder. 


Lämnade Korvar
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Skrivet 2016-03-28 Klockan 15:43:31
Går fort! Man ser verkligen skillnaden, tror du att Varya kommer vilja börja igen när bebis föds? Tänker om du kommer tandemamma? :)

Svar: Ja, vi får se :) Jag kommer inte ha något emot det som jag känner nu.
KalsongMorsan

URL: http://www.saramadeleine.se

Postat av: Lillemor

Skrivet 2016-03-30 Klockan 16:57:40
Vad fin du är med magen! Hoppas du får hjälp av småtöserna sedan.Du ligger verkligen i med jobb och barn, tycker du är duktig, det är inte lätt att finnas överallt.Allt gott till dig!
Kram!


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0