Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

26 veckor.

Skrivet 2016-03-27 klockan 10:30:52


Halvtid. 


22 veckor. 


24 veckor. 


Och senaste, jämförelse innan jag blev gravid och 25 veckor. En viktskillnad på 10 kg haha :) 

Jag tycker tiden går så himla fort. Idag har jag gått 26 veckor och det är full fart i magen. Nu börjar jag känna det där trycket upp mot vänstra revbenen, annars tycker jag att jag mår som vanligt. Det är bara en mage som växer. 

Jolie och Varya förbereder för fullt för att det ska komma ett syskon. De leker bebis och mamma, tittar på gamla bebiskläder som de klär sina dockor i och frågar om bebisen i magen. Varya har slutat amma, snart 4 år gammal. Kände att det var dags när jag blev känslig och kände obehag. Ibland har jag vaknat av att hon snuttar iaf ;) Men hon har varit helt ok med det så det känns skönt. 

Jag jobbar på som vanligt men känner att det eviga vändandet på dygnet börjar slita på mig. Psyket börjar ta stryk. Kan också bero på att det har varit mörkt en längre tid och jag inte sett solen så mycket de senaste månaderna. Nu när jag jobbar på nätterna känns det lite mysigare för jag ser det ljusna på morgonen och jag hinner uppleva ljuset på eftermiddagen längre och längre stunder. Glad påsk!

Skrivet 2016-03-25 klockan 23:22:33Varya kör på "julen varar ända till påska" 

Glad påsk önskar familjen Korv! 

RSS 2.0