Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Utredningen och allt.

Skrivet 2016-02-14 klockan 21:17:11
Minns ni att vi försökte få hjälp med Marlons sömn otroligt länge innan jag fick nog och vi äntligen fick sömntabletter? Då hade vi gått på samtal i 1,5 år utan något resultat. Under den här tiden bad vi om att få en ny utredning men när sömntabletterna äntligen räddade vardagen så kändes allt så lugnt och fridfullt att utredningen kändes onödig. Sen fick vi en tid, efter 1 års väntan. På pappret stod det att det skulle ta hela dagen men vi satt där i 1,5-2 timmar. Det var september -14.
Vi hörde inget, tiden gick och allt föll nästan i glömska. Nu för några veckor sen damp ett tjockt kuvert ner i brevlådan. Massor med inbokade tider på Bup i februari och mars? Nu? Jag fattade ingenting och blev väldigt upprörd. Inte en fis har vi hört av dem på snart 1,5 år och nu detta? Det första jag gjorde var att kolla igenom kalendern så att vi var fria alla dagar, men jag fick byta ett nattpass och ta bort ett för att kunna gå på två tider som var på morgonen efter avslutat nattpass. 

Jag är inte så kry i hjärnan att jobba hela natten och sen sitta på möte innan jag får sova. Men jag har bästa kollegorna så det löser sig alltid med att pussla. 

Men faktiskt. Jag bryr mig inte längre. Vad skulle ni ens få för hjälp nu när vi var klara i december -10 och sen dess inte fått stöd eller hjälp med ett skit? Inget. Samtalen om hans sömn var onödig och bortkastad tid på inget. När jag hotade med att orosanmäla mig själv för att jag snart slår barnet när han inte sover, att de först DÅ hjälper med sömnen? Sen? Inget. Allt med Marlon har vi fått jobba på, lösa och hitta sätt själva. Nu är han snart 10 år och har precis börjat tala i skolan. 

Han går inte längre på morgonfritids för nu vet vi hur vi ska få iväg han när han är vaken. Men det har vi fått komma på själva. Skolan har varit fantastisk. Aldrig någonsin har de krävt att han ska tala, tar hänsyn, låter han vara och gå undan. Vila när han får huvudvärk, vi har aldrig hört något från varken Marlon själv eller skolan att något någonsin skulle vara ett problem. Lärare som bryr sig för mycket tycker han inte om men det har vi fått ta med dem, så låter de bara han vara. 

Men vi går dit och lyssnar på vad de har att säga. Som sagt, jag bryr mig faktiskt inte längre. 
Lämnade Korvar
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Skrivet 2016-02-16 Klockan 10:42:18
Fy så dåligt! Få vänta så länge! Helt galet, blir förbannad. :(

Förresten är dag kanske dags att uppdatera din header? ;)
URL: http://www.saramadeleine.se


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0