Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

23 september.

Skrivet 2015-09-23 klockan 11:12:28
Vet ni, att jag har bloggat (skrivit dagbok på Lunarstorm först då) sen jag var 16 år? En del har följt mig i 14 år alltså. På dessa åren har jag lärt mig mer än jag trodde om mig själv, genom andra och genom bloggen. Mycket genom bloggen. Jag har skrivit en del olämpliga saker, uttryckt mig olämpligt och väldigt dumt vissa gånger. Men vet ni, att ni har lärt mig så mycket! Idag fyller jag 30 år. Jag vet fortfarande inte vem jag är eller vad jag vill, men jag är någonstans där jag aldrig trodde jag skulle komma. Tack för att ni alla, som läser, kommenterar och delar med er, har lärt mig så mycket. Tack för att ni följt mig genom åren och att många av er hittat hit. Ni är bäst! 

Lämnade Korvar
Postat av: Anonym

Skrivet 2015-09-23 Klockan 11:47:35
GRATTIS PÅ 30ÅRS DAGEN

Postat av: Carro

Skrivet 2015-09-23 Klockan 23:42:25
Grattis på din dag! :)

Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★

Skrivet 2015-09-28 Klockan 12:36:42
Jag minns när jag började läsa din blogg, det var när William var nyfödd, så är väl runt 11 år? Helt galet, tycker nyss man var i den åldern :-p. Grattis :)

Svar: Ja, tiden flyger iväg. Har nog inte fattat förrän nu att jag faktiskt inte är så liten längre.
KalsongMorsan

URL: http://www.saramadeleine.se

Postat av: Lillemor

Skrivet 2015-10-04 Klockan 21:11:51
Stort Grattis på födelsedagen i efterskott!
Har följt dig länge och tittar in emellanåt.
Men kommenterar inte. Men jag brukar tänka på dig ibland.
Tyckte och tycker du är en sjujädrans mamma.
Kram1 Lillemor

Svar: Tusen tack Lillemor!
KalsongMorsan

Postat av: Cryylv

Skrivet 2015-12-21 Klockan 11:42:49
Bättre sent än aldrig eller tvärtom beroende på vad man tycker, hur som helst GRATTIS! Även till DIG<3 om du ser detta. E84. Kan lika gärna skriva God Jul & Gott Nytt År till er nu direkt då ja ändå är fel ute mestadels. Men så var det ju adhd jag hade också. Driver nyktert och drogfritt sen flera år. Inte en droppe alkohol efter allt som kostade för mycket. Hade en grymt tuff tid där ett tag men skit samma , ja lever för livet. NU TILL SAKEN : Fan va åren går, och tack Liam för din kommentar " Vi e ju redan 55 st " Marlon verkar göra bra i från sig som alla andra av dina och tobbes korvisar. Vet ju bara vilka Liam, Marlon och Leon är, och dom är ju även dom jag träffat. Men som sagt tiden går, jag är inne och läser nångång emellanåt. ibland kan det gå månader emellan, men det är som att en korv är alltid en korv och det kommer alltid finnas folk som läser och ögonen blir som bollar på när du lagt upp en mostårta eller att du precis bajsat hhahahah. Fanns en hel del bra minnen ja tog med mig. Som E84 när vi drog jämnt, för det hände ju faktiskt och när de stunderna infann sig var jag på en helt annan planet. Älskar den människan, då jag efter allt insåg att jag lärt mig mycket av en oerhört fin person inte bara ett vackert utåt, men även ett fint inre. Hoppas hen har det bra eller så bra det går när det finns fega små kräk som inbillar sig att dom äger andra. Ja vet inte, men känns som J va bäst för henne om ja ska se det ur nån positiv vinkling. Ja va nog inte menat, utan .. Publicera inte denna . Ja vill inte att bögen ska slå henne i onödan. Han har samlat poäng han. Vet lite saker nu som han inte borde tycka va spec


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0