Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Marlon har fyllt nio år!

Skrivet 2015-06-06 klockan 23:40:35
På tal om annat så fyllde våran Marlon hela NIO år i torsdags! Hur fasiken gick det till?! 

Vi firade honom här hemma med önskemat och prinsesstårta. Sen gick vi upp på stan där det var marknad. 


Han kände sig stressad över att han inte visse vad han önskade sig och bad om några fler dagar att tänka. Inga problem. Med Marlon är det mesta väldigt speciellt, ibland vet vi inte alls hur vi ska göra haha :) Men så kom han på igår, tror jag, att han önskade att få klippa sig och så ville han ha en mobil. 


Sen ville han inte ha något annat. Men släktingar har gett honom pengar så han kan handla något när han kommer på om han vill köpa något han behöver. 


Leon klippte sig ikväll när Marlon var ute och lekte. Han blev så nöjd! Förra gången jag klippte av håret blev han så arg för det blev fult. Jag fattade inget, men sen kom vi på att den frisyren vi tittade på var i lite annan hårfärg och hårtyp än hans egen. Så ikväll pratade vi och sa att det kanske inte blir exakt samma, för de har använt vax, det är lite annan färg på hens hår osv. Men han blev så nöjd och det är skönt! 


Även Marlon klippte av sig kalufsen! Wow, han klarade att låta mig raka runt om, att jag drog i håret och sånt. Inga problem! Han ville dock ha kontroll och se hur det såg ut hela tiden och när vi var klara var han så nöjd och log hela tiden "Jag älskar det här!!" och klappade på sitt hår. Ska ha det i åtanke nästa gång så han inte får en chock varje gång han klipper sig. Typ en gång om året. Jag fick tom en kram av han..snyft :'( 

Nu är barnskaran färdigkalasade för detta år! 
Lämnade Korvar
Postat av: Christer Sundström

Skrivet 2016-07-02 Klockan 07:13:52
Men herregud, åren går verkligen fort :D Stora grabbar nu...


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0