Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Kub.

Skrivet 2015-12-29 klockan 09:29:00
Igår morse hade vi tid för att titta på våran bebis och göra kub testet. Jag hade gått av min fjärde vakna natt så det var skönt att inte behöva vara orolig att försova mig ;) 


Allting såg jättebra ut och det var en lättnad att se lillhjärtat röra sig. Det visade en ynkligt låg chans för kromosomfel. Jag har knappt känt att jag varit gravid förutom när jag mådde illa i två dagar någon gång där i början. Jag är iofs väldigt trött hela tiden så jag blev tvungen att käka järn, mitt tarmsystem funkar inte som det ska längre. 

Vi är beräknade att få i början av juli men om vi räknar hur de andra barnen kommit och den gör som dem så kommer den troligtvis redan i juni. 

Nu när barnen fått se bilderna på sitt blivande syskon blev det mer verkligt för dem. Min mage har exploderat så de hade redan fattat om vi inte sagt något ;) Det syns så tydligt vad lik den är sina syskon. 

Det är så overkligt för det var så längesen. 
Vad säger barnen?

Skrivet 2015-12-09 klockan 11:20:43


Första bilden är tagen i somras och andra bilden är från igår. 

Liams reaktion "Varför?! Vi är ju redan 55 stycken!" 
Marlons största bekymmer är hur vi ska få plats i bilen. Vi har en sjusitsig ;) 
Leon säger inte så mycket utan myser bara runt, han är helnöjd för han har längtat efter att få ett till syskon. En lillebror vill han ha. 
Jolie är helt exalterad och tjatar om att mamma har en bebis i magen, hon har fantiserat om det väldigt länge.
Varya konstanterar bara att mamma har en bebis i magen och att det är hennes lillasyster. 

I juli, hoppas jag om den inte kommer före preliminärt utsatt datum enligt mensen, blir vi sexbarnsföräldrar. Våra senaste barn har kommit före bf ändå, så egentligen hoppas jag det mest för att vi redan har ett junibarn. Magen har exploderat och varit omöjlig att gömma. 

Det känns helt fantastiskt. 

RSS 2.0