Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Idag var det regn. Suck!

Skrivet 2014-05-14 klockan 11:02:59
Idag regnar det. Såg jag fel eller blixtrade det till? Runt påsk hade vi så fint väder, värme och skönt sen ba' kallt, grått och blåsigt hela maj. 

Idag kommer specialpedagogen från BUH (barn och ungdomshabiliteringen) hit. Vi får jämna besök av henne och Jolie ska använda sina hörapparater och genom lek lyssnar hon på Jolies tal. Sist hon var här märkte hon stor skillnad på Jolies tal, från att säga små stödmeningar tex "hjälpa mig" så kan hon faktiskt tala rena meningar med flera ord i följd. 
Jolie är liten, späd och söt men hon har en vilja och ett Jag som ingen sätter sig på. Hon älskar pedagogen som kommer hit men sist blev hon så arg på henne att hon först la sig på golvet och skrek, sen satte hon sig i soffan och tjurade. Jolie ville inte plocka i leksakerna och prata i den ordningen som pedagogen ville ;) Hon vill göra på sitt sätt och skriker bara och springer iväg när man ska försöka förklara. Med de andra och tom Varya så kan de lyssna och förstå. Marlon minns jag inte så tydligt. 

Nu har vi fått datum och tider som Leon ska besöka skolan, sin blivande klass och lärare! Hans blivande lärare är en person som både jag och Tobbe känner till sen innan och vi båda är så nöjda för hon är verkligen en bra person, öppen, fin och snäll med bra värderingar. Jag vet att det bara kommer bli bra, Leon ser fram emot att börja skolan! 
Leon är en sån fin och snäll kille, det är många som tycker han är annorlunda. På ett bra sätt, och blir förvånade över hur lugn och omtänksam han är. Att han inte är ruffig, stökig och inte förstår. Han är ju pojke, vuxna som träffar honom förväntar sig inte att han lyssnar när man pratar eller förstår. Det är kul :) 
Varya tror att hon är en bebis och vill vara nära och med mig, jämt. Vi har varit iväg och hälsat på hos hennes blivande dagmamma och vi kommer försöka åka dit lite då och då innan inskolningen. Farfar har ju sagt upp sig efter snart ett års barnpassning, det kanske jag berättade? Jolie och Varya kommer vara på varsin sida av stan men på jättebra ställen för dem båda. Skolbarnen kommer finnas på samma skola. Men gud, sluta växa ungar! Lämnade Korvar
Postat av: LILITH - Boktokig mamma med borderline

Skrivet 2014-06-05 Klockan 15:20:34
Ja hur får man dem att sluta växa och bli så stora??

Svar: Det går inte! Har försökt i flera år men inget funkar <3
KalsongMorsan

URL: http://www.lilith.se


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0