Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Hej igen!

Skrivet 2014-05-05 klockan 00:39:08
Hur länge och hur mycket orkar man innan man inte orkar mer? Måste man orka så gör man det bara. 

Imorgon kommer jag få ett samtal från en läkare och jag hoppas jag kan få något för ungen att sova på. Jag orkar inge vänta tills den 1 sep, då vi ska på ny utredning. Inte ungen heller. Vi vill sova. Han vill sova. Han vill det själv. 

Och Varya. Jag började jobba igen när hon var 9 månader och hon gråter varje gång jag ska åka, fortfarande efter ett år och fyra månader. Hon är bara med människor hon känner (farfar, pappa, Roger) eller på platser där hon är hemma, hemma hos oss eller hos farmor och farfar. Vi ska åka ut och hälsa på hos hennes blivande dagmamma någon dag här, Varya är inte svårflörtad bara lite blyg. 

Varya har inte svårt att tycka om andra, det är att säga hejdå till mamma som är jobbigt. Det gör ont i mig men jag vet att hon alltid är trygg och det vet hon själv. Fick hon välja skulle hon aldrig behöva vara i ett annat rum än jag. Hon är bara två år, fortfarande en liten bebis. Jag får inte glömma det. Jolie är också en bebis ;) Enligt hon själv. 


Haha Jolie i kläder som är strl 74 ;) Hon fyllde tre i januari. Hon är den minsta treåring jag haft! 


Och Varya. Lite annorlunda än de andra i den här åldern pga andra valmöjligheter. Två år gammal, ammar fortfarande fritt (alltid gjort) och är blöjfri sen åtta månader. 

Leon längtar efter att få börja skolan! Tobbe fick ett samtal för några veckor sen, Leon går ju inte på förskola så de har ju ingen lista på var eller vilka barn han känner men Tobbe gav dem några namn på barn han lekte med på sin gamla förskola. När vi fick hem pappren såg vi att han hamnar i samma klass som dem! Så himla roligt! De bor här på gårdarna omkring så de leker ju tillsammans ändå. 

Fatta liksom när man tänker tillbaka..Ungarna frågade hur länge jag och Angelica känt varandra, det är typ 20-25 år eller något! Sjukt vad länge det är..Tänk om de här vännerna är såna som de kommer ha fortfarande i vuxen ålder. 
De här bilderna är nästan exakt på dagen två år gamla. 3e och 4e maj 2012. 
Lämnade Korvar
Postat av: Sandra

Skrivet 2014-05-07 Klockan 12:37:24
Jag vet inte om ni har provat kedje-täcke till M redan, annars slår jag ett slag för ett sånt.
Jag har själv fått ett sånt via arbetsterapeuten på neurorehab o min 5,5-åriga son som aldrig sitter still eller sover, använder det ofta o slappnar av o sover som aldrig förr.
Vi har kontaktat arbetsterapeuten på vc för att få ett eget till honom eftersom mitt täcke är för tungt för honom egentligen.
(Mitt är på 8 kg o barntäckena är på 4 kg)

Svar: Vi får ingen hjälp och får isf stå för det själva om vi inte söker pengar via fond kanske. När Marlon vaknar på nätterna brukar jag lägga mig ovanpå honom för att han ska lugna sig och somna om, han minns aldrig något av detta men det är enda sättet när han går i sömnen, skriker av rädsla och inte vet var han ska ta vägen. Brukar hitta han på köksbordet och andra konstiga ställen.
KalsongMorsan

Postat av: Sandra

Skrivet 2014-05-07 Klockan 23:06:55
Prova att ring direkt till arbetsterapeuten på vc du oxå.
Jag håller tummarna för att ni får den hjälp ni behöver.
Kram


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0