Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Det här är Jolie.

Skrivet 2014-05-21 klockan 21:34:16


Det här är Jolie. Hon har blivit så stor nu! Snart 3,5 år gammal och är väldigt framåt. Hon frågar random folk ute om hon får kramas och om de har en bebis eller en hund hemma. Råkar vi stå utanför någons hem och de öppnar dörren vill hon gärna gå in för att titta. Folk som jag pratar med och mina vänner frågar hon om hon får se deras trosor och mage, om de har snippa och om det finns en bebis i magen. Hon kallar alla för 'hon' när hon använder den benämningen. Hon säger att alla barn är bebisar eller kompisar och frågar "hon har snopp/snippa?". 

Jolie slutade med blöja för drygt 1,5 år sen men älskar att ha blöja på sig och leka bebis. Jag ska vyssja henne i famnen medan hon kurar ihop sig vid tuttarna, ibland vill hon bli matad och bli bytt på blöja men det fixar hon själv. Vi har en gammal pipmugg som hon alltid ska dricka ur, "bebisdricka". 

Jolie har ett jävla humör och ska ta sönder och kasta saker när hon blir arg. Imorse skulle hon ta sönder sina trosor och ryckte loss lilla rosetten. I eftermiddags kastade hon sin docka och keps på backen ett antal gånger. Sen tappade vi bort kepsen någonstans på Marieberg och köpte en ny. Satunge men så charmig. Min mini-Jenny :) Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0