Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Äntligen.

Skrivet 2014-05-15 klockan 22:03:15
Nu i 1,5 år har jag försökt få tag i någon som kan hjälpa Marlon. Nu höll jag på att bli tokig och tänkte fan inte flytta ut i skogen igen så nu ringde jag runt för ..jag vet inte vilken gång. Men jag har varit otrevlig, skällt och brutit ihop flera gånger i telefon denna vecka till diverse läkare och vad de nu har för titlar. "Hjälp mig!!" 

Efter 1,5 år av samtal, träffar, evigt ringande så äntligen. "Sluta skicka runt mig! VEM SKA JAG PRATA MED?" Sista tanten sa jag "Du ska hjälpa mig, gör du inte det så fixar du fram den som ska göra det!" Och det gjorde hon. Theralen. Första natten idag. Nu håller vi bara tummarna att det funkar! Fatta liksom, jag har inte tittat på TV eller film på fem år. Jo, det har jag. På dagarna eller med barnen. Men inte ensam med Tobbe på kvällen då alla serier jag följde går. Jag har inte tittat på eller följt någonting av mina favoriter CSI, Criminal Minds och..minns inte ens vad jag tittade på. Och jag har alltid blivit avbruten och missat så det var enklast att sluta följa allt bara. 

Tobbe är så van att vara 'ensam' på kvällarna för antingen är jag på jobbet eller så lägger jag barn timme efter timme. Jag ber till Gudrun, snälla låt det funka! 

Är det inte sinnessjukt hur lång tid det ska ta innan man håller på att bli tokig, helt galen och otrevlig? Det funkade en stund minns jag när vi bodde ute i skogen. 

Haha låt mig skratta åt mig själv! Jag mådde så psykiskt dåligt, fantiserade dagligen om att ta livet av mig, grät, var arg och svinig, hade sån migrän till och från att jag blev sängliggandes, magsår och fick oss att flytta ut i skogen, mitt i ingenstans där det inte fanns något inom en mils radie. Jag behövde det för att fortsätta orka. När man inte får hjälp och blir psykiskt utmattad, ingen tar ens ord på allvar så gör man galna saker. Men nu är vi här och ärligt talat får jag obehagskänslor av att tänka på hur det gått om vi inte fått flytta hem igen. Det känns som ett stort svart hål som jag skulle sväva runt i helt hjälplöst. Nä, fy fan. 

Det kan bara bli bättre. Jag hoppas det. 
Lämnade Korvar
Postat av: janpan

Skrivet 2014-05-15 Klockan 22:38:16
helt sjukt att de ska behöva ta sån tid!! men hoppas att det funkar för Marlon

Svar: Helt fel system när ingen vill ta ansvar och hjälpa. Han somnade som en stock så jag håller tummarna för att han mår bra imorgon och att det fungerar.
KalsongMorsan

Postat av: Mammalola

Skrivet 2014-05-15 Klockan 23:09:16
Men oh nej, att det varit så illa :( Hoppas verkligen detta hjälper er nu.

Svar: Vilken människa som helst skulle gå under, jag skrek, bad om hjälp från alla men det kändes inte som någon tog mig på allvar. Nu vet jag att jag bara kan hjälpa mig själv, jag måste lära mig att sluta lyssna på 'viktiga' människor och vänta.
Han somnade som en stock! Jag hoppas han mår bra imorgon och att detta fungerar. Det skulle vara så skönt för oss båda!
KalsongMorsan

URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se

Postat av: MansonDust - en mammablogg om barnmode

Skrivet 2014-05-21 Klockan 09:24:13
Lite lustigt egentligen, för på 80-talet gav man sömndroppar till barn som t.ex skulle sluta ammas & inte somnade. BVC skrev ut det till min mamma... att ge mig ett par nätter för att jag skulle sova då jag vill ammas. Då var jag 9 månader... "Det funkade jättebra! Du slocknade direkt!" hahaha!

Svar: Haha! Wtf, varför och hur fick de det så lätt och en annan får slita ihjäl sig för att få till ett stort barn?!
KalsongMorsan

URL: http://mansondust.nu/


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0