Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Snett hängface.

Skrivet 2014-03-28 klockan 00:13:09
Idag var ju dagen jag väntat på. Att få dra bort tanden! Det gick bra, från att jag klev in och anmälde mig i kassan tills jag stod där igen för att betala så tog det 27 min. 
Jag kände inte ett skit, varken från någon av sprutorna med bedövning, kontrollerna av känsel eller när hon drog ut tanden. På tre ryck var den ute. Tjoff! Detta ska jag garanterat göra om fler gånger! Var mysigt att höra när det knastrade i huvudet av att tanden lossnade och trycket av att något hände där inne. Har ju ytterligare två visdomständer som har tittat fram ;) Sen var jag snygg med hängigt, snett ansikte ;) Bedövningen satt i hela högra ansiktets överdel, ända upp till ögat. Kände mig helt trött och groggy där ett bra tag inpå kvällen. 

Jag har haft återkommande mardrömmar om..Ja, gissa? Margarin. Att jag äter det, blir lurad att äta det eller kommer på att jag tagit fel. Jag måste ha utvecklat en fobi för det. 

När jag började med tygblöjor så utvecklade jag någon slags fobi? Anti, emot vanliga blöjor. Äckelkänsla. Fy och usch. För att kunna fortsätta, för att inte bli lat, för att aldrig mer köpa vanliga blöjor. Jag minns då att jag också drömde mardrömmar om att jag hittade någon av barnen med vanlig blöja, att någon satt på det bakom min rygg osv. Återkommande drömmar som jag vaknade av. Det är samma nu, med margarin. 

Jag har vetat lång tid att det inte är så bra men inte vågat ta reda på varför. Tills jag kände att nu är det dags, nu känner jag mig redo. Efter jag läst och "forskat" om det, bytt helt till smör och ekologisk Bregott (Marlon accepterar inget annat smör på smörgåsen) så har dessa mardrömmar om margarin satt igång. Obehagligt. Men jag vet att det är samma "fobi" (vad ska jag kalla det?) och metod min hjärna använder sig av för att det inte ska komma in i vårat hem och så som jag gjorde med blöjorna. 

Imorgon är det fredag och jag jobbar men jag slutar tidigt på kvällen och sen på lördag har vi barnvakt hela natten för att göra en ny bebis. Haha, nej ;) Vi ska festa, supa skallarna av oss och bli fulla! Var så längesen och knappt aldrig. Känner att jag behöver detta. Konstigt, eller? Jag tycker det är kul. Vi har bjudit hit massa av våra vänner, återstår att se om någon kommer ;) Så blir det sängen i vanlig ordning för denna kärring. Tonårskärring ;) Natti! 
Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0