Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Snart 6 år sen.

Skrivet 2014-03-05 klockan 11:00:00För 6 år sen var jag jättetjock, trött, hade tredje gradens brännskador i röven efter gasig mage, var förstoppad och längtade så jag gick sönder efter vårat tredje barn. Ni som läste min blogg på den tiden fick väl knappast läsa om annat än bajs, förstoppning och pruttar som var så varma att temperaturen i rummet höjdes med 10 grader luktade så illa att tapeterna krullade upp sig. 

Det är typ det enda jag minns där på slutet. Fy fan. Och efter förlossningen var det omöjligt att bajsa, korvarna satt fast i röven och jag gungade på toastolen för att få ut det, grät och visste inte var jag skulle ta vägen. 

Leon var värd hela den resan. Vårat tredje barn som så många var besvikna på. "En tredje pojke?!" Jaha, då var det inte så mycket att glädja sig över. Men jag och Tobbe, vi var så glada och stolta. Leon var helt perfekt, var frisk och helt underbar. Förutom hans konstanta krävande av att vara nära. Liam och Marlon var high need baby. Men Leon var ännu värre. Det kan ha berott på att jag hade två barn och en bebis som jag upplevde han värre. 

När vi väntade Liam och gjorde RUL (02) fick inte föräldrar veta kön. Inte med Marlon heller (06). När vi väntade Leon hade de precis börjat låta föräldrar veta om det gick att se (07). Jag ville inte veta. Det var roligt. Tobbe brydde sig inte heller om att ta reda på det. För mig var det spännande och jag märkte att det provocerade omgivningen. Det var också kul. 
När vi gjorde RUL med Jolie (10) och Varya (11) var det självklart att inte ta reda på kön heller. När Jolie föddes fick inte allmänheten veta vad hon var för 'sort' förrän hon var fyra dagar gammal. Det var jätteroligt och folk blev så provocerade och galna att de tog kontakt med mina närmsta vänner för att veta. Även en tråd på familjeliv startades av en vän till mig där det blev ett jävla härj. 

Jag kommer aldrig glömma när jag satt med min vackra Leon, då tre veckor gammal i min famn och fick frågan "Blev du inte besviken på att han också var en pojke?" Nej, det var ju han jag väntade på. Fanns inget och finns fortfarande inget med honom jag är besviken på. Mina barn är sina personligheter och de alla är fantastiska på sina egna personliga sätt! Andra vill gärna att de ska vara sina kön men det är så tråkigt, för de är så underbara som de personerna de är. 

Snart fyller Leon 6 år. På internationella kvinnodagen minsan. Förstår inte att det redan snart gått 6 år. Världens finaste Leon. 
Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0