Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Imorgon är det dags!

Skrivet 2014-03-27 klockan 00:03:52

haha några år sen, kan det varit -09/-10? 

För någon månad sen besökte jag tandläkaren för första gången på 8 år. Jag har ju haft problem med mina visdomständer, att de knölar, bråkar och äcklar sig. Men det har alltid gått över och jag tänkte att jag väntar in i det sista innan jag går dit. Sen fick jag så förbaskat ont att jag knappt kunde öppna käken, jag kunde inte tugga när jag åt, vaknade på nätterna av smärta och blev för första gången rädd av att ha ont. 

Jag skrev en status på Facebook där några rekommenderade ett ställe som ligger några minuters promenad från vårat hem, så jag ringde. Fick en tid för undersökning dagen efter. Beredde mig på skäll av misskötsel av tänderna, hade ingen aning om hur det såg ut där inne. Tandsten och kanske hål hade jag säkert, minns att jag hade något pågående hål för 8 år sen som vi kollade upp på den tiden men sen sket jag i att fortsätta gå dit för Marlon föddes och jag kände inget behov av att springa dit. 

Så jag förvarnade tandläkaren/hygienisten/kontrollanten att jag äter godis ofta, inte använder varken tandtråd eller munskölj och att det nog blir svårt att hitta tänderna bland all tandsten. Men, jag hade inga hål, otroligt fina och vällagade tänder sen gamla lagningar men en massa tandsten. Så den skrapade de bort någon vecka efter ohh, va det ilade i tänderna efteråt. 

Och visdomstanden som bråkade ville hon inte ta bort men jag sa att jag inte vill ha den för den bara bråkar jämt och nu kunde jag ju knappt öppna munnen. Så imorgon är det dags! Det är den övre tanden och fan, det kommer nog kännas som de är i hjärnan och sliter men jag tycker faktiskt det är rätt skönt och trevligt att ligga där medan de pysslar och har sig. Efteråt får man värsta snygga halvförlamade fejset som alla kan skratta åt så det blir bra. Farfar kommer hit och passar barnen tills Tobbe kommer hem, jag fick en sån sen tid. Bra, bra! Ska bli kul. /störd Lämnade Korvar
Postat av: janpan

Skrivet 2014-03-27 Klockan 21:57:03
lycka till! beeedövning kvinna, bedövning!

Svar: Tack! Ja, jag fick massor med bedövning! :))
KalsongMorsan


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0