Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Frustrerad.

Skrivet 2014-03-21 klockan 20:37:24
Kul dag. Verkligen. Morgonen började ju med att jag skulle ta Marlon till skolan. Det skar sig och fan, jag blir så förbaskat stressad! Kl 10 var han i skolan. Fint. Sen åkte jag, Leon, Jolie och Varya till öppna förskolan. Tog det lugnt. Känner knappt ingen där längre så i all min ensamhet känner jag mig ännu mer ensam och nu när jag är vuxen tycker jag det är skitsvårt att ta kontakt med nya människor. Så jag är 'otrevlig' och pratar knappt med någon. Känns inte ens som jag får något tillbaka, jag är väl inte tillräckligt fin för dem ;) 
Jag tog med de tre små upp på stan. Utan vagn. Och det blåste utav bara helvete. Vad fan. In på new Yorker för att leta jeans, min röv har växt så jag kommer i mina vanliga men kan ju knappt röra mig. Så in med alla tre barnen i provhytten och testade fyra olika storlekar. Leon hjälpte mig att välja. 

Sen. Ah, Gud jag finner inga ord för hur jävla stöddig, uppkäftig och nonchalant en av ungarna är. Jag blir tokig! Kräver saker, struntar i allt, är uppkäftig och vägrar ta på sig bälte. Wtf, vad i helvete är detta? Inget nytt direkt. Det är bara dator och spela som är viktigt. Alltid. En jävla kamp att ta sig igenom Marieberg och hem. Längtar hem, slänger kläder överallt i lägenheten och fan vet allt. Kan man få hjälp med att hantera sånt här? Nej, just det. Ingen bryr sig, alla bara står bredvid och säger att man är så jävla duktig och klarar allt. Dra åt helvete. Det finns inga kvällskurser i såna här samspel, ingen att prata med, hur ska jag göra? Jag själv har inga bra verktyg eller erfarenhet av att hantera ett barn i denna ålder. 

Att prata, diskutera, försöka vara pedagogisk duger fan inte. Och så har jag alltid tänkt att om jag förklarar, visar, berättar osv så får jag ett lättare samspel och förståelse i längden. Pff.. Haha! Jag träffar knappt aldrig ingen. Iväg tidigt till skolan, dator hela eftermiddagen och kvällen eller så jobbar jag och kommer hem sent. Men när de små sover eller när jag kommer hen från jobbet kommer han tassandes "Kommer du in till mig?" för lite prat, kram och godnatt. Tro mig, jag har hotat, mutat, lockat, försökt hitta på saker, försökt prata och komma fram till saker för att få ut ungen eller komma fram till något vettigt men nä, inget duger. Sitta på röven hela dagarna och odla hemorojder är det enda. Frustrerad och vilsen, ja. Jag är världens sämsta mamma. "CP-mamma! Du är så jävla dum i huvet!" Ja, nää, jag vill ju bara umgås lite. Göra annat än att sitta hemma och ruttna. Jävla skit. Ger upp. 

Lämnade Korvar
Postat av: Mammalola

Skrivet 2014-03-21 Klockan 22:59:40
Jag pratar heller inte med någon på vår öppna förskola (vet inte om det är samma sak som en familjecentral men spelar ingen roll kanske)för jag är redan från början dålig på kallprat och det blir svårare ju äldre barnen blir. Lättare ingång med bebisar för där känns samtalsämnena mer relevanta som ingångsport.


Svar: Vet inte vad skillnaden mellan öppen förskola och familjecentral är ;) Våran heter just familjecentral men jag säger öppna förskolan.
Förstår hur du menar, jag tänker likadant.
KalsongMorsan

URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se

Postat av: Hulda5281

Skrivet 2014-03-23 Klockan 00:58:28
Förstår hur du känner ang sonen, jag är i en STOOOOR kamp med min 12åring just nu, det är hemskt!
Han skolkar är uppkäftig skiter i läxor kräver saker utan att hjälpa till osv
Jag har försökt vara pedagogisk, pratat och försökt förklara konsekvens av saker men näääää
Dom är i en utvecklings fas visst men är inte ok att betee sig hur som o bara sitta vid spel osv
Jag är en totalt dum i huvudet o cp mamma tjatarsle som förstorar saker osv men jag tror det kommer löna sig i slutänden för jag tjatar osv av en andledning jagälskar honom
Så känn dig inte som världens sämsta!
Synd att jag inte bor i stan, du verkar vara en skön person med vettiga åsikter osv hade passat mig perfekt istället för pretto mammor på fc ❤️ Kram

Svar: Gud, vad skönt att höra att jag inte är ensam! Det känns som det, för ungens kompisars föräldrar verkar inte bry sig om att deras barn bor vid datorerna och spelar 15 och 18 års spel.
Här är det absolut totalt förbjudet. Vet att mina ungar har spelat sånt hos kompisar och de får vidriga beteenden (slåss, tar stryptag och fan vet allt). Skolk fanns också med här men efter möten med skolan, kuratorn osv så är det längre inget problem, och det är jag lättad över!
Ja, jag är den minst fina mamman man kan hitta haha helt skruttig ;) Men du bor i närheten av Örebro eller?
KalsongMorsan

URL: http://www.nattstad.se/huldamar%C3%A4ng

Postat av: Ann

Skrivet 2014-03-26 Klockan 09:39:32
Du är inte ensam. Min snart 6-åring är så kaxig just nu. Har också försökt med allt. Upplever att det blir värre i perioder också. Just nu är jag "så jävla dum i huvudet och fattar ingenting" varpå hon smäller i dörrar och går bärsärkagång i sitt rum. Har vart ledsen så många kvällar. Oroat mig inför höstens skolstart and so on. Ibland undrar man om något inte står rätt till men så i nästa sväng är hon så sjukt go och kärleksfull och framåt och initiativtagande så då vet man inte vad man ska tro... Har nr det varit jävligt jobbigt pratat med barnpsykolog men i samma veva som vi tänkt ta kontakt för att få hjälp så har "perioden" mynnat ut i den underbara gofis hon är emellan allt kaos... Ville väl mest bara säga att jag känner igen mig...


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0