Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Sommarlov!

Skrivet 2014-06-14 klockan 01:08:02
Igår (torsdag) slutade både Liam och Marlon skolan! Marlon var i skolan tidigt på morgonfritids och Liam gick så han hann till samlingen innan hela skolan rör sig mot kyrkan. Jag hade lite problem att få upp den sjusovande Leon haha :) Vi mötte upp min faster, kusin och Bronner i kyrkan och Tobbe åkte ifrån jobbet för att vara med. 

Väldans glada de ser ut ;) Det var satans värme där inne och klockan var bara ca 8.30-9.00! 

Varje gång jag ser barnen stå där så fina och fantastiska och sjunga så blir jag helt lycklig och rörd. Mina stora söner! 

Efter att alla sjungt var det fika på skolgården, där det knappt finns skugga eller platser att sitta på. Liam hade sitt fika på en park närmre vårat hem så vi delade på oss att följa med barnen. Tycker alltid det är så konstigt på avslutningarna. Det är självgående mingel typ. Ingen samling för att ta bilder, inget uppstyrt alls. Jag (mina barn) är aldrig med och lägger pengar på blommor åt lärarna för jag ser aldrig röken av varken blomman eller överlämningen. Sen typ går man när man känner för det. Helt ensamt. Jag har inte så mycket för att prata med folk jag knappt känner så jag är mest felplacerad på sånt där. 
Efter fikat gick vi hem där jag bjöd pappa på kaffe och de små barnen gungade och lekte. Min bror Erik hade slutat nian samma dag och vi alla åkte iväg till farmor och farfar senare på eftermiddagen där det bjöds på mat och efterrätt! Barnen sprang i vattenspridaren, det var varmt och så perfekt bara. Älskar att vara där. 


Nu är det sommar och lov! Första sommarlovsdagen spenderades framför Minecraft för de båda barnen. Tråkmånsar. Ska leta fram ett spö och piska ut dem i sommar, den ena är lite lättare än den andra haha :) Nästa avslutning har vi TRE barn som slutar! <3
Lämnade Korvar
Postat av: MansonDust - en mammablogg om barnmode

Skrivet 2014-06-15 Klockan 17:35:24
Exakt samma här efter kyrkan. EXAKT. Det är bara ett stort förvirrat folkmingel, man ska vara glad om man hittar sina barn ens... Inget gruppfoto, var fan är lärarna etc. Tråkigt... så var det inte på "min tid".

Svar: Inte på min tid heller vad jag minns. Känns mest som man ska släpa sig runt (vi bor nära kyrkan) fram och tillbaka med alla barn i ett vimmelkaos typ. Jag vill mest hem, än att försöka hitta vad som ska göras. "Får man gå hem nu?"
KalsongMorsan

URL: http://mansondust.nu/


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0