Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Som en käftsmäll..

Skrivet 2014-06-05 klockan 22:45:59
Idag så bara, från ingenstans, slogs jag ner av en outhärdlig smärtsam depression. Hela världen rasade och jag fick panik i hjärtat, det kändes som jag kastades tillbaka ett år. Var tvungen att lägga mig för jag visste inte var jag skulle ta vägen. 

Dagen har sniglat sig fram, precis som de gjorde i fjol. Har haft (och har fortfarande) sån ångest över att försöka finna vad det är som orsakar detta. Känns som jag begravs under en massa deprimerande tankar och känslor. Har varit lättretlig, sur och grinig hela dagen. Under sena eftermiddagen och kvällen har jag varit lugn. Jag har en sån knäpp son. Det här är någon slags glädjedans för att jag ska gå och handla tacos, men det är tur jag har han. 

På väg till affären snodde Varya alla leksaker som hon och Jolie haft med.Jolie blev skitarg och så bråkade de. Jag tog upp en sten och den satt Jolie nöjt med hela vägen till affären. För där inne förvandlades hon till den demon hon är. Skrek, slogs, försökte ta saker ur hyllorna (tur jag spände fast henne innan vi gick) och var helt galen. Jättekul att ha med henne. Med andra är hon dock en ängel. Det är något jag framkallar hon henne för som jag sa, med andra är hon en ängel. Vet inte vad jag gör. 

I helgen ska vi fira Marlon med hela släkten. Blir skönt att komma iväg och göra annat än att sitta hemma och ruttna ihjäl. Kommer jag inte över det här får jag lägga in mig själv. Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0