Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Mitt i natten.

Skrivet 2014-06-23 klockan 00:06:55


Jag har varit tillbaka där nere där jag var förra året ett par gånger, dit jag aldrig mer ville. Under året har jag försökt fokusera på det bra och positiva, rensat bort onödiga och jobbiga saker. Nu hoppas jag att det som fått mig att må så otroligt dåligt är avklarat, nämligen hormonspiralen. Den är puts väck. Så som jag mått har jag nog aldrig gjort sen jag var i tonåren. Depression, ångest, självmordstankar, migrän och huvudvärk om vartannat. Jag har klamrat mig fast vid bra, positiva saker och verkligen ansträngt mig för att inte bli galen. Jag vill inte känna att jag tappar kontrollen över mig själv eller hela den jag är. För jag ser verkligen inte mig själv som en nedstämd, ledsen, arg och sur mamma eller fru. 

Just nu känner jag mig bara ensam. Konstigt, klockan är mitt i natten och jag är uppe sist av alla som vanligt. Överlag känner jag mig rätt ensam. Jag har under lång tid tagit mig mindre tid att ta mig ut bland folk. Har inte orkat, känt lust eller känt tvång och stress så jag har istället valt bort det. 

På Facebook syns alla vänner umgås med varandra och jag tänker "Varför frågar ingen om jag vill vara med?", men å andra sidan så gör jag inte mycket själv. Jag har haft och har fullt upp med att försöka få tid att ens tänka klart, varit för upptagen med mig själv och allt omkring. 

Jag blev borttappad av vuxenpsyk och ringde tillbaka så i veckan ska jag dit igen, bara sådär tre månader senare utan ett ljud från dem. Nu låter jag säkert skitdeppig, men både Jolie och Varya sov på dagen så det blev en lång läggning med ett evigt pillande på mina tuttar (irritation och rastlöshet från min sida) och andra barn som vägrat sova. Nu ligger jag kvar i M's säng och väntar på att huvudvärken ska gå över. Känner mig helt dåsig och tjock i huvudet som att jag håller på att bli förkyld. Mina knasbollar. 
Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0