Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Den sitter, stilla och tyst!

Skrivet 2014-06-19 klockan 12:42:24
Jolie sa för första gången i hela sitt liv, 3,5 år, typ förra veckan att hon ville titta på film. Tobbe satte på en film och hon satt för första gången någonsin i soffan och tittade. Då och då under dagarna sätter hon sig i soffan och tittar på Barnkanalen. När det blir tyst och Jolie inte härjar och stökar är jag van att hon gör hyss så jag får ofta ont i magen, tills jag ser henne sitta där. 

Måste säga att det är så otroligt skönt att hon kan vara lugn och sitta tyst en stund. Hon slutade sova på dagen när hon var kring 1 år och att släppa henne med blick eller uppmärksamhet har aldrig, aldrig gått. Jag måste hela tiden vara på min vakt och ha ett öga på henne. 
Att vakna på morgonen och inse att Jolie gått upp utan att väcka mig är hemskt. Jag vet aldrig vad som väntar. Häromdagen var det glassbåtar överallt. I soffan, på golven och bordet. En av ungarna hade ryckt sönder fryslåset av misstag och Tobbe hade glömt stänga dörren till köket innan han åkte till jobbet. På köksdörren har vi vänt handtaget upp och ner för att hon inte ska kunna öppna den dörren, även på Liam och Marlons dörr. 

Så att hon nu äntligen bara kan sitta utan att förstöra och göra hyss är så befriande skönt. Jag kan slappna av. Just idag är det guld värt, det regnar ute och jag har haft en sån fruktansvärd huvudvärk som troligtvis håller på att ge sig snart. Magontet som jag brukar få såhär har inte visat sig, just för hon sitter still. 

Älskade yrväder. Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0