Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Mot Danmark!

Skrivet 2014-07-24 klockan 22:04:50


Igår lämnade vi Jolie och Varya hos farmor och farfar. Jag la dem men det var bara Varya som somnade så vi fick vinka av lilla Jolie på trappen. Lilla hjärtat blev ledsen och hakan skakade..Fy fan, vad jobbigt! När vi kom hem hade jag och Tobbe gråtkalas, kramades och snyftade tillsammans. 

Imorse bar det av. Vi packade ner barn och väskor i bilen, kl 05 lämnade vi Örebro och åkte mot Danmark! 


Liam, Marlon och Leon tjoade, pratade och höll låda tills 07 tiden, då somnade de en efter en. Vi pratade med Jolie och Varya på vägen men det kändes bättre. Jolie skrek att hon åt frukost hos farmor och farfar och att Varya slickade som en katt ;) 

Vi stannade några gånger för att kissa och äta och jag tjatade på Tobbe om jag skulle köra, men det var okej. Han ville köra. Min rädsla för att åka över broar höll sig lugn, jag klarade det! Barnen bråkade inte en enda gång trots noll tidsfördriv att ha med sig. Fantastiskt! 


Färjan var riktigt häftig att åka. 


Första kisspausen på dansk mark! (Fan, Liam växer om mig snart!) 

Efter 75 långa mil och 11 timmar senare checkade vi in..Äntligen! På hotellet finns en pool och där har barnen spenderat massor med tid. 

Har suttit nu ikväll och iakttagit dem hur länge som helst. De 'bråkar' fast på ett organiserat sätt som de alla tre är med på. Om och om igen gör de sin grej. Marlon jagar Leon för han vill åt Leons badring, Liam kommer emellan och räddar Leon eller bär undan Marlon som kommer simmandes. Alla skrattar och busar tillsammans, inget skrik eller tjafs som just Marlon och Leon brukar hålla på med tills någon blir ledsen. Jag satt där som en fåne och bara log. Varje gång jag trodde det skulle skära sig löste de hela 'leken' på något sätt. 

Det är ju just sånt här som jag aldrig får se annars. Älskade barn. 

Imorgon ska vi besöka Legoland! 



Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0