Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Nu är det sommar igen!

Skrivet 2014-07-09 klockan 23:04:26
Ah, vad skönt! Äntligen är sommaren tillbaka! Har känts och låtit som höst. Burr. 

I helgen var jag ute och partajade med min jobbarkompis Elin. Överallt på Facebook ser jag mina vänner umgås, hitta på saker och så, jag har försökt få till träffar men det blir inget av eller rinner ut i sanden. Så behövde jag inte fundera så länge, jag ville hitta på något med Elin! Och Denise, men hon reste bort och var tråkig ;) 

Och fan vad roligt vi hade, hon är lika störd som jag. Finns inga hämningar och vi kan prata om allt! Ah, shit det var skitkul. Vi brukar träffas och dricka kaffe sådär men jag har alltid ungar hängandes ;) Nu var det bara alkohol, nikotin och vi två. Jag minns knappt hur det är, att umgås utan barnen. 
Iofs fick jag min första kotte som 17 åring så barnen har ju alltid känts som en kroppsdel liksom. 

Jag vet inte vad som hänt, om det är jag som valt bort att umgås med folk eller om vänner har slutat fråga för att de tror att jag ändå svarar nej? Jag har alltid tänkt att det inte spelar roll hur lång tid det gått, vi finns alltid. Men nu bara, helt ensam. 

På tal om annat så har jag ju haft kontakt med ..vad hon nu är? Psykolog, kanske? Från habiliteringen angående Jolie. Det enda förslag hon gav var kontaktfamilj, så Jolie kan åka bort och vi få vila. Jag har försökt ge bort henne, att hon ska sova borta hos andra och sånt men nä. Hon har sovit hos farmor och farfar ibland och då oftast när jag inte är hemma, märker aldrig att hon inte är borta iaf ;) Så jag har varit på möte hos socialen och vi pratade i ca 1,5 timma och båda vi kände att det enda jag (vi) behöver är stöd i föräldraskapet till Jolie. Att skicka bort henne hade bara löst "problemet" för stunden och det hade varit bestående, för jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Så vi avskrev allt och jag hoppas få verktyg för att kunna veta hur jag ska hantera henne. 

Idag drog vi upp på stan för att köpa glass. Vilken värme! Hittade badshorts som ungarna kan använda som vanliga shorts också, tur var det för på Järntorget fanns massa roligt vatten som Marlon och Leon ville svalka sig i. 

Sen köpte vi jordgubbar och pizza till kvällsmat. Avslutade dagen ute på gården. Jag älskar vårat Örebro, bästa och finaste staden. Vårat hem. Nu ska jag gå in till tjat-Olle som inte kan sova. Puss och god natt! 
Lämnade Korvar
Postat av: Madelene

Skrivet 2014-07-10 Klockan 07:43:20
Jag tror att problemet är att vi jobbar om varandra. Vi har ju försökt träffas när vi är lediga men det har inte blivit nått. Jag saknar dig massor och hur lång tid det än tar så kommer jag alltid att vara din vän. Glöm inte det <3
URL: http://attlevatillsammans.blogg.se

Postat av: Sundström

Skrivet 2014-07-13 Klockan 04:30:19
Brukar kolla din blogg ibland ! Shit va fort tiden går och veckor blir till månader som sedan blir till år:O Leon är ju liksom inte lilla Leon med MC-hjälmen på huvudet som springer runt och upprepande säger "lelli" "wywe" ( dessutom med stängt visir ) Haha ! Och Marlon , stora pojken för att inte tala på Liam :) ! Lite småkul att kolla till käffmammans blogg då och då :D ! Och du kämpar på (Y) Tror nog att det mesta blir till det bättre oavsett stora eller små problem. Och det bättre blir något bra till slut så ge aldrig upp ! Till sist så måste jag berätta om vad jag reagerade på och skrattade åt faktiskt ! Du skriver i detta blogginlägg : "" Vi brukar träffas och dricka kaffe sådär men jag har alltid ungar hängandes ;) Nu var det bara alkohol, nikotin och vi två "" Det var typiskt du på nått sätt. Fick den känslan iaf ! Ta hand om varandra i familjen korv ! Ps. Sett till några fler klösbaggar? Trampa på alla du eventuellt ser och hälsa : HA HA från mig

Postat av: Milla

Skrivet 2014-07-21 Klockan 22:49:45
Jag bor i närheten av järntorget ;) Ni verkar vara en härlig familj :)

Svar: Jaså :) Det har blivit så fint där, hoppas det är trevligt att bo där. Vi bor bara några hundra meter bort ;)
Tack <3
KalsongMorsan


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0