Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Blöjor.

Skrivet 2014-07-14 klockan 16:47:34
Nu är det två år sen vi köpte sista paketet plastblöjor i affären, det var när vi skulle åka hela familjen till Kålmården i juli -12. Jag var helt novis på tygisar och kände att jag inte skulle fixa det. 


Jolie var då 18 månader och Varya var 3 månader gammal. Så små de var! Några månader senare (okt -12) när Jolie var 21 månader slutade hon med blöja på dagen. Knappt ett år senare, för snart ett år sen (aug/sep -13) slutade Varya med blöja på dagen. När hon var 16 månader. Blev helt paff själv för jag räknade att hon iaf skulle använda det tills 20+ månader, eller 2 år. 


Varya 16 månader gammal. 

Det bästa med att ha använt tygblöjor och ECat är att ha sluppit torka bajs, flera gånger om dagen. De har bajsat ut allt på en gång, sen har det inte kommit mer förrän det varit dags igen. Minns att de tre första barnen kunde bajsa lite/mycket och sen igen strax efter. Det har varit skönt att slippa. Jag blev helt galen (som vanligt) i tygblöjor och hade tygblöjsträffar, stickade ullbyxor och ville lära mig allt! Jag har bara haft roligt och lärt mig massor under denna 'resa'. Nu är den snart slut, jag tänker inte ens på det för Jolie och Varya sover bara med blöja fortfarande. 

Några bilder från EC tiden. Inga blöjberg och massvis med sopor att bära ut, slippa behöva köpa, köpa nya blöjor i affären konstant, inga nerbajsade ryggar eller kläder och det bästa har ju varit när barnen varit lösa i magen. Allt töms i pottan. 
Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0