Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Nytt inhandlat.

Skrivet 2014-01-23 klockan 00:33:39
En av våra punkter inför det nya året var att inte köpa nytt förrän det gamla inte går att laga/fungerar längre. Leon och Jolie delar rum och har haft varsina sängar, Leon har haft Liams gamla växasäng som alla tre barn sovit i. Spjälorna har gått sönder genom åren och vi har lagat och köpt nya. Nu gör vi oss av med den för den kostar ju att fortsätta ha ;) Jolie har haft en gammal spjälsäng som vi fick -06/07 av min mamma och den sov Marlon i en kort sväng, sen har den bara stått tills jag fattade att Jolie ville sova ensam. Den är helt slut i botten av barnens hoppande i sängen. 

Så vi struntade i att underhålla sängarna mer och köpte en våningssäng åt dem! Då får de ännu mer utrymme att leka (stöka till) på! Tobbe och Roger skruvade och bankade ihop den med alla barn nyfikna barn springandes omkring. Leon ville sova där nere men efter övertalning om att han får fisa på Jolie om natten så ville han sova uppe istället, känns bättre för oss om Jolie sover där nere ;) 
Jolie tycker det är jätteroligt med ny säng och Leon gömmer saker däruppe, typ Liams surfplatta ;) En av anledningarna till att vi köpte ny säng åt dem var för att vi skulle bli motiverade att de skulle börja sova därinne. Leon och Jolie sov nämligen i våran säng = Tobbe sover på soffan och jag med "alla" barn i sängen. 

Men..Leon sover i Marlons säng och Jolie sover fortfarande i min. Och Tobbe på soffan ;) Vi är så vana så vi glömmer bort det. Varya är precis som sina bröder, att hon ska sova med och på mamma så vi har inte ens tänkt tanken att hon ska sova någonstans själv. 

Det är bekvämt att ha dem sova nära. Och vi har ju faktiskt våran säng i vardagsrummet så det är så enkelt att bara lägga dem där man är..Och strunta i att bära dem när vi ska lägga oss. 

Om jag fick bestämma så skulle vi ha en gigantisk säng utan ben där vi alla sov tillsammans. Nu är det dags att sova för imorgon ska jag jobba igen. Första gången på två veckor. Känns konstigt och jag blev lite ledsen att tänka på att jag knappt kommer träffa mina vilddjur i helgen då jag typ kommer bo på jobbet. Mycket för att både Jolie och Marlon är jätteförkylda och har feber till och från :'( Leon också men inte lika mycket. 
Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0