Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Nattblogg.

Skrivet 2014-01-11 klockan 03:12:34
Imorgon (idag) kommer jag vara en trött mamma. Kan inte sova. Det är som vanligt med andra ord ;) 

Jag har fått såna starka impulsiva känslor de senaste veckorna, NU vill jag göra något kul! Så får jag tokspel i hjärnan när jag inte kan göra det. Så vad jag gör åt det? Spelar Candy Crush och stickar på nätterna. Fin.. 

Jag har iaf fått gjort mina stickade trasor nu. 

Den övre (flerfärgade) är större och stickad i dubbla garn. Den grönsvarta är lite mindre och stickad i bara ett garn och båda i bambu/bomull. Jag avskyr, verkligen hatar såna där snusk Wettex, yäck! Och microfiber är också äckligt för de suger, ja - men det droppar bara om dem och de är yuck i konsistensen eller vad jag ska säga. De här känns mycket fräschare och sköna att använda som trasa! Nöjd är jag. 

Nu ska jag försöka komma på hur jag ska sticka en gren i ullbyxorna jag håller på med. Och jag kan lova att jag har försökt, blivit vansinnigt tokig och svettig, repat upp, testat och blivit ännu mer frustrerad! Jag måste få bli visad för att fatta. Beskrivningarna gör mig galen..Jag kan ju inte göra som på blöjorna för det blir för stort. Annars får jag göra en framdel, en bakdel och två ben att montera ihop ;) Det löser sig men orka vänta. 

Annars rullar det på här hemma. Barnen har börjat skolan, Jolie är tillbaka på förskolan och nästa vecka börjar Leons nya inskolning. Varya går till pottan själv. Hon går genom hela lägenheten med byxorna nere vid fötterna och säger "kissa!" till pottan. Haha :) 

Jolie har blivit stor och kommunicerar bättre, visar att hon förstår vad vi säger, ger gensvar och ja, hon skriker och tjatar fortfarande haha men hon har börjat ta kroppskontakt när hon vill bli hörd. Klappar på armen och säger dens namn hon vill prata med, svarar och det känns helt fantastiskt! Varya svarar också när någon pratar med henne "ejj! Aaaaaa!" Haha så söta! 

Känns så konstigt att ha Jolie som är som hon är och tänka hur hennes storasyskon var i den åldern, stor skillnad!! Hon är så liten, pratar så annorlunda och lite. Många tror hon är mycket yngre än hon är. Hennes storasyskon var mycket större och äldre när de var i treårsåldern. 

Alla barn är ju olika men Jolie är den enda som har varit som hon är. Och hon är allas utomståendes favorit. Alla älskar henne. De fyra andra barnen har varit mer lika varandra i sättet, utvecklingen och talet. Jag ser ju det. Allt. Sen hade ju Marlon sitt och var väldigt annorlunda också, fast det såg inte andra. 

Fem fantastiska underbara små korvar. Mina hjärtan! Dec -09. När vi 'bara' hade tre barn. Marlon 3,5 år, Liam var snart 7 år och lilla Leon 1,5 år. 

Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0