Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Idag firade vi den blivande treåringen!

Skrivet 2014-01-05 klockan 20:03:04
På tisdag fyller våran lilla Jolie tre år! Det är ju helt galet, stämmer det verkligen? Tre år..Jo, men det har ju redan gått tre år. Den vintern var det snö, massor med fin och vit snö som täckte hela staden och landet. Så mysig och fin vinter. 
 
Idag firade vi Jolie och vi fikade tills vi rullade! Jolie fick massa fint, pippidockor, en kundvagn med massor med matvaror, en liten väska, en sulky (så hon kan ge fan i Varyas haha) och en skötväska med tillbehör. 
 
Jolie är  annorlunda, för hon kan sitta ner och leka med småfigurer på ett annat sätt som de andra aldrig var intresserade av. Det är så roligt att se för det kunde man aldrig tro om det galna vilddjuret. Och bebisar, hon älskar bebisar! I mataffären kan hon strunta i att följa med mig och handla för att istället stå och titta på bebisen som sitter i kundvagnen i kassan. Vagnar är också himmelriket! 
 
Förra julen fick Jolie en riktig Brio dockvagn av farmor. Den har hållt för alla hennes vilda lekar! Hon har kört som en galning, krockat, själv suttit i den, vält och fan vet allt men det syns inte ett spår av vad den stackars vagnen varit med om. Nu i julas fick Varya en sulky (liten, lätt och hon kan se var hon kör) och Jolie blev eld och lågor! "MIN BANG!!" Haha så hon fick en egen idag. Galna vagnbarn. 
 
Det har har varit lugnt och mysigt idag, tack alla som kom för att fira henne! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0