Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Grattis på födelsedagen, lilla hjärtat!

Skrivet 2014-01-07 klockan 08:18:37


4 jan -11, 39+0 med lilla Jolie i magen. 

Idag fyller vårat galna vilddjur TRE år! 
Kommer ni ihåg hennes förlossning? ;) Elin, barnens faster var med och hon hann knappt reagera och fattar nog forfarande inte vad som hände. Tobbe var 'van' vid det laget men tyckte det gick oerhört smidigt och lätt. 

Hela eftermiddagen kändes det som det var på gång men det blev aldrig regelbundna värkar så jag sov mest. Vilade. Så det kunde sätta igång. Vid 20 tiden på kvällen ringde jag in, har inte regelbundna värkar eller ont. Det går bra. De ber mig vänta att komma in. Det roliga var att jag hade varit inne på regelbundna kontroller av foster och fostervatten de senaste veckorna (litet barn) och hade även varit inne mitt på dagen för just en sån kontroll och de vill knappt släppa hem mig för förlossningen var på G. Lovar att komma in så fort jag känner att jag behöver ;) Tänkte lägga mig att vila och ångrar mig snabbt och säger "Nu går vi!" Elin och Tobbe reagerar inte utan flyger ner i skor och jacka! 

På väg till förlossningen känner jag hur det rinner, hela dagen hade jag skvätt vatten i små trosskydd! (Haha!) så Elin börjar se sig om efter en snöhög att föda ett barn i (haha) Hade väldigt roligt för både Elin och Tobbe var nervösa medan jag var lugn, tog min tid och bara var. 

21.20 kliver vi in på förlossningen. Väger mig, pratar med barnmorskan och lägger mig på sängen. "Nu kommer bebisen!!" Nej, då säger hon ;) Jo, men den kommer ju, jag känner ju hur den är på väg ut!! Och de sliter av mig byxor för bebisen är ju på väg ut! 

21.30 den 7 jan -11 föddes lilla Jolie, 2490 gr och 45 cm. Vi var helt ovetandes om vilket monster som kommit till oss. En mini-Jenny som gör lika mycket hyss och sattyg som jag  gjorde som liten. Vi har varit så bortskämda med såna snälla och lugna barn så kommer detta vilddjur <3 


Grattis på födelsedagen, världens bästa Jolie! Lämnade Korvar
Postat av: Janpan

Skrivet 2014-01-07 Klockan 10:57:06
Grattis lilla Jolie :-) kolla så liten Leon är på bilderna :-)

Svar: Han var ju bara knappt 3 år, den lilla skitungen <3 Nu är Jolie så stor som han nästan var då men hon är fortfarande så liten.
KalsongMorsan

Postat av: MammaLola

Skrivet 2014-01-07 Klockan 13:15:46
Grattis till Jolie!

Svar: <3
KalsongMorsan

URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0