Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Förskoletankar.

Skrivet 2014-01-07 klockan 23:46:02
Dagen till ära av Jolies födelsedag (säger man så?) så fick Jolie vara på förskolan hela eftermiddagen. Hon var väldigt känslig, det var längesen hon var där nu. Jag vet att hon älskar sina fröknar och trivs med sina kompisar och det gick bra sen. Det är en liten, liten grupp barn och många fröknar så fröknarna har tid med Jolie och det känns så tryggt. 

Men med Leon. Jag blir tokig. Hans gamla förskola är knökfull, så barn nästan ramlar ur fönster och dörrar. Helt proppfullt är det överallt här omkring. Nu vill han ju inte vara på den nya förskolan och han kan inte gå med Jolie på hennes avdelning. Suck. Vad ska man göra när man behöver barnomsorg, barnet inte vill gå på sin avdelning och det inte ens finns plats i närheten? Suck igen. Var kommer alla barn ifrån? Leon kan ju vara hemma, ja och det är bara knappt ett halvår till det handlar om men ah..Jag hatar att vi flyttade, mest för att Leon förlorade sin plats på bästa förskolan med jättebra fröknar och kompisar. Poff borta. Min hjärna tänker ju helt knasigt, varför gjorde jag så? Kan jag ju tänka nu i efterhand, just då ..vet jag fan inte hur jag tänkte. Eller jo, men med Leon. 

Efter sommaren börjar han förskoleklass och det ser han fram emot. Han har gått till den skolan typ hela sitt liv och båda storebröderna går där, han känner deras kompisar och hans egna kompisar kommer gå i den skolan. 

Jag tror jag vet vad problemet med Leons nya förskola är och jag ska försöka se om det går att komma fram till något. Det är ingen som är dum eller beter sig illa mot Leon, tvärtom. Lämnade Korvar

Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0