Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Nu jävlar.

Skrivet 2014-02-27 klockan 00:00:05
Nu börjar det hopplösa "vad faan.." inom mig växa till något "nä, nu jävlar!" Fan. 
För ett år sen ringde jag VC ang Marlons svårigheter med att somna, han fick göra en kroppsundersökning och vi pratade lite. Sen skickades vi direkt till BUP. På BUP förstod de inte varför han inte fick något att somna in på av VC men de tog emot oss. Jag och Tobbe gick på regelbundna samtal i ett halvår, som inte gav ett skit. 

Vi bad om hjälp, jag grät nästan och försökte förklara flera gånger vad och hur vi vill ha hjälp. Vi fick inget. Hon hade skickat remiss och försökt få tag i någon person på Hab. Men inget svar, inget. Vi gav upp. Sket i att fortsätta gå på samtal för det tog bara tid vi kunde göra vettigare saker av. 

Jag har pratat med VC, BUP och kuratorn på skolan. Ingen vet något och vi får ingen hjälp. 

Så nu i veckan kände jag att fan jag håller på att bli galen, jag går sönder för när saker händer vill jag bara slå ihjäl mig själv för jag vet inte vad jag ska göra. Satt hela förmiddagen och försökte få tag i folk, fan hjälp mig för i helvete! 

Så nu då? VC vet inte riktigt, hon jag pratade med (telefonisten) skulle försöka få tag i någon kunnig och återkomma. Till BUP har jag bara kunnat lämna telefonmeddelanden. Och av en person på Hab jag har kontakt med ang Jolie har pratat med chefen inom detta (jag bad henne göra det) och, de hade fått en remiss i november men skickat tillbaka den. De tyckte att BUP kunde hjälpa oss. Men varför fick vi inte veta det? Och VAD är hjälpen? Vart? Hur? 

När det fungerar så gör det det, klockrent. Men när det inte gör det då? Imorgon blir det ett samtal igen till BUP. 

Nu jävlar. Lämnade Korvar
Postat av: Emelie

Skrivet 2014-03-02 Klockan 19:07:22
Borde ni inte kunna få hjälp och stöd av LSS när det gäller Marlon?

Svar: Nej, jag tror inte det. Däremot socialtjänsten ang avlastningsfamilj. Men det är ju inte det, utan vi vill ha verktyg, kunskap och hjälp att förstå. Vi har ju hittat på massor med saker själva men vi vet inte vad han tycker eftersom han inte pratar med oss. Oftast funkar det.
KalsongMorsan


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0