Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Magsjuka, igen.

Skrivet 2014-02-22 klockan 19:28:22
Förra helgen var rolig, Varya blev magsjuk. När hon blev frisk återgick vardagen nästan till det vanliga. Jag var tillbaka på jobbet och de stora barnen var hemma på sportlov och jag glömde köra Jolie till förskolan. Den här helgen har tre av mina barn varit magsjuka. 

Jag har varit så otroligt trött denna gång, förra gången var jag pigg men nu..Vetifan. Helt slutkörd, deprimerad och förstörd. Funderar på vad jag gör hela dagarna egentligen. Städar, tvättar, jobbar, söver barn, städar och tvättar. 

På jobbet har dagarna blivit längre, jag har ingen barnomsorg förrän tidigast i höst för både Leon och Varya. Leon vantrivdes på sin förskola så vi sa upp platsen. Jag kan inte lämna mitt barn på det viset och åka iväg på jobb. Jag har hittat ett endaste ställe jag skulle kunna tänka mig ha Varya på men den verksamheten startar inte förrän i höst, då börjar Leon förskoleklass och kan vara på fritids också. Jag sätter absolut inte mina barn på något ställe där de inte har tid för dem (för många barn) och lämnar dem där. 
Jag har ett jättebra jobb som jag trivs jättebra på, bättre än jag kunde tro. Jag känner också att jag har jobbat bort för mycket tid, inga lediga helger och alla ons+fre när det varit öppen förskola. Nu efter flera månaders tjat om att jag verkligen inte orkar fre-lör-sön-mån med nätter varje helg så kommer jag inte behöva jobba så längre. Först var det ok, eftersom vi fick tre månaders dubbla hyror pga flytten och sen var det jul, vi behövde det för att kunna få ekonomin att gå ihop. 

Det känns som jag håller på att gå sönder. Långa dagar med barnvakt och jag har ständigt dåligt samvete mot barnen och Tobbe. Jag älskar att vara på mitt jobb med den härligaste brukaren jag haft men det känns som jag kräver för mycket av farfar och min kusin. Snart "försvinner" min kusin iväg på eget jobb och då har jag bara farfar, får panik av att tänka på vad jag ska göra när han inte kan. 
Ska fortsätta hänga lakan och vika undan här i spökhemmet, sen måste jag verkligen ta en dusch. 
Lämnade Korvar
Postat av: Carro

Skrivet 2014-02-23 Klockan 13:10:33
Hej!
Vi känner inte alls varandra, jag halkade in på din blogg för massor av år sedan, när du väntade Leon, och har blivit kvar :-)
Dock är jag en sånär ur-usel läsare som ingen egentligen vill ha eftersom jag aldrig kommenterar ;-)
Jag tycker om att läsa om dina tankar och din vardag, har själv tre grabbar i ungefär samma ålder som dina (-04, -06 och -08) varav mellankillen är lite speciell. Inte alls som eran Marlon, men dock inte ett "normalt" barn. Om nu sådana ens finns... :-/
Jag känner väl igen när du skriver om din oro över barnvakt för att kunna jobba. Har själv levt så i flera år och det tär verkligen på psyket! Man är livrädd för att boka upp sig på jobb, som man sedan måste avboka för att man inte hittar barnvakt. Har inte Tobbe föräldradagar kvar som han kan ta ut nån dag/halvdag i veckan för att underlätta? Bara en tanke... Hoppas du inte tar illa upp :-) /Carro

Postat av: Lillemor

Skrivet 2014-02-23 Klockan 16:50:56
Hade jag orkat med som en äldre person så hade jag hjälpt dig.Man kan inte orka med så mycket.
Tänk själv med 5 barn och så få ihop det med arbete och allt som skall göras därtill.
Tycker du är en riktig stålmorsa som alltid sätter barnen i första rummet. Men man är bara en vanlig människa och inte stålmannen.
Hoppas allt löser sig och du får må bra!
Lillemor

Svar: Tack <3
KalsongMorsan

Postat av: Anonym

Skrivet 2014-02-23 Klockan 21:49:34
Men det finns ju Pappadagar som ni kan utnyttja väl?


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0