Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Grattis Liam!

Skrivet 2014-02-15 klockan 22:57:10
Idag fyller Liam 11 år! Grattis älskade, stora och fina underbaring! Jolie har varit avundsjuk och sur för hon vill ha kalas och fylla år ;) Haha :) Jag fick hela eftermiddagen fri så vi lagade mat tillsammans och åt hemmagjorda hamburgare och bokstavspommes på Liams önskan. Gott! Sen latade vi oss tills gästerna kom och efter fikat så fick Liam öppna sitt paket. Han var så nöjd och fick precis det han önskade sig, en ny TV, pengar och en massa kakor och bullar istället för tårta. 

Hoppas Liam hade en bra dag, trots hur den slutade..Precis när farmor och farfar skulle åka så kräktes Varya! Jag skulle iväg att jobba så jag bad Tobbe ta henne ändå, det kanske bara var något hon fått i sig..Så kräktes hon igen och har fortsatt hela kvällen. Alla mina byxor ligger i tvätten nu och Varya har duschat och hängt över toan ett antal gånger nu. Liam somnade tidigt för han inte mådde bra och Jolie klagade på ont i magen innan hon somnade. Jag hoppas verkligen att ingen kräks i natt, hur fan ska jag ta hand om en liten på knappt 2 år som kräks?! Jag tror aldrig jag haft en sån liten magsjukling förut?! 

Det är jobbigt när de blir sjuka samtidigt, men snabbare avklarat..Fy fan, vilken 11 års dag. Den började ju bra iaf! 

Om två år har jag en tonåring! Jag var ju nyss det själv! 

Stort grattis på din dag, Liam! Våran förstfödda stolthet! Puss <3 
Lämnade Korvar
Postat av: /B

Skrivet 2014-02-15 Klockan 23:05:16
Jag mår fortfarande bra. :-)
Jolie stoppade ju i sig en del kakor, kan det vara de som spökar? Vi får väl se hur ni/vi klarar natten. Jag håller tummarna!


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0