Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Spontanutgång.

Skrivet 2014-12-28 klockan 17:57:28
Sandra frågade mig här i veckan om vi skulle gå ut på lördag. Jag? Nu på lördag? Jag går ut typ en gång om året och det är på min och Tobbes årliga födelsedagsfest där vi bjuder alla våra vänner. Fick beslutsångest men jag visste att nästa gång jag får chans kommer bli i sommar! Så, ja vi var ute igår. 


Fia, längst till vänster lät oss sitta och snylta på hennes soffa innan vi gick ut. Hemma hos mig eller Sandra kunde vi inte vara och jag är för snål för att handla dricka ute. Men det var supernajs och trevligt att sitta och babbla allihopa. Fina vänner <3 

Sen stack vi ut på krogen, bara jag och Sandra och dansade resten av natten. Typ. Jag träffade några gamla kompisar från skol- och Billantiden! Blev som vanligt jätteglad och kramades massor med dem, det kände jag av när jag vaknade för hela jag stank parfym ;) Sandra behövde vila mellan låtarna men jag vill aldrig lämna dansgolvet, vem vet när nästa gång blir? Så mina gamla vänner höll mig sällskap. Det är så jäkla kul att träffa folk från förr som blir glad av att se en! Knasiga minnen :) 

I år har jag varit ute tre gånger, det måste vara rekord! Med stor familj och jobb på helgerna är det inte hur lätt som helst att bara göra något annat. 

Nästa år fyller jag 30 och Tobbe 35 år så då kommer vi ha dunderfest, jaja det är typ 9 månader kvar men jag har redan börjat bjuda vänner. Haha :) 

Nu börjar det snart bli dags att göra ordning barn för sängen, Tobbe är borta på träning men är hemma resten av jullovet så det är otroligt skönt! Pappan är hemma med barnen och jag ska iväg på jobb måndag och tisdag eftermiddag/kväll, sen jobbar jag nästan dygnet runt på från onsdag till torsdag morgon. Blir första gången jag jobbar borta nyårsafton, men det känns helt okej för oss alla. Vi brukar bara äta gott, titta på tv och spela spel och om någon är vaken tittar vi på fyrverkerierna från slottet genom fönstret. Som ni vet är några av barnen skotträdda så vi skjuter aldrig själva. Men i år får Tobbe ha barnen helt för sig själv och mysa. 

En vecka efter nyår fyller Jolie 4 år! 


Här är Varya och Jolie någon dag innan julafton. Sötkorvar! Lämnade Korvar
Postat av: Anonym

Skrivet 2015-01-01 Klockan 14:25:48
Du är väldigt vacker!

Svar: Oj, tack <3
KalsongMorsan


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0