Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Spontanutgång.

Skrivet 2014-12-28 klockan 17:57:28
Sandra frågade mig här i veckan om vi skulle gå ut på lördag. Jag? Nu på lördag? Jag går ut typ en gång om året och det är på min och Tobbes årliga födelsedagsfest där vi bjuder alla våra vänner. Fick beslutsångest men jag visste att nästa gång jag får chans kommer bli i sommar! Så, ja vi var ute igår. 


Fia, längst till vänster lät oss sitta och snylta på hennes soffa innan vi gick ut. Hemma hos mig eller Sandra kunde vi inte vara och jag är för snål för att handla dricka ute. Men det var supernajs och trevligt att sitta och babbla allihopa. Fina vänner <3 

Sen stack vi ut på krogen, bara jag och Sandra och dansade resten av natten. Typ. Jag träffade några gamla kompisar från skol- och Billantiden! Blev som vanligt jätteglad och kramades massor med dem, det kände jag av när jag vaknade för hela jag stank parfym ;) Sandra behövde vila mellan låtarna men jag vill aldrig lämna dansgolvet, vem vet när nästa gång blir? Så mina gamla vänner höll mig sällskap. Det är så jäkla kul att träffa folk från förr som blir glad av att se en! Knasiga minnen :) 

I år har jag varit ute tre gånger, det måste vara rekord! Med stor familj och jobb på helgerna är det inte hur lätt som helst att bara göra något annat. 

Nästa år fyller jag 30 och Tobbe 35 år så då kommer vi ha dunderfest, jaja det är typ 9 månader kvar men jag har redan börjat bjuda vänner. Haha :) 

Nu börjar det snart bli dags att göra ordning barn för sängen, Tobbe är borta på träning men är hemma resten av jullovet så det är otroligt skönt! Pappan är hemma med barnen och jag ska iväg på jobb måndag och tisdag eftermiddag/kväll, sen jobbar jag nästan dygnet runt på från onsdag till torsdag morgon. Blir första gången jag jobbar borta nyårsafton, men det känns helt okej för oss alla. Vi brukar bara äta gott, titta på tv och spela spel och om någon är vaken tittar vi på fyrverkerierna från slottet genom fönstret. Som ni vet är några av barnen skotträdda så vi skjuter aldrig själva. Men i år får Tobbe ha barnen helt för sig själv och mysa. 

En vecka efter nyår fyller Jolie 4 år! 


Här är Varya och Jolie någon dag innan julafton. Sötkorvar! 
God jul önskar familjen Korv!

Skrivet 2014-12-24 klockan 21:43:10


Alla våra fem fantastiska små människor. Önskar er alla fantastiska och odrägliga läsare en god fortsättning! ;) Dan före julafton.

Skrivet 2014-12-23 klockan 21:59:21
Idag jobbade jag och kom hem vid 20.30. Fick en chock när jag öppnar dörren och Liam (??) kommer springandes och ger mig en kram! De stora barnen satt i soffan och spelade bingo med pappan, de sken upp som små solar. De visste att det var dags att lägga fram alla julklappar! Äntligen! 
Vi har inte kunnat ha dem framme alls pga en opålitlig Jolie ;) 

Pratade med farmor i telefon och Liam hörde om att barnen får öppna julklapparna efter Kalle Anka. Han blir helt frustrerad och slänger sig på golvet sen krälar han på knäna och drar sig fram med händerna samtidigt som han nöffar som en gris. Sen säger han "Det är omodernt att göra så! Vafan, det var typ 1859 man gjorde så!" 

Alltså..Haha, vafan ;) 


Uppesittarkväll. Leon på hörnet är otålig och har det jobbigt, lilla fisen. 


Imorgon är det julafton..

Omg..

Skrivet 2014-12-19 klockan 10:13:09
Haha shit, vilken tönt jag är! Har läst gamla inlägg från bloggen och ligger under skämskudden! Guuuud! Haha alla har vi våra tristess stunder men jag skulle absolut gjort annat än att blogga då. 

Hur har ni stått ut? Varför fortsätta läsa? Dör. Haha! 
Vab.

Skrivet 2014-12-17 klockan 19:11:02
Förra månaden 'fyllde' korvarna ett halvår, grattis ;) 


Jag har fått löss i dem, två gånger!! Trodde det var omöjligt att få löss i dreads pga allt tovigt och smutsigt, men inte då. Vi hade avlusning här hemma tre gånger plus efterproceduren i höstas. Fy! 

Igår fick jag sluta tidigare på jobbet för att åka hem och ta hand om en liten som spytt på dagis. Tobbe hämtade barnen så åkte jag när jag kunde. Så idag har vi bara tvättat händerna och en jäkla massa tvätt. Jolie har sovit typ hela dagen. 


Det här lilla busfröet har inte låtit mamman få vila när hon badar och plaskar runt i handfat lite varstans i lägenheten och klättrat i skåp för att leta efter mammans godisgömmor. Hur kan hon veta sånt? 

Hoppas och håller tummar nu att ingen mer blir sjuk. På fredag ska jag och Leon umgås, bara vi. Och idag är det bara en vecka kvar till julafton! 
En kram.

Skrivet 2014-12-07 klockan 23:57:01Marlon säger aldrig att han tycker om mig, han kramar mig bara när jag kommer hem från jobbet (om han är vaken) och han vill aldrig vara nära förutom ifall de små somnat på kvällen och han fortfarande är vaken. Då kan han vänta på att jag ska komma in och klia honom som förr. 

Idag kramade han mig, utan anledning och jag frågade "Vet du varför man kramas?" - "För man tycker om den.." svarade han.

Det har hänt att jag frågat "Tycker du om mamma?" och han bara rycker på axlarna och säger att han inte vet. Men idag kramade han mig, underbara unge. 

RSS 2.0