Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Familjen annorlunda.

Skrivet 2014-04-01 klockan 12:55:59
Imorse kom en av de små och berättade att den hade kräkts i natt. Kul..Igen?! Det har väl inte hänt förut att det kommit tillbaka hos oss? Inte vad jag minns men man förtränger ju mycket. 

Igår var det måndag. Går Familjen Annorlunda fortfarande på tv? Förut tittade jag jämt på det, vi satte oss i soffan hela familjen och tittade på det. År efter år. Vi missade inga avsnitt. Men nu..Nä, tycker det är samma, samma. "Nu ska de för första gången.." Tror att fler och fler märkte att de bara gjorde massa saker som de aldrig brukar göra för programmet och ja, jag tröttnade. Ibland visade de deras vardagspussel och sånt, men bara ibland. "Vi brukar inte göra sånt här hela familjen men nu så.." Jag ville se hur de brukar göra! :) en sak minns jag tydligt, en av mammorna skulle på tjejkväll och pappan som aldrig brukar ha barnen ensam skulle ha hand om dem. Vad roligt, tänkte jag. Tills jag insåg att de aldrig filmade pappan, utan bara mamman som satt där och pratade med sina vänner. 
Nä, jag tittade på ett eller två avsnitt denna säsong sen sket jag i det. Följde du det och hur tänker du kring programmet? Eller vad tycker du? :) Lämnade Korvar
Postat av: Mammalola

Skrivet 2014-04-01 Klockan 16:33:58
Haha tänker samma... nu mera är det ju i varje program att de ska göra en aktivitet, något de sällan gör annars och så blir det oftast kaos, sådant som ger bra TV. Drygt. Känner mig typ mentalt stressad av att kolla på det. Hade varit roligare om de verkligen pratade om föräldraskapet och inte bara vad de aldrig hinner och hur kul det är att unna sig ditten och datten.

Svar: Håller med! Hade varit roligt att se barnen bråka, hur de löser saker, hur de gör för att få vardagen/utflykten att fungera, deras tankar om allt. Ja, nä jag vet inte :) Finns inte så många "alternativa" föräldrar heller, tycker de flesta är samma lika liksom.
Finns ingen som stuckit ut, varit annorlunda.
KalsongMorsan

URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0