Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

En tur på stan & bvc.

Skrivet 2012-05-18 klockan 23:14:45
Det blev ingen familjecentralen idag, det var stängt. Tur att Lisa ringde. Jag var på dagis & lämnade Marlon just då. Så jag & alla barnen utom Marlon gick upp på stan istället. Leon cyklade & han var så duktig, höll sig på rätt sida & stannar för att se vi så hinner med.Leon är den där lilla svarta minimänniskan på gatan. Lilla underbaring ♥

Jag hittade riv-vantar på H&M, yaaay så nu har Varya att byta med & slipper de där stinkande gamla. De här jag köpte var mycket finare & mjukare än de stinkande. Jo, vi har tvättat dem men med stinkande; De luktar ju på en gång av mjölk, sugande & minikräkor.Jag såg även att de hade jättesöta massa olika färgglada skor så jag var bara tvungen att köpa ett par till Jolie! Velade mellan de lila & de blåa men det blev till slut de lila. Jag passade på att köpa en keps åt henne också, en likadan som Marlon & Leon har fast hon fick en helrosa. Deras är ju flerfärgade & rutiga rosa.Sen slank jag in på Lindex & köpte en sjukt söt jacka åt Varya. En rosa med stjärnor. Den som var blå var inge fin i färgen.

Vi var hemma en snabbis & tuttade innan vi gick för att hämta Marlon på dagis & sen gick vi till bvc. Varya har blivit lättare att köra i vagnen, jag bara lägger henne på sidan istället för ryggen & hon går att köra :) Annars har hon bara skrikit tills jag tagit upp henne. Jag får inte lika mycket panik & blir lika svettig inför att ta henne i vagnen längre. Nu väger hon 4,1 kg & är 51 cm! Jättetjockt ansikte har hon fått! Gosiga, tjocka bebis ♥Mamma & pappas skatt.

Nu är hon 3 veckor gammal & Marlon har fortfarande inte klappat henne. Jag låtsades att jag la henne i hans knä igår, tror jag det var & han bara ler & skrattar fram "Nej!" (samma läte som när han blir kittlad) & tittar på henne nyfiket. Ja, just det. På måndag ska vi ha möte inför skolan. Igen. Den här gången med skolans nya rektor. Den gamla har gått över till att endast ha hand om förskolorna. Farmor har pratat med oss sen senaste mötet så det finns en del punkter vi kommer att trycka på & lite saker vi kommer att kräva.

Tex att det är deras ansvar att se tll att han har en person med sig, ett bekant ansikte. Jag ska inte vara den personen bara för att jag "ändå är hemma & mammaledig". Men det blir bra, vi har pratat en hel del med Marlons fröknar också.
Lämnade Korvar
Postat av: ★ M a n s o n D u s t - barnklädestokig fyrabarnsmamma med genustänk ★

Skrivet 2012-05-19 Klockan 06:25:40
Nu är Varya i samma stl som Oxy när han föddes, typ. ^^
URL: http://mansondusts.blogg.se/

Postat av: Anonym

Skrivet 2012-05-24 Klockan 07:39:40
Grattis till lilla bäbisen=)

O kul o se hur ditt liv förändras med åren, skönt o läsa att du verkar må väldigt bra nu.

Träffade dig några gånger på några fester för 1000år sen=) haha.. Då va du tyvärr ganska trasig vilket har sina förklaringar. Älskar när "sagor" får lyckliga slut=)Fortsätt göra det som är rätt för dig du förtjänar att må BRA


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0