Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Tuttbarn.

Skrivet 2012-05-14 klockan 16:06:17
Än så länge är Varya preciiis som sina storebröder; hänger i tuttarna eller ska ligga i famnen. Jag fick iaf iväg Liam till skolan, sprang omkring halvnaken med tuttarna hängades & sen har jag mestadels sprungit runt eller suttit med Varya vid tuttarna heeela förmiddagen. Så fort jag lagt ner henne har hon vaknat & panikskrikit. Farmor är min räddare i nöden, hon köpte en sjal innan Jolie föddes som Varya hänger i när vi är ute. I vagnen skriker hon bara ;) Jag ska kolla runt lite efter en ergonomisk bärsele som jag kan ha sen när hon blir större.

Nu sover Varya äntligen, på riktigt. Så jag har passat på att städa, plocka saker, plocka in & ur diskmaskinen & såna saker. När Liam kom hem från skolan fick han (mer än gärna, från hans sida) agera famn så jag kunde laga lunch åt mig & de små. Höll på att svimma & kallsvettas av hunger, Varya äter ju upp mig.Varya är ju så liten än så vi har inte kommit in i rutinerna & som jag sagt innan så skämde Tobbe bort mig alldeles för mycket ;) Nu är ordningen återställd. Iaf för en liten stund ;)

Måste köpa silvertejp för Jolie drar av sig blöjorna i tid & otid. Så hennes säng har jag dragit ur på madrass & sängkläder & bäddat om. Hon tar av sig den när hon ska sova, knasboll. Idag har hon varit väldigt lugn. Lugnet före stormen? Galna barn, vet inte var hon kommer ifrån ;) Men hon är så himla glad & busig när hon kommer med bebisbajsblöjor hon rotat fram ur soporna så det går ju inte att bli arg haha :)
Minsta småsak vi glömmer framme eller glömmer att tänka på så är hon där & tar. Sen är det försvunnet ;) Och nåde oss om vi glömmer att stänga badrummet eller köket ;) Speciellt Leon är väldigt snabb med att tillrättavisa henne, han har alltid varit sån. Liten mini-polis som säger åt & skäller. Ser till att andra sköter sig. Jag har sagt åt han att slappna av, men han är ju sån.

Just nu leker Marlon med Jolie & hon bara ropar på pappa. Hon är snart 1,5 år & har nyss börjat säga 'mamma'. Bara när hon gnäller dock, men ändå ;)
Lämnade Korvar
Postat av: rebecka 20år - gravid&bonusbarn!

Skrivet 2012-05-14 Klockan 21:16:27
hej kollar lite barnvagnar, hjälp mig så hade det varit toppen - http://perfectlifewithyou.blogg.se/2012/may/orbit-baby-g2-vs-brio-go.html#comment
URL: http://perfectlifewithyou.blogg.se/

Postat av: Anonym

Skrivet 2012-05-15 Klockan 10:22:05
Din mamma säger att du ljuger om allt det som hänt i din uppväxt, att du bara är arg för att hon var egen företagare o jobbade mycket.. hon säger att idag när hon inte jobbar har hon inte råd att ge pengar till dig o alla dina barn som du vill att hon ska göra. Hon säger att din man varit otrogen flera gånger och att du säger att det är hennes fel. Hon säger att du borde se om ditt eget o att man inte skaffar sig "nya" föräldrar när man har biologiska. Hon säger att du målar upp en annan bild än vem hon verkligen är.

Postat av: Evelina

Skrivet 2012-05-16 Klockan 13:31:26
Tänk om man var så där liten och fick ligga ingosad i någons famn så där!Min vän har startat en second hand på nätet som riktar in sig på barnkläder av finare märken för billigt pris, ett tips för dig med småbarn: http://newin.se/Ta hand om dig!

Evelina
URL: http://roosaspik.blogg.se/

Postat av: Lisa

Skrivet 2012-05-19 Klockan 11:04:31
Vill bara tipsa dig om Manducan :) bästa bärselen enligt mig!


Innan du kommenterar

Inga skitkorvar publiceras, de spolas bort med det samma!
Bli en korvföljare du med:
bloglovin

Namn:

Email: (visas ej)

Blogg:

Din Korv:

Ska du lämna fler korvar? Bocka i rutan!
Trackback
RSS 2.0