Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Äntligen fredag :)

Skrivet 2010-07-30 klockan 12:24:08
Har haft en mysig förmiddag med barnen ♥ Vi käkade frukost, det bråkades (som vanligt med de två små) & sen har vi tittat på film. Har suttit & petat in lite bilder här & var nu i bloggen.

Ska fortsätta plocka undan, hänga tvätten & greja lite medans Leon sover & sen tar vi en biltur iväg. Käka lite & umgås. Tänkte titta efter någon ny tröja eller så att ha ikväll..Barnen hatar ju att titta runt ;) Enda stället de gillar att gå till är ju leksaksaffärerna. Ska se om Dö-Prutt har tid för besök & barnen ska iväg ikväll.

v 17

Skrivet 2010-07-30 klockan 10:56:01
30 juli ~ 17+3 enligt SM 16+3


Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


Jag; har haft satans ont i magen hela veckan. Öm utanpå & innuti, oförklarligt. Vet inte vad det är? Känner att magen är större men den är aldrig i vägen, när jag ska sitta eller klä mig. Den är inte i vägen på jobbet & ingen ser något förrän jag byter om till mina vanliga kläder ;) Lite mer än 2 veckor kvar till rutin UL..Längtar men det känns inte som det finns något barn. Jag känner inga rörelser. Jag känner livmoder & annat tydligt när jag ligger på rygg. Men ja, vi får se :)

Tjock & fet.

Skrivet 2010-07-29 klockan 19:49:02
Jag har inte skitit sen måndags natt. Då pratade jag med Emelie i telefon. Det kanske behövs ett samtal från henne för att magen ska fatta? Jag har ätit & "druckit" krossade linfrön. De på jobbet tror nog jag är en nyttighetsmänniska, usch. Barnmorskan sa att det kunde hjälpa mot tröga magar. Jäkla mage, dumma tarmar.

Elin tipsade mig om något man droppar i vatten som ska sätta fart på magen, måste bara våga testa det ;)

Idag har jag varit så trött att jag skrattat så jag gråtit. Flera gånger om. Stackars brukare. Nu är jag ledig tills lördagkväll, då börjar jag 20.30.
Imorn blir det deeeejt ;) Och barnfritt. Myspys ♥ Återstår att se om det blir något att ha eller om det skiter sig helt. Satsa fullt ut med hela hjärtat om det känns bra, eller hur? Vad har jag att förlora? Jag har rivit mina murar så gott jag kunnat, jag öppnar hela mitt hjärta. Jag kan aldrig falla ner dit jag var igen, för jag ska aldrig mer förbjuda mig själv att våga känna.

Nu blir det fortsatt myskväll med Liam ♥
Mamma älskar er, finaste pojkar!

Lite ork till en uppdatering.

Skrivet 2010-07-28 klockan 22:39:13
Barnen sov hos farmor & farfar i söndags, de hade åkt till Astrid Lindgrens värld tidigt på måndag morgon. Leon spenderade hela dagen hos faster Elin. De hade haft så roligt, Marlon berättade vad de hade gjort & sett. Liam har inte varit alls intresserad av att prata eller hälsa på mig de här senaste dagarna.
Jag var i Astrid Lindgrens värld en gång när jag var liten så jag var lite avundsjuk. Jag hade så roligt där. Mina barn har världens bästa farmor, farfar & faster. Och det är tur att vi har dem, annars hade jag aldrig kunnat jobba såhär som jag gör.

Bara den här veckan kommer jag att ha jobbat över 50 timmar :) Ouch, men vi ska göra något kul för pengarna sen. Måste köpa nytt köksbord & stolar, ny madrass till mig & åka & bowla tillsammans med barnen.
Elin har fått pengar hon skulle ha lånat & sen har jag & barnen lagt till pengar till en Tallin resa för farmor & farfar som Elin fixade.

Barnen har sovit borta sen i söndagskväll :( Jag saknar dem..

Vad händer mer då? Äta, sova, jobba, sakna barnen, förstoppning + gasig mage.

Jag tror att jag är skengravid. Jag känner inte barnet alls längre & jag har ändå gått 17 fulla. Jag känner ingenting. Magen är bara svullen. Jag fick tid för UL den 12 aug men vi är bortresta då så jag fick min tid ombokad till den 16 aug istället. Det är det längsta jag gått innan jag fått göra rutin UL:et. Mummyfied sa att moderkakan kanske ligger i framvägg, kan den ligga bakåt & sen flytta sig framåt? Jag vet inte men det låter troligt.

Och usb tjosan funkar fortfarande inte ;) Tycker det ser så tråkigt ut utan mina bilder men ähhh..Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Sen när stunden väl kommit så var väntan inte så lång.

Jag mår bra men jag är så satans trött hela tiden. Jag saknar barnen, som sagt, men det är bara Leon som ser mig ;) Lilla fisunge. Gahh..Sen hela helgen utan barn & stackars farmor & farfar får aldrig vila! Elin är helt slut, barnen suger ur hennes kraft haha så "jobbiga" är de inte. Ah, jo imorgon hämtar jag dem när jag slutat & sen sover de äntligen hemma ♥ Då får Harryvaffa & Elin vila.

gaaaah..

Skrivet 2010-07-24 klockan 07:02:42
Det ilar & trycker i ljumskarna! Det gör så ont & jag bara ryser i hela kroppen, till & med håren på kinderna reser sig. Usch. Aldrig varit med om liknande. Nerver som kommer i kläm?
Mina tarmar funkar inte längre så jag har hävt i mig krossade linfrön som stått blött hela natten. Yäck! Hoppas det ger effekt annars får jag försöka fixa laxeringsmedel..Ont i magen! 

Dricka upp kaffet & sen åka. Känns som att jag bor på jobbet & jag saknar mina barn! ♥ Jag har lovat dem att jag är deras hela fredagen innan jag lämnar bort dem för natten. Då är det bara de & jag! En liten kille kommer iaf klängas på mig när jag kommer hem ikväll ;) Lilla Liam ♥

Segaste.

Skrivet 2010-07-23 klockan 12:13:23
Jag fick en present idag av min dejt. En locktång, så jag kan göra mig fin tills på fredag ;)

Helgen kommer bli seg..Jobbar imorn 7.30-20.30 & på söndag 13-21.30. Alltså pyttelite tid med barnen..Ska snart iväg & lämna dem hos Elin. Jag hinner lägga dem ikväll efter jobbet & sen ser jag dem inte vakna förrän söndagsmorgon. Vi får försöka se fram emot måndagen, då är det en kvällstur & sen slutar jag tidigt mån, tis, ons & torsdag.

Så himla seg jag är. Snart är usb tjosan i datorn fixad så jag få över mina bilder. Lisa tyckte min blogg såg så naken ut ;) Petar nog in en bild här & var i de gamla inläggen också.

v 16

Skrivet 2010-07-23 klockan 10:36:56
23 juli ~ 16+3 enligt SM 15+3

Fostret
: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre. (familjeliv.se)


Jag; har gått upp i vikt! Vikten ligger på 49kg & det känns bra. Glittrandet för ögonen är försvunnet. Får ta det lugnt när jag reser mig upp för annars stramar ligamenten & det gör ont som tusan. Det ilar i högra ljumsken & neråt i barnfödarbenen. Det gör ont i muttbenet också. Får börja ta det lugnt, försöka vila lite. Magen börjar puta & jag känner Lilla Korvsnutt när jag sitter eller ligger ner. Mys ♥

Torsdag.

Skrivet 2010-07-22 klockan 10:58:22
Jag jobbar för fullt & försöker få tider utöver mitt schema så jag fyller ut mina extratimmar. På fredag skulle jag vara ledig men jag kommer att jobba då också så min dag med barnen tar jag tidigast på tisdag eftermiddag & sen har vi alla eftermiddagar & nästan hela helgen sen att hitta på massa mamma & barnbus ♥

I måndags kväll åkte Tobbe in med Leon till akuten, han hade antagligen fått i sig farliga mediciner. Jag kom så fort jag kunde från jobbet & bytte av Tobbe. Leon fick svart soppa två gånger, de tog ekg & lyssnade på hans hjärta. Vi var fyra stycken som fick hålla fast han för att få ner slangen i näsan, han är så satans stark & till slut fick han lugnande för slangen vek sig & fastnade på vägen. Jag stannade med han över natten & de kom in flera gånger & försökte väcka han men han vaknade inte förrän kl 06 på morgonen. Inge trött ;) Men han mår bra & jag tror inte han fick i sig något farligt.
Tobbe berättade att en läkare hade blivit förvånad över Leons tal, hur duktig han var & att han hade en 3,5 årings talförmåga ;) Mitt duktiga lilla barn! Lisa kom på kvällen & höll mig sällskap inpå halva natten & fixade te & mackor. Finaste, tack!
<- Jag, 15+6 enligt SM & Lisa, 24+3 ->

Men som sagt, han mår bra nu & är sitt vanliga galna jag.

Idag var jag hos BM, tog med mig Liam så var Tobbe med de två små. Allt såg bra ut & vi pratade lite snabbt utom hörhåll, när jag skulle vägas, för Liam & BM rös när jag berättade för henne. (inte om det här med Leon, en annan sak) Hon gav mig en kram & vi bokade in ett nytt möte om ca 3 veckor. Hon hjälpte mig också att få en tid till UL. Någon sån kallelse har fortfarande inte kommit & med de tre andra barnen gjorde jag UL veckorna 17-18+. Nu har jag ju gått 16+. Jag är bara otålig ;) Vill få ett exakt datum..

Jag ska köra ut barnen till Elin nu & sen åker jag iväg till jobbet igen. Kanske kan föra över bilder på deras dator..Eller, vi pratar nog så glömmer jag det sen ;) Som vanligt. Ska få träffa min Ordibordi idag! Ska se till att få rast när hon kommer förbi så jag kan gå ut & krama henne! 2 år sen nu..Tiden går, ja det gör den.

Jag berättar mer för dig än för mina nära.

Skrivet 2010-07-18 klockan 22:50:51
Bloggen har inga ögon, ingen som tittar & synar mig. Bloggen har inga åsikter, den varken försvarar eller säger emot mig. Mina läsare som kommenterar kan välja att vara tysta eller skriva något i kommentarsfältet. Om någon pratar om mig kan jag inte höra eller få veta vad de säger. Mina nära & mina vänner frågar inte så mycket, de får veta det mesta ur bloggen.

Det har alltid varit lättare för mig att skriva än att prata. I bloggen kan jag skriva utan att massa onödiga ord kommer med. Jag får ut direkta meningar & sätt att få ut det jag har velat få sagt utan krusiduller..Som att jag avbryter mig själv, blir tyst, pratar om något som leder till det andra, glömmer ord eller att om jag pratar med någon så ser jag hur den tittar på mig.

Jag har inte träffat & umgåtts med någon, på riktigt..Sen..jag vet inte. Jag minns inte. Visst har jag haft min pappa här men jag känner mig så frånvarande. Vi var hos Emelie men jag var så frånvarande & borta i min egen värld där också..Denise, ja då var jag så trött att jag knappt kunde tänka. Lisa har jag inte ens pratat med. Jag har stängt ute alla mina nära..Jag orkar inte. Jag ringer ingen. Denise brukar ringa & skrämma mig på kvällarna ;)

Men, jag mår bättre. Jag har barnen & vi har ju varit rätt mycket hos farmor & farfar där de har fått bada & nu har ju mitt sommarschema kört igång. Jag skulle vilja kunna lämna hemmet utan att få ångest, må dåligt & vilja hemåt. Men på tisdag jobbar jag kväll så då har jag lovat barnen en tripp till Marieberg, käka McDonalds & kanske hinna med Toysurus innan de ska iväg till Elin. På fredag är jag som sagt ledig hela dagen så då ska vi också hitta på något roligt. "Bada hos farmor & farfar" kommer väl barnen föreslå, men jag vill göra något annat med dem. Bara de & jag. En heldag med dem. Åka upp i svampen & käka glass, leka i stadsparken eller besöka lilla holmen & åka lilleputtetåget. Något litet bara..

Nu ska jag snart sova. Blir en tidig morgon imorn bitti, men jag jobbar bara 5 timmar & sen..Är det äntligen måndagseftermiddag!

Livet har sina överraskningar.

Skrivet 2010-07-15 klockan 20:14:53
Idag hade jag en ledig dag & Tobbe hade pratat med sin mormor om att vi skulle dit ons- eller torsdag. Eftersom jag jobbade en extratur igår så tog vi det idag. Alla barnen somnade i bilen på väg dit. Väl framme plingade vi på dörren & gammelfarmor öppnade. Leon hade glömt sin älskade kisse sist vi var där så den fick han & blev super överlycklig, älskade lilla kissen!

Vi gick omkring på staden & vandrade till hotellet där vi åt mat tillsammans. Barnen såg fram emot att få äta på restaurang. De är så snälla & fina att ta med ut så jag är aldrig orolig. När vi var mätta & belåtna strossade vi vidare, köpte glass & dricka i affären & sen hem till gammelfarmor. Eller gammal Abo, som Leon säger ;) = Gammal farmor. Vi fikade, åt glass, drack kaffe & barnen drack smultrondricka. Tobbe var så trött att han slocknade några minuter på gammelfarmors soffa medans barnen pysslade & tittade på alla gammelfarmors troll & figurer.

Vi hade en jättefin dag & gammelfarmor verkade glad över vårat besök. Barnen hade kul & jag vilade mina ögon över Tobbe som gick där med barnen i sina händer.

Imorgon är det jobb igen. Och hela nästa vecka förutom på fredag, så då ska jag försöka njuta & ta det lugnt, köpa hem massa gott & hitta på något extra roligt med barnen. Måndag; Ser fram emot - väldigt mycket. Slutar tidigt & ska sen hem till farmor & farfar där barnen kommer vara. Eftermiddagen, i cant wait..

Nästa fredag (den 30:e) skulle jag ha jobbat men jag har bytt bort den turen med en jobbarkompis så då ska jag vara ledig heeela dagen & gissa vad? ;) Jag ska på dejt! ;) Hahh..Känns spännande! Ska bli kul att få göra något för min egen skull, barnen är i goda händer & jag kan bara tänka på mig själv för en kväll..
Ska nog komma ner från mina rosa moln snart..Kolla lite på TV & sen ta en dusch.

v 15

Skrivet 2010-07-15 klockan 09:56:4715 juli ~ 15+2 enligt SM 14+2

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet. (familjeliv.se)

Jag; börjar känna av foglossning. Eller är det pga jobbet? Jag känner knappt rörelser längre, inget alls. Brösten är fortfarande ömma & vissa mornar känns det som jag vaknar med överfulla mjölktuttar. Det gör ont. Konstant trött. Men jag mår bättre psykiskt & har gått upp ett kilo.

v 14

Skrivet 2010-07-12 klockan 20:21:09


7 juli ~ 14+1 enligt SM 13+1


Fostret: Huden är i det här stadiet genomskinlig och man ser blodkärlen. Armarna kan röra sig och händerna kan knytas. Hjärtat pumpar ungefär 28 liter blod/dygn och hjärtljuden kan avlyssnas med en doptone-apparat. Fostrets hud är tunt och täcks av ett tunt skikt hår som kallas lanugo-hår. (familjeliv.se)

Jag; har skitit typ en gång under hela veckan. På bilden väger jag 45 kg. Magen syns inte längre, alls. Stress, oro & psyskist illamående tar över kroppen helt & hållet. Känner inga tjocka eller sovande händer när jag vaknar längre men det glittrar för ögonen var & varannan dag. Ibland har det glittrat uppåt tre gånger på en dag.Varmt & klibbigt!

Skrivet 2010-07-12 klockan 20:09:23
Jag har varit så otroligt trött de här senaste dagarna. Sovit gott har jag, men inte mycket. Så har jag jobbat & vi har varit ute med barnen hos farmor & farfar. Älskade värme men jäkla boobs..Graviditeten gör att jag inte kan bada på riktigt. Tuttarna krymper ihop sig som russin & gör satans ont innuti hela bröstet när det blir kallt så jag får doppa benen.
Barnen har verkligen roligt i poolen, de hoppar, dyker, försöker simma & skvätter vatten. Ibland har jag undrat; Vad skulle jag ha gjort om inte farmor & farfar bott som de gjorde med stor pool & ingen Elin? Jag vet inte, jag vet bara att mina barn har det bra & är glada. De får bada hur mycket de vill & har massor med badleksaker som aldrig behöver dras med hem eller saker & grejer som ska packas ner. Vi äter mat tillsammans & brukar köpa med. Förutom när det skvätts eller dras i vattnet som någon brukar bli grinig ;)

Liam sov hos farmor & farfar igår, till idag. Och ikväll ska Marlon sova där. Ingen välling ville han ha sa han i förmiddags & vi frågade innan vi åkte men nej, han vill inte. Sist gick det ju bra så jag hoppas det gör det ikväll också. Elin är världens bästa & brukar skicka sms hur det har gått på kvällarna men nu går det ju inte. Min mobil funkar inte alls.
Igår kväll råkade jag ha den i golvet så displayern slutade funka & idag funkar den inte alls, överhuvudtaget att sätta på. Min pappa ska låna mig sin gamla. Pjuh..

Den här veckan är det bara två jobbdagar men veckan är ändå fullbokad känns det som. Ja, nej nu ska jag käka lite verum. För magen. Har inte haft sån där brännskada i tarmsystemet sen vi var hos Emelie för 1,5 vecka sen. *pepparpeppar* Hoppas det är filens förtjänst!


Babbelprabbel

Skrivet 2010-07-09 klockan 15:00:45
Det var så längesen jag jobbade men det gick bra idag ändå. Tobbe hade barnen & Marlon hade vaknat först, flinat sådär finurligt som han gör & var blyg för Tobbe. Det är han ofta nu men det brukar gå över efter en stund.

Jag höll på att dö i värmen på förmiddagen men efter lite fläkt & öppna dörrar gick det bättre. Puh! Mina arbetskompisar kommenterade min vikt & frågade hur jag mådde, jag såg så smal ut. Konstigt..Har gått ner 5 kg & jag menar, 1 kg mer eller mindre syns med tanke på att jag är så kort. Fick lite mattips av Denise & Jimmy igår när jag var där med de två små. Så jag får i mig vitaminer & annat skit utan att behöva tugga. Maten växer i munnen & när jag ska svälja så fastnar det & det känns som jag ska börja kväljas & ha mig.
Och Liam, han var med Elin, Erik, farfar & Andreas & fiskade igår! Han tyckte det var skitkul & hade fått fyra fiskar! haha & när han kom hem var han så trött, han åt lite jågart & sen la han sig & snarkade. Skönt för han, att få göra något själv utan mamma eller bröderna.

Denise & Jimmy har flyttat så de bor bara några minuter från farmor & farfar. Jättestort & jättefint, kan ju iaf säga att jag är rätt avundsjuk. Satan vad fint de har fått det på bara några dagar, en helt underbar plats att bo på med barn..*drömmer mig bort* En dag, en vacker dag, mina barn..

Men, jag kan ju säga iaf att så som jag sovit de här senaste nätterna - så gott har jag nog inte sovit..Ja, jag minns inte. Barnen är lugna & snälla..kanske börjar vi må bättre snart?

Terapeut

Skrivet 2010-07-08 klockan 12:08:29
Möte idag, första mötet med terapeuten. Jag var nervös men det gick bra. Vet aldrig hur jag ska börja..Men efter ett tag kom vi igång & hon lyssnade. Hon sa att hon såg min sitation så solklart & att jag berättade så bra, inga krusiduller & att jag var klarsynt, vi vet vad vi ska jobba med. Det känns bra nu, att prata med någon som inte känner mig & kan "försvara" mig emot mig själv såsom mina vänner eller de som känner mig kan göra.

Hon sa att jag har tagit ett enormt kliv & allt detta bara för min pappa. Han har lyssnat mig på & fortsatt argumentera emot min "verklighet" & fått mig att tänka på nya sätt.

Min pappa lämnade mig aldrig någonsin, vad jag än gjorde så fanns han alltid & ställde alltid upp. Han bestraffade mig aldrig någonsin, ringde alltid upp & kom alltid - oavsett vad. Hade jag inte haft honom i mina tonår vet jag inte vad det skulle vara av mig nu. Andra sa till pappa att inte svara eller hämta mig när jag hade rymt eller supit huvudet av mig, men han gjorde det ändå. Utan ett ord, skäll eller bestraffning. Jag Älskar dig, Bronner. Du var den enda som någonsin lyssnade på mig, den enda som alltid fanns för mig, du räckte mig din hand när jag behövde hjälp - utan att någonsin be om något tillbaka. Tack för att du alltid funnits för mig! Och fortfarande gör!

Älskar man någon kan man göra vad som helst för den. Jag gör det här för mig själv, Tobbe & mina barn.

Vissa dagar kommer mitt gamla tillbaka, jag kan inte äta, jag kan inte sova eller fungera. Jag känner att jag vill anklaga, ge dåligt samvete & vara hatisk, arg & såra! Jag vet när det kommer, då vill jag bara vara ifred av rädsla att göra någon illa. Jag vill inte vara sån eller känna så! Min mage gör uppror, jag kräks, blir skakig, mina leder i händerna knyter sig & jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska tänka - just då vill jag bara ha hjälp. Ångest. Det blir så mycket att jag inte orkar, jag känner just då att enda utvägen att slippa alla dessa känslor & krämpor är att få försvinna. Bort. För alltid.

Men jag kan iaf gråta & vara ledsen. Det har jag aldrig kunnat förut & det är en sån lättnad. Jag känner ingen skam när jag gråter, jag känner mig inte besegrad eller utlämnad. Det är en sån befrielse. Det räcker med att Tobbe säger att jag är en bra mamma till våra barn så börjar jag gråta, jag tar till mig orden & blir så glad men samtidigt ledsen..

Det här är inget tillfälligt som jag kommit på att jag ska fixa. Jag vill förändras.
Tisdag - bad hos farmor & farfar

Skrivet 2010-07-06 klockan 22:04:05
The kids are a sleep efter en hel eftermiddag ute hos farmor & farfar. Liam & Marlon har badat, dykt & simmat i poolen. Erik är så snäll & tar emot Marlon hela tiden när han ska hoppa från stegen! Tobbe följde också med ut idag & barnen uppskattade det så mycket.

Marlon fick åka med pappa till coop på vägen innan de åkte ut till oss hos farmor & farfar & han var så nöjd! Liam skulle egentligen följa med pappa till onoff efter maten men badade hellre med Erik så Marlon fick följa med. Gissa vem som var supernöjd sen? ;) Liam har ju fått ha pappa ensam & Marlon knappt något.

Leon, han skulle mest klättra in i pappas bil - som vanligt. Det går inte att lämna bilen med öppna fönster & vädra, då klättrar han in. Men han fick sitta där & greja med dörren & ratten & var så nöjd. Inget prat alls om att bada - bara sitta i pappas bil. Väldigt mysigt var det idag.

Jag vet att bloggen ser så naken ut utan bilder men datorn har skitit ner sig. Tobbe ska fixa en ny dator så ska jag få hans gamla. Just nu använder jag något tillfälligt internet eller, ja vafan vet jag? Att föra över bilder eller använda msn går inte iaf.

Satan i gatan vad trött jag är..Sömn, vad är det? Jag vet att det är tisdag..På torsdag har jag tid för samtal & sen jobbar jag fre-, lör- & söndag. = Pappatid för barnen. Näe, ska hoppa in i duschen & weeta de vinterpälsiga yetibenen.

Jag saknar att titta på film..Elin..!
Liten fis.

Skrivet 2010-07-06 klockan 18:56:56
Idag har jag gått 14 fulla veckor, enligt mensen, av 40 fulla & 99 dagar av 280. Det går ganska fort. Med Liam & Marlon segade sig graviditeten heela vägen från pluset till förlossningen..Med Leon segade det bara från 20 fulla veckor, för då fanns inget kvar - bara sträckan till förlossningen.
Nu går det undan. Tyckte det var nyss jag visade Tobbe stickan med de två magiska strecken..

Ingen kallelse till UL har jag fått heller ;) Jag väntar & väntar..har för mig jag fått den ca en månad innan utsatt tid alla de andra tre gångerna. Så då borde jag få den snart.

Efter det här barnet blir det inga fler barn alls för mig. Jag vet att jag kommer vilja ha fler - men även om framtiden ger mig Tobbe eller om jag någonsin skulle träffa en annan, så nej. Tobbe gav mig barnen för att han älskade mig, han ville ge mig allt jag ville ha. Han önskade inte en sån stor familj som jag. En annan pappa & nytt barn, nej, nej. Aldrig. Jag vet själv hur det är att leva med massa syskon & ingen har samma pappa, en del har en pappa & en annan del ingen & någon vet inte ens vems ens pappa är.
Sen står jag där helt ensam med en massa barn & är egoistisk, nej. Nej. Jag är glad att jag fått alla barnen med samma pappa.

(Nu talar jag för MIG, ingen annan. Jag vet att livet inte alltid blir som man tänkt.)

Liam ser fram emot ett nytt syskon. Han är ju så bebis- & barnkär. Marlon vill inte alls & lyssnar inte om jag pratar om det & Leon förstår ju inget. Det är för långt fram för de små tror jag.

Om kvällarna ligger jag & håller om magen & känner ibland den lilla röra sig..Då känner jag mig så himla egoistisk & självisk..Hur kunde jag göra såhär? Varför lyssnade & såg jag inte? Barnen växte & Tobbe krympte.
Lilla bebis, jag älskar dig. Mitt fjärde & sista barn. Jag ska försöka njuta av den sista graviditeten, även fast jag fortfarande glömmer bort det - jag känner ju inget ;) Nja, förutom lite buff & hicka då. Det känns så overkligt, som jag hittat på det. Men jag har ju sett lillfisen två gånger..Ändå är det overkligt.
Lite skaka rumpa i havet ;)

Skrivet 2010-07-05 klockan 23:53:57
Första kvällen var vi ner till havet.

Vi hade jätteroligt hos Emelie. Vi var vid havet alla dagar vi var hos henne, Liam & Marlon badade som bara den & Leon var mest med mig. Elvira försökte rymma från Emelie hela tiden ;) Hon var med Liam & Marlon & geggade i sanden med alla deras maträtter & allt de "lagade". Jag gick i vattnet några gånger men fegar alltid så fort vattnet kommer upp till magen.
Tuttarna har jag ingen tanke på att doppa, de gör satans ont när jag fryser & får vårtstånd = kallt vatten = GAAH! Har ju inte heller vågat badat på riktigt heller eftersom jag ammat i så många år, för risk för mjölkstockning.


Barnen har fått jättemycket färg & har vita rumpor! Jag har också en vit rumpa men de ser mycket brunare ut än jag. Mina fina barn. haha När vi var på väg ner till stranden en dag så gick Leon bredvid & höll i vagnen, Liam gick också bredvid & Marlon satt i vagnen & sjung refrängen i "Skaka rumpa!", då gick ett litet tonårsgäng på ca 15-16 år förbi. De vände sig om & skrattade lite, tittade på Marlon & såg ut att tycka han var söt som sjöng den låten! Jag & Emelie tittade på varandra & skrattade lite.


Vi var även barnvakt åt Elvira lördag & söndag förmiddag när Emelie jobbade & det gick jättebra. Förutom att hon hellre ville leka med barnen än äta! Liam bar runt på henne & lekte med henne hela tiden, mitt söta & snälla barn. Marlon gjorde inte så mycket försök att leka med henne & Leon tar fortfarande saker ifrån henne så hon blir ledsen.
Vi åkte hem natten mellan söndag & måndag. Liam har längtat & gråtit så efter pappa & barnen tog evigheter på sig att somna & allt blev kaos så jag bara packade ner dem & åkte hem. Förlåt Emelie :/ Vi hade jätteroligt, de fyra dagarna vi umgicks med er ♥

Så imorse ringde jag Tobbe & han kom upp & träffade barnen. Marlon skulle få öppna när pappa plingade "Ingen annan, bara jag ska öppna.." sa han. Han stod förväntansfull inne på Liams rum & väntade & när det plingade så sprang han till dörren. Men han sa inte ett ord till Tobbe förrän han skulle åka. Han pratade genom mig att han ville berätta en sak. En scen i Scary Movie 2, där hon skitit i kattens låda & de börjar boxas.
Den scenen var min favorit..När jag & Tobbe träffades för 8 år sen så tittade vi på den filmen & jag sa hela tiden "Igen! Igen!" & Tobbe spolade tillbaka & tillbaka, där satt jag & garvade ihjäl mig i soffan, tårarna sprutade..Tobbe tyckte det var roligt att se mig så lättroad..Ja, minnen..Alla stunder i livet försvinner så fort..

När vi var hos Emelie & Liam längtade så efter pappa, så sa jag att han ska prata med pappa. De kanske kan hitta på något, bara de två. Så idag frågade Liam om de kunde gå på bio & Tobbe sa ja. Det är ju deras grej. Så det ser Liam fram emot!
När pappan åkt tittade Liam på mig med stora rådjursögon & såg förväntansfull ut & frågade "Kan vi åka till farmor & farfar & bada med Elin?" Ja, så det gjorde vi. Vi handlade mat innan vi åkte hem & Liam undrade om pappa ska äta med oss, ja sa jag. Liam blev jätteglad & klappade händerna! Så vi bjöd pappan på middag & bara för hans skull hade jag köpt hem cola ;) Barnen flög på den haha! Och Marlon pratade med pappa under kvällen.

Så nu ska jag försöka sova..Har sovit mellan fyra & två timmar de senaste nätterna så jag är ganska död just nu. Imorn blir en fin dag! ♥
Its alive på riktigt!

Skrivet 2010-07-03 klockan 20:07:39
Jag såg Lilla Korvsnutt röra sig! En spark emot troskanten nästan nyss när jag & Emelie satt på balkongen i kvällssolen! ♥ Jag har även fått en buff på handen & känt den hicka! (här i dagarna) Mitt lilla barn lever..
Havet smakar krabba.

Skrivet 2010-07-02 klockan 18:00:50


Resan till Emelie gick bra men tog lång tid eftersom vi var tvugna att stanna på vägen :) Ungarna hade väldigt svårt att somna & komma till ro igår även fast vi var iväg en sväng till havet & de fick känna & smaka på vattnet. Det smakade krabba sa de ;) Liam saknade pappa igår kväll & ville inte sova förrän han pratat med han & efter en massa väntan ringde han till slut.Idag var vi också ner till havet & barnen fick bada. Leon gick bara ner till knäna medans Marlon & Liam flög i vattnet! haha en det var lite kallt åt dem. Vi var där i några timmar & sen var det dags att gå till affären & handla mat. Hungriga!! Pasta, bacon & kladd. Leon hann somna innan maten var klar men ähh..Vi kör slut på han till ikväll.

Nu ska vi äta jordgubbar med grädde & sen går vi ut & ikväll blir det mys med chips & jordnötsringar.
Semester

Skrivet 2010-07-01 klockan 11:06:00
Idag är det torsdag & jag ska åka med barnen till Sthlm. Vi ska bo hos Emelie & bada i skärgården! Emelie har pratat med Liam i telefon & sagt massa saker så han längtar jättemycket att få åka dit. Första gången hehe..

Elin, farmor & farfar får "vila" från oss ett tag & barnen får sakna sin pappa. ;)
RSS 2.0