Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Min blogg & mitt jädra bajs

Skrivet 2010-04-30 klockan 14:55:35
Sen om folk tycker jag är rutten som skriver öppet vad vi får vara med om, vad barnen får höra & vad folk säger - det skiter jag i. Pratar jag med någon eller säger till så tycker de bara jag är larvig eller "får för mig" det. Ex; jag försökte prata med folk om Marlon. Väldigt lång tid. Alla viftade bort det, jag fick för mig saker, ingen lyssnade. Jag skrev om det i bloggen & vilka svar ni hade, vilka bra tips & allt!

Tack var det er hände saker & folk omkring fick upp ögonen "Jenny kanske hade rätt ändå?" Tack var det er har vi tagit kontakt med bup & träffat dem - trots att folk nära oss avrådit oss & "det är inget som är fel på Marlon"

Ja, min blogg känns skön att ha. Skriva saker öppet, få hjälp, läsare som bryr sig, ger tips & delar med sig. Få andra att förstå hur jag känner, de får läsa svart på vitt vad de gör emot mig & barnen.
Det är jobbigt att vara mamma

Skrivet 2010-04-30 klockan 11:59:47
Det är jobbigt ibland att vara mamma.
Inte att vara mamma & ta hand om mina barn. Det är ju det bästa jag vet - utan, vara mamma & ha folk omkring mig. Konstiga människor, folk som tar sig frihet att säga vad de vill utan att tro att jag inte har känslor, när ingen lyssnar eller inte känner oss & dömmer mig.Jag önskar vi kan få veta vad vi ska svara folk när de undrar & tycker Marlon är konstig. Vad är "felet"? Jag önskar vi kunde ha ett bra svar om folks åsikter om barnens kön.

Mest av allt vill jag säga, som jag säger varje dag, till mina barn..Att Mamma & Pappa älskar er mest av allt. Ni är helt perfekta med eller utan diagnoser & vilket könsorgan ni än föddes med så kommer ni alltid vara gjorda utav mammas & pappas kärlek för varandra. Ni gör oss så lyckliga. Och så arga ;) Vissa dagar alltså..haha :) Men det är en annan historia! Vi vill aldrig byta bort er, ni är helt perfekta & helt underbara med era tre blonda rufshuvuden! Eller Marlon är ju Lejonhuvud :) Era skratt..Finns det något ljuvligare att höra? 
Bajstand

Skrivet 2010-04-30 klockan 10:44:26


(googlad)

I ca 3-4 dagar har jag låtit & sett ut som jag har tourettes syndrom & tics i ansiktet. En nerv från uppåt örat någonstans, neråt kinden & under käken har blixtrat & bråkats. I helgen upptäckte jag ju att det hade blivit hål i tandköttet bak vid visdomstanden. Igår & idag har jag varit utan nervryckningar. Det känns fortfarande sådär ömt & lite svullet som det gör när tänderna annars trycker på.
Men jag smakar fortfarande gammalt, dött as i munnen. Om jag säger att tanden är en fyrkant liksom så är det ena hörnet som kikar fram. Känns som jag biter mig i kinden men det gör jag inte.

Jag har blivit besatt av visdomständer & ska titta på allas, jag vill ju veta hur det ser ut. Fan vad mycket tänder det ser ut som att vissa har i munnen, tandraden tar aldrig slut haha :)

Liam har också fått en tand som kikar fram. En sån där stor kindtand. Trodde han sa så för jag hade det men sen stoppade jag in fingret & jag kände att det höll på att ploppa fram något vasst.
Teckenspråk

Skrivet 2010-04-29 klockan 15:06:30


(googlad)

Jag har pratat lite med Marlon om att han & jag ska börja prata teckenspråk. Han tyckte det lät intressant, då pratar vi tyst & hemligt. Ingen hör ;) Så kanske han kan kommunicera bättre med mig. Nu får jag följa minsta rörelse som han gör för att förstå han, om vi är ute, det kommer folk & pratar eller vi är hos andra & hälsar på. Ja, de i situationer han inte kan prata alltså.
Så får jag komma igång med teckenspråket igen. Jag har glömt en massa & "stammar" när jag tecknar haha så vi får se hur det går. Stödtecken ska vi iaf börja med. Min pappa kom med det förslaget för längesedan & nu nyss en läsare. Så vi tar tag i det & kör igång!

Han har börjat med något att vem som helst inte får titta på han, jag följer & säger åt den som tittar att göra något annat. Eller som igår när vi var hos Denise. Han blev jättearg på Wilma för att hon tittade på honom; Wilma, hemma hos oss brukar vi leka att man inte får titta på Marlon. Efter ett tag verkade det funka bättre.
Jag orkar inte, jag ger igen - Till dig & allmänheten

Skrivet 2010-04-29 klockan 10:13:36
Det är bra att tänka före. Vad man säger. Det kan såra. Det är sant, det vet jag. Gör det själv också, varför ska jag aldrig få ge fult tillbaka? Jag har fått så mycket skit så jag orkar inte. Jag har nog världens längsta stubin men någon gång blir det för mycket. Bägaren rinner över, min hjärna knakar sönder av alla ord & tankar..Det tar väldigt långt tid men sen exploderar det..

I oändligheter har jag tjatat om hur lite jag bryr mig vad mina barn har för könsorgan. Undra varför? Undra på det..När Liam föddes började jag leva, jag fick för första gången känna hur det verkligen kändes att leva. Att ha något att leva för. Få känna äkta kärlek. Liam var & är mitt allt, såklart Marlon & Leon också. Jag lever för dem & de gör mitt liv värt att leva.

När Marlon föddes märkte jag på folk att de "jaha, en till kille? Jag som trodde du skulle få en tjej" Vad brydde jag mig om det? Vad fan skulle det spela mig någon roll? Han mådde bra & var välskapt, helt perfekt & underbar på alla sätt & vis. Mitt liv som tvåbarnsmamma började & jag älskade att vara mamma åt två fina, helt underbara barn.

När vi väntade Leon blev folk mer aggressiva. Ni hoppas väl att ni får en tjej, jag hoppas det. Det vore väl kul att få en lillasyster? Allt oändliga tjat & alla kommentarer, som att en till pojke inte skulle vara lika mycket värd. *** satt med Liam & sa "Vad vill du att din lillasyster ska heta?" - Vi har aldrig brytt oss om att kolla könsorganet med något av barnen på rutinultraljuden.

Leon föddes & en stor våg av besvikelser kom från alla håll. Han var ju helt perfekt & underbar, hur kunde någon vara besviken på han?? Jag älskade & trivdes som nybliven trebarnsmamma..Jag visste vad jag ville, vara mina barns mamma. Det har aldrig funnits något bättre. De är så fina, underbara, kloka & roliga - mina & Tobbes barn.

Folk tror de kan säga vad som helst.  Det känns som jag är så himla ovärd "för Tobbe har inte lyckats göra en flicka i mig". Varför känns det som jag alltid ska försvara mig inför allmänheten & alla jag träffar att jag inte alls, överhuvudtaget är besviken på mina barns könsorgan? Varför ska jag alltid känna att de vill att jag ska vara besviken för ingen är en flicka? Jag förstår inte, för de är ju helt perfekta. Mina barn.

Alla dessa kommentarer jag får, ni skulle bara veta - jag fattar inte att människor ens kan tänka som vissa, hur vågar de ens säga vissa saker? "Leon skulle nog varit en tjej egentligen, han har tjejben" - Leon är nyfödd & någon frågar om jag blev besviken för jag fick en till kille, nej det var ju Leon jag väntade på. Inget annat barn. Ja, jag vill ha fler barn. "Då ska ni väl försöka få en flicka?" - "Då hoppas ni att ni får en lillasyster?" NEJ! Jag vill ha fler barn, lyssnar du inte? Jag är inte avundsjuk på någon annan för de har barn med snippa, jag är stolt & glad över mina barn men allt tjat får mig att se rött.

Jag hatar alla människor. Hur kan en människa med ett hjärta tro att de kan säga vad de vill till mig OM mina barn utan att jag blir sårad, alla elaka ord. Ja, mobba & frys ut mig bara - gör det. Jag har också ett hjärta & samvete, men inte fan frågar jag en mamma eller pappa om de inte blev besvikna över sitt nyfödda barn! Spotta på mig, säg vad du vill men gör det bättre själv först innan du klagar på andra. Mina barn finns alltid hos mig, andra behöver jag inte.

"Stackars dig, med tre killar förstår jag att det är tufft" Va? ..Stackars mig? Varför då? Vad har mina barn gjort för ont för att någon ska ta sig friheten att säga så? Jag kan inte säga det eller skriva det många gånger nog för att folk ska sluta..Varför låter ni mig inte få älska & vara stolt över mina barn, bara för att de tre har snoppar? Varför? Mina barn ger mig allt jag letat efter i livet. Det är dem jag lever för. Jag trodde alla föräldrar älskade sina barn högst av alla oavsett hur fula allmänheten tycker de är, vad de än har för kön, hur många extrafingrar de har eller om de föddes med något handikapp?

Därför satte jag på Leon klänning. För att se vad de tyckte. De blev jätteglada över att Leon såg ut som ett barn med snippa. Men de var nog besvikna ändå för det fanns en snopp i blöjan. Sluta tjata & fråga. Tobbe har bara gjort pojkar för att han är manlig & har stor snopp = spermierna behöver inte simma lika långt = pojkbarn.

Jag skriver öppet så alla kan läsa, ni skulle bara veta vad jag fått höra & stått ut med under de tre senaste åren..Jag orkar inte. Jag ger igen med fula ord & skriver öppet för ingen har rätt att trampa på mig, få mig att känna mig dålig & att jag ska känna att jag är mindre värd - bara för våra tre barn har snoppar.

Ni tycker det är jobbigt att läsa om mitt oändliga tjat om detta - mina barns könsorgan, att det inte spelar så stor roll & allt? Tänk på mig, jag har fått leva med dessa kommentarer & frågor i flera år. Tänk på att mina barn flera gånger får höra vad folk säger till mig. Jag undrar hur de känner sig. Jag hoppas att de ändå vet att de är älskade utav mamma & pappa mest av allt, oavsett vad de föddes med att ha i kalsongen.
Jag kände bara att jag ville försvara mig

Skrivet 2010-04-28 klockan 21:54:45
Jag tog inte illa upp, jag ville bara "försvara" mig..För jag vet inget annat sätt att hålla han vid liv ute i trafiken. Jag är dig tacksam att du gav mig tipset om selektiv mutism. Att läsa om det fick mig att grina & öppna ögonen för Marlon. Och föra honom lite närmre mig & ge oss bättre kontakt. Men jag ville som sagt bara försvara mig.

Tack var det dig förstår jag Marlon bättre, har tagit kontakt med bup & få andra att sluta göra honom obekväm.

Marlon aktar sig för hundar men kan klappa dem om vi visar att de är snälla. Karlsson är en liten hund med massa hår, en golvmopp som grymtar & snarkar när den andas i sin intryckta nos. Man ser inte hans ögon eller svans. Såna hundar är ganska ovanliga här, vad jag vet. En skrämmande varelse i hans ögon.

Du skrev att de tar allt på allvar, det stämmer med Marlon. Jag har märkt det & använder mycket ont & gott i det jag berättar om. Det goda ska vinna över det onda; han vill inte borsta tänderna = bakterier kommer i munnen & gör hål i tänderna osv = det onda tar över. Tandkrämen & tandborsten är det goda som vinner över det onda.
(Han är intresserad av Star Wars, när det goda besegrar det onda)
Han vill inte tvätta sina skitiga händer; samma sak. Bakterier kommer i magen & han kanske blir sjuk. Men det jag säger är ju sant. Man får hål i tänderna. Man kan bli sjuk eller må dåligt om man varit ute i sandlådan & kanske fått kattbajs på händerna.


..

Skrivet 2010-04-28 klockan 10:00:32
"Tror i all välmening inte att det är bra att skrämma med troll, råttor eller hundar och sånt, tror det kan leda till fobier och mer ångest."

- Hur 17 ska jag få han att lyssna då? Frågar jag Marlon "Vad händer om du springer på gatan?" så svarar han att mamma hämtar Karlsson. Att han kan bli överkörd osv finns inte. Hur ska jag få han att inte göra saker som han inte får? Torkar jag golvet & säger att det är blött, du kan halka, minns du när blabla. Bryr han sig? Nej, han går på golvet & halkar.
Vill han lägga kakor & tårta på Leffes fönsterbräde & springa bort så hinner jag inte säga något. Jag måste säga något som får han att reagera. Han har inte ro att lyssna, så många gånger får jag höja rösten & säga bara "Akta, ramla!" Eller något med farligt, för då stannar han upp. I vissa situationer som tex trafiken tar jag till med Karlsson. Då går han fint & jag har kontroll över honom.

Han är skitsvår att styra. Det märks att du nyss börjat läsa annars hade du vetat varför jag skrämmer han. Bup sa inget om att jag använder detta eller frågade varför, för jag förklarade. Om det är bra eller inte visar sig ju.

Hur ska jag kunna få kontakt med honom när han knappt tittar på mig? Enda gångerna jag får kontakt med Marlon är när han själv vill berätta något för mig. Vad jag berättar & säger är inte så intressant, han flackar med blicken eller springer iväg.

Jag är väldigt pedagogisk men med Marlon kan jag inte vara det. Jag vet inte hur jag ska göra så att skrämma han är enda sättet av alla hundra jag testat som funkar.

Marlon - Möte på BUP

Skrivet 2010-04-27 klockan 12:02:48
När jag kom med Liam till skolan igår morse säger hans fröken - Det är ingen skoldag idag, bara fritids. Jaha? Och det fick jag aldrig veta innan eftersom Liam inte hade något veckobrev varken i väskan eller lådan i fredags. Marlon & Leon blev förvirrade, för det fanns ju barn i skolan. Var bara att klä Liam igen & sen gick vi till Sofiaparken & lekte någon timma medans vi väntade på Tobbe.
Tobbe & Andreas kom & hämtade Liam & Leon. Eller Andreas gjorde det, Tobbe skulle ju med mig & Marlon till bup. Tack Cryylv för barnvaktshjälpen!

Väl där satt vi i väntrummet & Marlon hittade legobitar som han direkt började bygga med. Han vi skulle träffa kom & sa att Marlon får ta med sig bitarna. Vi fick prata, berätta & han lyssnade. Han pratade inte så mycket eller frågade så mycket, vi hörde riktigt hur hans hjärna knakade när han tänkte. Marlon svarade han inte alls när han frågade något, han sa knappt ett ljud därinne. Han sa pappa någon gång, när han tappade bitar på golvet. Han satt i mitt knä.

En timma satt vi där. Autistiska drag pratade han om. Han skulle prata med sitt team & vi skulle träffa dem igen. När vet vi inte, vi vet inget.

Vi frågade Marlon sen om han tyckte farbrorn var snäll & det tyckte han! Marlon har sagt att han vill ta med Liam att leka med legobitarna där haha :) Det var nog en positiv upplevelse, även fast han kände sig obekväm när vi försökte få han att prata eller säga något. Men marlon var på jättebra humör efteråt, precis som den han är. Lille busen som bara vill leka, busa & skratta.

Efteråt, senare på kvällen funderade jag..På mig själv. Jag vill nog ha ganska hård, total kontroll över mina barn. iaf när vi är ute, mest för jag oftast är ensam med dem. Hemma är vi ju hemma, här finns inget farligt. Jag är så rädd om mina barn, att de ska försvinna, att någon ska ta dem, att de blir överkörda osvosv..Jag tror att folk som inte känner mig eller vet vem jag är uppfattar mig som sträng & tråkig. Men det är jag inte, hoppas jag.


Vad det än är med Marlon får vi nog hjälp, allt för mitt lilla hjärta. Han kan inte vara mitt hjärta sa han, för hjärtat sitter i kroppen. Ja, man kan inte leva utan sitt hjärta & jag kan inte leva utan dig heller, Marlon..

Kalas-helg!

Skrivet 2010-04-27 klockan 11:43:42
I lördags fyllde barnens kusiner 1 år! Elvira (mosters barn) & Tuva (farbrors barn). Lite tufft att de fick två kusiner på samma dag med ca 12 timmars mellanrum.

Jag tog med mig tre snälla pojkar som inte bråkade om att vi skulle bila hela vägen till Sthlm i fredags. Annars brukar det vara ett helvete att hållas med Liam, sen ska Marlon börja. Men jag förstår dem, jag tycker inte heller det är kul. De kan ju iofs sova bort tiden ;)


Vi hade köpt ett Bamse-pussel åt lilla Elvira som hon fick öppna när vi kom. Mina barn ville hjälpa till att öppna & sen försökte Leon tjuva det! Han blev skitarg & sa att det var hans haha :) Men sen hittade barnen andra leksaker, jagade varandra i lägenheten & sen var det dags för kvällsläggning.


Vi fick sova alla fyra på en luftmadrass. En sån ska jag köpa, fan vad skönt det var! Har nog aldrig sovit så gott på flera år..Marlon i blå pyjamas, jag ligger under det supermönstrade täcket haha mina strumpor syns vid Leons huvud, Leon står med sin kisse & tittar på Elvira som ska klättra upp i sängen. Tror det var Liam som tog bilden?

Emelie & Elvira gjorde sig iordning att åka till Leffe, Emelies pappa medans jag gjorde mig & barnen iordning. Kalaset skulle hållas hemma hos Leffe & Åsa. När vi kom fram sov Leon, Liam & Marlon lekte med Elvira & hennes saker, de hade så mycket spring i benen. Mina barn stod för barnen i barnkalaset ;) Kändes dock som vi var "ovälkomna" & ivägen, barnen ville leka & inte vara tysta & fina som vissa verkade att de skulle vara så jag pratade med Emelie & hon sa bara skit i det, ni är ju här för Elviras skull.

Men jag tog ut dem att springa flera gånger, de ville ju ha tårta & annat gott & som barn orkar man inte vänta ;) Allt tar för lång tid. En där tyckte nog jag var en hemsk mamma som skrämmer Marlon, som hon sa. Med troll & råttor, men Marlon är väldigt speciell, han lyssnar inte så jag måste skrämma han.

Elvira fick massa paket & mina barn var såklart nyfikna, iaf de två små. Någon var snäll & gav dem paket att öppna åt Elvira & de blev så glada att få hjälpa till. Emelie hade inget alls emot det & Elvira var så nöjd. Hon fick massa fint.

Lilla bebis Elvira hade blivit så stor, hon kunde gå & var så söt! Leon ville slå henne & ta alla saker hon rörde, då kom Liam & Marlon & försvarade henne. De tycker jättemycket om henne & har alltid gjort det.

I söndags innan vi skulle hem packade & grejade jag, Emelie gick ut med mina barn att leka & sen tog vi en promenad till affären. Det var superfint väder ute! Synd att tiden går så himla fort när det är roligt..Önskar vi kunde ha stannat längre, Emelie försökte muta mina barn att stanna kvar ;) Vi hoppade in i bilen alla fyra & åkte raka vägen till farmor & farfar där de höll kalas för Tuva.
Jag satte på Leon en klänning. Han var så söt & fin, vissa önskar han hade snippa så jag tänkte att de kan väl få låtsas att han har det. Åh, se - de alla blev så glada & nöjda. Hmm..? Tobbes bror tror tydligen vi är avundsjuk på hans dotter för hon har snippa & inte våra barn. Att vi är avundsjuka för de kan sätta klänning på henne & inte vi på Leon. Men nä-ä. Jag älskar mina barn oavsett deras könsorgan. Våra barn är det finaste vi någonsin åstadkommit, de är inga vandrande könsorgan.

Äckliga könsfixerade människor som bara tänker på små oskyldiga barns snoppar & snippor. Skaffa ett intresse eller en hobby..
Dödoft

Skrivet 2010-04-25 klockan 19:40:24
Vi kom nyss hem från Sthlm. Det luktar som något krupit in & lagt sig att dö i min mun. Hej, jag heter Jenny & jag är 24 år, tänder har börjat växa på mig! Men det gör inte ont som alla säger, faktiskt så känns det som det alltid gör när visdomständer trycker på. Så vidrigt & konstigt det känns att se tänder som jag aldrig trodde jag skulle se. Nu ska vi käka lite & lägga barn.
Slögris

Skrivet 2010-04-22 klockan 10:27:34
Under tiden vi var sjuka ville jag bara tillbaka till den gamla vanliga vardagen. Nu är jag där men mina krafter & min ork är tjoof borta. Jag svettas & känner mig febrig, huvudvärken gör sig påmind & öronen tjuter. Jag håller på att sortera kläder & tvättar men jag blir fan helt slut. Jag behöver mina duracellbatterier, var har ungarna lagt dem? ;)

Tobbe fick snällt ta in TVn till sovrummet igår så jag kunde sova. Blir ju deprimerad av att somna utan den.


Liam & jag.

Marlon & Leon är slöa småbröder. De är morgontrötta! haha :) Marlon somnade både igår & i förrigår på eftermiddagen. Ändå så ska de bråka & slåss. Deras jackor har farmor förresten beställt från ellos.se tro jag det var. Liams har Elin valt. (varför kunde du inte ta en med färg så han inte ser ut som asfalten? Jag ser han ju inte länge på skolgråden :P)

Dags för mat snart nurå..Sen hämtar vi Liam.
Småbröderna Korv

Skrivet 2010-04-21 klockan 11:25:47

Bilder från igår.
Madde utmanar mig;

Skrivet 2010-04-20 klockan 10:45:33

Blogg jag följer som jag läser först:


Emelie, min syster. Lisa, min bajskorv. Madde, barndomsvän. Jag följer via blogtjosan & de uppdaterar alla tre väldigt sällan plus att det är tre utav mina närmsta jag bryr mig om som finns runt mig.


Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst:


Modebloggar, fjortisbloggar osvosv. Har ingen energi till det. Har nog varit inne någon gång bara utav nyfikenhet (vad är speciellt liksom) men näh, finns inget i mitt intresse.


Kändisblogg jag följer:


Kändis? Den största jag följer är mammabeckas.


Mest kända bloggare jag sett IRL:


Ingen.


Första bloggen jag började följa:


Följde några vänners dagböcker via Lunar, men de första riktiga nätbloggarna jag läste var Mansondust & missmaddis.


Bloggare jag beundrar och varför:


Min syster. Hon är ingen aktiv bloggare, men jag känner henne & kan henne utantill. Hon är helt underbar på alla sätt, hon tar på bästa sätt hand om världens sötaste rispuff & hon är en inspirerande god & fin människa.


Fördelar jag fått tack vare bloggen:


Jag har "bloggat" i 9 år (om man räknar från första dagboksinlägget) så det är väl som det ska. I nästan alla mina inlägg får jag fina kommentarer. Eller jo, fördelar; Alla superbra tips, ideer, era tankar & allt fint som ni skickar mig! Det är nog det finaste jag får genom att blogga.

Då hatar jag att blogga:


Säger som Madde; Jag skulle nog hata att blogga om jag hade hemoröjder eller bölder i röven, kanske inte så kul att sitta och blogga då.


Då älskar jag att blogga:


Ensamma, sena nätter..


Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet:


*trumvirvel* Tada! Tjötrövarna; Eme & Janpan! Vad skulle livet vara utan en dags uteblivet tjat från dem?


Nu utmanar jag följande:


De jag utamanar i sånt här brukar aldrig bry sig, så de som vill!! Säg till så länkar jag sen ;)

Min finaste Malin! (Jag saknar dig ♥)

 

 

 

 

 

 Veckans ljuspunkt!

Skrivet 2010-04-19 klockan 11:45:24
Jag är helt slutkörd! Det här måste ha varit mitt livs värsta förkylning & jag säger det än en gång; Hellre kräksjuk än förkylning. Det går över snabbare.
I torsdags började jag få ont i ögonen. Jag somnade tidigt den kvällen & sov ända till fredag eftermiddag & gick upp runt 16 tiden. Sov tidigt & gick upp lördagmorgon för frukost. Sov. Gick upp runt 14-15 tiden. Jag ville dö, så fort jag öppnade ögonen kändes det som knivar som skar in i hjärnan. Tobbe ville hålla mig vid liv & köpte dundermigräntabletter. Tog en & sov. Tack & lov att de hjälpte, min vakna tid gick bara ut på att gråta av smärta, huvudvärken, knivarna i hjärnan, dingandet i kroppen & feber & frysningar om vartannat. Mina leder gör satans ont, konstant & jag bara skakar.

Så igår var min första vakna dag på flera dagar. Det dingar fortfarande i kroppen, någon smak känner jag inte, kaffe smakar inget alls, jag känner knappt hunger (första gången var igår eftermiddag) & jag har levt på snor & vatten.

Förstå varför jag då hellre skulle välja kräksjuka framför förkylning.

Tur att jag har min egen superman som tagit hand om barn, hem & mat medans jag typ bara sovit! ♥ Min klippa, mitt allt; Tobbe!Igår var Leons 5:e dag med feber så Tobbe ringde 1177 & vi fick en tid hos jourVC. De tog blod- & halsprov men inget virus hade han. Han har knappt ätit på snart en vecka, han har fått i sig vatten & apelsinjuice - det är ju huvudsaken.
När Leon var klar skulle han få en leksak av tanten, han ville ha en bil men la tillbaka den & blev arg. Han var arg på tanten så han ville inte ha den. Han fick den iaf plus en liten ödla. Min duktiga pojke.

Lisa var en ängel & kom hit & var barnvakt. När jag & Tobbe var hemma igen med Leon så sov Liam & Marlon. Jag ringde lisa & sa att det var en timmes väntetid trots att vi hade fått en tid & frågade om hon kunde ta på Marlon blöja, ge han tanborste med tandkräm (han skulle totalvägra henne borta hans tänder), sätta på film & säga att mamma eller pappa gör välling när vi kom hem. Hon gjorde det & han tvärslockna! Utan välling..Jag funderar fortfarande på om att börjar växa ifrån den.

Gårdagskvällen gav mig ett mycket välbehövt skratt, veckans ljuspunkt! Lisa berättade när vi kom hem att hon & Liam hade sett Ballar av Stål & Lisa hade garvat ihjäl sig åt Säkerhetsmannen som skulle laga mat med muskeltjosan, så armar & händer flög. Lisa hade garvat så hon låg på soffan & grät & Liam hade sagt "Vad fan är det som är roligt? Vad är du för slags människa?" Min stöddiga lilla tonåring ;) Sen när det var slut hade han bara gått & lagt sig i sängen & slocknat.
Korvar & korvar

Skrivet 2010-04-15 klockan 19:12:52
Tobbe har sin kompis här. De ska spela Guitar Hero = jag kan inte se tjockisar på femman. Så Tobbe & Björn fick snällt betala Liam så jag får ligga i hans säng & se på TV :) Liam & Marlon ska låna datorn att titta på bolibompa & Legosidor.

Mitt huvud & min näsa. Ögonen svider när jag tittar runt. Usch. Kaffe smakar blää.

Bra på TV hela kvällen. wohoo..Fast inte mellan 20-21. Ska bara ligga & slöa mig, det förtjänar jag väl? Octomom på fyran kl 21.00 tror jag det var? Måste ses! Första gången jag struntar i att se Criminal Minds. Vadå TV-nörd? Iaf om kvällarna!

Ett glas med alvedon & lite snorpapper..Ja, jag vet att jag klagar men jag är typ aldrig sjuk & jag fick ensam ta hand om hem, tvätt, mat, städning & kräk i en vecka. Så! Nu är det min tur. Barnen är rätt okej, bara Leon som mår kasst men han myser så mycket med mig.
Sjukstuga & vi räknar ner igen..12 dagar

Skrivet 2010-04-14 klockan 23:26:58
Barnen var alldeles för sjuka imorse! Liam var iofs bara hostig men både Marlon & Leon var kokheta & såg döende ut. I värsta fall, sa Tobbe, att jag kunde ha gått själv med Marlon. Men nej, mitt mammahjärta sa att det här går inte alls. Vi ringde & de förstod oss. Som tur var..Fick vi en ny tid den 26/4. Som vi, eller jag, räknat ner dagarna..Men vad göra?

Börja räkna ner dagarna igen..12 dagar från idag då.

Sen jag pratade med bup & hade det där samtalet via telefon så känns det som Marlon förändrats. Är det jag som slappnar av & har jag slutat observera? Jag vet inte vad som hänt men jag upplever det lättare att få kontakt. Ofta får jag knäppa med fingrar, klappa händerna eller tjoa som fan för att få uppmärksamheten men ibland går det jättebra.
Sen jag började hota med Karlsson & selet när vi är ute så är han såå himla duktig att gå själv ute så..jag finner inga ord, det känns inte som min galna Marlon längre! Vad fult att behöva skrämma han till livet med att hämta en otäck liten hund som snarkar & väsnas när den andas, bara för att få han att göra som jag säger.

Själv mådde jag bra hela förmiddagen, men sen på dagen..Huvudvärk, ledvärk & allt. Lisa var här & babblade som vanligt ;) Sen skulle jag vila på hennes knä & hålla tutten, då ville hon hem haha! Pruttsniffare. Tog alvedon & la mig att vila. När jag gick upp igen hade mina fingrar knölat ihop sig, lederna hade blivit stela så jag fick räta ut fingrarna. Såg ju knasig ut.

Barnen fick glass men Leon ville inte ha.

Blää..Barnen blev sjuka efter Liam hade börjat skolan igen efter jullovet & nu efter påsklovet. Men jag är inte van att vara sjuk, sen är jag vuxen så det blir jobbigare :) Barnen får allt severat medans jag får fixa allt själv. Stackars mig ;) Tur att Tobbe lagar mat. Han har städat, diskat & tvättat också. Duktig pojke! Bara det att han hade tvättat kläder tillsammans med ett påslakan..haha & när jag skulle ta ur tvätten låg alla kläder innuti lakanet så det var bara att tvätta om. Utan påslakanet.
Nej, jag orkar inte. Jag latar & ligger så mycket jag kan. Barnen är så snälla & lugna, skulle jag ränna runt skulle jag svimma av.

Jag ska nog göra mig lite te & sen försöka sova..Liam har våran gamla TV på sitt rum så jag ligger & vänder & vrider mig tills jag somnar av utmattning. Konstigt det är. Inget ljud eller ljus. Det enda som hörs är Leon som ligger bredvid i sin säng & andas.


Poopermom

Skrivet 2010-04-14 klockan 23:11:26Och som vanligt är klockan för mycket. Jag älskar nätterna. De är lugna & tysta..Jag får ensamtid, poopblogga & äta min choklad ifred. På tal om poop så har jag inte poopat sen i söndags morse runt 5.15 tiden. Fast då satt jag 40-45 minuter. Usch & aj, min mage. Inte som päronpoop utan mer som bökiga & onda pruttar som gjorde ont i magen. Vadå förstoppad? Och full med snor i näsan.

Sjuka familjen

Skrivet 2010-04-13 klockan 23:40:24
Snyft..Jag & barnen är sjuka! Min kropp :( Jag höll på att svimma av igår när jag skulle göra kvällssysslorna på jobbet så jag var tvungen att ligga ner i ca 20 min & lugna ner mig sen gick det bara bra resten av natten. Mitt hjärta dunkar så konstigt & har gjort sen jag jobbade natten till onsdags.
Det går över, jag behöver sova ikapp lite bara. haha..Ja, så sitter jag här halv 12 mitt i natten men vafan..Kom inte upp förrän 15 idag på eftermiddagen! Helt galet! Ångest, oh ja! Jäkla kropp att göra ont i leder & muskler, min hals..

Liam har feber till & från fortfarande, Marlon mår bäst av dem alla & Leon är grinig & arg hela tiden. De får ipren"dryck" som är smaksatt med apelsin blandat med apelsinjuice. Tobbe skulle köpa sugtabletter i alvedon men det var slut.

Vi har inte avbokat tiden imorgon, vem vet hur länge vi skulle få vänta tills nästa gång? Elin är superfaster & tar hand om Liam & Leon imorgon. Jag har inte sagt något till Marlon än. Eller han vet att han, jag & pappa ska iväg imorgon men han vet inte vad. Vi ska träffa någon har jag sagt men att jag inte minns vad denne heter. Vi tar det som det kommer & jag vill inte berätta för mycket. Jag är rädd att prata & säga för mycket så han blir rädd.


Luciafirande på Liams dagis, Marlon är ca 6 månader.

Mitt barn, min fina Marlon..Jag har ju alltid trott att han varit pappas pojke, nu vet jag nog varför. Alla barn är olika, men jag fattade inte det. Jag trodde att han skulle vara som Liam. Han vill bara busa & leka, han är inte intresserad av att prata, samtala & umgås.
Idag när jag kom ut till kvinnersta, i ca 24 timmar hade jag & barnen varit ifrån varandra, så var Marlon blyg för mig. Han tittade sådär som han gör & drog upp axeln. Sen sa jag att han var en bajskorv & han kom fram & satte sig i mitt knä på studsmattan. En lång gosig kram fick jag & sen var det full rulle! Vi hoppade, eller jag..Så barnen körde slut på gamla mamman. Dålig kondis, måste träna upp den så barnen får flyga ;) Älskade fina barn, ska man vara blyg för sin mamma? Eller pappa?
Men saknar ju!

Skrivet 2010-04-12 klockan 18:52:44
Vad kroppen tar stryk av dessa vakennätter & försök till vanliga vakendagar. Nu ska jag lägga mig att sova en stund innan jag åker iväg för att jobba ännu en natt. Jag älskar det! Så imorn blir det en snabbsovning igen på förmiddagen för jag måste ut till barnen sen för att se hur de har det. Både Liam & Marlon har feber. Liam fick det helt plötsligt igår under korvgrillningen men han ville stanna kvar & sova hos Elin.
Klart han ville, få vara ifred från de små. Sen imorse hade Marlon feber. Men de har det bra hos Elin, massa ompyssel, glass, alvedon & mys.

Nu kom Tobbe hem & sa att det var bra med Liam & Marlon, skönt!

Jag börjar tappa bort dagarna! haha..Men i övermorgon, onsdag, ska vi till bup. Äntligen. Fast dagarna går så fort, nyss fick jag kallelsen & det var ändå 2 veckor sen. Tiden går så otroligt fort när man har roligt.

Ja, just det. Jag skulle ju sova! Hade tänkt föra över bilder från igår osv men jag orkar inte. Har haft fikabesök tills nyss av min Lisa & lite sådär..Fast idag kallade jag inte henne bajskorv & såna saker. Jag glömde bort det ;) Så Lisa, du är en fisande bajsrumpa! Så.


Mamma älskar & saknar er, vackraste finaste barn! ♥

Kommer jag någonsin vänja mig att vara borta ifrån dem? Nej, jag tror inte det. Jag hatar att ha dem ifrån mig. Jag saknar Liam när han är i skolan, jag saknar att busa & härja med barnen, jag saknar att lägga dem om kvällarna, se dem vakna, höra dem skratta & se dem vara så snälla & fina som de är. Mina skitungar. Men imorgon har jag åtminstonde Marlon hemma. Kanske Liam om han är pigg nog att gå till skolan på onsdag. Lille Leon..

Det är ju inte så långt tills imorgon :) Elin, pussa & krama barnen & säg att mamma saknar dem.
Ophf..

Skrivet 2010-04-11 klockan 22:13:14
Jag fick sova till ca 12.30 idag, satan vad det tog tid att vakna! Jag la mig imorse runt 8.30 så..Jag var rätt död. Efter lite kaffe, frukost & pussar av Tobbe vaknade jag till liv. Ögonen sved haha :)

Vi har haft en helmysig dag ute hos Elin & Cryylv! Men jag bloggar imorgon. Nu ska jag slänga mig i sängen eller soffan, kräva lite ryggmassage av Tobbe, skita i att duscha bort brasrökdoften efter korvgrillningen & bara vara allmänt uschig & sömnig.


God natt!

Lördag

Skrivet 2010-04-10 klockan 17:27:51
Imorse väckte Liam mig & hade världens feber! Jag försökte vinna lite sovtid & la han hos mig & vi kramades. Det gick en stund men sen ville han upp & ha frukost. Han åt inget av det jag gjorde ordning. Han la sig i sin säng & tittade på TV. Ja, Tobbe & Andreas har satt upp TVn på Liams rum & vi möblerade om där igår.
Får se hur han mår ikväll..Han ska egentligen till sin klasskompis L, men vi kanske får avboka.


Hoppas Liam är kry nog att åka bort imorgon. Vi vill ut & grilla, kanske ta med världens bästaste faster Elin, om hon vill? Käka körvar & mysa.

Jag, Marlon & Leon tog en sväng till Maxi i förmiddags för att handla mat, hygienartiklar, godis & glass. Leon totalvägrade (var 17 får de sina stora viljor & humör ifrån?) sitta i vagnen! Marlon ville inte köra lilla kundvagnen så Leon gjorde det. Bara det att Leon var så fascinerad av hjulen att han glömde se var han gick ;) Det blev några småbråk dem emellan inne i affären men i stort sett var de jätteduktiga att gå själva & handla med mamma. Leon ville lägga bilar, flingor & allt möjligt i vagnen men när jag sa åt han så la han tillbaka.
Det är skönt med mina barn, att de lägger tillbaka utan att bråkas. "Lägg tillbaka & se fram emot det andra vi ska köpa/att hjälpa mamma packa på bandet/hjälpa mamma betala osv!" Det funkar iaf på mina barn.

Efter maten somnade Leon i pappas knä & jag passade på att sova, jag också. Jag ska jobba i natt, 20.30-7.45 & jag har fortfarande inte kommit ikapp med sömnen. Äsch, jag får sova tidigt imorgon kväll ;) (Som om det någonsin skulle hända haha! Varje kväll ska jag sova "tidigt" & somnar alltid efter 00.00) Men det är roligt att vara trött & flummig.

Nu ska jag kasta soporna jag gömde på lilla toan när galna kaffemamman & hennes barn skulle komma på besök igår. (uff..De stinker!) Sen ska jag & Leon gå till affären & handla kaffe.
Skrivet 2010-04-10 klockan 09:36:05Det vackraste som någonsin existerat på jorden ♥
Nya springskor!

Skrivet 2010-04-08 klockan 19:36:27Liams, Marlons & Leons.

Vi köpte ju nya springskor åt barnen i måndags. De fick välja själva. Liam ville ha likadana skor som mamma, Marlon ville ha fräsiga & Leon tog de jag hittade först. Han ville inte ha det andra paret. Iofs var de kanske inte så bra för hans ..området runt hälsenan? Ni kan aaaldrig gissa vad jag betalade för slutsumma för skorna. Aldrig ;) Det var 3 för 2 + att vi hade fått presentkort av farmor. hihi..Men gissa!

Är det torsdag, ja det är ju fredag imorgon!

Skrivet 2010-04-08 klockan 15:09:50
Att umgås med folk & bara sovit ca 3 timmar på ett dygn..Nja. Det var nog jag som var Galna Mamman igår, istället för den riktiga Galna Mamman. Tror de var rätt trötta på mig efter ett tag men äh, skitsamma. Jag hade roligt igår, skrattade så jag nästan grät & sen fick jag ryggmassage så jag nästan somnade.
Jag la mig runt 22.30 igår & låg en bra stund innan hjärnan somnade. Kroppen sov, men inte huvudet.


Liam har blivit en tonåring! Hjälp! Hur handskas man med såna? Iofs var det bara några år sen jag var en själv..Uhh, trots & jävulsskap. Bra träning inför de riktiga tonåren! Eller så får han en lugn tonårstid, antingen eller. Men det är för långt fram :)
Det är iaf ganska hanterbart & rätt milt men jag är så van att ha en lugn & snäll Liam. Han är ju fortfarande snäll! Men vissa gånger alltså! haha :) Hörde att farmor fått smaka på hans tonårstrots också. hihi ;) Älskade stora skitunge ♥ Han är nog lite för stor egentligen för sin ålder. Han är för klok, smart & helt enkelt för stor bara.


Ta vara på allt & tiden, den försvinner hela tiden & allt är snart ett minne blott..
Annandag påsk

Skrivet 2010-04-07 klockan 16:33:55


På annandag påsk så invigde vi studsmattan ute hos farmor & farfar!

Liam i svart, Marlon i blått & Leon i rött.
Meeen..

Skrivet 2010-04-07 klockan 11:01:09
Sen jag vaknade igår morse runt 6.30 har jag sovit en timma (innan jag åkte till jobbet). Jag vill sova! Mitt öra dingar & balansen är lite hur som helst. Jag jobbade i natt (gick jättebra), var på möte (gick också bra men hjärnan var gröt), Tobbe ringer om att Leon skiter vatten. Så nu sitter jag & väntar på att Tobbe kan ta iväg barnen eller komma hem en stund så jag kan sova en timma eller två iaf.

Ikväll ska jag på kvällsöppet! Längtar efter galna kaffemammorna & att få fråga BM (den bra & snälla) hur jag bäst kan övertala & få Tobbe att vilja fortsätta vara avelshingst ;)

KAFFE!
Mitt i natten tjohej :)

Skrivet 2010-04-05 klockan 23:55:36
Varför är det alltid stökigt & rörigt så fort Tobbe kommer hem? När han inte är hemma så har vi så fint, rent & undanplockat & heelt tvärtom när han är hemma. Egentligen borde det ju vara han som är mer ordningssam än vad jag är, han som är uppvuxen & fostrad att det ska vara så.

Mansgris? ;)

Idag var vi iväg & köpte nya skor till alla barnen. De fick välja själva vilka de ville ha. Jag ska visa upp dem imorgon. Jag hittade två par skor åt Leon & han fick välja själv. Han valde de jag minst ville att han skulle ha men det är ju han som ska ha dem. Marlon har nästan lika stora fötter som Liam!

Sen skulle vi ha träffat galna kaffemammorna men Liam & Marlon totalvägrade åka någonstans. De vill bara vara hemma. Så är det nu för tiden, de vill aldrig göra något & så fort vi ska någonstans är det någon som bråkar..Ahh, orkar inte. Men på onsdagkväll hoppas jag galningarna kommer till familjecentralen :) En BM & någon bvc/bmtant vad fan hon nu är skulle vara där också. Jag hatar bvctanten..Det var hon som gav mig ett häfte om hur jag skulle hantera situationer på rätt sätt istället för att lyssna om min oro till Marlon. Henne pratar jag inte med. Kärring. Ja, jävligt omogen & töntig är jag men jag tål inte människor som dömmer innan de knappt lyssnat vad jag säger. Hon hade redan bestämt sig innan jag kom in i rummet att jag var en dålig mamma.

Imorgon är det 8 dagar kvar till bup-mötet. Tiden går fort.

I veckan blir det jobba! Natten till onsdag. Känns bra. Min första riktiga jobbnatt. Barnen sover hos farmor & farfar. Sen på onsdag morgon kl 09 ska jag på möte..Uäh! Sova en timma emellan eller skita i det? Får se hur jag känner mig. Sen på onsdagkväll, sa jag ju, är det kvällsöppet på familjecentralen.
På torsdag ska vi leka med Denise, Wilma & lilla Alva. Leon sa häromdagen att han ville leka med Wilma så då får han göra det. Jag ska förbereda mig med barnen så jag får med dem utan bråk. Kanske muta dem med att de ska få bajs?

Ahh..Måste föra över bilder men jag glömmer alltid det. Kul att sitta & läsa inlägg efter inlägg helt utan bilder? Näe. Jag hoppas iaf att det är liite intressant text ändå ;) Tjatrövarna har ju satt igång, lite..så jag kommer ihåg.

Haha ja just det, Lisa var här ikväll! Jag fick en jätteful mobil av henne! haha :) Jag måste visa! Hon blev förvånad att jag aldrig sett en sån, men den var så ful så jag tiggde till mig den. Min 2:a på min nokia 3310 funkar ju knappt så jag orkar nästan aldrig svara på sms eller skicka egna. Tack Lisa

Tävla

Skrivet 2010-04-05 klockan 18:21:30
Tävla hos Ana om mineralögonskuggor! Tävlingen avslutas ikväll (vet dock inte vilken tid) så skynda, skynda! :)
4 april Påskdagen

Skrivet 2010-04-04 klockan 08:42:38
Leon verkar inte ett dugg sjuk sedan natten. Han väckte mig innan 07 med att slita av mig täcket & säga Vakna mamma! Sen ville han ha vatten & blev arg på vattnet för han ville ha godis?! Kastade vattenflaskan i golvet & skrek efter godis! Galna barn ;) Så nu har han fått i sig en halv banan, en halv macka & ett glas vatten. Och är allmänt galen.

Hans jävla humör har han fått av Tobbe, för jag är så lugn & fin.

Det måste ha varit gelegodiset han åt igår som retade hans mage. Jag kan inte ens äta sånt, tror jag sagt det förr att om jag så bara äter en hallonbåt, en bil eller en zooapa så svider det som satan i magen.

Marlon har vaknat med sitt rufsiga hår & springer runt, är en busunge & letar efter sina legobitar. Liam ligger på soffan & sover. Han ville inte sova i sovrummet med all kräkdoft. Jag sitter vid TVn, dricker kaffe, blää Tobbe kom hem & gör gott kaffe åt mig! Ochge stackars mamman lite ryggmassage..

Vad ska vi göra idag då, små barn? Leon sa igår att han ville åka till Wilma så jag & Denise ska leka på torsdag med våra barn. Och imorse sa han att Marlon ska åka till Elin & han själv ska åka till Cryylv. Nej, vi ska bara vara hemma & jag ska krama sönder er för att ni är så himla söta & gosiga!

Jag tänkte föra över bilder men det går inte. Här en bild från när Mikaela & Seven var här:


(snodd från Mikaelas blogg) Sötkorvar!

Jaha, nää nu ska jag dricka mer äckligt Farbror Jenny-kaffe. 10 dagar kvar..
Underbara vårväder! :)

Skrivet 2010-04-04 klockan 00:19:25
Vår! Vilket underbart väder vi haft idag! Tobbe ringde i förmiddags & undrade vad det var med barnen? De var friska & krya, sprang runt & tjoade & var glada :) Runt 15 tiden (43 kräkfria timmar) var vi klara att gå ut & på vägen mötte vi Tobbe. Otrevliga-Ica var stängt så jag tog barnen i bilen till Maxi, handlade lördagsgodis till barnen & tidning till mig. Sen promenerade vi till Max & käkade där. Jag fick mest sitta för mig själv & äta för barnen ville bara leka i klätterställningen där. Men det gjorde inget. De har ju fått så små magsäckar efter all tömning så vafan.

Leon sov ingenting idag så när vi kom hem var han lite sur & tvär. Vi hann käka lite godis innan det var dags för Harry Potter (19.00). Barnen fick se färdigt det i sängen efter all kvällsrutin. Leon drack en fjärdedel välling ur flaskan & Marlon drack inget alls. Börjar undra om han tror att han kräks av vällingen eller om han bara börjar växa ifrån den? Han har aldrig somnat för natten utan välling förr, Marlon.
När Harry Potter var slut satt jag här i soffan & hörde hur Liam skrattade i sängen därinne så jag gick in, nyfiken som jag är, för att kika. Han tittade på Galna Proffesorn! haha Var tvungen att krypa ner med han i sängen.

Kl 22.45 kärks Leon i sin säng, där han ligger bredvid mig. Jag lyfter upp han under armarna & låter allt komma ut i sängen. Vad göra? Springa & det kommer överallt eller samla allt på samma ställe? So here we go again. Never ending story, den där tvätthögen som förvann i eftermiddags.

Men vi hade en underbar fin dag i allafall!

Sen alla ni som tänker att Tobbe är en mespropp, en kärring, han borde hjälpa till osv, Håll käften. Han är portförbjuden här. Han kommer inte innanför dörrarna örrän barnen slutat kräkas & de 48 timmarna gått. Jag ber han handla saker & ställa utanför dörren, men han är olydig & kommer in med det. Ni som läser min blogg såg nog vad jag skrev häromdagen om fobier.
Fan, klart jag & barnen saknar honom men jag vill inte att barnen ska ha det som han har det. Fobi för att kräkas. Då gör han ett bättre jobb att hålla sig undan istället för att skrämmas (omedvetet) & känna sig som han kommer att dö. Han handlar, pratar med barnen i telefon & säger att jag är duktig. Han gör så lite tycker han själv, men jag tycker han gör mycket.

Tobbe frågade mig, när jag tjatade om ett tredje barn; Orkar du ta hand om tre barn? Ja, svarade jag, utan att tveka. Vad är jobbigt med det här då? Tillfällig kräksjuka, det går ju över & sen är jag inte själv hemma med barnen längre.


Veeem är du hemliga läsare??

Skrivet 2010-04-03 klockan 21:18:48
Fan, vad nyfiken jag blir! Någon lämnar en kommentar så här "hallå tjejen <3..Jag läste din story om din uppväxt och den stämmer till punkt och pricka,önskar att du inte hade behövt komma ihåg så mycket om den..Du hade det ett helvete under din uppväxt,vill även säga att du gör ett kanon bra jobb med din familj.Dina barn har en suverän mamma som älskar och vårdar dom bra.mångar kramar <3<3" VEEM är det? Jag dör av nyfikenhet! haha! Här sitter jag helt ensam & liten i vårat gigantiska vardagsrum & spricker! Ett namn, vem är du? :)

Sen helt plötsligt blir jag helt tårögd av de sista fina orden! Tack så himla mycket! Sen blir jag nyfiken igen, läser & börjar nästan gråta av hur glad jag blir! Sen..Känns allt bara som det var en mardröm. Men jag vet att någon där ute såg sånt ingen annan såg.

Liam sa till mig i onsdagskväll när han hade kräkts; Mamma, jag älskar dig mest av allt i hela världen, så mycket att det inte går längre! Det är ju för dig jag lever, skitunge..Sluta vara så söt ♥ Tobbe påminner mig när jag glömmer & faller i mina tankar att jag gör ett jäkla bra jobb. Tacka fan för det, annars hade jag strypt mig själv.
Fredagsmys!

Skrivet 2010-04-02 klockan 19:13:52
Äntligen kväll. Det betyder att Barda snart börjar & sedan är det Talang, om jag inte minns fel? Barnen har fått gotta sig med chips & jag har fortsatt med mitt. Har dammsugit & torkat hela lägenheten, lagat mat & duschat barn. Äntligen, äntligen syns resultat! Ingen kräka nu på snart 24 timmar, yeah!

Kväll = dagen börjar lida mot sitt slut & dagen är snart över. Bara 24 timmar kvar & sedan är alla friska, ingen smittar längre. Snart sova, för satan vad det gör ont i hela kroppen. Jag bär ju fel. Jag får skylla mig själv. Men sängen,here i come! Ja, efter jag tittat klart på TV alltså.

Barnen härjar runt här i vardagsrummet! haha :) Mattan ligger ju ute på balkongen så det är "fritt" golv i vårat stora vardagsrum. Jag har visst förstört vårat bord här med sprit men ähh, det har ändå bara känts som ett tillfälligt bord. Köpa nytt ;)

Ikväll när barnen sover måste jag ut med soporna, det stinker gammalt..Jag vet inte vad! haha! Det går knappt att gå i hallen, usch & fy. Ska väl ta & stänga alla fönster snart så vi slipper frysa ihjäl i natt. Nu så ska jag hänga tvätt & sen blir det mys med mina favoritpojkar!

Tobbe, jag Älskar dig ♥
Jag är mamma

Skrivet 2010-04-02 klockan 15:13:10

 

Jag är kock(?), hushållerska, förälder, dommare, lärare, barnsköterska, sjuksköterska, reparatör(?), piga & jag ger tröst & trygghet. Jag har ingen semester, inga lediga dagar & ingen sjukledighet. Jag jobbar hela dagarna & ibland också nätter. Är underbetald och överarbetad. Berätta om ditt jobb är tuffare än mitt.
På bättringsväg & solen lyser

Skrivet 2010-04-02 klockan 12:31:00
Nu är kök städat, torkat & spritat med ytdesinfektion. Badrummet är städat, torkat & spritat, det är bara några grejer som står på tork så jag kan sprita dem också. Tvättberget verkar inte minska men jag gör mitt bästa :) Ingen kräka sen 20 tiden igår kväll så pepparpapper, ta i trä - jag hoppas det snart är borta.
Vardagsrumsmamttan är ihoprullad & ligger på balkongen, den får vi kasta. Jag har gjort rent vardagsrumsgolv, haft ytdesinfektion på vardagsrumsbord, soffa & golv.

Nu måste vi få i oss något att äta, jag är vrålhungrig! Liam är piggast av alla barnen medans Leon har sovit nästan hela förmiddagen & Marlon är lite hängig. De små verkade ha feber igår kväll. När vi ätit & jag städat klart så ska de alla i duschen. Igen för..Jag vet inte i vilken ordning under dessa tre dagar. Marlon har förresten på sig kläder idag för första gången sen i tisdags. Leon fick på sig pyjamas igår kväll & Liam har varit konstant naken. Det går smidigast så om någon kräks igen ;)

Slippa söla med det.

Fredag idag! Solen lyser & vi börjar få energi tillbaka. Idag är nog en bra dag. Jag hoppas inte allt för mycket, men jag gör mitt bästa. Jag vill bara ha mina galna & busiga barn tillbaka så vi kan våga oss ut i det fina vårvädret. Mamma älskar er, Liam, Marlon & Leon ♥
Usch & fy

Skrivet 2010-04-01 klockan 17:55:48
Fy fan, vad jag lider med er som får kräksjuka eller är hemma med kräksjuka barn! Nu vet jag hur det är! Annars har ett barn kräkts en gång på morgon eller på natten. Barnen har varit dåliga & tagit en dag var i taget. Barnen får panik & blir äcklade. Tur att deras mamma är där & lugnar dem & pappan håller sig undan så de slipper få ännu mer panik. Det blir inget påskfirande för oss.

Liam grät sig nästan till sömns av saknad av sin pappa medans de två andra inte sagt något. Eller Marlon har frågat men inget mer.

Och mig själv har jag glömt bort mitt i allt så idag har jag vilat & sovirt hela dagen. Jag glömde äta igår & drack bara massa kaffe, det var ju så mycket annat som skulle göras. Skura, tvätta, sprita, sanera, hängas osvosv.

Mina baaarn! :( Bli friska nu så ni blir er själva..
RSS 2.0