Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Duracellrabbit

Skrivet 2009-09-29 klockan 23:28:00
Vad har jag gett mig in på? 14 timmars arbetsdag? Med en halvtimmas vila! Hur 17 ska jag orka det? Hur 17 ska jag orka hålla mig vaken? Jag har bunkrat upp med eneri tjosan, fejk red bull alltså & dextrosol. Duracellbatterier skulle jag också behöva fixa, att köra upp i röven.
Allt har en början men också ett slut, får jag försöka tänka.

Egentligen fick jag inte ta dags turen den dagen eftersom den personalen som skulle jobba den dagsturen inte passar ihop med min & ta rast emellan. Den skulle börja 7.00 & sluta 16.00 & jag hade redan en, 15.00-21.30. Så en skulle vara ensam om jag tar rast runt 13-14 tiden. Vi får inte vara ensamma på jobbet, vi måste alltid vara minst två stycken som finns till hands.
Det var ju jag som pratade med chefen & en annan som jobbar där & jaja, jag ville det själv men nu har jag ju drömt mardrömmar om att jag somnar & inte kan vakna osv. En gång & sen aldrig mer hoppas jag att jag gör så här ;)

Ahh..Och armhålorna är djugelrastafari med snart massa dreads. Har ju bara duschat på jobbet de senaste dagarna & rakhyvel orkar jag inte ta med dit. Ingen som klagar att jag stinker svett iaf så håret gör nog inte så mycket.

P-stav & förlossningar

Skrivet 2009-09-29 klockan 23:27:17
Jag kommer att ha kvar min p-stav. Någon skrev att - varför skulle jag glömma ta piller när jag vet hur ont det gör att föda barn? Det GÖR inte ont, om man inte motarbetar kroppens naturliga öppnande.
När Liam & Marlon föddes hade jag så ont av värkarna, Liams förlossning var smärtsam, jättejobbig & lång - slutade med klipp & sugklocka. (Använde rispåse, TENS, lustgas & gåstol + bedövningsspruta där de klippte) Marlons förlossning var smärtsam men tog ändå rätt kort tid. Han skulle precis förlösas med sugklocka men den lossnade & han krystades ut istället, sprack så inre blygdläppen lossnade från klittan. (TENS & lustgas) Jag visste inte att jag skulle låta kroppen göra sitt, jag motarbetade "smärtan" & jag trodde det gjorde ont.

Med Leon hade jag ont av någon värk på förlossningsrummet, precis innan han föddes. Hade precis varit på toa & glömde att jag hade värkar så jag hann inte med att följa med kroppen. Jag hade vilat & sovit hela eftermiddagen, vi kom in & jag var öppen 10cm, tog hål på vattnet & tryckte ut Leon - klart. (Tog en alvedon tablett på hela dagen) Jag skulle kunna föda barn en gång i månaden om jag fick, för det är det häftigaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Kolla bara vilka underbara & häftiga barn jag fick!

Jag har ju ändå betalat för ett p-medel (900kr +) som ska räcka i 3 år..Fast när jag tänker efter kanske jag ändå förlorar på det med alla jävla hundben & tamponger jag ska springa & köpa hela tiden, än att byta..? Hårig (orka göra den fin när den ändå är ophf) & blödande mutta är inge kul att ha & gå runt med dagarna i ända.

Orkar inte blöda

Skrivet 2009-09-28 klockan 12:11:18


Jag bara blöder & blöder, precis när jag tror det är på väg att sluta kommer forsar. Trosor kastas, tvättas & byts dagligen, lakan & sängkläder tvättas & byts hela tiden. Jag orkar inte.
"Käka p-piller" säger Tobbe. Ja, men tänk om jag glömmer? Tänk om jag blir ett fläskberg som många andra? Okej, att jag vill gå upp något kilo men jag har bekanta som alltså..BOOM! När de käkat såna & det vill inte jag.

Mycket har stoppats in här & var i min kropp. Piller, spiral, p-stavar..

Sexliv, vad är det? Med en sambo som svimmar av blod går det inte. Sen luktar det inte så gosigt & jag känner mig äcklig. Urfhålan känns grusig (?) om vi ska urfa oss med mens. Det är väl bara att stå ut, fortsätta med hundben & tamponger som ska bytas hela tiden innan det läcker.

//Hårigt blödande monster 4-ever?

Nästa vecka

Skrivet 2009-09-27 klockan 21:09:21
Nyss hemkommen från jobbet & måste bara skriva ner för, bara för pappas skull. Bara för han tyckte det var så bra att veta vad vi pysslar med i veckorna ;) (Om han får för sig att hälsa på osv)
Så kommer jag ju såklart ändra listan under dagarna, pappa, om något ändras osv som jag gjorde med förra.

Måndag: Liam är hemma från skolan, varm. Färga hår på Gääck.

Tisdag: Jobbar 7.30-20.00

Onsdag: Lämnar Liam i skolan & går till öf i baronbackarna med de två små mellan 8.30-12.00. Hämta Liam 12.30. (Om Liam hunnit krya på sig) Eftermiddag - valfritt, barnen får bestämma. Liam sover antagligen hos farmor & Emelie med Elvira hos oss.

Torsdag: Jobbar 7.00-21.30

Fredag: Lämnar Liam i skolan & går till öf i baronbackarna med de två små mellan 8.30-12.00 & hämtar Liam 12.30. Sedan på eftermiddagen gör vi vad barnen vill. På kvällen ska vi ha riktigt fredagsmys för första gången på flera veckor, jag har ledigt hela helgen!

Lördag: Emelie fyller 21 år, grattis! Vi har sovmorgon för första gången på massa, massa dagar! (2 veckor?) Barnen sover antagligen hos farmor & farfar. Vi har party :)

Söndag: Sovmorgon, igen! Ledigt, lugnt. Absolut inget planerat.

Jag har tre stycken korvbarn!

Skrivet 2009-09-25 klockan 23:23:14
Leon hade gått upp imorse, pratat & grejat medans jag sov & när han väckte mig stod han på golvet. Vad konstigt, tänkte jag..Han hade ju sovit bredvid mig & jag ligger ju på ytterkanten, hade inte märkt att han ramlat eller tagit sig ner.
När vi sen skulle dra på oss kläder gick jag in i sovrummet för att klä mig & ser mina skor stå vid sängen. Skitungen hade gått till hallen & hämtat mina skor, stallt de fint bredvid sängen & väckt mig. Tobbe berättade att han hört Leon pratat & grejat strax innan jag gick upp.

Leon var vaken mycket i natt. På morgonen var han varm & snorig så vi gick hem efter vi lämnat Liam i skolan istället för att gå till öf.

När jag skulle väcka Liam, tidigare på morgonen, drog jag handen över hans arm & sa "Det är fredag idag" & hans ögon blev stora som bowlingklot & han blev klarvaken! haha :) Vi skrattade & skojade om det hela morgonen, jag & Liam.

Jag började jobba 13.30 idag så mamma var barnvakt åt barnen tills Tobbe slutade jobbet. Jag hade inte räknat med att Emelie skulle vara i Sthlm. De hade varit ute & lekt hela eftermiddagen :) Sen åkte Tobbe med barnen till affären & handlade varsin leksak åt dem. Liam valde en bionicle, Leons har jag inte sett & Marlon fick en Lego Power Miners. Marlon hade haft jättesvårt att välja men sen valde han till slut en sådan.
Innan jag kom hem hade Marlon varit jätteledsen & avundsjuk på Liams leksak så han hade lagt sig gråtandes under vardagsrumsbordet & Liam hade lagt sig bredvid honom, kramat honom & sagt "Men lilla gubben, vad är det? Vad är du ledsen för?" Han som är så empatisk & snäll hade frågat pappa "Kan inte vi köpa en bionicle åt Marlon också imorgon?" med tårar i ögonen.


Mina barn är kärlek.

Leon har sovit sen innan jag pratade med Tobbe vid halv sju tiden ikväll. Jag slutade jobbet 21.00. Imorgon & på söndag kommer jag knappt se barnen..Jag kommer se dem sovandes på morgonen & få träffa dem en pyttestund innan sovadags. Vi ska ta igen massa mamma-&-korvbarns-tid på måndag!
Då ska vi bara göra vad barnen vill efter vi hämtat Liam i skolan!

Nu ska jag sovFa. Ska upp tidigt imorgon..Tur att jag trivs på jobbet, annars hade jag aldrig jobbat delade turer. Blir nog ingen bloggning alls heller, men för pappas skulle ska jag uppdatera om nästa vecka. Vad som händer & fötter, det tyckte han var bra.

God natt.

Kärlek & kärlek <3

Skrivet 2009-09-24 klockan 22:51:46
Nu har jag & Tobbe bestämt att det blir party hemma hos oss den 3e oktober. På lördagen alltså, eftersom "småbarn" ränner ute på fredagar. Sen får vi se var vi drar ut, iaf någonstans där det finns dansgolv. De tråkiga som ska sitta & prata om liv, bekymmer osvosv får dra & sitta på något "depp & prat ställe".

Liam hade svårt att somna ikväll. Han har längtat, pratat & frågat hela veckan efter imorgon, för då är det fredag. Han ska få sin efterlängtade bionicle. Jag frågade honom om det hade varit hans livs längst vecka, ja sa han. Lilla gubben <3
Så jag läste saga & låg en stund & kramades med honom, till slut somnade han. Min duktiga stora kille.

Imorgon ska Liam till skolan & jag tar med småbröderna till öf. Marlon har så himla roligt där, speciellt när Mattias &/eller Max är där ;) Önskar det fanns mer tid att umgås med deras mammor privat också, så de kunde leka mer men vi jobbar, pluggar & såna saker så det blir knappt av. Iofs var Daniela här med Emelie & Max för ett tag sedan.
Marlon är så busig med personalen där på öf också, märks att han börjar känna sig "hemma" där för han visar mer & mer sitt rätta jag. De alla har ju trott att han är en liten ängel men nu har de fått se hans värsta sidor också, tex när vi ska gå hem ;) Han vägrar, blir arg, springer & gömmer sig & bara bråkar! haha :) Det är ett jäkla kämpande dag in & dag ut här hemma att få ut han så det räcker, så kör han så där också!

Varje dag får tålamodet prövningar, men så är det att vara Marlons mamma. Älskade lilla skitunge.

Jag klagar inte, jag berättar bara sanningen. Det är ingen dans på rosor, men varje puss, kram eller litet fint ord får mig att smälta som smör i stekpanna..Som idag när vi var hos Elin. Barnen hade fått pepparkakshjärtan & Liam håller fram sin kaka & säger "Mamma, du är mitt..(håller fram pepparkakshjärtat)" Marlon säger "Mamma du är mitt..(håller fram hjärtat) ..Där är pappa (pekar på ett hörn), där är Liam (pekar), där är Leon (pekar)..Där är Elin! (pekar)"
När jag gick hemåt med de två i vagnen (Liam åkte bil med morfar) var jag så jäkla förbannad på massa skitsnack & morrade för mig själv. Barnen satt tysta i vagnen, vi var snart hemma & helt plötsligt börjar Marlon prata & allt bara släppte..Allt var borta, all ilska & morrande, jag hörde bara Marlons röst..Ljuvlig kärlek & ilskan bara försvann, poof.

Leon sov när vi kom hem till Elin & han vaknade efter en liten stund, tittar yrvaket upp med sina jättestora blåa ögon, blinkar & lyssnar, sen tittar han på Elin & pekar "Lelli! Lelli!" Det enda han pratar om, den enda han vill vara hos när hon är med oss. Hans Lelli.
Hur känns det att ta ett barn ifrån sin mamma, Elin? ;) Han försökte sparka sig loss, slog mig i huvudet & skrek Lelli när jag bar upp han, jag duger inte, han ska bara ha henne. ♥

Åh, just det! Marlon har lärt sig säga "S"!! Nu, här i dagarna! Det låter nästan som "F" men jag ser på hans mun att han säger "S"!När ska något, stort som litet, jag gör duga? Jag är trött på att vara oduglig, klankas ner på & klagas på..Jag har helt enkelt inte vant mig vid det ÄN, det borde jag ju..Jag har ju varit mamma i 6,5 år.
Tack, ni mina kära som tycker om mig för den jag är & stöttar mig i vått & torrt. Kunde jag så skulle jag ge lika mycket tillbaka, få er att fatta vad ni betyder för mig..Era små ord, tankar & råd. Utan er skulle jag inte orka ♥

Vilket ställe & var?

Skrivet 2009-09-23 klockan 22:03:01
Åh, just det. Tänkte fråga Örebro folket; Var ska man gå ut någonstans i Örebro & vilken dag, om man som jag är 24 år gammal & vill ut & dansa? Fredag eller lördag? Inget björnstuga, har hört att dansgolvet är minimini.


Dricka gör jag hemma sen är det bara ut & dansa tills fötterna blöder som gäller. Inget jävla sitta-dricka-prata-ställe. När jag dricker vill jag inte prata & larva mig, då kommer man oftast in på saker man inte ska prata om - inget för mig. Jag vill bara dansa & slänga runt med pungpåsarna!

Tack :)

Skrivet 2009-09-23 klockan 21:28:21
Tack så mycket för alla grattis! :)
Första helgen i oktober kommer vi ha vuxet födelsedagskalas för mig & Tobbe! Någon som vill komma? Bara höra av sig så vi kan öppna där nere, finns ingen porttelefon & dörren är låst dynget runt.

Jag som precis vant mig att vara 23, så ska jag vänja mig att vara 24..Nästa år blir jag 25..Herregud, var 17 tar tiden vägen? Halvvägs mot 50. Jag vill ju inte bli gammal. Tur jag fick barn ung så jag inte är gammal på riktigt när de blir äldre.

En annan sak som är tur att jag fick barn tidigt är att jag aldrig fick lära mig att njuta av egentiden ;) Jag vet fortfarande inte vad det är & vad 17 jag skulle göra med sån tid? Tänk om jag hade fått mitt första barn runt 30-35 & skulle få "lära" mig att aldrig få vara ensam? Jag är så glad över mina barn.

Jag pratar inte om allmänheten, deras tid & barn skiter jag i ;) Alla gör som de vill, som det blir. Ingen bestämmer till punkt & pricka över händelser & saker i sitt liv.

Imorse väckte jag Emelie & sa på teckenspråk "kaffe", hon flög upp ur sängen, tittar yrvaket runt sig & frågar "Var fan är kaffet då?!" I kaffebryggaren..Tack för hjälpen idag, kära snorunge <3
Hon fattade för övrigt inget när jag försökte få henne att säga grattis. Viftade med tummarna upp & armbågarna fram & tillbaka & log det bredaste & fulaste jag kunde & hon börjar säga "enti boki?" Öhh..Försökte leka charader & visa hängmutta, hängtuttar & puckelryggig tant med rullator, DÅ fattade hon & sa grattis!


Precis när jag skulle gå imorse vaknade Leon, åhhh min bebis! Tog upp han, pratade & kramades lite & han fattade ingenting! Sen fick Emelie ta han för vi skulle ju åka..Har saknat han hela dagen & längtade hela kvällen efter att få komma hem, puss & krama den lilla busen..Men så sov han..
Imorgon bitti ska Liam till VC & kolla öronen & sen blir det skolan. Jag ska bara vara, leka & umgås med Leon & Marlon hela förmiddagen & sen ska vi hämta Lilobajser i skolan. Mina mysungar.

Fan, vad jag svettas. Eftersvettningar från duschandet på jobbet? Pruttpaj.

Grattis, Jenny

Skrivet 2009-09-23 klockan 06:00:15


24 år gammal & rutten fjärttant. Rullatorn, nästa!

Dagens utflykter! + min tårta! :D

Skrivet 2009-09-22 klockan 22:22:11
Jeanette ringde imorse när vi var på väg till öf att de var ute på äventyr & korvgrillning. De är alltså inte där på tisdags förmiddagar.
Jaha? Men tänk om man vill gå dit iaf, utan att delta i larviga korvgrillningar, skogsprommenader & larv? Kunna gå dit med barnet, fika, umgås, prata & leka. Äh, fjanterier. Tänker jag iaf inte följa med på.

Jeanette & Anton hängde med upp till oss & lekte. Köpte kaff & bryggde en del, stökade & lekte runt i Leon & Marlons rum ;) Vi mammor försökte samtala men det går aldrig så bra för oss, eller hur Jeanette?

Slängde i oss lite att käka.

När de drog skulle jag & mina ungar också iväg för att åka till öf #2. Marlon. Ibland vet jag inte vilken planet han kommer ifrån, vad som är felet, varför..? Jag orkar inte. *bankar huvudet i väggen* Till slut kom vi iväg & åkte buss till baronbackarna. Barnen lekte för livet, sprang runt, jagades & var helt galna! De barnen de tycker om att leka med var där, så klart de blev galna & glada.
Så fick jag träffa galna mamman & Daniela, Marlons favorittant.

Drog iväg till vivalla med sällskap av galna mamman & hennes barn.

Emelie hade tvingat mig komma dit fast hon visste att farmor kommer hem till oss & hämtar Liam kl 17.30. Runt 16-tiden var vi där iaf. Visste att det var något lurt på gång. HA! Käkade men barnen går tydligen på någon svältdiet för de har vägrat äta hela dagen. Skit it då. Liam vill ju ändå bli smal för han vill vara ett skelett, han tycker de är häftiga? Knasunge.

Sen dagens roligaste. Emelie är ful. Hon hade bakat en tårta eftersom jag fyller imorgon & ska jobba hela dagen = blir inget kalas eller firande.MIN KORVTÅRTA!
Godnatt, poopråttor ;)

Tävling

Skrivet 2009-09-22 klockan 22:21:25


>  Jag är med & tävlar hos Sophie! <

Kringelkrangelkrångel Leon.se

Skrivet 2009-09-21 klockan 22:27:16
HA! Bebisen somnade själv!

Eller först hade han tuttat slut på pungpåsarna, slitit & bråkat med Marlons kudde så det nästan blev slagsmål, härjat runt i sängen, sprungit fram & tillbaka till pappa i vardagsrummet, slitit av sig blöjan & gömt sig bakom TVn & till slut gav jag han 100 ml välling som han tuttade lite på.
Orkade inte, tog upp han i famnen, vaggade & klappade på hans lilla hår & kände hur han somnade på mitt bröst. La ner han i sängen & han vaknade & drog över täcket & bråkade med kudden, tittade på mig & sedan bökade han runt en liten stund. Hörde hur han började snarka bakom kudden & under all täcke som låg huller om buller.

Jäkla knasbarn ;)

Men fan vad jag älskar dem, alla tre på tre helt olika sätt! Älskar dem så jävla hårt att det gör ont vissa stunder! Vad gör ni med mig, skitungar?

Imorgon är Liam ledig från skolan så vi går allihopa till OP, om inte det också är stängt? Sen får vi äta medtagen matsäck så vi kan gå vidare till nästa öppen förskola i baronbackarna.


Emelie & Elvira ska sova hos oss imorgon & Liam ska sova hos farmor.

Idag var Liam ledig

Skrivet 2009-09-21 klockan 13:44:35
Vaknade av att jag fjärtade som en tok. Magen var full av flera liter luft. Skitit & poopat hela morgonen har jag gjort också, kommer inte på något knas jag ätit?

Liam sa igår kväll att han är ledig från skolan hela veckan, "inte kan det vara så" tänkte jag. Eftersom ingen fröken sagt något, trodde han hittade på för att slippa skolan ;) Imorse sa han också att han var ledig & att fröken sagt det åt han. Hmm..Kollade i hans väska & där låg ett papper där det stod att han var ledig idag & imorgon.
Bra koll jag har, glömmer att titta i väskan. Ingen fara skedd eftersom bara jag & Liam gått upp då.

Fast fröken säger aldrig något, för att kolla så man vet. Jag är van att de gjorde så på dagis, frågade eller sa något bara för att kolla så man visste.

Så jag har bara "latat" mig hela förmiddagen. Tvättat & vikt kläder, plockat, badat & duschat barn (de har haft bajskalas) & ska snart dammsuga. Har dragit ut på det haha är så skönt att bara göra lite saker då & då..Äta ska vi göra snart, får se vad jag orkar göra. Liam är ute & leker med två klasskompisar. De springer in & ut hela tiden ;) Lillebror Martin är här också & tittar på TV med Marlon & äter äpple. Leon sover. Blev lite sent för han.
Han har gått efter mig hela dagen & tjatat, pratat & grejat "ää-e däää-e? Pappa..Däääää??!" haha :) Tjatunge!

Sen drar vi nog oss vidare till barnens mormor & moster. Tobbe känner sig sjuk & konstig så det är skönt för han att vara ensam hemma på eftermiddagarna & vila efter jobbet.


Knasbollen med skor & mössa inne, leker med Marlons tågbana.
Han ska till & med sova med skor?

Mammamode

Skrivet 2009-09-21 klockan 11:02:53Dra upp trosorna så högt upp det går, gömma rynkor & hängpungskinn.
Oh, lala..Hot mama.

Hur försöka få ordning på stökig Liam?

Skrivet 2009-09-20 klockan 23:07:01
Häromdagen fick jag & Tobbe nog. Jag städar Liams rum var eviga dag men ändå är det lika stökigt & rörigt en stund senare. Han vägrar plocka upp & ställa ordning. Vi tog bort alla hans leksaker & alla utklädesdräkter han har så han bara har kvar sitt lilla bord med stolar, ett gosedjur han vann på Hönö & sina böcker.Jag har ända sedan vi bodde på Diktargatan plockat undan & lagt bort hans leksaker som han lägger runt i hela lägenheten. Han bryr sig inte om att jag hotar med att ta bort & sedan gör det om han inte plockar upp. Han får leka hur mycket han vill men bara han gör ordning sen. Nej, inget funkar.
Nu har han haft så här i över en vecka tror jag & han saknar inte sina saker. Iofs har vi knappt varit hemma så han har lekt mycket med Martins leksaker. Jag har lovat Liam att om han snabbar sig på morgonen när vi går till skolan (han är såå himla sölig!) & håller ordning på sitt rum så ska han få en bionocle på fredag.

Jag vill att Liam ska tycka om & bry sig om sina leksaker, vara rädd om dem & lära sig att plocka upp efter sig, han kan inte bara stöka & stöka & tro (veta..) att mamma plockar upp efter han! Så han ska få en liten belöning. Han längtar som en tok & han går med mig som han ska till skolan & inte hundra meter bakom i sin egna lilla värld. Hemma är det inte han ska snabba sig, med kläder & frukost, utan att gå vägen till skolan.

Fast det blir ju på torsdag efter skolan som han får sin nya leksak eftersom jag börjar jobba en timma efter skolhämtning på fredag. Han vet inte om det ;)

Har ingen aning vad jag ska göra & jag hoppas detta funkar för det känns som vi testat ta mig fan allt jävla skit & inget funkar!

Blää

Skrivet 2009-09-19 klockan 23:40:02
Jag är dödstrött, försöker få kraft att blogga. Kikar & läser runt..Men jag skiter it. Lägger mig att snarka & dregla kudde istället. Huvudvärk & törstig. Svettas av morgonrocken jag har på mig. Morgon rock, som är på radion på morgonen? Näe, klädesplagget.
Ont i livmodern & mensen är snart försvunnen. Osvosv. Godnatt alla bajskorvar.

Mina baaaarn! & nästa veckas planering

Skrivet 2009-09-18 klockan 22:33:03Förlåt då, kära Denise. Jag är knappt hemma om dagarna, antingen är vi på öppna förskolor eller i vivalla hos min mamma & syster. Sen vet jag inte vad jag ska blogga om heller ;)

Nästa vecka är fullproppad med saker vi ska göra; (Sen kan det självklart bli ändringar, om jag ska jobba, om någon blir sjuk osvosv)

Måndag: Liam har ledigt från skolan. Vi ska hälsa på barnens mormor & moster i vivalla.
Tisdag: Liam har ledigt idag också. Jag & barnen ska till OP öppna förskola 10.00-12.30. Går till öppna förskolan i baronbackarna 13.00-16.00 sen vivalla eller hem. Emelie + Elvira ska sova hos oss. Liam sover hos farmor.
Onsdag: Jag fyller 24 år. Jobba 7.30-20.00. Farmor lämnar Liam i skolan & Emelie hämtar.
Torsdag: Liam ska till VC i baronbackarna (återbesök för öroninflammationen han hade i vintras) kl 8.45 & sedan till skolan. Jag, Leon & Marlon går till OP öppna förskolan 10.00-12.15, hämta Liam 12.30 & sedan går vi till stan/maxi & handlar varsin leksak åt Liam & Marlon.
Fredag: Liam ska till skolan & jag går med Marlon & Leon till baronbackarna öppna förskolan 8.30 (de öppnar 9.00 men eftersom jag går direkt efter Liam lämnats får jag komma in tidigare) -12.00 & Liam ska hämtas 12.30. Jobbar 13.30-21.00
Lördag: Jobba 7.30-20.30
Söndag: Jobba 7.30-20.00
Jag vill vara så mycket som möjligt med barnen på öppna förskolor så jag får vara med när de leker med andra barn & träffar nya folk. Kanske hittar en rolig kompis att leka med. Jag duger väl inte som mamma eftersom många antyder & vill att mina små ska gå på dagis, så okända främlingar kan "ta hand om" dem. Jag duger & kan visst! Jag gör allt för mina barn. Ger dem mat, kärlek, värme, pussar, kramar & naturlig lek med nya kompisar. Inget påtvingat eller konstigt.

Sedan jag fick nya vagnen har jag gått 2 mil, mer eller mindre, varje dag. Hämta & lämna Liam, varit på öppna förskolor, vivalla fram & tillbaka & lite annat. Synd bara Liam är en riktig sölkorv, han orkar inte gå & han kan inte gå tillsammans med mig utan han går 20 meter bakom & gnäller. Det blir tungt att köra två skitungar i vagnen + en sölkorv på ståbrädan.
Men jag gör allt för dem, jag lever för dem. Mina tre små guldhjärtan ♥

I förrigår gick jag & la mig att sova kl 21.00 & igår 22.00. Jag är helt slut & mina ben bär mig knappt längre, mina ögonlock fastnar i varandra & jag vill sova ;)

Morgonstök

Skrivet 2009-09-17 klockan 09:10:11
Liam är lämnad i skolan, efter många om & men. Som vanligt. Världens lataste 6 åring skulle jag tro. Fick han välja skulle han åka vagn till skolan.

Igår drog vi hem till mamma efter Liam slutat skolan. Martin var på dagis så Liam var ute & lekte med en grannpojke & Marlon & Leon pysslade inne med oss. Morfars syster var där & permanentade håret & det var roligt att träffa henne. Vi pratade om det ena & det andra, hon har varit dagmamamma & har barnbarn som går på dagis. Ja, ett jäkla tjat om dagis med mig ;)

Jo, på förmiddagen var jag & Marlon till BVC med Leon. Han fick vägas, mätas & kännas på mage & pung. Han tyckte inte om det & kände sig väldigt obekväm. Jag kände mig stressad för jag fick inte lugna han, prata & visa. Blev lite tjofftjoff, hit & dit & sen skulle han ha spruta. Mitt barn! Direkt när han fått den skrek han & sen hittade han en leksak så han blev lugn.
BVC tanten frågade om Leon gick på dagis, nej svarade jag bara. Då blev hon jätteglad, berömde mig & sa att alla har inte den turen att kunna vara hemma med sina små, haha :D Snacka om att jag blev förvånad! Brukar mammor som inte slänger in sina 1 åringar på dagis få skäll? ;) Fick en broshyr om öppna förskolan här på norr.

Jämförde lite med barnen när de vart i ungefär samma åldrar:

Leon 18 mån: 10965gr & 80cm
Marlon 19 mån: 12800gr & 83 cm
Liam 21 mån: 11,2kg & 82cm

Marlon är störst, men föddes minst & Leon är minst men föddes störst. Liam är & var mittimellan.

Nu ska jag röja lite efter morgonens stök & härj, sätta på kaffe & sen ska vi besöka öppna förskolan. Gick förbi igår för att se var det låg så jag hoppas jag hittar rätt :) Har aldrig varit där.

Grisbajs & snorungar <3

Skrivet 2009-09-14 klockan 23:33:28
Åh, fy..Jag tror jag hört för många snacka om grissjuka, svininfluensa, grishosta & allt vad fan det kallar influensan. I fredags hade jag köpt ostbågar för första gången på en månad, om inte längre. Öppna påsen & börjar äta. Mina fingrar luktar skit & jag frågar Tobbe om det luktar konstigt? Nääe, det luktade ostbågar sa han. Jag tyckte det luktade grisbajs, fy fan vad äckligt ostbågar luktar egentligen!

Blääää!

Ny dag imorgon med uppstigning, göra ordning tre bångstyriga barn, få i dem frukost & traska iväg till skolan. Jag måste få ordning på mina barn ;) De är så glömska & slarviga på morgonen & Liam har väl inte världens roligaste morgonhumör. (inte mamman heller :P)
Marlon är ju lite som han vill med sina grejer han har för sig & han tycker väl mamma förstör. Får sina utbrott & ska rymma & busa iväg när annat ska göras.

Jag tål inte andras ouppfostrade snorungar som beter sig hur som helst & är livrädd själv för att ha en "sån", även fast många frågar hur jag kan ha såna lugna barn som är så snälla & försiktiga..En lugn mamma med tålamod = snälla & lugna barn? Marlon vet jag inte vart han fått sitt temprament ifrån? Leon är ju i 1,5 års trotsen nu; gapar & skriker sig hes, blir galen & tokig, spänner & skakar sig så han blir helt röd & svettig..Ja, det är underbart!

Mina barn är mina allt, det jag lever för, det jag stiger upp ur sängen för & all lycka & kärlek som jag omges av är helt underbar. Jag älskar er mina tre små kottar & jag vill bara ha mer ♥
Jag skulle göra allt i världen för en till liten..

Lite shit innan sova

Skrivet 2009-09-13 klockan 23:06:51
Määh, tråkiga ruttna läsare ;) Över 200 som läst men inte en endaste kommentar..?

Jahopp..Idag har jag jobbat. Har saknat de boende så de fick kramar av mig. Hoppas på att få fler tider för jag har bara 12 dagar uppskrivna i september.
Ska nog ta & baka en sockerkaka att ta med tills nästa gång så de tycker om mig ;)

Lisa kom förbi på kvällen & vi drack kaffe. Berättade att vampyrer ätit frukostmackor med mina hundben & druckit te med mina tamponger. Alltid kul att kunna göra någon glad.Imorgon ska Liam få åka sparkcykel till skolan, pappan har fixat styret nu. Det blev helt löst häromdagen när vi skulle till Mega & Liam blev jättearg, förstår han. Så imorn är han Rally-Kalle på trottoarerna!


Födelsedagsmiddag, mina barn <3 svammel osv..

Skrivet 2009-09-12 klockan 23:21:17
Kära Malin & Emelie, jag ska blogga. Jag gör det nu, nöjda? ;)

Åh, en vecka eller något fick jag vara fint icke hårigt blödande monster men nu kom förvandlingen tillbaka. Orka?! Sist hade jag mens nästan en månad. Känns inge gosigt att hålla på med minihundbenen (kommer så lite så tampongen fjongar bara ur) & gå runt & lukta OPHF så fort jag rör mig! *gör kors med fingrarna som skydd mot vampyrer som vill åt min urf*

Min mage är batabomba, full av blod, kaffe, godis & annat gottgott från idag. Vi var hos farmor & farfar på middag. Firade mig & Tobbe eftersom han har fyllt & jag ska fylla. Vi fick en jättefin tavla med alla våra tre små korvbarn på & hudsalva för mina rynkiga & hårda händer av farmor & farfar, tårtspade av Tobbes mormor & kaffe & choklad av Danne & Malin.


Liam orkar inte gå 2,5-3 km så han får vila på ståbrädan :)

De här tre senaste dagarna har jag knappt varit hemma. Gått ut runt 7.45 tiden & inte varit inne förrän 19-20-tiden. Lämnat Liam i skolan, varit i baronbackarna, hämtat Liam, varit i vivalla & på Mega. Har velat få ut så mycket av tiden tillsammans med barnen som möjligt, lekt, gungat, sprungit & självklart använda nya vagnen. Mina ben måste ju veta vad de är till för, så de inte tror de bara ska få vila jämt.
Jag har ju inte jobbat något alls i veckan. Så vissa saker har legat..haha :) Typ tvätten, den bara växer men vafan! Det är ju ändå bara jag som fixar den & jag vill inte bara städa, tvätta, dammsuga, diska & så, jag vill göra annat också när jag inte jobbar.

När vi har varit på öppna förskolan i veckan så har jag sett Marlon på ett nytt sätt, jag tror han börjar "växa" i sig själv. Eller hur ska jag säga? Han ser busig ut mot de som jobbar där, pekar på denne & säger jättebusigt "Du är dum!" Som en öppningsfras nästan, som att få kontakt. Sen springer han iväg & ser full i fan ut! haha :)
Han har lekt tillsammans med en annan pojke där också, han brukar aldrig leka med andra barn. Tror han funkar med den här killen för han är rätt busig, påhittig & lite "Kom Marlon & lek med mig!"

Nej, uff det får räcka för nu måste jag gå & kissa sen sova.

wiie woohooo :D

Skrivet 2009-09-10 klockan 15:18:20
Tobbe överraskade mig rejält idag! Den busen hade åkt till Västerås & hämtat min vagn! Jag trodde jag skulle få vänta ända tills imorgon :) wiiie, jag blev så glad! Hade precis hämtat Liam i skolan, Lisa var med oss & så kom han med den!
Jag sken upp som en sol & mitt leende blev så stort att mitt ansikte gömdes bakom min stora mun!


Marlon orkade aldrig stå så han satt på ståbrädan.


Liam tyckte det var jobbigt att gå från skolan & till vivalla.
Där syns hur nära Marlon står handtaget & hur lätt han slår i med ansiktet.


Nya vagnen & ungarna sitter så bra!
Liam kan åka ståbrädan när vi går längre sträckor.

Marlon är supernöjd! Måste bara hitta material så jag kan bygga en vägg mellan ungarna ;) De slåss, retas & bråkas hela tiden haha :) Ahh, jag är skitnöjd. Superlätt & skön är den att köra också.
Jag vill ut & gååå! Men varken Emelie eller mamma svarar när jag skriver ;)


Tisdagsbestyr

Skrivet 2009-09-08 klockan 11:00:31
Klockan är inte ens 11.00 & Leon har redan sovit sin vila. Han var trött & gosig. Sen när han vaknade var han grinig & lite "ofärdig-soven" så vi gjorde lite picknick med riskakor på vardagsrumsgolvet med alla gosedjuren.Nu är han på bättre humör men Marlon & Leon har redan slagits ett par gånger..Uj, att de orkar.

Det gick bra att lämna Liam imorse. Måste få tummen ur röven & stryka fast hans namnlappar i kläderna snart. Glömmer ju bara bort det för vem 17 använder en strykmaskin? Eller vad heter det? Strykjärn!

Idag efter vi har hämtat Liam ska vi promenera till baronbackarna, öppna förskolan. Får se hur det går för Liam ;) Gnällspiken. Han kommer ju vara rätt trött efter skolan men det tar typ 20 minuter att gå & sen går vi nog till vivalla där Emelie är hemma med Martin, tjuvar kaffe & babblar en stund.

Idag pratade jag med Marlon & berättade att han & Leon snart får en ny vagn & vad lättad han såg ut, slippa slå i huvudet & stå på brädan. *tjattjat* Jag är ju tjatmorsan med tjatbloggen. Ibland vill ju Marlon sätta sig själv i Leons vagn men det går ju inte för Leon är för stor, tung & slingrig att bära.

Nej, nu blir det att fixa lunch & sedan hämta Liam.

Uhh, fy. Städar, diskar, dammsuger, torkar, tvättar kläder & plockar undan hela förmiddagrna & håller undan hela dagen men ändå ser det ut som en bomb slagit ner varje morgon..Jag är hemmets slav att städa! haha :)

Vagnprat & lite ilska ;)

Skrivet 2009-09-07 klockan 23:03:41
Vad konstigt det känns att jag inte har några turer att jobba på hela veckan förrän på söndag. Ledigt. Vara hemma, njuta av barnen & städa ;)

Idag kom mamma & Martin förbi. Barnen lekte & tjoade, vi fick knappt en lugn stund, Marlon drog i mormor & ja, så som det brukar vara. Vi fick nästan gömma oss i köket för att ha lite tyst runtomkring. Sen kom Emelie med Elvira & tuttade sig, snodde lite kaffe & sedan drog de.
Jag & mamma pratade väldigt mycket om Marlon. Det känns skönt att prata med någon som kan vidga sig & öppna sina tankar lite mer än vad andra vill, eller kan.

På onsdag, kanske men säkert på torsdag får jag min nya vagn! Då kan jag ränna runt bäst fan jag vill utan att Marlon far upp & ner på ståbrädan, ramlar i farten eller snurrar av ståbrädan då han sitter & jag svänger :) Blir bra det, en riktig sån där skruttig "dagmamma-vagn". En enkel jävla tvillingvagn som ungarna bara kastas ner i & tjofftjoff, iväg.
Har ju vart ett jäkla krångel med vagn & jag har velat haft en sån länge men Tobbe har ba "nääe, du har ju en..(den gamla som Leon satt bakom Marlon i)" & sen köpte jag en enkelvagn & ståbräda, tyckte det funkade bra för jag gick aldrig längre sträckor & sen kände jag att det är bäst att hålla käft för jag orkar inte klaga. MEN! Det är bara JAG som kör dem så jag ska ha det jag känner är bäst för mig. Så det så & nu äntligen.

Iofs kommer den vagnen inte användas så länge eftersom Marlon ska gå mer & mer, men ändå. NU behövs den.

Berättade för Tobbe igår hur jag kände inför det där med dagis & att barnen får vara hemma, att jag inte orkar jaga dagistanten - inget blir ju av ändå osvosv. Han sa bara att jag gör som jag vill. Bra det, så nu är barnen hemma & Tobbe låter dem vara det. Punkt slut.


Mina känslor, mina barn, mina beslut, mitt liv, mina barns liv - för oss är & känns det bra & jag skiter fullständigt i om andra tycker det är fel. För andras barn kanske det är fel men jag skiter i andras barn, jag ansvarar & uppfostrar dem inte så skit i var mina barn är & vad som är bäst för dem.
Att folk har så jävla svårt att fatta att alla inte är & känner som dem, att mina barn inte har deras barns behov. *kastar bajskottar på dem*Min känsla för empati skulle jag vilja operera bort, jag känner & lider så med er alla & kan inte föreställa mig vad ni går igenom. Jag kommer skänka en slant för er allas skull, var ska jag sätta in dem?


Vila i frid, Alexander

Skrivet 2009-09-06 klockan 23:34:38
Jag tänker inte ljuga & säga att jag kände Alexander, men vi kände ungefär samma folk & hängde på samma fester förr. Ända sedan jag fick veta att han gått bort har mina tankar tillägnats hans familj, Fredrik & hans vänner & mina vänner. Helvete, han var ju bara 25 år?!

Jag hoppas han har det bra nu & att Fredrik snart får komma hem, jag hoppas hans familj & vänners hjärtan ska läka snart & att hans familj tar väl vara på de minnen de fick med honom.

Alexander & Fredrik hade rest till Bali & Alexander hade ramlat (?) från en balkong & sedan avlidit av skadorna på sjukhus.

Må han vila i frid nu.Tänk vad fort det kan gå, ta väl vara på din familj & dina vänner. Visa att du älskar dem, det kan vara försent en vacker dag.

Fjortisbebis i biosalongen & tjafs med mig själv

Skrivet 2009-09-06 klockan 01:14:18

 Idag fick jag sovmorgon. Vaknade av att Tobbe lyfte & tittade under mina trosor & jag blev helt livrädd för det kändes inte som hans hand, utan en okänd människas hand! Gud, vad otäckt! haha :)


Vi var på bio igår, jag & min darling & såg den nya Beck filmen. Jättebra! Enda störande var väl en förvuxen fjortis som satt bredvid & knastrade, tuggade & smaskade på sina chips allt vad hon hade. När de var slut satt hon & krafsade på sin tröja & sina ben, bet på flaskkorken, pratade med sin kompis & kunde inte sitta stilla. Jo, hon gjorde allt sånt med flit, hon är nog en sån där "Se mig, hör mig, jag, jag, jag!!! GAAH! DAMPFJORTIS!"
Jaja, efter ett tag höll hon käft & satt stilla, hon fastnade väl i filmen? ;)

Ouppfostrade människa. Så svårt är det väl inte att tugga med stängd mun? Tobbe sa mongo om henne & jag bara skrattade & sa att chipsen snart är slut, högt, så hon hörde.

Elin & CryylvF var barnvakt & både Leon & Marlon sov när vi kom hem igen. Leon har sovit två nätter i sträck, natten igenom! Utan att vakna & tutta! Han kanske börjar bli stor, min lille bebis? haha :) De på öppna förskolan ba "eeh..?" när jag säger "beeeeeebis, min lille beeeeebis!" åt Leon ;)

Idag & igår kväll har jag mulat choklad mot min kropps vilja. Det var veckor sedan jag mulade & tryckte onyttigt & ohälsosamt så jag tyckte det var dags. Min mens tog slut..Igår eller något sånt & hade jag haft den konstant sen jag & Sophie jobbade ihop senast..typ 10e, 11e eller 12e augusti. Vidriga äckelpestav! P-stav, alltså. Så ja, tyckte väl det var dags att kroppen blev sugen på gott igen, vill inte förlora min rumpa.
Fast det tror jag att jag gjort iaf. Fan, jag orkar inte bry mig & sen gör jag det ändå! Det är allt jävla tjat utifrån alla runtomkring om allt & allt, mina barns uppfostran, mina barns dagar hemma med mig & att de inte är på dagis, min kropp, mitt ätande & allt annat jävla skit som finns att tjata, antyda & pika om! Hååååååll kääääften & titta på er själva! :@ Ruttna & stinkade.

Jag gör som jaaaaag vill med mitt liv, min kropp & skriver om bajs gör jag inte heller längre? Fast det är ju år mellan poopningarna ändåså. Bajskorv, jag saknar Emelie & mänskligt sällskap!


Skiter i bajsdagis så jag kan få lugn.

Skrivet 2009-09-06 klockan 00:59:02
Jag kommer nog skita i att stressa upp mig för dagisskiten som aldrig ändå inte blir av. Marlon & Leon får vara hemma, punkt slut. Så, nu känns det bättre. Nu kan jag slappna av, njuta av mina barn & veta att de har det bra. Antingen med mig - deras mamma, eller med moster Emelie eller faster Elin. (Så från & med nu är ni Marlon & Leons jourbarnvakter!) De får ju träffa andra barn, jag har ju kompisar med barn & sen går jag ju till öppna förskolan. Jag jobbar ju ändå bara lite & då, så..Ja, det blir bra.

Orkar inte vara stressad & tänka att de snart ska ha dagis för då förväntar jag mig att det blir så & tycker att allt blir så mycket jobbigare just för att de inte har det! De är hemma. Jag jobbar inte så långa pass så då blir det inte så jobbigt för varken mig, barnen eller barnvakten.

Vad jag än säger irl så betyder det inget, det är skiten jag skriver i bloggen som är som jag tänker, känner & vill.


Det blir nog folk av Leon trots att jag inte tvingar honom vara ifrån mamma & vara med massor med okända folk redan från han var 1 år. Öhh, hur blev den meningen? Inte riktigt svenska.

Vagnen jag mejlade om fanns inte kvar så har mejlat om två andra vagnar..Vilket problem. Men så här mycket som jag går nu har jag aldrig gjort med alla barnen förr så Marlon slår det ju hårdast emot.

Är 3 åringar så här?

Skrivet 2009-09-05 klockan 00:11:15

Marlon är så himla borta ibland. Speciellt när jag vill att han ska göra något. Varje morgon ska han göra sina saker i sina ordningar & ritualer, han glömmer vad han ska göra, springer runt, lägger det döva örat till & skiter i mig. Låter nästan som jag beskriver mig själv nu.
Men iaf, på morgonen & vi ska iväg med Liam till skolan & jag får stressa, stressa för han håller på med sitt. Mackan ska göras på ett speciellt sätt, som han vill. Flingorna ska se ut som han vill, han ska hälla oboyen på sitt sätt. Allt ska vara som han vill annars är han ett monster för resten av dagen & man förstör hans liv..Är 3 åringar såna, att de är i sina egna världar & glömmer vad de gör & så som Marlon gör? Har inget minne utav att Liam var sån..


Förutom att han är så knasig är han världens goaste lilla Marlon. En underbar liten människa som ska gosas, pussas & bara vara söt.

Jag & Emelie promenerade till baronbackarna idag efter jag lämnat Liam. Marlon blev trött att stå på ståbrädan så han satte sig en stund. Får så ont i axlar & skulderblad att gå så knas som jag gör, Emelie erbjöd sig köra Marlon på sin vagn men han ville inte.
Har mejlat om en tvillingvagn, får se om jag får den. Skulle vara så skönt att ha som ut-&-gå-vagn, till & från dagis, Elin, Emelie, baronbackarna & ja så får jag ut & röra mig på mer.

Alltså, jag höll på att kräkas säkert 50 gånger bara den biten att gå, överallt låg det döda maskar, tjocka äckliga & snuskäckel som rörde sig över hela gångbanan & Yäääck! Men idag skriker jag inte när jag ser dem, känner bara kräket komma upp i halsen. Inte nog med det, när vi var framme i baronbackarna låg det snuskäckelsniglar där! Vafan, sluta regna!! Sluta snuska er överallt & bli överkörda & lukta rutten snigel & mask! Bläää *ryser*

Men vi hade roligt på öppna förskolan, jag gick in med Elvira på höften & de bara åhh:ade & undrade vad det var för söt pojke?! Bara för Elvira hade Liams gamla tröja som Marlon & Leon också haft, en ljusblå lite tjockare med röda muddar & något sött på magen. Måste tjejer ha gulligull & rosa? Elvira har fått ärva mycket kläder från mina barn, rött, svart, blått, grönt osvosv.


Marlon sjunger!

Skrivet 2009-09-03 klockan 23:10:38


Klicka för att se Marlon sjunga
Elins "vinden i mitt hår"


Knasigt blogg.se?

Skrivet 2009-09-03 klockan 22:58:19


Blogg.se bygger om eller är bara helt knasigt?
Statistiken är ju också knas & funkar inte.


Blogg & lite nya bilder

Skrivet 2009-09-03 klockan 22:44:51

Jaha, jag som tänkte lägga upp ett jättesött klipp på Marlon när han sjunger Elins "Vinden i mitt hår" & så funkar inte bloggspace. Den har inte gjort det på flera dagar, veckor till & med kanske. Fan, vad ruttet.
Testade att stoppa i min gamla kamerasladd i nya kameran & den funkar så nu har jag fört över nya bilder :)Håret. Enda skillnaden är att det ruttna är bortklippt.


Värlens sötaste Leon!


Världens sötaste Marlon!


Världens sötaste Liam!


Jag hade tänkt lägga mig tidigt ikväll men det blev krångel & bråk vid läggningen, inte utav Liam denna gång utan Leon & Marlon! Vissta stunder vill jag bara kasta ut dem genom fönstret ;) Och Tobbe med.

Men nu sover de & jag fick inte så mycket egentid ikväll men vad gör det när jag ska vara familjens hemmamaskin? Upp & hoppa, ingen sovmorgon, städa, pyssla, tvätta, diska, laga mat (på dagarna när Tobbe jobbar), jobba, vara snorig & svimfärdig, fara & flänga med barnvakter hit & dit, ungar som sover lite varstans i Örebro län &..Ja. Tur att jag & vi har Tobbe, familjens stöttepelare som håller oss över ytan vad gäller allt med matlagning, körning, handla, räkningar, telefonsamtal & ja, det mesta.

Imorgon blir det promenad för mig med Marlon & Leon till baronbackarna med Emelie & Elvira. Måste ju röra lite på fläsket, så lat & slö som jag är. Nästa vecka har jag inga turer att jobba förrän lördag eller söndag, minns inte, så jag tänkte promenera till baronbackarna på onsdag & fredag då när Liam ändå lämnats i skolan. Så går vi nog dit allihopa när jag hämtat honom på tisdagen.

Ska du med, Emelie?
Fia med Felicia, är du ledig något? Ses, leka? Saknar er!

Jävla fittpenisdator! Kan inte centrera bilderna & texten under för då blir hela inlägget centrerat! Så jävla fult! :@ Rövhåla..Är ju redan på sämsta humöret så krånglar Elins ouppfostrade dator. LÄR DEN VETA HUT! *kastar ut den i regnet*


StjärtsnoppF

Skrivet 2009-09-03 klockan 15:10:02
Tack Emelie, för hjälpen idag! Jag lovar att jag ska gottgöra dig!

Leon sover en sväng & jag skulle vilja göra detsamma men jag ska diska & städa undan. (bakade förut, hanns inte igår) Det går fort. Sen ska jag bara vila & lata mig resten av dagen. För imorgon ska vi upp & gå med Liam till skolan & sedan vill jag åka till baronbackarna, öppna förskolan & träffa de som jobbar där, prata lite med dem, tjuva kaffe & sånt.

Nej, nu bråkar de där skitungarna igen! Så fort jag vänder ryggen till är de i slagsmål, retas eller tjafsar! Huh, blir helt svettig.

Yäääck, herregud..

Skrivet 2009-09-02 klockan 23:03:59

Hade tråkigt så jag bläddrade genom gamla bilder från örnsbajs tiden..Hittade detta:


Den här bilden är från februari. Hur faan ser jag ut?
Gammalt smink, tuttarna uthängandes & håret - åt alla håll.
För att inte tala om den bångstyriga munnen som ska åt alla håll & kanter den med. Hatar den, speciellt från den sidan. Min fula sida.

Usch, hur kan det vara lagligt att gå runt & se ut sådär? haha :)
 Tur jag ser ut & mår bättre nu då! Fy fan vilket liv vi levde där, inte undra på jag såg ut som ett vandrande lik & ful som stryk.

Jo, jag behöver se mig själv i andra bilder ibland för att kunna vara nöjd & glad över den jag är idag. Eller nej, jag vet faktiskt inte men det är roligt att hitta gamla skruttbilder & undra..Usch.


Några dagar senare var jag dock lite snyggare i mörkt hår ;)


Kväller

Skrivet 2009-09-02 klockan 22:34:46
Är hemma & trött. Ska inte lägga mig riktigt än, tänkte kolla om vi har så det räcker att baka lite bröd så gör jag det innan jag lägger mig. Sen duschade jag på jobbet innan jag åkte hem så håret är fortfarande blött. Någon ville se kort på min nya frisyr men jag har ingen sladd till nya kameran. Än.

Känns skitskumt med en ny när jag är så van med den gamla ruttna som jag ska skänka till Elin. Blixten funkar inte, bara ibland. Men vill hon inte ha den längre får jag väl låta den ligga.

Innan jag åkte hem svängde jag förbi ica & handlade mjölk tills imorgon & gott & blandat + pigall till Tobbe för jag vet att han älskar det :) Har ju fortfarande inte firat honom, bara sagt grattis & så. Känner mig rutten men barnens hälsa går självklart före!

Mamma kom hit en sväng med Martin & drack lite kaffe & så gick vi ut med barnen men jag hann bara ut för dörren & ta bilnyckeln från Tobbe & åka. Barnen trivs bra att leka med Martin & mormor är Marlons absoluta favorit, han ska kramas & prata med henne hela tiden, drar i handen & vill att hon följer med.
Igår när Emelie var här & barnvaktade hade Marlon bajsat i kallingarna & han vägrade låta Emelie ta bort det. Hon frågade om mormor (hon & Martin skulle snart komma) fick ta bort det när hon kommer & det ville han.

Imorgon jobbar jag 7.00-13.00 & Liam sover som sagt hos farmor & Emelie kommer hit imorgon bitti. Hon behöver inte bry sig om att lämna eller hämta Liam alls. Tobbe hämtar honom 12.30 sen hämtar de mig. Pussel, pyssel men vad ska vi göra? Jag måste jobba & kärringen ang dagis får vi inte tag i.
För mig känns det bra att Emelie & mamma barnvaktar, att barnen är med dem, att Liam sover hos farmor & farfar & så men jag är så rädd att de ska börja tycka det är jobbigt. Jag är dem ju evigt tacksam för all hjälp & jag vet inte hur jag ska kunna tacka dem alla..

Ruttna blogg & inlägg, ja jag vet. Men jag är rutten, snorig & uschig för tillfället.

Onsdag

Skrivet 2009-09-02 klockan 15:13:01
Hah..Jag hade skrivit helt fel tid i min kalender när jag skrev av alla mina jobbtider så jag trodde jag skulle jobba 15-20. Kommer dit i tid & allt & en som jobbade sa "Vad tidigt du kommer." Va..? Jag börjar ju kl 15 sa jag. "Jaha, jag trodde du började kl 16?"
Så satt vi & babblade i soffan en stund & sen måste jag titta i deras kalender & där står det "Jenny 16.00-21.00" Vaaafaaaan! Då hade jag stressat innan & allt & var där en timma tidigare hahaha! Mitt fel. Aja, fick sitta en stund, dricka kaffe & babbla & skratta en jäkla massa med de två som jobbade iaf :)

Idag ska jag också jobba 16-21 & det har jag dubbelkollat. Mamma kommer snart hit på kaffe & sedan ska hon gå ut & leka med hela barnahögen + min lillebror Martin när jag åker.

Jag vette 17 hur jag ska göra imorgon! Jag börjar kl 7.00 eller 7.30, orkar inte titta men Liam ska sova hos farmor men de andra två vet jag inte vad jag ska göra av? Får ringa Emelie sen kanske..När jag är på jobbet.

Liam var på utflykt idag & han tyckte inte det var så roligt för det hade börjat regna när de var på väg tillbaka. Tur farmor hade köpt regnställ åt alla barnen i tid då! Jag har vart helt oförberedd på hösten & fy vilket regnväder vi hade i eftermiddags! Trodde jag & småbröderna skulle regna bort när vi var på väg att hämta Liam.
Som vanligt skulle han dryga sig & hålla på när han hämtas..Orkar inte. Är inte ens kul att fråga om skoldagen.

Igår fick jag en ny kamera av Tobbe, på hans födelsedag! En för tidig sa han & jag är supernöjd! Tack!

Grattis <3 på din födelsedag!

Skrivet 2009-09-01 klockan 22:24:57


(så här ser Tobbe ut när han ska se ut som han älskar mig)

Grattis Tobbe på 29 årsdagen!!
Jag kunde tyvärr inte köpa något åt dig, även fast jag ville! Barnen har varit sjuka & det är inte så snällt att släpa runt dem då & jag hoppas du orkar vänta. Jag vet att du inte vill ha något men jag & barnen vill köpa något fint åt dig ♥ Älskar dig, min snart gamla gubbe!

Imorgon har Liam utflykt med skolan så han ska ha med sig matsäck & lite annat. Han tycker det är tråkigt i skolan & vill inte gå dit, han får inte lära sig något nytt. Han kan allt, tycker han. Läsa små & stora bokstäver, bokstavera & skriva kan han :) Så duktig & jag är en stolt mamma!

Marlon måste ha fått i sig något konstigt i förrigår när han var hemma med pappa för han kräktes bara igår på morgonen & sen var han trött, hängig & tagen så han vilade..Somnade i min famn, gos ♥ Sen var han bra igen. Han har tytt sig så mycket till mig & jag bara njuter som vanligt, älskar när han kommer till mig för han är ju som sagt hundra gånger - pappas pojke.

Leon försöker prata så mycket som möjligt & ibland kan det låta huller om buller ur hans mun, men han försöker verkligen. Så ser han så koncentrerad ut & tittar verkligen på en när han babblar på. Han försöker säga Liam & säger "iaa!" Mamma & pappa säger han också men Marlon försöker han inte säga. Och alla djur är "bää" :)

Våran dator brann upp så nu har vi Elins gamla & den är snabb. Inte! Tar hundra år att komma in på sidor så jag fjärtar på den & lägger mig att sova istället!


RSS 2.0