Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Mors dag

Skrivet 2009-05-31 klockan 13:27:12
Grattis på Mors dag, åt mig själv idag!Jag är en rätt bra lekmamma ;)
Fast ibland vill jag sola också & skiter i ungarna :P
Mina unberbara barn, som gjort mig till mamma ♥


Barnens mormor, min mor får också en grattis hälsning.
Även fast vi inte pratat på över 1,5 år tycker jag vi ska kunna prata
som folk eftersom våra barn älskar att leka med varandra.

Finklädda barn för en hel dags utelek!

Skrivet 2009-05-30 klockan 13:13:19
Skjorta & finklädda barn!


Nu ska väl ingen kunna klaga på att mina barn har luffarkläder & ser ut som knarkarbarn när de har skjorta & finshorts på sig? ;) Jag har sagt till Liam att det gör inget om han blir smutsig när vi ska ut & leka sen & att vi har tvättmaskin med tanke på att han har vita kläder.
Klockan är efter 13 & vi är fortfarande inne!! Vi väntar på att kinesen ska komma & sen sak vi till stadsparken, Fia med Felicia skulle också dit. *spasmer* Vill ut nu!

Leon sover så jag ska smörja in barnen med solskydd & ta en snabb dusch själv. Mitt hår är olydigt, luggen står rakt ut & håret mitt uppepå huvudet är kort & står rakt upp. Dumma mig att inte sluta dra & pilla i håret så det går av! Nej, just det kaffet skulle jag dricka upp & ungarna smörjas!

ÄNTLIGEN SOMMAR!!

Jag var "otrogen"

Skrivet 2009-05-30 klockan 10:47:39


Jag var otrogen mot Baso & vände mig till en annan bloggfixare, MansonDust. Han kunde inte tillfredställa mitt behov av att få besöksräknare så jag gick bakom ryggen på honom. Men nu har MansonDust tillfredsställt mig & jag fått min besöksräknare. Tack! :)

"Alla andra" har ju en sådan & jag blev avundsjuk (som vanligt då), folk kanske är nyfikna på ungefär hur många som är här inne & kikar? Verkar inte som den stämmer jätte bra, men det får funka.

Felåt, Baso ;)

Sommar, hoppborg, spindelmannar & duktig Marlon!

Skrivet 2009-05-30 klockan 00:52:07
Jag råkade somna till i soffan en stund när vi hade kommit hem. Jag var helt slut. Vad är det med mig? Så här död brukar jag aldrig vara efter en dags utelek.

Vi skulle ju egentligen till öppna förskolan på förmiddagen, det ska vi ju varje fredag ;) Men..Varje fredag har jag & ungarna varit helt slut efter dagisdagarna & allt bussåkande så vi brukar ta långfrukost, mysa vid TVn eller pyssla med annat. I förmiddags strax efter senaste inlägget tog jag mig en snabb dusch innan vi skulle åka till baronbackarnas dag (inte baronbackens dag som jag skrev). Leon & Marlon blev avundsjuka så kände jag bara att, ÄH! Skiter i öppna förskolan & passa bussar så får de två bada & plaska så länge de vill istället!


Ansiktsmålning.Marlon & Felicia i hoppborgen med spindelmannen-Liam bakom!Liam med sin spindelmannenballong & Leon tittar på ballongsäljargubben.Marlon med sin spindelmannenballong. De fick välja fritt vad de ville ha.

Förra året hade de en liten karusell som barnen fick åka i, men inte i år? Dock var hoppborgen gratis så barnen hoppade runt. Först var Marlon jätteblyg & ville inte! Men jag sa att jag tittar på honom, att han skulle skynda sig att hoppa innan nästa grupp barn skulle hoppa & sa åt Liam att ropa in honom, efter ett tag gick det bra. Felicia var ju där också, hans bästa dagiskompis! Så efter någon minut lekte & hoppade han med henne, åhh så sött det var att se!
För mig, som Marlons mamma, är det en mäktig känsla att se mitt blyga barn leka med andra barn. Det syndes på Marlon att han trivdes med Felicia, hur han tittade på henne & hur bekväm han kände sig.

Fia & Felicia drog senare, Marlon ville hoppa mer & Liam ville leka i lekparken med sina kompisar så vi delade på oss. Liam stannade med sina kompisar & jag gick med Marlon till hoppborgen, tänkte att han vågar nog inte hoppa ensam..
MEN - det gjorde han! Mitt barn, min blyga Marlon VÅGADE! Han vågade hoppa runt i hoppborgen med andra barn som han inte kände & fy vad rörd & stolt jag blev! Ja, det brände i ögonen & jag kände att lyckotårar höll på att komma ♥
Sen hände något, ett barn hoppade snett så Marlon hamnade under & killen som hade hand om det hoppade in snabbare än jag reagerade & hämtade Marlon! Han var jätteledsen & kände sig så bortgjord & jag bara berömde honom för hur duktig han var som vågade hoppa därinne själv.
För en annan låter detta inte som något speciellt, men Marlon är väldigt speciell. Min speciella pojke, Marlon.

Mina barn gör mig stolt varje dag. De berör mig, ända in i olika djup i mitt hjärta jag inte visste fanns. Tack, mina barn för en helt underbar dag med er ♥ Jag ser redan fram emot nästa!

Håriga armhålor & ingen deo

Skrivet 2009-05-30 klockan 00:41:10
Jag har inte använt deo på typ 2-3 veckor. Först hittade jag den inte, sen orkade jag inte bry mig om att leta. Kletade på lite hudlotion under armarna, så har det bara fortsatt så. Hittade deon imorse men orkade inte ta den, jag luktar ändå inte svett längre. Plus att jag slipper dessa vita fläckar jag alltid får i armhålorna av deon, jag tar ju så himla mycket haha!
Fick skäll utav Tobbe & Johan häromdagen för jag hade hår under armarna. Vadå, är det olagligt att vara tjej & inte orka ta bort det? Nej, då så. Finns inget att bli arg över. Herregud. Orka tänka på sånt när jag knappt har tid över att klia mig i röven så på kvällarna när ungarna sover & jag suttit klart vid datan, då ba *scratchscratch* kliar sönder arslet. Eller klämmer sönder pormasker..

Plocka ögonbryn, vem har tid med det? Jag höjer bara upp dem lite & rakar bort det överflödiga därunder - klart. Går så fort & gör inge ont alls.

Baronbackens dag!

Skrivet 2009-05-29 klockan 09:33:19
Idag orkar vi inte stressa. Vi ska till öppna förskolan en stund sedan är det baronbackens dag med hoppborg & lite sånt. Vi var där förra året också.

Vad små barnen var ;) Det ser ut som det ska bli minst lika fint väder idag, weeei SOMMAR! Solskydd måste tas med, lite att äta om de blir hungriga & extrakläder ifall det börjar blåsa eller kanske helt plötsligt blir sämre väder. Får väl bara hoppas blodet håller ordning på sig så jag slipper läcka bland folkmassorna! *morr*
Wohooo, sommar & värme! Äntligen :)

Vi höres senare, nu drar vi snart!

Grinollar är vi allihopa, allihopa :)

Skrivet 2009-05-28 klockan 21:37:45
Jag känner mig helt känslomässigt utmattad. Trött.

Trött i huvudet efter dagen, trött i kroppen efter blodtömningen & trött i hjärtat av känslor.Grin-Ollen!


Leon har varit en grinolle idag. Jag vet inte vad det är med han? Först grinade & bråkade han ju när vi skulle titta på Liam & Marlons dagissaker. (Svartsjuk?) När vi plockade undan bråkade han bara så jag tog med han ut från köket till han & Marlons rum & försökte få han glad med att köra bilen eller något annat han tycker är kul. Nej, allt var bara skitskit & han blev bara mer arg.

Vi gick ut på balkongen så han fick titta på bilar, motorcyklar, bussar & annat brummigt, det var bara roligt en liten stund för sedan skulle han in & slå Marlon som satt i sin stol & tittade på TV med Liam. Så började de två bråka & grina båda två..Uj, vad de blev ledsna båda två :( Jag blev arg & försökte styra..

Marlon tror ju alltid att Leon ska dra han i håret eller riva honom så Leon behöver bara pilla lite på hans kind eller hår så biter Marlon ihop käken, spänner sig & tar sats för att slå! Han är så jäkla stark också, den lilla killen! haha, nej ingen vila för mamma, nej :) Jag ville ju ligga på soffan med min gosiga rosa filt & titta på AFV. Leon är ju en period-gosare. Det går bra att ligga en stund hos mamma sedan ska han busa för att sedan komma igen.

Nej, jag klagar inte. Jag älskar att vara mamma, annars skulle jag väl inte skaffat mig tre stycken? Jag minns ju själv hur jobbiga mina syskon kunde vara..Mina barn har iaf en mamma som håller koll på vem som gör vad så att inte den stora alltid får all skuld som jag alltid fick. De små ska också veta att det är fel.


Liam & Marlon tittar & grejar.
Leon står bredvid & är arg!Jättearg!! Plutten då :/Marlon.


Liam.

VARNING! Mens Mens Mens!

Skrivet 2009-05-28 klockan 21:06:44
Fick tag i min bm igår så vi bokade in en tid för spiraluttagning & p-stavinsättning. Jag orkar verkligen inte ha spiral, det är inget för mig. Tycker det är äckligt, vidrig & yääck, bara tanken på att något är instoppat i "barn-gödar-rummet" & hänger ut i urfhålan. Jag har knappt ens vågat känna på trådarna, det ska man ju göra när mensen är slut men jag svimmar nästan. Tycker det är vidrigt. *ryser*
Då har jag hellre en liten stav i armen.

Jag har ju sån fruktansvärd mens, det bara forsar & mensvärken ska vi inte prata om! Jag har haft mensvärk nu i två veckor innan mensen kom, det var först som pulvermens & jag trodde min kropp hade förruttnat. Sen kommer ca 1 droppe bajsfärgat blod i 3-4 dagar tills imorse då ba *kabom* vattenfall!! (igår också men det var bara en gång det "läckte" sen tog det slut)
Jag var på bussen på väg hem efter att ha lämnat barnen, hade suttit på bänken & eftersom 14 var full med barnvagnar (vad annars..?) så fick jag gå till 17 & kände att jag var fuktig i rumpan men tänkte inte mer på det. Jag hade väl suttit på en fuktig bänk eller så var det rövsvett? Det tar max 5 minuter att åka från baronbackarna till resecentrum men det kändes som 5 timmar! Paniken växte för jag kände hur jag mer & mer blev fuktig & blöt!

Hoppade av bussen & drog ner linnet & jackan för rumpan & halvsprang till tunneln som finns vid resecentrum (så ingen kunde se mig), drog med handen mellan benen, tittade på den & den var helt blodig! OMG! Jag hade alltså både binda & tampong (man vet ju aldrig..) men ändå läckte det! Och igenom jeansen! Sen kommer Ida på cykel & hejar medans jag drar & grejar med jackan, förklarar vad som hänt men hon säger att inget syns.
Jo, jag torkade av handen med våtservett - ta det lugnt..
Vet inte riktigt vad vi pratade om, men hon skulle höra av sig så vi kunde ses här i dagarna iaf :D

Halvsprang resten av vägen hem, Leon somnade i vagnen precis när jag vred om nyckeln & låste upp dörren så han fick stå kvar i hallen & jag rusade in på toan. Nej, kopparspiral är inget för mig. Så kan jag & Tobbe urfa som normala människor utan att hans snopp ser ut som en nåldyna efteråt.

Jaha..Det här blev ju trevlig information. Jag är en äcklig, vidrig & ouppfostrad människa.

Sista dagisdagen idag :/

Skrivet 2009-05-28 klockan 16:04:37
Igår var stora barnen på utflykt till ånnaboda så Liam fick med sig liten matsäck. Jag hade letat som en tok efter hans gummistövlar hemma, i bilen & på dagis men jag hittade dem ingenstans! Inte Marlons heller, så Liam fick gå i sina vanliga skor. Det gick bra, sa åt han att leka "inte nudda vatten" ;)
Han verkade ha haft roligt men han ville inte berätta något när han kom hem, var mest sur & arg på mig..

Idag var sista dagen jag lämnade Liam på dagis, någonsin. Det gick jätte bra att lämna Marlon, han sa själv att jag skulle gå därifrån.
Tobbe hämtade hem barnen idag. Han ringde när han var på väg hem så jag kunde gå ner att hämta barnen. Han sa att Marlons favoritfröken hade sett rörd ut & att han tyckte det kändes så ledsamt. Barnen som trivdes så himla bra, de hade de bästa fröknar vi kunnat tänka oss..När han berättade det blev jag ledsen.
Barnen hade fått med sig alla sina teckningar, sina pärmar, Marlon hade fått ett Grattiskort & båda barnen hade fått en varsin tavla med en ekorre där det står Lycka till.

Vi satt en stund i köket, jag & barnen, tittade igenom teckningarna, pärmarna & allt fint de gjort. Leon försökte pilla & greja med allt, blev arg & ledsen så vi var tvugna att plocka undan annars skulle Leon riva hela köket & ta sönder allt han fick tag i. Lilla skitunge & tro att han är enda barnet ;)

Ahh..Vet inte vad det är med ungarna idag? Ska lägga mig i sängen & gräva ner mig ett tag så kanske de är lugna & snälla sen..Kanske någon sjukdom på G?

haha Grin-Olle Kalsong!

Skrivet 2009-05-28 klockan 00:28:58


Grin-Olle.

Igår grät jag. För första gången sedan aug/sep -07. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det, det bara kom utav sig självt & jag kunde inte stoppa det. För mycket hat & ilska, för mycket längtan & för dålig människa?
Hade precis sövt om Leon så han somnade, släppte tutten & jag vände mig om & bara började grina. Försökte bli arg på mig själv som jag brukar så det skulle försvinna..Men det hjälpte inte, snyftade i kudden & dränkte den i tårar.
Gick upp, drack vatten, kissade. Grinade mera. Fan vad larvigt, sitta på toan mitt i natten & grina. Ja, jag kände mig ganska larvig, sen kom grinet mer & mer. Jag somnade grinande.

Så nu är det överstökat iaf & fan vad ont i huvudet jag fick.

De här senaste dagarna har jag varit såå himla nära att gråta, det känns som jag håller på att gå sönder innuti. Jag försöker förstå, vad är det som inte är bra? Jag vet inte..Eller jo, jag vet men jag orkar inte tjata..Jag är så trött på mig själv, jag är trött på mitt tjat & jag är så trött på ..Det mesta. Med mig själv.
Det känns som jag hatar mig själv för den jag är & för det jag vill & känner. Allt jag känner & vill är fel, enligt "samhällets osynliga lagar & regler", enligt allmänheten, mina nära & alla andra jävla idioter som inte känner mig.

Mitt hjärta gör så ont, min mage gör så ont..

Om folk bara kunde börja förstå att alla är vi olika, tur är väl det för hur 17 hade världen sett ut annars om alla tyckte, var & kände samma? Det är fel, allt..Allt..Jag, det har jag alltid varit. Fel, dålig, konstig..Allt jag känt, tyckt & velat har varit fel. Det var som jag alltid fick lära mig, men det är inte förrän nu jag inser det.
Jag trodde alltid något, om ändå bara litet, jag tyckte, kände eller ville var rätt..Men jag var fel från början..Lyssna på vad du får höra om dig själv som barn. Annars blir du som jag, kommer på i vuxen ålder att; Jag var visst så dålig som jag alltid fick höra, varför skulle jag försöka "bevisa" att jag inte tycker fel?

Nu låter jag bara ännu mer larvig, men vem faan ska jag prata med..? Jag skulle behöva prata med en psykolog, som kan hjälpa mig se saker från andra håll..Just nu ser jag bara från mitt håll, som med skygglappar eller något. jag behöver en yttre syn på mig själv. Från en utomstående som varken känner mig eller någon annan nära..Eller är det något att satsa på?
Jag håller på att gå sönder innuti..Jag orkar inte gråta för det får jag ont i huvudet av.

Fan vad patetisk jag är. Nu ska jag sova, ta min hängtutte a la skinnpåse & slänga den över ryggen & hoppas grinolle försvinner. Stoppa ner toaborsten i halsen & hoppas klumpen försvinner..

Kommer jag någon gång få känna mig bra, värdig det liv jag har, känna mig värd Tobbe? Orkar inte med alla dessa negativa frågor, antydningar & skit. Jag vill också få vara bra.
Varför måste jag varje, varje dag få höra skit, pikar & allt jävla bajs bara för jag tycker, känner & vill på ett visst sätt som många andra inte vill? Jämt, jämt..Dag in & dag ut..Försvinn, ruttna människor som inte fattar att DERAS mening med livet inte är samma som MIN mening med livet.

Men okej, jag har fattat att jag är fel nu. Orkar inte tjata, ingen fattar ju ändå. Okej, jag fattar att jag tycker fel. Okej, jag fattar att det jag vill är fel. Okej, jag fattar att jag känner fel.

Publicera..Inte publicera..? *tänker*
(ca 30 min senare) ..Tänker fortfarande..

Jag brukar aldrig tänka innan jag publicerar. Folk missuppfattar säkert hela bloggskiten ändå & ahh, men skitsamma. Kan ta det imorn, nu ska jag sova. Inte grina hoppas jag.

27 maj -08

Skrivet 2009-05-27 klockan 19:26:19

Det här är ett helt år sedan, idag. Den 27 maj -08.
Tror det var allra första bilden på mig & alla barnen.

Tiden går så fort, så fort..Stanna den bara, eller sakta ner den lite
grann så jag hänger med..Mina barn blir stora på en gång!


Tråkigt liv?

Skrivet 2009-05-26 klockan 10:09:23
Nu ska vi se vad man med en hängpatte & toarulle kan göra:Vad brukar du göra när du har tråkigt?

Våran härliga lekparksdag! :D

Skrivet 2009-05-25 klockan 23:33:43
Jag är helt slut efter dagen! Var så skönt att bara vara ute, leka, titta på spindelnät & försöka sola. Vi köpte glass & kaffe innan vi gick till själva lekparken.
Jeanette med ungar var redan i stadsparken när vi kom. Marlon tyckte att det var roligt att leka med hennes stora kille, ropade på honom & sprang efter han! Annars brukar han bara, bara bry sig om att springa & ropa efter Liam så det var himla kul att se!
Sen att Marlon klättrade runt i den stora ställningen helt själv utan att bry sig ett skit om vad Liam gjorde eller var han var, ja det var helt fantastiskt att se honom leka & vara själv & skita i Liam :)
Han höll ju såklart koll men brydde sig inte om Liam sprang från slänggungan till karusellen eller annat.

Leon gick runt & åt sand, det tyckte han var gott. Sedan hittade han en boll hos några andra som han ville ha & försökte tjuva så jag fick rycka in & få honom på andra tankar! Busunge! En annan gång tjuvade han en boll från en tonårspojke här ute på gården! När vi gick upp & hämtade hans egen ville han inte ha den utan försökte tjuva pojkens iaf!


Jeanette & hennes buspojkar!


Leon var lite rädd, sen blev han modig!


Fikar lite & Marlon är leksmutsig!


Liam som var överallt & ingenstans, lekte med nya kompisar & tjoade
runt själv! Ett kort fick jag iaf på honom när han sitter i "stegarna" ;)


På väg hem. Sådan mor, sådana söner?

Elin skulle komma idag egentligen men hon hade ont i magen så hon stannade hemma. Lika bra det, hon ska inte ränna runt med magkatarr, vi får komma hem till henne & pyssla om henne istället! Lisa kom iaf som hon sagt! Woohoo, firade det med kaffe & bjöd henne på mat så hon vet att hon måste umgås med mig = hon får kääf! Så hon inte glömmer varför hon tycker om mig ;) Jag ba "köper" en kompis med kaffe.
hihi ;) Jag & Lisa har en hemlighet haha & ingen får veta..ÄN! Jag är en jäkel på att hälla käft men jag litar aldrig på någon annan..Men Ähh, ingen dör om någon får veta. Jag hatar att retas ;)

Nu är magen full av choklad & jag ska göra mig ordning att sova. Sista veckan nu med dagis. Imorn kommer förresten mormor & min lillebror Martin & hälsar på! Ska bli kul, kul!

Elsa:
fina :)
Jag tänkte på en sak, du skriver ju att du aldrig sminkar dig osv, men du har alltid mörka och långa ögon fransar.. har du färgat dom lr är dom så?:)


- Jag har långa, tjocka & fylliga ögonfransar. Men oftast på de bilder jag lägger ut så har jag sminkat mig & känt mig fin & passat på att ta kort. Brukar sminka mig om jag ska på stan eller om det är något speciellt; julafton, födelsedag osv.

Emma:
Du vet att man blir brun även fast det blåser? Solen är fortfarande lika stark, även om det inte känns så. Lite svalare bara när det fläktar! ;)

- Ja, det vet jag. Det bästa är ju egentligen när det blåser för då känns det ju inte lika väl att solen tar! (svettas mindre också woohoo) Fast det är farligt också. Använd solskydd!! Många tror att solskydd gör så huden inte får någon färg, det stämmer inte! Solskydd SKYDDAR mot att man/du/jag/ni bränner huden. Man (hatar det ordet, vadå man..Vem pratar jag om..?) blir brun iaf, MAN bränner sig inte bara ;) Ville bara informera om det ;)

Snart ska vi leka i stadsparken!

Skrivet 2009-05-25 klockan 12:29:37
Nu ska bara dammsugningen ordnas, lillväskan med "picknick" packas & lite annat smått sedan drar vi till stadsparken så vi är där runt 13-14 tiden. Vi går ju dit allihopa så det tar ju sin lilla tid. Jenatte med Kevin & Anton kommer, någon mer mamma? Eller kompis? :) Ju fler desto roligare!

Leon sover fortfarande & vi måste få i oss lite att äta. Just det, Marlons koppor är torkade nu så de smittar inte längre. Om nu någon är orolig varför jag tar med mig alla barnen ut bland allmänheten.
Varför känns det som jag ska behöva försvara mig? Jag tar väl ansvar?

I eftermiddag kommer Lisa & Elin. Då blir det bus, kaffedrickande för mig & Lisa & prat & skratt.

Det är en härlig, solig & varm dag idag! Hoppas bara det slutar blåsa så jädrans mycket! Vill få färg & bli brun.


Busiga Leon!


Marlon med sina spindelmannenfigurer!


Liam i sina sommarkläder!

Vi höres senare!

Jag är SÅ avundsjuk!

Skrivet 2009-05-25 klockan 00:49:37


Jo, just det. har kommit på att jag är en väääldigt avundsjuk människa. Det har alltid varit, men jag är glad att jag är avundsjuk på ett bra sätt & att jag inte missunnar andra lycka. Skrev jag det rätt? Är så dålig på svenska & stavning när jag är trött så meningarna bara pjoff fladdrar iväg.
Eller jo, en gång var jag jätte avundsjuk på Gääck när vi var små. Hon hade fått en splitterny & jätte fin cykel medans jag hade min uschiga skruttiga. Vi skulle cykla från vivalla hem till mig på norrcity & jag cyklade så långsamt bakom henne jag kunde & var sur. Gääck frågade vad fasiken det var med mig & jag svarade något i stil med att jag inte ville cykla med henne för jag var avundsjuk på hennes nya fina cykel.
Jag erkände ju det iaf & fortfarande idag är jag en avundsjuk människa. Men aldrig fult avundsjuk.

Eller vadå, är det fel att känna att "det där skulle jag också vilja ha.." ?

wohoo flygande korvar!

Skrivet 2009-05-25 klockan 00:47:15
Min kropp är helknasig! Jag måste verkligen få tummen ur & ta bort spiraläcklet! Jag har ingen aning om det går att göra närsom eller om det ska göras i samband med/utan mens? Äck..Mensprutt.

Tis-, ons- & torsdag är sista dagarna som Liam & Marlon går på dagis. Sista veckan alltså. De tre sista dagarna någonsin för Liam. *snyft* Känns lite tråkigt, men samtidigt kul. Han blir stor, större, han blir mer & mer en helt egen liten person som finner sig själv - vem han är - mer & mer. Helt fantastiskt. Och han är min.
Jag är så stolt över honom att jag nästan spricker. Så duktig, snäll & go som han är..Vet jag nog ingen annan som är. En liten pojke med ett stort hjärta av guld. Min pojke. Min Liam. Min lilla spillevink som kommer med sina roliga påhitt, frågor & pellejönsande.


Idag frågade han "Mamma, vad betyder skyldig?" så förklarade jag & Tobbe. Det kan ju både betyda att någon är skyldig någon pengar eller att någon är skyldig till ett brott. Fast mer förklarande såklart. Sen frågade han "Mamma, vad betyder flörta?" Så sa jag att det är när man blinkar med ögat mot en söt tjej/kille eller visslar på den, typ. Eller hur göra i dagens läge? Jag fick iaf lära mig göra så ;) Tobbe sa säkert något helt annat. hah..Var får han orden ifrån?


Vi var ute & lekte en sväng idag. Fattar egentligen inte varför jag ens tar med vagnen för Leon sitter ju inte ens i den? Antingen sitter han i en gunga, springer upp & ner för kullen, klättrar, kastar sand eller hopplar hästen. Åka rutschkana i någon storebrors knä gör han ju också.

Så igår var Tess här med Oliwer & Felicia, vi tänkte att Marlon skulle få smitta dem med vattkoppor så det återstår att se om de får några ;) Liam & Marlon är verkligen heltokiga i dem! Känns så jäkla kul för jag trivs verkligen med Tess! (Min nattugglekompis som håller mig vaken hela nätterna på msn! haha :) Eller tvärtom?)
Äntligen en rolig, icke-torr & tråkig människa! Trodde nästan jag skulle få ge upp hoppet om en sådan. Fast jag har ju Fis-Lisa, Gääck & Elin såklart. Men Elin är knasig & skaffar sig magkatarr så hon inte kan komma hit & leka, Lisa hittar roligare vänner med godare kääf än mig & Gääck..Ja, hon går bara runt hemma & gapar om att hon är hotmama ;) Min pappa var ju här igår också, men han blev lite rund under fötterna & drog iväg på partaj! Hah, jag älskar er också <3

Imorn ska det bli fint väder så när Leon ska sova på dagen går vi iväg, vi ska till stadsparken & leka - så om ni mammor vill komma dit imorgon runt 13-14 tiden & leka med mig & mina barn så finns vi där. Ska bara se till att slänga mig själv i sängen så jag inte somnar här, så jag orkar upp för morgondagen!
Ja, jag "annonserar" om umgänge i bloggen. Orka ringa runt eller prata på msn, tar för lång tid & ingen vet & de ska höra av sig & blabla. Så, men nu vet ni iaf att vi ska dit imorgon - punkt slut :)

Varning, ej för känsliga ögon!

Skrivet 2009-05-24 klockan 23:47:24


Jag & min håriga Yetiman ♥

Jag har ett fult barn!

Skrivet 2009-05-24 klockan 02:06:22
Att märka, skära & greja med bilder tar längre tid än vad tänker mig, men nu så.


(bilder har Elin skickat)

haha :) Elin & jag kan inte sluta skratta! Ser ni inte likheterna? Jag har ett fult barn! Jag trodde jag hade ett sött, gulligt & fint barn men det visade sig att mitt barn bara var fult & att alla sa att han var söt bara för att vara snälla! Det var tydligen bara jag som tyckte han var söt för jag är hans mamma xD
Men det är ju så, folk ljuger för att göra andra glada - eller hur?

Ja, jag ska förstöra detta inlägg också. Jag skojar, skämtar & driver med er. Torrbollar som inte fattar något. Puss på er ;)

Min Leon är Skalle Per, tydligen

Skrivet 2009-05-24 klockan 00:50:06

Min Leon


Skalle Per (bild googlad)

Ända sedan Leon var bara någon månad gammal har jag fått läsa & hört av kompisar & bekanta att Leon är så himla lik "skalle per", jag hade ingen aning om vem det var eftersom jag aldrig orkade titta klart på Ronja Rövardotter när jag var liten. Så nu googlade jag & hittade den här vackra mannen & ser ju att det ser ju precis ut som mitt barn!

Min son ser ut som Skalle Per & min sambo ser ut som Ben Stiller! Vilken snyggfamilj vi måste vara ;) Sen en faster (ELIN!!) som ser ut som ett efterblivet-någonting, med stortungan uthängandes & dreglande som nyfödd bebis. Familjen Adams. Shit, vi är nog inte så himla söta & snygga som jag trodde..En hemsk & ful blandning av korvar & köttbullar. En sån där familj, eller nej; En tjej (jag) & en kille (Tobbe) som är så fula i andras ögon att vi helt enkelt får vara ihop med varandra för ingen annan vill ha oss, så blir resultatet & avlingen detta.

Nåja, alla barn förtjänar väl moderskärlek - för en mamma ser ju inte att ens eget barn är fult. Nej, även fast ens barn ser ut som en skalle per eller ett efterblivet mongo (ja, jag vet att det inte är att skämta om sånt, men det gör jag ju inte!) med stor dregeltunga (ELIN!!) så är barnet för mamman det vackraste hon någonsin sett <3


Ja, jag tänker förstöra det här sarkastiska inlägget med att säga att - Jag vet att ni menar det på ett gulligt sätt, var inte oroliga. Jag är inte arg. Jag älskar att skoja & ha roligt. - Var bara tvungen att skriva det så ingen ska larva sig med att "trösta" med att mina barn är fina, det vet jag ju att de är. Mina & Tobbes barn är gjorda av kärlek (Lite blod, svett & tårar också men vem bryr sig om sånt?) så det gör inget att den tredje ser ut som Skalle Per ;)

UPPDATERAT!!Ja, då vet vi alla varför han är lik Skalle Per.
Släktdrag kallas det ;)

Saknar mina små troll <3

Skrivet 2009-05-23 klockan 02:40:20
Ja, jag vet att jag ska sova..Men grejen är den att jag & Tobbe skulle få ha ensamkväll ikväll, bara han & jag alltså. Barnen sover hos farmor & farfar med Elin.

Kvällen var skön, mysig & underbar med god mat på jensens + efterrätt! Vad trodde ni om mig? Tobbe orkade dock ingen efterrätt, utan smakade bara lite på min glass. Jo, jag är mätt efter 300 gram kyckling & världens största våffla med glass & sylt. Yum, det är mycket gott & mysigt där. Sen åkte vi hem med våra tjocka magar, kollade på skräckfilm..vad den nu hette & käkade chiliostbågar.
Tobbe är gammal så han gick & la sig att sova.

Jag har haft sån ångest & saknad efter barnen hela kvällen! Jag vet att de skiter i mig, har roligt & sånt där men jag saknar dem! Mina små troll som bara gapar, skriker, bråkar & busar på kvällarna..Det har varit så tyst & lugnt så jag nästan börjat grina! *snyft*
Imorn har jag bestämt med Tobbe att vi ska ha bara familjemys! Mys..Liam blir skitarg på OLW reklamen; (sjunger)"Det finns en dag man kan andas uuut" Så säger han irreterat; "Vadå EN dag?? Man kan väl andas ut alla dagar?!" Så skrattar jag åt han & han börjar också skratta!

Dumma barn & göra så mamma älskar & saknar er för mycket!!
Utan er är jag halv & det gör så ont, smärtar i hjärtat - ni är mina hjärtan.

Nu får jag ta & lägga mig så jag orkar upp till imorgon, till mina barn. Tack Tobbe för en jättefin kväll tillsammans med dig. Stort tack till farmor, farfar & Elin för barnvakt!

Det du gör är magiskt, Elin

Skrivet 2009-05-22 klockan 14:32:50
Elin, min sambos lillasyster & mina barns faster/lektant måste vara någon slags ordgudinna. Eller något gör hon iaf, för hennes låtar får mig att rysa, om & om igen över hela kroppen, till & med kinderna blir knottriga!
Som hon får ut orden hela vägen från hjärnan, ut i munnen & i musik, ahh det är helt magiskt.DEN HÄR (Öppnas i nytt fönster, youtube) är en av mina favoriter. De låtarna hon gjort till mina barn är ju självklart mina absoluta favoriter, vad trodde ni ;) De finns i min länklista, med bildspel.
Vad du än gör - Elin, sluta aldrig med musiken, vad det nu är för något du gör som gör den så speciell!

Utseendefixerade skitsamhälle, bojkotta jantelagen!

Skrivet 2009-05-22 klockan 00:41:16
Angelica aka Gäck, Gackning, Tjatning osv, skrev ett inlägg på sin blogg häromdagen. Hon hade fått en anonym kommentar om att denne inte kunde förstå var hon fått sitt självförtoende ifrån "för hon var ju inte så jävla snygg" - eller något liknande. Nu kanske jag minns fel men jag är trött.

Angelica födde barn i februari för ett år sedan & har skrivit i sin blogg att hon är fläskig, har fetma, är tjock osvosv & måste bli av med alla sina överkilon. Grejen är den att då har hon fått massor av kommentarer som att "hon är fin som hon är" & liknande, nu helt plötsligt har Angelica fått tillbaka sitt självförtroende & skriver att hon är hotmama, hon är sexig & snygg. Då helt plötsligt ska hon känna sig dålig & ful, för så får man minsann inte göra - skriva så om sig själv i sin egna blogg.

Alla människor är vackra på sitt egna sätt.
En vacker människa i mångas ögon kan bli ful ju bättre man lär känna denne & tvärtom. Allt hänger inte på utseendet.

Detta har jag stört mig på, inte bara nu utan flera år tillbaka, att om man känner sig ful så ska folk vara "snälla" & ge ytliga kommentarer som att man visst är fin osv. Jag tror på att alla känner sig olika från dag till dag, ena dagen kanske jag känner mig asäcklig & ja, då säger jag väl det. "Fy fan, så jag ser ut idag! Blää, jag har verkligen en fuldag!" Så som jag känner mig, så är jag ju. Låt mig ha min fuldag ifred & ge fan i att "trösta"! Det hjälper inte. Känner jag mig jättefin & söt/snygg/vacker & säger det så får jag kanske kommentarer som att "vem tror du att du är?" MEH!
Bojkotta jantelagen!

Sen finns det självklart människor som bara vill höra fint om sig själva, jämt jämt & bara är dryga med sitt "jag är så ful *buääää* ingen tycker om mig" Sån kan jag också vara tex, om jag säger att jag inte har några kompisar - fast jag har jättemånga! Men då är det nog för jag känner mig ensam. Det gör jag rätt ofta, känner mig socialt ensam.

Utseendefixerade jäkla skitsamhälle! En del har fött barn & fått en förjäklig kropp (som i många andras ögon kanske inte är fin) & en del syns det knappt att de ens varit gravida, men hur kroppen ser ut spelar väl ingen roll hur de är som föräldrar? En del färgar sönder sitt hår för de inte blir nöjda, ångrar sig, ändrar & sen till slut klipper av skiten & en del rör aldrig sitt hår men håret spelar väl ingen roll hur de är som vänner?
Du får känna dig fin, du får känna dig ful - det har alla rätt till.Men Angelica, i mina ögon får du vara rök-smal, gravid-tjock, efter-förlossning-tjock, hotmama, det spelar ingen roll. Jag älskar dig för den du är, du är den vän jag haft längst i mitt liv. (Om vi bortser från min syster) I mina ögon är du vacker, hur du än ser ut.

Besök hennes blogg; -->http://angelicahallin.blogg.se<--

KorvF!

Skrivet 2009-05-21 klockan 16:59:45
Jag fick som jag ville! Grilla korvF!
Grilla korv ute i solen, kan det bli mer somrigt?

Vattkoppor & yääckig jag

Skrivet 2009-05-21 klockan 14:18:31
Imorse upptäckte vi att Marlon också fått vattkoppor. När han såg dem blev han rädd & tyckte de gjorde ont, blev grinig & ledsen. Häromnatten hade han vaknat med feber & fick ligga inne hos oss i våran säng, var nog kopporna som var på G då. Så Fia med kakorna, kom hit & gosa med Marlons vattkoppor om dina barn inte blev smittade av Liams!
Andra som har barn som vill ha vattkoppor av Marlon? Bara att säga till.
Lika bra att få det överstökat, för de kommer ju inte tillbaka. Hoppas Leon också får nu då. Prickigkorvsbarn :)

Idag är Tobbe ledig, vi skulle till Maxi men han sitter bara & spelar & vill att jag ska sätta på kaffe? Jag vill handla, kanske åka förbi IKEA & handla torkstället vi inte köpte när vi var där sist?
En gubbe var ju här häromdagen & kopplade in tvättmaskinen, efter hundra år. Så nu har vi tvättat lite handdukar & sängkläder.

Måste köpa hallondoftande tamponger (typ som muttkatalysator) eller någe för min urf luktar jätteäckligt! Den tvättas endast med vatten & jag använder bara bomullstrosor men ändå stinker den. Yäck, vågar ju knappt resa mig upp efter jag suttit ner! Andra ba tittar på mig & kanske tror jag har muttsjukdomar..Eller tror att jag aldrig tvagar urfen..

Ja, just det. Kaffe till sambon!
Älskar min Bias, lovelove *kärlekskrank idag också*

Kidnappade barn!

Skrivet 2009-05-21 klockan 11:55:11
-->LänkLänk<--

Fy fan så hemskt! Fanns det något mer jag kunde göra än att
länka skulle jag göra det, alla gör väl vad de kan för att hjälpa?

Jonas väns barn är kidnappade!
Gå in på länken här till hans sida & se på bilderna & läs.
Det finns ju alltid en chans att någon vet något! Länk HÄR.

Kärlek!

Skrivet 2009-05-20 klockan 23:48:52

Ville bara säga att mina kids är de finaste, snällaste & sötaste som finns!
Mamma älskar er, vackra busungar! Ni är mitt liv ♥
Tack Tobbe, för du gjort mig till deras mamma! *kärlekskrank Kalsong*

Skinnflått & korvVC

Skrivet 2009-05-20 klockan 23:29:28
Mina tuttar är skinnflådda & jag kunde knappt kramas med Tobbe igår kväll, hans brösthår sticktes & jag var tvungen att lägga armen om för att skydda mina stackars stora bröstvårtor! Ikväll när jag duschade skållade det när varmvattnet rann över dem. Leon ammar endast kväll, natt & ibland på morgonen & ändå blir det såhär.
Det gör ont! Ska nog gå utan BH & i lös t-shirt så det får luftas. Har iofs gjort det lite då & då men då blir det skinnflådda sårskorpor istället. Det är roligt att dra med handen över skorporna, fast då tror tuttarna att jag ska amma & blir boom stora!

Mitt öra har börjat värka igen. Det har inte gjort ont på hela dagen, men nu så. Hela natten gjorde det ont. Jessica på öppna förskolan ringde VC & jag fick en tid..Var bara det att det var om 45 minuter, Tobbe var i v-ås & ungarna var inte klara & klädda, jag skulle aldrig hinna åka dit med buss. Det konstiga är ju att "ilningarna" kommer & går?
Hela natten & de två-tre senaste nätterna har örat bara bråkat med mig, men på dagarna är det ganska lugnt. Speciellt när jag sväljer gör det ont. Äh, orka med VC ändå. Enda chansen att få komma dit är väl om man håller på att dö, om ens det. "Ta en alvedon, vänta ett tag & se om det går över!" haha..Ja, javisst.

Gör man tvärtom, väntar, väntar & sedan ringer..Då är man dum i huvudet.

Tex, Liam ramlade ner för sängen när han låg & sov i nov -05, han hade alltså ramlat rakt ner på axeln & skrek & skrek & sa att myror klättrar på honom! Tänkte att armen hade väl somnat eller något, han somnade om men vaknade flera gånger under natten. Dagen därpå, sent på kvällen ringde jag till jourvc & berättade vad som hänt osv.
De bad oss komma dit, så vi åkte dit. Väl framme kände & grejade doktorn med hans axel & frågade saker. Liam hade brytit nyckelbenet & han tyckte det var konstigt att jag inte ringt på en gång, men då sa jag förbannat att de vill ju bara att man ska äta alvedon, vänta & sen ringa igen & att jag gjorde det på en gång istället så att de inte kunde säga att jag skulle göra det!

Imotenta korvläkare & VC. Usch.

Häromdagen köpte Tobbe en elgrill & vi skulle grilla. Han älskar ju köttbitar & allt med kött & tänkte att han & jag skulle grilla en köttbit & ungarna korv. De äter ju ändå knappt köttbitar. Men jag ville också ha korv, såklart ;) Då tyckte han jag var larvig men vanlig korv med bröd är också gott, med senap, kert-shupp (medvetet felstavat) & torkad lök!
Jag hoppas vi kan grilla mer snart för vi äter nästan aldrig korvF.


Jag & Tobbe feb -05
Nykära & unga ♥


Nu blire sängen, godnatt!

Skrattlös & hårig pungråtta

Skrivet 2009-05-19 klockan 20:12:00


Jag är slut som mamma & människa. Vet inte vad som är värst; livmodersmärtan, huvudvärken, "öroninflammationen" som kommer & går eller tröttheten? Hungrig är jag också. Hann inte äta idag så jag har visst inte ätit sedan frukost. Kom hem nu, Tobbe & laga mat åt mig..

Det gick jätte bra att träna idag, Leon sov som en stock. Han sov alltså i över 3 timmar, sedan fick jag väcka honom! Snacka om att sova som en galning! Känns f.ö skönt att Elin är hemma igen, som jag tjatat & längtat efter henne haha :) Värre än ungarna! Men hon är skön att umgås med..

Har funderat väligt mycket på det..Att vissa är hur sköna som helst att vara med, jag får vara mig själv, vi kan prata om vad som helst & såna saker. Saknar dig, pappa! Som våra grannar Tess & Jonny, ursköna! Vi känner knappt varandra men har ju vetat vilka vi har varit & snackat lite på lunar & så, men inget mer men ändå känns det som jag känner dem & de känner mig. Våra barn leker hur bra som helst.
Denise umgicks jag ju mycket med förut & hon var också skön att umgås med. Jag kom dit, satt vid TVn eller i köket med Liam & hon gjorde annat, vi pratade knappt & sen kom Jimmy hem så satt jag & snackade med han, sen åkte jag hem. Typ. Ibland somnade hon ju till & med!
Lisa är min alldeles egna bajskorv, vi har känt varandra sedan vi började 7:e klass & vi vet typ allt om varandra & skämms inte för att berätta något & vet att vi kan hålla käften om varandras hemligheter. Hon är snäll & älskar kaffe, så konstigt att jag vill vara med henne? Dricka kaffe, skoja, prata om allt & ha roligt jämt?
Gackning är den vän jag haft kvar längst i mitt liv, sedan vi var..Pyttesmå & barnsliga. Hon tjatar & pratar, vi kan vara oss själva & behöver inte göra oss till. Hon är som hon är & jag är som jag är, men vi orkar inte bry oss för vi vet var vi har varandra ändå. Det är samma med Gack, vi har alltid kul vad vi än gör eller pratar om!

Den som är min allra bästaste vän är såklart Emelie. Min syster, galningen, vilddjuret Mini Lill. Uschiga minimänniska som bor för långt bort! FY!

Tack för att ni finns, ni andra av mina vänner också. tack för att jag får vara mig själv med er & att ni tycker om mig ändå!

Är så trött på torra, skrattlösa människor som aldrig kan skoja eller skämta som jag måste känna mig "fin" & uppföra mig för. Nej, inget dricka vin & vara fin. Bort, bort. Skratta, ha roligt & se något roligt i att leva för fan.

Rövhål

Skrivet 2009-05-19 klockan 10:59:55


Elin sa att det var bäst att jag rev bort biten på pappret där jag hade skrivit "Öbo = Rövhål. Bajshål. Prutthål." som Öbo snart kommer & hämtar. Har skrivit upp saker de inte fixat alls eller färdigt.
Öbo är skitskit.

Vi, jag & Elin, ska träna snart, håhå usch är trött. Gick upp kl 6.00 & Tobbe sov fortfarande. Jag försökte hålla Leon vaken hela vägen hem från dagis men det gick inte, han somnade i min famn istället. Trötter.

Elvira!

Skrivet 2009-05-19 klockan 06:30:51
Min systerdotter ♥

Öppet hus på skolan

Skrivet 2009-05-18 klockan 23:49:02
Som sagt, Liam tjatade & frågade hela dagen hur mycket klockan var, hur lång tid det var tills vi skulle gå & hur lång tid det var kvar. Han orkade verkligen inte vänta tills den var 16. Försökte underhålla barnen & få tiden att gå, det regnade ute & Liam har ingen regnjacka. Han har vuxit ur den, så att gå ut kändes inge kul.
Men så äntligen närmade sig klockan, Liam var klar & färdigklädd att gå så vi väntade bara på att Elin skulle komma & passa Marlon & Leon. Vi stod inne i Marlon & Leons rum & tittade efter henne, men de kom upp utan att vi såg Elin & pappa. Marlon blev lite..Ja, han trodde han skulle få se henne så han fortsatte stå kvar i fönstret & titta efter henne ;) Knas!

Liam var så spänd & nyfiken! Vi kom in i skolan, en lärare pratade med oss & vi fick lite bullar, saft & kaffe. Sen kom de tillbaka & pratade med oss, sa att de kände inte igen honom från dagisen omkring, frågade vad han hette & sånt. Vi berättade att det var vi som var nyinflyttade & att pappren kom i fredags så vi inte hunnit skicka in dem än & så, de sa att vi kunde ge dem direkt i handen på dem istället.
Så fick vi gå gå på liten rundvisning, var de hängde av sig, fick se "Hjärtat" som de kallar stora rummet där alla sitter & spelar, leker & äter & så & barnens "klassrum". Fröken som Liam kommer ha pratade jätte mycket med honom & frågade honom massor & jag tror han uppskattade det. Sen fick vi gå runt själva & titta lite, Liam ville direkt in i Byggrummet & kolla på alla häftiga legobitar & pysslade lite. Han var väldigt blyg & ville inte vara nära de andra barnen, men det behövde han ju inte.

På väg till bilen berättade han att han kände sig jättenervös innan vi gick in & att det släppte sedan när vi hade varit därinne en stund. Mitt stora, lilla barn!
Det kommer nog gå bra, det känns som det. Tyvärr såg vi inte vilka som skulle börja där & vilka som redan var där på fritids. Tyckte faktiskt de kunde ha "stängt" lite så att man kunde ha vetat..

Samtidigt som jag längtar att få se Liam bli stor & få se vem han blir känns det sorgligt att han aldrig någonsin kommer vara så här liten igen. Nu i maj är hans livs sista tid på dagis, sen har jag - JAG, ett skolbarn! Jag kommer vara mamma åt ett skolbarn! Det känns helt sjukt fantastiskt!
Jag trodde aldrig, aldrig mitt barn skulle växa upp & bli stor, att han alltid skulle vara min lilla Liam. Älskade barnet.

Nu är han stor & jag får mer & mer släppa taget om honom, låta honom få ta mer ansvar & göra mer saker.


Liam, 08.20 på morgonen innan bussen kommer.
Sötaste storebrorsan i hela världen <3

Lyssna råh..

Skrivet 2009-05-18 klockan 23:26:30


ELIN & BASOS NYA LÅT! <--Elin, barnens faster & Baso, min bloggfixare.

Lyssna & Njut..

Kan inte med att klistra in youtube, så gå in via länken så finns den där.

Vattenstämpel & gaaaaalna barn!

Skrivet 2009-05-18 klockan 10:09:14
Jag vet att det är olagligt att sno bilder, men det finns folk som gör det ändå. Folk har snott bilder på min tunga, mina gravidmagar & mina barn, så jag känner att för mig känns det säkrast om jag får vattenstämpla & ha mitt namn på för då blir det svårare att ta dem & säga att det är deras. Sen har jag gjort vad jag kunnat.
De bilderna som blev snodda anmälde både jag & andra som hade hittat dem, men inget hände. De tog bara bort bilderna från sidan där de fanns. Sidan jag brukar använda funkar inte. Det är därför jag är så rädd om mina bdb bilder, det är bara några få, få som får se dem. Men Elin ska hjälpa mig att fixa photoshop nu, sa hon :)

Nu ska jag fortsätta här med mina vilddjur, vette 17 vad som hänt med dem idag? Helt galna & vilda, mest Liam! Idag är det besök på skolan, kanske därför? ;) Eftersom Liam är galen & vild så hänger småbröderna på & blir galna & vilda de också!

Höres senare!

IKEA & grannbesök!

Skrivet 2009-05-17 klockan 23:05:23
Eftersom vi bara satt hemma igår så ville vi ut & åka idag. Egentligen skulle vi till IKEA igår men kom på det försent & de skulle stänga om 40 minuter, orka stressa med tre barn. Nej. Så vi åkte dit idag. Vi köpte bara lite små krafs; leksakslådor till barnen, visp, ljus, badkarshalkskydd..Något mer? Minns inte. Jo, korv också - sjäälvkart!
Det går väl inte för Familjen Korv att handla på IKEA utan att handla korv? Liam & Marlon åt två stycken varsina korvar! Leon åt "bara" en. Sen köpte vi köttbullar, potatismos & daimtårta. Köttbullarna var tydligen 85% kött, lika bra att köpa. Andra köttbullar som finns färdiga att köpa i affärer är ju typ 85% brosk. Jag hatar verkligen färdigköpta köttbullar, ska jag äta såna ska de vara brända & delade så jag inte känner av brosket så mycket.

Liam & Marlon fick nya gardiner av farmor häromdagen & vi satte upp dem igår & vad fint det blev! Marlon & Leon fick de som var vita med blåa katter & Liam de vita med svarta katter. Så ljust & fönstrena ser så stora ut nu jämfört mot innan!

Iaf, när vi kom hem från IKEA ville Liam & Marlon ut & leka så vi bytte blöjor & lämnade sakerna hemma, tog med sandleksaker & gick ut på gården. Ungarna grävde & lekte i sandlådan, som vanligt & sedan ville de gunga. Tobbe har känt sig sjuk & sliten så han stannade hemma, spelade & bryggde kaffe så länge. Ensam med tre barn är roligt, jag får springa emellan dem & försöka göra de tre pojkarna glada :)
Liam ville snurras, Leon & Marlon ville gunga & jag ville sola. Så efter ett tag gungade Liam Leon & jag gungade i Marlons gunga, shit vad solen värmde & vi tog av oss långtröjorna. En kort stund efter hör vi en liten pojkröst ropa efter Liam! Det var Oliver, han sa att de kommer ut & leker.

Sen satt jag & Tess med våra varsina högar med barn som stojade, lekte, ville gunga, åka kana & leka i klättergrejen samtidigt som vi försökte samtala! Liam & Oliver lekte jättebra! Det är ca 3 år emellan dem (Oliver är nästan 3 år yngre) men det märktes inte. Liam leker bra med både stora & små, Oliver också sa Tess.
Liam & Oliver hade pratat & bestämt, sedan frågade de om Oliver fick komma upp till oss & leka med Liam, klart han får! Men vi föräldrar bestämde att först ska vi hem & äta, sen kan vi leka.

Liam tjatade, pratade & frågade & orkade inte vänta på att Oliver skulle komma haha :) Otåliga barn. Sen kom Elin! Han sket i henne & sa att han väntar på Oliver, snällt ;) Sedan kom grannarna iaf & Oliver hann knappt ta av sig skorna förrän Liam ryckte in han på sitt rum & stängde dörren! Marlon & Felicia (Olivers lillasyster) försökte komma in & leka, men de stora grabbarna ville vara ifred.

Känns helt underbart att ha Tess & Jonny som grannar, de är hur trevliga som helst, våra barn leker & vi bor bara 2 minuter från varandra, leka varje dag i sommar kanske? Om barnen fick välja ;) & jag!

När de gått rotade Elin som vanligt i frys & kyl & hittade daimtårtan, hon kom springandes & sa att vi måste fira att hon kommit hem! Så vi "firade" henne med daimtårta! Tänkte nästan börja sjunga någon välkommen-hem-sång men jag kom inte på någon. Men nu är hon iaf hemma! :D
Leon somnade vid matbordet, Liam & Marlon slängdes i badet & jag klippte av Liams hår. Kanske inte skulle klippt det så kort, han hade vant sig vid det långa & tyckte det var mysigt att dra i håret, precis som sin mamma gör med sitt..Det växer ut, försökte jag trösta han med..Ahh, blir skönt för han i sommar också att slippa ha det varmt, han har ju så tjockt hår & blir ju svettig för minsta lilla.Imorgon ska vi på öppet hus på Liams nya skola!!! Ahhh!! Mitt barns skola! Jag fattar det inte, nyp mig i tutten!

Nya bilder på barnen kommer när jag fixat photoshop, eller när någon jag kan lita på hjälper mig vattenstämpla.

Till nya läsare!

Skrivet 2009-05-17 klockan 00:12:10
Det här är ingen mode-, foto- eller inredningsblogg! Jag varken skryter eller visar upp vad jag köpt eller för hur mycket! Eventuellt på rea & så, nååågon gång men typ aldrig. Så letar du efter mode eller annat, sök efter det ;)
Detta är en DISKBÄNKSBLOGG! Hah..Ja, en tråkig jävla diskbänksblogg. Inge liv har jag eller något intressant att komma med så..Klicka dig vidare.

Jag vill inte heller följa dig via bloglovin, det har jag inte tid med. Följer de jag tycker är intressanta.Godnatt

//Diskbänksbloggaren Jenny aka KalsongMorsan

Utvecklingssamtal! Mja, stolt :D

Skrivet 2009-05-16 klockan 23:36:37
I torsdags var vi på utvecklingssamtal. Det gick jätte bra! Liam & Marlon är såå himla olika varandra! När vi pratade med fröken fick vi ju höra hur de ser på barnen & hur barnen är på dagis. De brukar ju berätta lite smått vid lämning & hämtning också.
Liam vet vi ju är populär, alla barnen vill leka med honom, de drar & sliter nästan i honom & han har ju berättat hemma att han kan tycka det är jobbigt. Fröken berättade att han brukar dra sig undan några minuter ibland & leka för sig själv, men hon visste inte om det ingår i leken eller om han gör det för att han känner att han behöver det.
Sen tyckte hon att Liam var otroligt duktig på språket, han kan berätta saker på ett sätt som inte många andra barn kan. Tex vad & varför han känner eller vill/inte vill. Jag pratar ju väldigt mycket med barnen, så det ger ju bra resultat! :) Sen tyckte hon att han var otroligt duktig på att skriva, läsa & prata lite engelska. Ja, jag är stolt.

Liam är ju sjukt duktig & vill ju verkligen lära sig! När han började på dagis berättade vi att vi ville att han skulle få lära sig att göra saker som han kanske tycker är svårt. Han brukade ofta bli frustrerad & arg när det inte gick, eller struntade i att försöka. Men idag klarar han saker bättre.

Marlon är ju en blyg, väldigt blyg pojke. Det har han alltid varit. Han blir så blyg att han stelnar, gömmer sig & blir arg. Jag tror han fått det från mig för jag var precis likadan när jag var liten. Han vill gärna hålla sig nära eller med Liam & leker knappt inget med de andra barnen. Han pratar inte alls, bara nickar eller skakar på huvudet till svar åt fröknarna. Fröken berättade att han nu, de senaste dagarna, har pratat lite grann med de andra barnen.
Häromdagen hade han till & med busat med fröken i matsalen! Han hade tittat busigt på henne & stallt sig upp, bredvid stolen & hon hade sett hur han tänkte "så här får jag väl inte göra nu när vi ska äta?" sen hade han satt sig. Lett emot henne & stallt sig upp igen, upprepande gånger. Hon ville inte säga åt han för hon tyckte det var så härligt att få se Honom.
På bilderna vi tittade på som de tagit så syns det så väl på Marlon hur han drar sig undan, gömmer sig & är blyg. Lille pojken, så busig & galen som han är hemma kan vi ju knappt fatta att det är samma pojke.

Den fröken vi pratade med är "hans" fröken, som han tyr sig till & är mest med. Hon är den enda som kan ta Marlon & han sträcker ut handen till självmant utan att hon behöver lyfta bort han från mig när vi ska säga hejdå på dagis. Jag tycker om henne också.


080828 - Mina kids i regnbyxor

Vi får se hur det går för Marlon sen när han börjar på nytt dagis, helt ensam utan Liam..Det kan ju gå bra eftersom han är "van" vid dagis, eller så kan det gå helt åt tjota. Jag ska försöka göra mitt bästa.
Liam är jag inte så orolig för, inför förskoleklass. Vi ska dit på måndag, de har öppet hus & Elin ska vara barnvakt åt Marlon & Leon. aww..Blir helt tårögd, min lilla bebis ska börja förskoleklass & jag fattar det inte! När bev han så stor, duktig & ahh..Liam! Världens bästa Liam <3

Tänkte blogga mer men jag struntar i det, får bli imorn. Återstår att se hur mycket jag får sova i natt! Leon tuttar på natten & mina bröstvårtor är helt såriga & ömma :O Buhuu..

Vi höres.

StjärtsnoppF

Skrivet 2009-05-16 klockan 19:37:36
Snart dags för Robinson, weei! Leon ska snart läggas men Liam & Marlon får vara vakna med oss & mysa. Lördagsfamiljemys!

Jag kommer nog blogga senare ikväll, känns som jag behöver det.

Ni som följer mig via bloglovin har missat ett inlägg, några inlägg nedanför. Upptäckte det nu, det kom aldrig in via bloggkollen utan hoppades över. "Tjat, prat & kiss" tror jag det hette. Äh, det är ett långt inlägg iaf - många tycker ju långa inlägg är tråkiga. Så skit it om ni inte orkar eller läs om ni har lust.

Nej, nu ska bebis läggas & sedan TV time.

EFTERLYSNING AV 15-ÅRIG FLICKA!!!!!

Skrivet 2009-05-15 klockan 17:02:42


Angelicas lillasysters bästa kompis Madelene Wennerqvist 15 år har varit försvunnen i över en vecka nu.
Hon sågs senast måndagen den 4 Maj, då hon väntade på bussen här i örebro.
Angelicas lillasyster tog en annan buss o vinka av henne, sedan dess har Madelene varit borta, hennes mobiltelefon har varit avstängd. Ingen har sett henne eller hört något från henne.
Det hon sa till systern när min syster klev på sin buss var att hon skulle träffa en kompis och sen åka tillbaka till Suttarboda hemmet där hon är inskriven.
Detta är mycket oroande eftersom att hon aldrig annars har försvunnit. Hon skulle aldrig hålla sig undan självmant eftersom att hon inte har någon anledning till detta.
Det som bör observeras är att hon dagen innan försvinnandet träffat en kille från internet vid namn Markus.
Denne Markus är en väldigt skum person, polisen har pratat med honom, men utan något resultat.
Han säger sig inte ha sett henne sedan söndagen den 3 maj då de hade träffats.
Men vem var det Madelene skulle träffa innan hon skulle ta bussen tillbaka till Suttarboda?
Var det denne Markus, och isåfall, träffades dom? Eller vem har hon träffat, vad har hänt henne?!

Angelicas syster är jätte orolig och nu befarar vi alla det värsta, att något otäckt har hänt Madelene.
Snälla, snälla, alla som läser min blogg, kopiera bilderna och sprid ut om att denne flicka är försvunnen ihopp om att någon ska veta något om henne som gör att hon kan återfinnas välbehållen.
Det har gått 11 dagar sedan hon försvann.
 
VART ÄR MADELENE?!?!?!?!?

Uppdaterat! Madelene är återfunnen!

Fejsbok

Skrivet 2009-05-15 klockan 10:24:33
Tobbe står ute på balkongen & Liam som sitter i köket trycker ansiktet & näsan mot fönstret så han gör massa grimaser utan att använda händerna mot pappa. Säger åt han att sluta, det blir snuskmärken på fönstret. Liam svarar:

- Jag skulle bara visa han min fejsbok!


Tjat, prat & kisskiss

Skrivet 2009-05-13 klockan 22:20:59
Idag var första dagen någonsin som Marlon bara gick iväg själv, in på dagisgården att leka med de andra barnen utan att klänga sig fast vid mig, kramas flera gånger & säga hejdå! Mitt barn! Det kändes bra, han ville leka med Liam & de stora killarna & sen ville han gunga så fröken gjorde fart på honom när jag gick.
Lille Marlonmumfisen!
Liam, han bara skiter i mig & springer iväg till sina kompisar. Han är populär, Liam. När de ser att vi kommer så ropar de & springer fram till grinden för att slita i honom att leka! Liam blir glad, men ändå lite blyg & känner sig omtyckt. Det är så kul att se. Marlon är inte så intresserad av att leka med de andra barnen, bara med Liam. Liams bästa kompis A`s lillebror går på samma dagis & han skiner upp som en sol när han får se Marlon & säger "Heeeej Maalån!"

Älskade små barn, ja, jag tjatar - men vad hade mitt liv varit värt utan dem? Idag på bussen gjorde de mig så stolt att jag höll på att spricka av stolthet & kunde knappt prata för det stolta gjorde mig helt darrig i rösten & halsen kändes helt gråtfärdig. De satt mitt emot varandra på bussen & pratade med varandra om olika sonic & spindelmannenfigurer, svarade varandra & var så lugna & fina.
Inget retandes eller aggressionsutbrott. (Mest Liam som blir arg & frustrerad på Marlon som inget "fattar") Vi gick av bussen & de var så snälla & lugna mot varandra! *tårögd*
Låter kanske inget speciellt för en annans ögon/öron, men de bråkar & retas varje dag så det var så fint att se!

Jag & Leon var på öppna förskolan på förmiddagen. Della kom dit med Emelie, vi pratade, tjatade, drack kaffe & blev kissnödiga. Leon var mest mysig & la sig att gosa överallt hela tiden. Kände mig kissnödig, konstant under tiden vi var på öppna förskolan, kissade & kissade, sedan fick jag blåsvärk. (Jag tror Jessica häller något stark kissmedel i kaffet!) Som en annan gång när jag trodde jag fått UVI, fast det var inget alls. Har fortfarande ont i kissblåsan.
Della som tydligen läst min blogg, undrade vad jag skulle hitta på mellan kl 12-14 ;) Hon bjöd över mig & Leon på kaffe (ännu mera kissdricka) så var tvungen att kissa hos henne också! Gud, vad gott kaffe hon bjöd på! Leon somnade, lilla hjärtat ♥

Marlon sov som vanligt när jag kom. Han skulle behöva somna tidigare på dagis så han får sova sin timma, när jag kommer har han sovit i ca 35 minuter & det är alldeles för kort tid. Men han var på rätt okej humör, lite smågrinig & så men när jag berättade att vi skulle handla fika i affären på väg hem blev han glad.
Jag har tre små fikagalna monster! ;) Vi gick in på lucullus & handlade dammsugare, chokladbollar, kaffe, mjölk & bananer.

Igår när Marlon badade så la Leon ner min telefon i badkaret & Liam kommer springandes med den & berättar vad som hänt, har lite smått panik. Men jag sa att det gör inget. Har ju en stenålderstelefon som tål allt. Så frågar Liam om min mobil var vattentät, ja-a sa jag ;) Den tål allt. Dreggel, bli tappad, vatten- & toabad..Hum, ja typ allt. Bästa skiten jag någonsin haft.

Iaf, mobilen hade inte torkat tills idag så jag kände mig lite smått stressad & hade ångest för Lisa & Hadil skulle ju komma! Tänkte att de skiter nog i mig eftersom det inte går att komma fram på mobilen, men nejdå! Det gjorde de inte! När vi kom in på gården såg jag en gigantisk mage sticka ut! awwie, har inte träffat Hadil på flera år & Lisa är ju en bajskorv som aldrig har tid för mig ;) Så vi satte på kaffe (ännu mera!) & jag gick runt med min svullna, onda kissmage. Barnen bråkade, gnällde, tjatade & grejade samtidigt som jag, Lisa & Hadil försökte prata, tjata & dricka kaffe.Vi pratade & pratade, barnen ville ut så vi gick ut & fortsatte prata & prata! Jag tror inte jag pratat så här mycket på..Jag vet inte hur länge! Sedan sist Elin ringde kanske? haha :)
Jag har haft en sjukt rolig dag iaf! Egentligen tänkte jag åka till öppna ikväll men jag var så trött..Sedan skulle vi äta & ahh..

Nu sover barnen. För läängesen..Liam & Marlons dagis ska ha någon dagisdag imorn så de skulle klä ut sig till pirat eller sjörövare. Liam ska få ha på sig pappas "Jackass" t-shirt. Sötnos.

21 timmar

Skrivet 2009-05-13 klockan 01:22:35
Jag hoppas ni tyckte det var roligt att få se hur våran dag såg ut. Men mindre kul för mig, eftersom jag satte mig här så sent (Tobbe satt vid datan först) & det tar sån himla tid att få mitt namn på bilderna.
Sen gick jag & Leon upp kl 04.30 också, han bara tuttade & tuttade, jag blev galen & ville kasta bort honom från min kropp. Men jag vaknade till & tog med han upp istället & leka så han glömde bort att han var trött & tuttig. gaah..Om 3 timmar har jag varit vaken i 24 timmar alltså? Ugh..Imorn är det dagis & buss - igen.

Nu kommer huvudvärken & jag hör Leon i sovrummet. Godnatt eller godmorgon, välj själv!

Hela familjens kväll <3

Skrivet 2009-05-13 klockan 01:18:5018.02 - Idag kom pappa hem med Happy Meal!
Weei, för ungarna som fick spindelmannen!18.29 - Min darling & Våra två stora busungar <318.42 - Leon myser i Marlons fåtölj med Marlons nalle.


18.54 - Somnar nästan hos varandra..Vilar efter maten.


19.06 - Leon passar på att göra hyss ute i köket.19.30 - Myser med Liam & busar med Leon medans
Tobbe gör ordning välling & läggning med Marlon.19.51 - Leon somnar tuttandes.
Älskade baby <3


20.43 - Tobbe har lagt Marlon för natten, Leon sover &
Liam ligger hos mig & tittar på TV tills det är dags att lägga
sig för honom också. Mysungar, Älskar er alla 3!

Den stora ouffiga också!

Våran eftermiddag!

Skrivet 2009-05-13 klockan 01:00:43


14.15 - Ungarna är hämtade. Marlon sov när jag kom så han
fick sitta i Leons vagn eftersom han var så snurrig att gå.
14.26 - Vi är framme vid öppna förskolan.


14.45 - Vi fikar & Liam leker med en klocka.


15.11 - Bröderna Korv leker tillsammans! <3


15.41 - Vi har varit med på gymnastiken & ska snart åka.
Liam & Marlon håller handen, aww *tårögd*


16.18 - Marlon tittar på häftiga motorcykeln!


16.34 - Grabbarna klättrar & tycker stenarna & vattnet är spännande.
Det här är en staty, syns inte så bra. (Fel håll) En naken man som
lyfter en sten så sprutar det ut vatten, som en fontän? Typ..


16.47 - Liam & Marlon tittar på spännande båtar &
fyrhjulingar (syns ej på bild) på väg hem.


16.56 - Snart hemma.


17.18 - Sitt stilla nu & var tysta, mamma vill vila! :D17.20 - Leon badar & jag är helt död.


17.46 - Nybadad, gosig & trött Leonbebis.17.47 - Leon får inte sova än så jag försöker underhållla honom,
kastar ner han i spjälisen där alla hundra gosefjur finns & Marlon
kommer & håller oss sällskap. Tittar efter pappa i fönstret.


17.52 - De kastar, leker & busar med bollen!


17.52 - Jag låg bara i sängen, skrattade & vart trött som en gris.

Min & Leons dag!

Skrivet 2009-05-13 klockan 00:20:40

09.13 - Nu har vi lämnat storebröderna & ska åka hem.
Bussen kommer inte förrän 09.36 så det är tråkigt att vänta.


09.17 - Min fina busunge <3


10.01 - Äntligen snart hemma. KAFFEsugen!


10.06 - Jag hinner inte få av han skrona förrän han står där med dammsugaren!
Han vet vad som gäller & vad vi brukar göra på förmiddagarna ;) haha!


10.41 - KAFFE!!11.00 - Vi (jag) sitter ute & dricker kaffe.
Leon tittar på tåget & lyssnar när det plingplingar!


11.09 - Leon hjälper mig att dammsuga!


11.11 - Tänkte att då tar jag väl disken men nej, Leon skulle in där ;)


11.28 - Nu är vi klara & Leon är hungrig & ska sova.


11.33 - Somnar nästan i stolen igen!


11.56 - Sover gott i vagnen.


12.18 - Bloggar.


12.44 - Råkade bränna maten rätt mycket, men ääh..
Gick att äta. Dricka mera kaffe såklart!


13.07 - Beundrar min "nya" kropp i spegeln.
Har fått mer "hull" på benen & höfterna.
Märks på kläder & byxor, minskad amning som gör susen?


13.13 - Jag har poopat TVÅ gånger idag!


13.21 - Leon sover fortfarande men nu ska vi till
bussen för att åka & hämta storebröderna igen!

Våran morgon i bilder!

Skrivet 2009-05-12 klockan 23:55:54

06.21 - Leon & Marlon är morgonduschade & ombytta.
Marlon har bäddat ner Leon i vagnen & tittar på TV.


07.03 - Försöker få liv i Liam. Morgontrötta barn.
Leon myser hos Liam & gnuggar sig i ögonen.


07.21 - Frukostdags!


07.27 - Någon som är trötter! Redan ;)
Vi gick upp 04.30 så det är inte så konstigt.


07.32 - OPHF!! Måste duscha, är för skabbig!08.01 - Borsta tänderna.


08.11 - På väg till busshållplatsen.08.16 - Bussen ska komma 08.27. Liam & Marlon pysslar
med stenarna medans vi väntar & Leon har vaknat.


08.29 - Liam brukar sätta sig i Leons vagn när vi åker buss ;)
Leon knölar & bråkar ändå så han får sitta i mitt knä.


08.43 - Hoppat av bussen & är på väg.
Så fina de är, alla mina tre pojkar! <3


08.50 - Tävlar vem som är snabbast, som vanligt!

Oj :/

Skrivet 2009-05-12 klockan 23:20:30
Oops ;) Hade tagit 80 bilder idag..Ska rensa & sätta mitt namn på, så kommer de senare!

Uppdaterat: Skurit ner till 60. Funderar på att dela upp dem..Mina bdb vänner är dock medvetna om att jag missbrukar kameran..

Uppdaterat igen: Synd att jag inte har photoshop, då hade det varit lättare & gått fortare, sett snyggare ut också. Men Ge fan i mina bilder :@ För många har snott förr. Bajskorvar, att inte själva vara snygga eller ha vackra barn..BAH!

Ungefär som EFIT, fast mer?

Skrivet 2009-05-12 klockan 12:27:24
Har funderat på att ta kort om dagarna, för att typ visa & så, vad vi gör. Ungefär som EFIT (Ett Foto i Timmen) fast lite mer. Jag vet inte vad andra tycker, men jag själv skulle gärna vara intresserad av att läsa såna bloggar ;)
Men jag vet inte. Därför frågar jag er. Dig. Isåfall kommer ett bildinlägg om våran dag senare ikväll, när barnen somnat & jag får min egentid. Efter DH & Christine, såklart!

Sitter nu & äter bränd mat..Läste tidning så jag glömde bort maten :(

Umf..Ser inte fram emot veckan!

Skrivet 2009-05-11 klockan 22:43:48
Jag är helt död, helt slut. Ändå har vi bara varit hemma idag. Är nog för Leon har varit ännu mer mammig & klängig eftersom han är sjuk. Sjuk & sjuk, snorig & lite varm.
Ungarna var förvånansvärt snälla & lugna idag, tack underbaringar!

Ser inte fram emot resten av veckan..Gahh!

Imorgon: Lämna ungarna på dagis kl 9.00, hem & äta + Leon ska sova, hämta ungarna på dagis kl 14.00, sedan Öppna förskolan.
Onsdag: Lämna ungarna på dagis, gå till Öppna förskolan, försöka hitta på något mellan kl 12.00-14.00 (hinner ej hem emellan & Leon ska sova där någonstans också) hämta ungarna & sedan kommer Lisa & Hadil på besök.
Torsdag: Lämna ungarna, hem & äta + Leon ska sova, hämta ungarna & sedan kommer mormor på besök.
Fredag: Förhoppningsvis sovmorgon. Ska bara lata oss, vara ute & leka. Hoppas på fint väder kan vi äta ute på balkongen.

(Alla eftermiddagar går åt att städa, plocka, diska, bada & mata barn & försöka hitta på saker)

Att åka buss här hemifrån till dagis, lämna ungar & åka hem igen tar ungefär 2 timmar. Ibland längre tid. Men det är ungefär så här veckorna ser ut. Skönt att det bara är maj månad sen slutar de båda på dagis. Det värsta med bussresorna är att Leon blir så rastlös, vägrar sitta vagnen, skriker, klättrar ur & håller på. Skitjobbigt.
Eftersom han åker buss hela förmiddagen & sover en stund på dagen så blir han crazy när vi ska hämta ungarna från dagis, han vill ju upp & gå, leka & busa - inte sitta snällt i vagnen. Förstår honom.


Leon älskar att titta på fåglar.
(Kortet är taget vid Örebro slott)

Nytt på videobloggen!

Skrivet 2009-05-11 klockan 15:12:18


>Cim< hjälpte mig med ny header på >videobloggen< :)
Wohoo, första gången den är snygg! Tack, tack!

Inne-sittar-dag :(

Skrivet 2009-05-11 klockan 13:26:55
Uff, helt död. Sovit som jag vet inte vad i natt. Leon har tuttat sönder mig, han är så täppt, snorar & gnäller. Lite feber har han också. Lille gubben :( Igår var han också lite gnällig & snorig men inte så mycket som idag!
Nu sover han iaf, äntligen. Han har inte kunnat somna för snoret.

Ska sätta igång att städa & diska. Marlon brukar hjälpa mig att dammsuga, så duktig. Våran dammsugare blir fort full, vi vette17 var sopborsten tagit vägen? Helt poof - borta! Så jag får dammsuga under bordet minst 10ggr varje dag.

Jag skulle behöva duscha men det hinner jag inte..Vet ju inte hur länge Leon sover. Håret är ophf flottigt. Skulle behöva köpa torrschampo men jag tror det skulle se äckligt ut nu när mitt hår är brunt. När jag var blond & använde det så blev håret typ vitt i hårbotten, ska jag använda det på det bruna blir det väl också vitt? Nej, fy. Då kanske folk tror jag har mjäll.

Äh, är ju ändå bara hemma så det gör inget om jag är äcklig hemmamamma, stinker & är osminkad ;)


Jag & mina små prinsar ♥


Hade trott (hoppades iaf) det skulle bli fint väder idag. Men det bara blåser & är kallt ute. Jag ville ta med ungarna till stadsparken & leka, har ingen lust alls till det & sen är ju Leon så snorig. Skulle tydligen bli finare väder i slutet av veckan, gaaah sommar!

En rubrik, ett inlägg, inget GODNATT :O

Skrivet 2009-05-11 klockan 01:02:25
Mina tuttar!! Leon är sjuk, täppt i näsan & kan inte sova ordentligt. Han har vaknat flera gånger ikväll & bara tutta-tuttat. Samma imorse, han tuttade för livet! Jag börjar få sår, dels för att vårtorna är ovana att han tuttar så mycket & sen kommer det ju knappt ingen mjölk.
Han tuttar ju enbart för att ha något att suga på, inte för han är hungrig eller törstig. Sen att han är 14 månader & fortfarande nattammar ska ingen bry sig om. Han är min bebis så länge han & jag vill, det stör absolut ingen. Känns inge sexigt med tuttar som flagnar, wohoo ;)


Leon brummar på!


Marlon & Leon verkar komma bättre överens nu. De leker & busar & har jätte roligt tillsammans! Det är så himla kul att se för Marlon har bara tyckt om att leka med Liam innan. Liam är stor & häftig & har massa coola leksaker, Leon är ju bara en liten tråkig bebis som inte kan leka ordentligt.
Men nu, ahh det är underbart. När de väl leker & inte slåss! Marlon springer runt & tjuter, skriker & håller på som han är & Leon, han bara garvar & skrattar! Marlon tycker det är skitkul & kan hålla på hur länge som helst! Lycka i mammahjärtat!


Leon & Marlon dansar & snurrar i hallen.


Liam har blivit så himla duktig på att både äta & lägga sig! Jag är så stolt, kunde jag bli mer stolt över mina barn än vad jag är redan?? Liam äter TVÅ smörgåsar till frukost + ägg/flingor/risikvick + mjölk/juice! Helt fantastiskt! När vi äter mat så äter han TVÅ portioner! Duktiga Liam!
När han ska lägga sig bråkar han inte längre, han får sitt vatten han alltid måste ha innan läggdags (fast han inte ens är törstig..), borstar tänder, lägger sig självmant utan att jag behöver handfängsla honom i sängen & säger godnatt & är söt. Min pojke, det där!

Annars då? Vad händer & sker? Liam hade ju fått vattkoppor men de försvinner, redan! Trodde han skulle bli prickig över hela kroppen, men han fick bara några under ena foten, armarna, ryggen..På sidan av skinkan & en i huvudet. Nu är de torkade & smittar inte & håller på att försvinna. Leon & Marlon fick inga alls.
Dagis nästa vecka. Nej, jag längtar inte. Åka buss, stressa, bråka med Leon som blir rastlös & ahh..Nej..Har ingen cykel heller, eller någon cykelkärra att slänga ungarna i heller. Mormors bil är trasig. Blä.

Mer då..Jo, Elin är bortrest, Lisa är en bajs som har andra kompisar (hallå, jag kan väl få vara den enda för någon?) & min syster är för långt bort. Känner mig ensam, ensam..Jo, det är roligt att leka med ungarna, bygga koja, jagas, busa & killas men jag skulle vilja ha lite mer vuxet socialumgänge..också..kanske ;) Tobbe är en korv (Lisa var ju bajset) som är som han är.
Jag tänker inte klaga eller publicera saker om honom, från min sida sett & utan att han kan förklara sig. Allt har ju två versioner, sedan ska man ju ta lite från båda så har man sanningen. Eller?


Bygga & leka i kojan!


Hjäälp! Ring socialen! Det stackars barnet har oömma,
fula & omatchande kläder att leka ute i! Färgerna passar
inte alls & barnet stoppar något i munnen! Men ring då!
Barnet får säkert ingen kärlek eller mat!Leon i vattenpölen där döda masken låg!
Nej, Jenny, jag ville inte ta kort på den - BLÄÄ du!
Och Lars säger att jag är äcklig? haha xD

Jag tror jag har gått upp i vikt, wohoo! Iaf känns det som det (kan vara att jag fortfarande är svullen efter mensen men ändå) - Eller att det känns som det för jag har gjort det. För att jag nästan slutat amma kanske? Men röven är fortfarande benig & tuttarna..Ja, taxöronen menade jag, är ophf. *dingeldangel* Eller jag kanske bara känner mig svullen iaf, för jag kom på nu att jag inte skitit på flera dagar.
En gång frågade en på öppna förskolan om jag var gravid, jag svarade att jag var förstoppad & inte kunde bajsa. Vet inte om hon förstod, hon kunde inte så bra svenska.

Emma frågar: "Måste oxå säga att det var fint, men var har du skötbordet? För Leon har väl fortfarande blöjor?
Och köksbordet, hur lyckas du få ungarna att låta bli duken? ;-)"

> Jag slutade använda skötbordsligg grejen när Leon var runt 3-4 månader gammal. Skötbordet kastade vi..Uhm..Vet inte om vi hade det med Marlon? Eller om vi kastade det i någon av alla flyttar? Jag duschar han (& Marlon) i badkaret varje morgon & varje gång de bajsat, så byter jag på dem ståendes.
Ni som läst min blogg vet att Leon, Marlon också, har varit vilda barn som inte kan ligga ner. De har totalvägrat, så bara försöka hitta på något - badkar, hur enkelt som helst. Och roligt! För övrigt tycker -jag- att skötbord är ett helt totalt onödigt köp. Jag tycker det, för mig. Jag talar inte för alla andra, men för mig har det varit onödigt.

Ungarna låter inte bli duken på kösbordet ;) Leon rycker ner den, Marlon leker batman med den & Liam..Ja, han låter den vara. Den får ligga där när köksdörren är stängd, typ. När jag vet att ingen av ungarna håller på med den.

Välkommen hem till oss!

Skrivet 2009-05-10 klockan 11:42:09

Här hänger man av sig & lilla toaletten finns här också.


Marlon & Leons rum.


Hallen.


Spegelram & hallmöbel.


Liams rum.


Vårat sovrum, med minst prio att göra ordning.
Där ställs all "skit", det är privat & ingen ska in dit ändå.


Toalett & badrum.
Alla "farliga" saker ligger i handfatet så inte Leon äcklar sig med det.Köket. Skulle aldrig klara av att ha ett avlångt kök.
Fyrkantigt ska det vara!
Vi får "låsa" skåpen för Leon som vill leka med knivar,
Äta diskmedel & spreja sprejflaskor i munnen.Vardagsrummet.
Andra hållet. Det är alltså gigantiskt
men det syns inte så bra.


En balkong har vi också!

Vattkoppor? Död mask! Bloggtorka..Bilder?

Skrivet 2009-05-09 klockan 23:31:10
Liam verkar inte få riktiga vattkoppor, eller han har ju det men inte så himla mycket. Det kliar knappt & typ ingen har varit vattenfylld.Så här såg hans rygg ut igår.

Får se om barnen stannar hemma nästa vecka eller om det blir dagis. I veckan när barnen egentligen skulle till dagis var Liam såå himla ledsen att han skulle stanna hemma. Han hade längtat & längtat efter dagis & sin kompis A. hela helgen.

Uff, har inte orkat eller engagerat mig alls i att blogga. Barnen tar all tid ;)
Idag lagade Tobbe hemmagjord kålpudding, yumm! Sen satt han bara & spelade, jag blev arg & rastlös! (vi har varit inne hela veckan!) Så vi klädde på oss & gick ut & lekte en stund. Inte så länge, 45-60 min kanske. Men det blev sent & Leon ville bada i en vattenpöl där det låg en död mask! Jag som har maskfobi!! Med barnen skriker jag inte när jag blir rädd & ser alla maskar, då kanske de tror de gjort något fel. Försökte locka med Leon att följa med in, sen kom Liam & då ville Leon med. Ja, han gick. Orkade inte sätta han i vagnen.

Sitter med färg i håret..Hoppas det blir bra, orka med att färga hit & dit. Ahh..

Var tog solen & värmen vägen? Typiskt att bli kallt så fort det kommit lite värme. Blåser som..Jag vet inte vad? Regnar & är kallt. Bort, nu vill jag ha värme. Sommar!

Någon som vill se bilder på våran nya lägenhet? Har bilder, så bara säg till så lägger jag upp dem. Inte ikväll, utan imorn isf. Ska snart skölja håret sen soova. Tafsa lite på stackars Tobbe.

Bloggtorka. Vi höres en annan dag när jag "kommit tillbaka". Så ska jag få blogga på riktigt, känns som jag tappat bort mig någonstans! Eller något. Godnatt.

Leon blev 14 månader, igår :D

Skrivet 2009-05-09 klockan 12:21:18


Igår blev min lille bebis 14 månader gammal! (Inte för jag brukar räkna månader efter 1 år men kom på det igår ^^) Tiden går så otroligt fort & han blir så stor hela tiden, lär sig nya grejer & blir en helt egen människa!
Han är lite knasig min Leon, men gud vad jag älskar han, varje dag! Även fast han biter mig, river sönder mitt ansikte, drar mig i håret & allt tokigt han gör. Han är Leon. Min lille fis ♥

Det går verkligen inte att berätta för ofta hur jäkla mycket mina barn gör mig galen av kärlek, det blir för mycket hela tiden & det känns som mitt hjärta ska sprängas!
När mina barn har varit nyfödda har jag längtat tills de blir stora så jag verkligen kan krama om dem hårt, utan att de går sönder. Nu är Leon stor, tjock & gosig & får massa kramar & pussar av mig, utan att jag är rädd att han ska gå sönder. För så mycket älskar jag dem, allihopa. Mina perfekta & fina barn. Perfekta i utseendet, men inte i sina olydigheter ;)

Snart fyller Marlon 3 år. Känns som..Jaha, fyller han bara 3 år? Har han inte alltid funnits hos oss?

Fullirull Kalsong

Skrivet 2009-05-08 klockan 19:58:22

Inte så bra bild, men lika bra det kanske :)
haha! Jaja, alla är vi väl fullirulla någongång.
>KalsongMorsan på väg hem från krogen<

Sophie

Skrivet 2009-05-07 klockan 16:59:00
Nu har jag förlängt Sophies hår - igen.
Hennes kompis hade klippt det lite kortare än vad hon ville.


Sophie är alltid snygg & jag har alltid ful-dagar när hon kommer hit!


Ful-dag.
Sovit med blött hår, misshandlade pormasker, svettig, osminkad osv.
(tvätt bakom mig!)


Sophie - alltid vacker, fin & grgrrrr..

Elvira

Skrivet 2009-05-06 klockan 11:16:20
> Elvira, min fina systerdotter
Jag älskar dig redan, fast vi ännu inte mötts!

Prickig Korv

Skrivet 2009-05-06 klockan 11:12:05
Barnen är hemma från dagis, Liam har fått mer prickar, jag har messat Madde utan svar & farmor har ringt Danne & Malin. Deras bebis kan ju också ha blivit smittad.
Hoppas Marlon & Leon också får vattkoppor nu så skiten inte behöver komma tillbaka. Det gick på dagis tydligen, Tobbe hade ringt dem. Sålänge vattkopporna är blöta & fuktiga smittar det men så fort de torkar är det ingen fara, så får Liam komma tillbaka till dagis.


(bild ej från idag)

Liam är en drama queen, han gnäller & gråter med handflatan på pannan, han är så sjuk & det är så synd om honom ;) Jaja, låter honom hållas haha! Sötunge.

Nej, nu ska här städas, jag måste till affären, Leon ska sova & sen ska jag duscha. Sen matlagning (orka..) & mer städ, disk & sen ska jag tvätta också. Ja, för idag är det den 6:e ;) Denise ville komma förbi också, färga håret.
Leon är ett knäppbarn som vill dricka fönsterputs & mr muscle (stava.se?) & äta maskindiskmedel.

Marie:
Är lite nyfiken bara... är hörselskador ärftligt? Kanske en dum fråga men frågar man inte får man ju heller inte veta...

>Ja, det kan vara ärftligt. Min hörselskada kommer från min morfars sida, två av mina syskon har också hörselskada. Men inte alltid det är ärftligt. Jag kan inte så jätte mycket om sånt där, det finns ju döva föräldrar som får helt hörande barn & tvärtom.

Finbesök & vattkoppor??

Skrivet 2009-05-05 klockan 23:56:06
Skit, skit, skit!! Eller jag börjar med det bra & tar skiten sen!

Jag är snygg. Tobbe sa ju att vi skulle tvätta idag så jag plockade (rev ur) kläder & grejade, tog med Marlon, Leon & en IKEA påse fullproppad med kläder ner till tvättstugan. Meh, det var ju inte förrän imorgon vi ska tvätta! Gaah, min axel höll på att slitas sönder av remmarna. Svettas & bäras med barn & tvättpåsar är inge kul. Bara att gå upp & försöka gömma undan all jädra tvätt som aldrig tar slut, utan bara växer & växer, för vi skulle ju få besök!

Madde & Jonas kom förbi idag med alla barnen! Storasyster Julia & bebisarna Ellen & Nellie. Jag hade bryggt kaffe, struntat i att torka av bordet efter maten & väntade otåligt på dem :D (Det var meningen att de skulle komma typ när vi var hemma från sjukan men med tre barn vet jag ju hur lång tid allt kan ta!)
Liam, Marlon & Julia var blyga för varandra som vanligt. hihi ;) Men efter en liten stund blev det bättre, de åkte tåg av stolar i vardagsrummet, klädde ut sig i barnens (nästan) alla dräkter, körde bil, motorcykel & traktor & lekte & busade. Jag vill också vara ett barn! Leka & ha roligt hela dagarna, slippa diska, tvätta & städa! Fast det tycker jag ju iofs är roligt..?

Jag, Madde & Jonas satt först i köket & försökte samtala, hah..Barnen ville det ena efter det andra & Leon, ja han var som han brukar. Gnäller & gråter på mig. Han håller på att få tänder så det är inte så konstigt. Åhh, bebisarna var så små, fina, söta & helt perfekta! Tittade & gnällde på Tobbe & han bara himlar med ögonen & säger att Leon är våran bebis. Ja, det är han. Men jag kan inte rå för hur det känns & hur jobbigt det är att längta, vänta & längta ännu mer efter att få bli gammal & rynkig & kanske få en till.
Min endaste dröm i hela livet är att få ha en stor familj, många barn. Det är min enda dröm. Mina barn är mitt liv, jag lever för dem & de har gjort mitt liv värt att leva. Ahh, det är helt underbart iaf.

*Tar Jonas ord ur munnen & stoppar in dem i Tobbes*

Fick massa fin, fina bilder på barnen & bebisarna men kameran dog & jag orkar inte ladda & greja. Förresten har jag inte frågat om jag får visa bilder på barnen. Madde får hjälpa mig vattenmärka för KNAS ps är ju borta från datorn.

Sen till det tråkiga; Vid maten upptäckte Liam en vattenfylld "blåsa" i hårbotten! Tänkte inte mer på det, sen badades ungarna & jag la Leon att sova & tittade på DH & Christine i sängen. När jag kommer upp säger Tobbe att han såg en röd prick på sidan av Liams ena skinka! Han säger att det kan vara vattkoppor & jag går in till Liam, han sover.
Kände mig som ett äckel, men jag måste ju se vad det kan vara eftersom Madde med nyfödda bebisar varit här! Drog ner kallingen & såg på sidan att där var det två röda prickar! & på ryggen hade han två till & den ena såg "öppen" ut.

Sprang faktiskt till köket, hämtade mobilen & slängde iväg ett sms till Madde om upptäckten! Har hört att det är jättefarligt för nyfödingar att bli smittade! OM det nu är vattkoppor, återstår att se imorn hur det ser ut..Usch, usch! Mina barn klarar ju det om de blir smittade men bebisarna!?
Hur ska jag kunna sova i natt? Liam höll ju till & med i ena bebisen! Jag också, sniffade, klappade & gosade så mycket det gick & sedan när de gått luktade jag på min tröja. Den doftade bebis <3 Nej, skit i det nu! Madde skulle ringa sjukvårdsupplysningen iaf & såna saker. Ahh..Lilla bebisar!

Stolt mamma, söt Elin med Leon & Madde & co!

Skrivet 2009-05-05 klockan 15:46:27
Elin ringde imorse kl 8.15 & frågade om jag ville lukta på hennes morgonandedräkt men det ville jag inte. Frågade om hon ville lukta på min tunga & det ville hon inte. Hepp.
Knasiga människa.

Hon fick komma hit så jag kunde utnyttja henne som barnvakt åt Leon medans jag skulle iväg med Liam & Marlon till audiologen.
Först fick Liam sitta i fåtöljen & de tittade i hans öron & sedan fick han lyssna på ljud. När det var Marlons tur ville han inte sitta själv så han satt i mitt knä & var så duktig! *stolt* Förra gången totalvägrade han ju allt! Liam visar hur man ska göra ;) Sen fick vi vänta i väntrummet, pusslade med typ 5 olika pussel & sedan var det dags att gå in i ett annat rum.

Liam fick sitta vid ett bord med hörlurar & varje gång han hörde ett pip eller brum skulle han flytta ner en gubbe från båten & när alla gubbar var nere fick han flytta upp dem igen. Marlon tittade på. När det var Marlons tur satte jag mig på golvet bredvid honom. Jag märkte & kände hur obekväm han kände sig, han visste att han skulle flytta gubbarna men han vågade inte riktigt. Klappade han över ryggen & örontanten berömde honom varje gång han flyttade en gubbe.
Mina barn har inga fel alls på sin hörsel, de hör helt normalt & bra.Barnen fick välja en varsin leksak & de tog en varsin liten glittrig sköldpadda.

När vi kom hem hade vi köpt med mat & fick syn på Elin, hon låg & sov i soffan med Leon <3 aww! Gosungar! Nu har hon åkt iväg för att göra musik & sånt som är bra för henne, vi kommer sakna henne extra mycket bara för att vi vet att det kommer ta ett tag innan vi ses igen.
Kl 16.oo ska jag tvätta & snart kommer Madde & Jonas med Julia & nyfödda tvillingarna Ellen & Nellie! Så får ta & lyfta röven från stolen & sätta på kaff snart! Höres!

Lite blogga innan läggdags! :D

Skrivet 2009-05-05 klockan 00:51:06
Jag har varit sugen på att blogga ända sedan jag fick nya designen men inte haft tid. Åhh, jag är tjatig men jag är verkligen supernöjd! Den känns så JAG. KalsongKorvig.

Idag blev en inne dag också. Det blåste ute så mycket & jag som är så frusen av mig tappade lusten totalt! Men ungarna lider inte utav det, nej Marlon han ville leka med "förbjudna lådan" (en låda där alla legobitar finns) så han frågade & tjatade. Svarade att han & Liam får leka med den om de städar inne på Liams rum. Marlon gick in på Liams rum & städade, själv! Faster Elin som var här fick se & jag hörde henne hur hon brast ut i glädjetjut & beröm Marlon!

Så efter maten fick de leka med "förbjudna lådan" & de var rätt nöjda. haha :) Knäppa barn, innan Elin klev innanför dörren så satt de båda & lekte på Liams rum så tyst & fint. Så fort Elin kom - BAAAH Bråk, tjafs, gnäll, skrik & ja allt! Helt galna!


Syns inte så bra men lite, lite färg har jag fått av balkongsolningen!

Och ja, Leon är en krävande bebis som bara vill bli buren (som synes på bilden) eller hållas i handen. Annars blir han arg på mig & ser ut så här:


Ja, så det är bara för mig att "lyda" & göra som han vill ;)
Det gör ont i mammahjärtat annars, han är ju så liten <3


När han sover påminns jag om hur mycket jag älskar den bortskämda
gaphalsen <3 Aww, min lille bebis - mammas bebis får inte bli stor.

Gaaah..Jag kommer ha så mycket att göra nu framöver & i sommar att tiden kommer bara *poof* försvinna! Marlon fyller om en månad, jag kanske ska timvicka, ska åka till Gävle & på läger med barnen, sen ska vi hinna med Liseberg, åka iväg med min pappa & Malin ska komma hit..Uff!

Jaha..Imorn ska både Liam & Marlon på hörselkontroll. Vi struntar i dagiset, det blir för tight med tid för mig att lämna & hämta. Pratade med doktorn när jag var där sist med Marlon att jag vill att barnen ska kollas regelbundet eftersom vi har hörselskada i släkten då är det lika bra att upptäcka det i tid! Tycker det är onödigt att vänta & se, när man vet. Jag vet ju hur jag hade det.

Uff, borsta tänder sen sova. Har ätit chili ostbågar så Tobbe lär vakna i natt av tarmstank. Stackars karl, men får skylla sig själv att han vill sova bredvid mig.

Nytt igen

Skrivet 2009-05-04 klockan 13:12:17

Baso hjälpte mig ändra headern, bilderna & "KalsongMorsan"-texten.
Nu är jag super meganöjd!
Min KalsongMorsekorvkalsongBlogg!

Slö mysdag med ungarna & håriga ben

Skrivet 2009-05-04 klockan 00:00:20
Ikväll blir det ett sent inlägg igen. Jag har haft fullt upp hela dagen med barn & grejer sedan när de hade lagts att sova ville jag bara titta på TV. Trodde det skulle vara CSI ikväll eftersom det brukar vara det men då var det Söndagsparty med Filip & Fredrik. Näe, inget för mig. Orkar inte ha högsta volymen för att höra så tittade på Never Been Kissed.

Idag var vi bara hemma, gjorde inget speciellt alls. Vi skulle egentligen åkt till Nettan & Liam men ungarna vaknade på fel sida idag så jag blev trött i huvudet & sa att vi stannar hemma istället.
Kändes faktiskt som jag behövde det också efter allt åkande vecka in & vecka ut. Tror ungarna också tyckte det var skönt eftersom vi knappt aldrig är hemma & bara är, leker, badar, tittar på TV & pratar om saker.


Marlon.


Liam.


Leon.

På eftermiddagen åkte Tobbe iväg så jag var ensam hemma med barnen. Leon & Marlon bajsade ikapp så det blev duschande & badande, passade på att duscha själv jag också då. Annars brukar jag göra det när barnen sover eller om Tobbe tar dem.

Tycker så synd om Tobbe, jag har varit så grinig & arg, sur & gnällig de senaste dagarna. Har aldrig betett mig så förut, jäkla håriga & blödande monster - försvinn!
Fast det är ändå rätt kul att vara tjej & ha sån här konstig kropp som gör saker man inte alltid vill. Ja, det går att leka med boobisarna, dra i skinnmagen & bli arg på den för den är ju helt knasig. När jag rör min mage fram & tillbaka, typ som jag drar in & ut den så ser man hur det rör sig innanför skinnet, om det är tarmarna eller något. Filmade det så ska lägga upp det i videobloggen när jag kommer ihåg. På tal om filmer så filmade Tobbe mig när vi var på väg hem från krogen, vågade titta på den första gången igår! hah..Vad ful jag är. Jag som är så öppen & berättar om (nästan) allt..Jag vette fan om jag vågar lägga upp den & skämma ut mig ännu mer än vad jag redan gör?

Äh, vad ska livet annars vara till för om man aldrig kan skratta åt sig själv? Varje dag är ett mirakel & jag är tacksam över att kunna få dela mina dagar med mina barn & den ouffiga man som jag har dem med ;) Jo, jag älskar dig Tobbe men du är en bajskorv ibland!


(Mitt ben, ja - jag är stolt över min vinterpäls!) Som håriga ben. Nästan alla tjejer jag känner rakar sina ben. Jag tror att de flesta som känner sig obekväma med sitt hår gör det eftersom de har vuxit upp med att hår är usch, usch & äckligt, det ska bort, bort. Iofs är samhället så. Men det spelar ingen roll hur mycket de rakar, vaxar, bränner eller vad de nu gör - så kommer håret tillbaka. Det är naturligt vare sig vi vill eller inte. För nästa generation kommer ju ha hår på benen. Under armarna. På muttan. I rövhålan.

Sen att ha dålig syn, hörsel, handikapp osv - sånt som hindrar en i vardagen, kan man hjälpa till med. Glasögon, hörapparater, rullstol. Håret finns ju bara där, det gör ingen något ont.
Äh, låt håret vara! Då kan man dra i det när man inte har något att göra :) Eller färga/bleka det som jag gör så det syns mindre.

Imorgon är det måndag. Känns så konstigt med långhelger eftersom dagarna känns inte som dom ska vara. I fredags kändes det som det var lördag & igår kändes det som söndag. Nej nu ska jag sova, klockan är alldeles för mycket & jag vet inte vad jag bloggar om. Godnatt!

Underbara<3kidsen + farmor & farfars MAT!

Skrivet 2009-05-03 klockan 01:17:55
Tänkte blogga tidigare, men vi käkade ostbågar & kollade på film & nu är jag ego, skiter i Tobbe & sitter vid datan. Ja. Han kollar ändå på UFC i sängen så han saknar mig ändå inte.

Dagen började skit & slutade flott. Typ. Vaknade, gick upp & grejade. Kände hur det började rinna för benet så jag fick panik & skrek på Tobbe som satt inne på stora toan & morronbajjade. Jag läckte igenom både tampong & hundben. Fick hoppa in i duschen & tvätta mig.
Sen åt vi frukost hela familjen, tycker det är så himla mysigt när Tobbe är hemma & vill äta tillsammans med oss. Han hoppar alltid över frukosten i veckorna så han glömmer bort det på helgerna. Leon äter som en häst & Tobbe bara tappade hakan & frågade om han alltid äter så mycket? hihi ;) Jo, det gör han. Duktiga killen!
Liam & Marlon var aldrig så duktiga på att äta, är dom fortfarande inte..

Farmor & farfar hade bjudit ut oss på mat så vi städade & plockade innan vi skulle åka. Liam var arg på Marlon, som vanligt, för Marlon vill alltid gå in på Liams rum. Liam skulle ta ett svärd & göra ett lås eller låsa handtaget till sin dörr & hade ner hela hallspegeln i golvet! Förgrömmade unge! *hyttar med näven & dansar runt*
Liam blev så ledsen & skämdes så han gömde sig inne på sitt rum! Åhh..Alla dess ideer han får för sig, knasiga & tokiga grejer! Var får han allt ifrån? Sa till han att nästa gång han tänker göra tokiga saker får han fråga först om det är okej, eller om vi kan hjälpa honom så det inte blir något mer sånt här.För det är inte alltid vi hör eller ser att Liam är arg eller irreterad på Marlon, rätt var det är (utan förvarning) tar Liam tag i Marlons huvud med båda händerna & trycker in sin panna i Marlons, biter ihop käkarna & fräser. Eller så kan de sitta & leka tillsammans så fint & sedan får Liam tuppjuck & tålamodet tar slut.
Marlon är ju "liten" jämfört mot Liam. Det är inte alltid lätt att ha småsyskon som följer efter en hela tiden & vill göra allt en själv gör. Liam har ju den turen att han får hjälp när han vill vara ifred, om han ber om hjälp eller om jag ser det. Inte så lätt för Marlon heller, att bara vilja vara som Liam & allt Liam gör är häftigt.

Jag vill att Marlon ska vara den han är & inte ha vissa intressen & tycka om saker bara för Liam gör det ;) Det kommer, det kommer. Älskade små barn, undrar vem Leon kommer bli..Han som tar allt han vill ha & röjer undan allt & alla i sin väg? Han slåss ju redan, galna barn! Min navel har han attackerat med sina naglar, han drar Marlon i håret & knuffar honom & slår Liam i ansiktet. Uj..

Nu var det ju inte barnen jag skulle blogga om från början men tankarna for iväg!

Ja, iaf sen när vi plockat klart åkte vi till farmor & farfar. Gammelfarmor Ingrid var där! Gamla busiga gammelfarmor <3 Sedan kom Danne & Malin med miniminibebis! Åhhh..Så liten & söt & fin! Jag vill också ha, ja jag ska hålla käft..Så vi åt mat, grillat & massa potatisgratäng & gottgott, sedan fick vi efterrätt. Ostkaka fast på engelska, fast inte sån ostkaka utan den andra.
Jag försökte sola, Liam lekte med Krylvas & Marlon..Vet jag inte? Sprang efter? Leon gick runt & petade på allt. Elin var knasig & trodde bebisen skulle sluta andas när hon höll i den. Så söt & liten :D haha..Påminde om när vi fick Marlon & Leon; Får jag hålla? Får jag bära? Meh, bebisen vaknar inte om jag bär upp den! Får jag hålla nu då?

Någon som stolt fick hålla sin kusin första gången var Liam!Så himla söt var han, höll så fint & försiktigt. Liam försvarade henne
mot Leons farliga händer som viftade runt & försökte komma åt att
slå henne. Marlon bara satt där & visste väl inte riktigt hur han skulle
vara & bete sig mot den lilla beisen ;) Mysungar! <3


När vi kom hem tittade vi på Robinson & någon annan film, käkade ostbågar & choklad. Moff, moff - flott men gott!

Jag ska inte träffa bebisar, Tobbe håller nog med. Jag blir helt galen. Som en katthona när hon är parnödig, typ. Vad kan jag säga, mina barn är mitt liv, min kärlek & allt jag lever för..Går det att få för mycket utav sån ren & villkorslös kärlek? Nej..Helt sjukt fantastiskt! Allt annat i livet som finns att göra är ingenting jämfört mot att vara mamma.
Varje dag är ett nytt äventyr. Tack, mina barn - för ni gjort mitt liv värt att leva..Utan er finns ingen KalsongMorsan.

Låt barn få vara barn!

Skrivet 2009-05-02 klockan 22:12:43
Anonym:
Ni som kommenterar... Säger ni så om er själva också? "Skitsamma vad jag har på mig". Nä, skulle inte tro det.

>Jo, jag skiter i vad jag har på mig om jag vet att jag ska vara ute & leka. Eller träna. Eller rida. Ja, göra saker där jag vet att jag inte kan ha finare kläder på mig. Jag tror att de flesta som kommenterat mitt inlägg håller med mig.

Låt barn vara barn & ha på sig slittåliga kläder i vilka färger som helst (barn är glada människor, färger är glada!), de ska inte bry sig vad de har på sig för kläder en hel dags utelek! Det de ska bry sig om är att ha roligt, hur många gånger de orkar åka rutschkana eller klättra i torn, räkna myror & kunna slänga sig i sanden hur som helst!
Mina barn tycker om att tävla & fightas med varandra, de tävlar om vem som springer fortast (ofta snubblar de & skrapar både kläder & händer), vem som gungar högst, vem som hittar bästa pinnarna, vem som hoppar längst & bygger störst i sanden.

Madde sa en klok sak, tack - kunde inte säga det bättre själv: Bättre med lekkläder än att visa upp en modedocka i kläder anser jag.


Mina barn i sandlådan!


Lipa, lipa kärlekspipa åt er som inte tycker grönt & rött passar!


Klättra uppför kanan istället för att åka ner!


Tittar på myror & sitter på KNÄNA!


3 timmars utelek, smutsiga & dammiga -
men glada barn! Liam gungar Leon.


Ja, Liams tröja är en riktigt urtvättad slit-&-släng tröja, men han älskar den. Det är ju pokemon. Gårdagen var riktigt skön (förutom halvkorvsmensens värk som dödade mig) & barnen var helt slut på kvällen. Kanske jag skrev igår? Minns inte ;)

Lilla Sara får ett eget inlägg ;)

Skrivet 2009-05-01 klockan 23:25:17
Sara:
förlåt!men va e detför luffar kläder du klär dina barn med?!?! & på tal om färgerna du matchar det med?!?lon såg ut som en knarkarunge!& Marlon? röda mjukis byxor och mörkare grön jacka?! hallå eller? tar du kläder från myrorna?..

Ursäkta mig, men innan du klagar på mina barns kläder kan du väl lära dig skriva ordentligt? Jag ser ju knappt vad du pratar om. Eller blev du så exalterad?

1. Jag klär inte mina barn i luffarkläder, utan myskläder eller tåliga utelek kläder. Varför ska jag ta på dem jeans, skjorta & sånt trams när de är ute & leker hela dagarna på dagis & på eftermiddagarna? Mina barn ska inte vara rädda att ha sönder sina kläder av lek.
2. Färger hit & färger dit. En färg är fel, en annan rätt. Vem bestämmer det? Du? På mina barn? Alla färger passar till varandra, så jag sätter på dem vad jag vill. Bara det är rent & det är det inte alla som gör. Jag antar att du menar Leon när du skrev att "lon ser ut som en knarkarunge", jaså..För att han är smutsig - av damm & utelek & är blåslagen i ansiktet - för han är vild? Herregud.
3. Nej, jag "tar" inte kläder från myrorna. Skulle jag gå in där & hitta något snyggt så köper jag väl det.

Det var det dummaste jag någonsin läst. Barnen får kärlek, mat & rena kläder (ja, de blir ju smutsiga av att leka ute ;) vilket barn blir inte det?)


awwie, Lille Leon & dumma mensvärk!

Skrivet 2009-05-01 klockan 22:51:39
Meh! Msn verkar ha flyttat. Kanske har träffat en annan mer intressant dator att umgås med?
Jag hittar den ingenstans..

Idag var det ju hur fint väder som helst! Var ju fint väder igår också, så efter jag lämnat ungarna hade jag ju bara inplanerat att åka till F-kassan & sedan hem. Så Leon fick gå själv från dagiset till busshållplatsen. Det tog ungefär 1 timma & i vanligt gåtakt tar det kanske ..mindre än 5 minuter iaf.
Men han kikade, plockade & satte sig i gräset. Det är en jättestor gräsmatta mellan dagiset & centrum. Han hittade en humla som han följde efter ett bra tag också & det såg så sött ut! Humlan virrade omkring precis ovanför gräset & Leon efter med blicken fram & tillbaka, fäst på den.

Ja, just det idag. Jo, jag skulle lägga Leon - med flaska. Jag fattar det inte, helt otroligt! Han tar äntligen flaska!! MED ersättning! :D Alltså, han dricker/äter ersättningen & somnar. Bara sådär. Duktiga kille!


aww..Bildbevis, så gosig..Lilla hjärtat, min lilla bebis!
Jag var nyduschad, därför har jag handduk & är halvnaken.
Sista bilden blev inge bra märkt..GE FAN I MINA BILDER! ;)


Leon sov så jag passade på att sola & dricka kaffe ifred ute på balkongen. De två stora vildarna var lugna & lekte med varandra för en gångs skull! Helt otroligt. Skönt var det. Solade nog en timma eller något, sammanlagt. När Leon vaknade gick vi ut på gården & lekte i några timmar. Liam ville inte följa med ut först men han kan ju inte vara inne själv.
haha :) Alla tre barnen hade iaf roligt, en tjej var barnvakt åt mina bekantas barn & kom också ut så de lekte lite & vi pratade lite. Hur trevlig som helst var hon! Lite ung också, bara 13 år ;)

Tobbe, som vart & fiskat, kom hem & lagade mat åt oss! (inte fisk, utan KORVstroganoff) Alla åt som hungriga vargar! Duktig pojke. Hade varit grinig på han hela morgonen. Mensmonster, jag ja..Uff, har varit helt bäng i huvudet idag! Egentligen var det ju meningen att jag skulle gå till stadsparken med barnen men jag orkade inte för den här jädrans mensvärken! :@

Blöder som en stucken gris & efter jag kissat ser det ut som jag bajsat för det är stora blodklumpar i hela toan. Jo, jag lovar. Det är skitläskigt. Har haft mensvärk i hela bäckenbenet idag, så när vi var inne på Maxi höll jag på att dö. Inte av stick/knivhuggssmärta utan mer ..Det ömmar & ömmar, strålar smärta, typ? Så jag stod & knep & knep, folk trodde säkert jag höll på att kissa på mig, stöna & greja men något var jag tvungen att göra som skulle kännas istället för mensvärken. Får ju aldrig tummen ur & ringer min BM.
Måste verkligen byta p-medel. Jag ska ha p-stav. Den funkade bra för mig.

Det är så underbart gott med choklaaad!

Valborgsfirandet i bilder

Skrivet 2009-05-01 klockan 21:40:39

19.31 - Vi väntar på att de ska börja tända brasan snart.
På stora skylten stod det att den tänds kl 19.30. (vi är i hovsta)


19.41 - De har nyss meddelat att braständningen blir ca 30 min
försenat så vi går till skolans lekpark & leker sålänge.
19.42 - Liam & Marlon gungar, Erik springer runt, jagar & blir "påkörd".
Barnen skrattar så de nästan gråter & Leon vill vara med.20.24 - Barnen har fått fiska fiskedamm medans vi väntar otåligt!


20.50 - Men hallåååå? Började bli jäkla irreterade nu & hungriga var vi!
(det är damm från barnen som springer som "ryker", inte från pinnhögen)20.57 - Äntligen börjar de tända den! *morr*
Tänk på de otåliga barnen & vem bryr sig om körer som bara sjunger
om gudrun & jesus?? Det är brasan vi kom för. *hungrig, sur & irreterad*


20.58 - Leon var trött men tyckte det var spännande.


21.00 - Såja, nu brinner den. Nu åker vi hem & äter mat! På vägen hem
såg vi att brasan i lillån redan hade slocknat för längesedan.
Leon slocknade i bilen & sov för natten. Barnen fick mat &
sedan sov de som stockar! Ett litet sent miniäventyr.

Funderar..

Skrivet 2009-05-01 klockan 13:47:57
Jag har börjat fundera på att sluta blogga. Sen ångrar jag mig. Sen vill jag sluta iaf..Sen undrar jag ju också hur många som tycker det är kul att läsa en blogg som kanske bara skulle uppdateras 2,3-4 ggr/vecka? Som jag skrev förr, innan jag bloggade dagligen. Då blev det lååånga inlägg.

Som det känns finns det knappt ingen tid över, jag är så trött hela dagarna, jag har inget PS på datorn..Jag bloggar ju för att det är kul & för att jag vet att min pappa, Denise & vissa andra jag inte pratar med så ofta tycker det är intressant att läsa. Så det skulle nog kännas surt för dem.Självklart är det ju kul att få alla fina kommentarer också! Men jag vet inte..Barnen, iaf Leon, blir ju större & större & det är full fart hela dagarna. Leon är en krävande bebis, det vet ni alla som sett honom IRL. Han klänger & hänger på mig, jag kan knappt röra mig utan att han gnäller & gråter efter mig. Han ska hålla min hand hela dagarna & gå runt, runt.

Nej, jag vet inte..Som sagt, det är skitkul att blogga, men finns tiden? Jag har ju "bloggat" sedan dagbokstiden på lunar. Alltså sen..Början av 2001.

Ahh..Får fundera på det. Ett inlägg om valborgsfirandet igår kommer senare, det lovar jag. Nu ska jag sätta mig ute på balkongen, har duschat & smörjt mig med "Piss brun", som vi kallar det ;) Måste få färg på min likbleka kropp.

Nääe..

Skrivet 2009-05-01 klockan 00:22:55

Tänkte blogga mer..Men jag orkar inte, försöker ta mig tid att göra det imorgon. Ska ha sovmorgon iaf! Lugn & fin morgon utan att behöva bry oss om busstider! Godnatt!


Kissbuss

Skrivet 2009-05-01 klockan 00:01:34
Idag var en kissdag. Missade alla bussar som gick att missa & när jag skulle med nästa så var ena 10 min försenad! Det är rätt mycket eftersom bussarna går var 20:e minut. Jag är såå himla trött på att kånka till busshållplatsen, kliva in & ur bussar med två vildingar som ska sitta på varsina säten i hela bussen, ett vilddjur som krälar, gråter, skriker & gnäller så fort han vet att vi ska åka buss & vääägrar vagnen, säga orden "en vuxen & ett barn" varenda gång jag ska betala.
Ja, för med tre barn måste man betala för ett. Annars är det ju gratis.
Trött på 14 bussen, till & med dagisfröken sa att hon aldrig åker den när det är varmt & sommar ute! haha :) Men måste ju eftersom annars får jag krångla med alla barnen till resecentrum för att kunna ta 17..14 åker ju utanför hos oss & stannar bredvid baronbackarna. 17 åker ju in i baronbackarna så det är ju bättre, slippa korsa stora vägen.

Aja, vem bryr sig. Ändå bara en månad kvar sen slutar de på dagis. Liam slutar på dagis på riktigt! Han är ju ett stort barn nu..Mitt, bara mitt stora barn! <3 Älskar dig, världens bästa Liam!
Snart lekis, nollan eller förskoleklass. Vad det nu heter, alla säger olika. Jag säger lekis, går enklast & fortast & alla vet vad det är.

Minns själv min första dag i lekis. Jag visste inte vad vi gjorde där fast jag hade fått veta det innan, enda stället jag hade vart på innan med massa barn var ju hos dagmamman. Tyckte det var så konstigt att jag hade börjat lekis fast jag inte hade fyllt 6 år än & tjatade om det. Jag fyllde ju "sent", i september. Men det var roligt, träffade massa snälla barn & vi lekte. Tror jag var superblyg :) Är jag fortfarande men jag orkar inte bry mig.

RSS 2.0