Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Jag, jag & jag. Bara jag!

Skrivet 2009-03-31 klockan 23:20:46
Igår färgade jag håret, igen. Det började bli orange av det röda som föll ur. Håret blev jätte mörkbrunt men det gör inget. jag trivs i det. Tänka sig, att jag faktiskt trivs i mörkt hår! Tror att jag inte trivts i det innan eftersom brunt är..just brunt! Jag hatar bruna färger, jordfärger, tråkfärger. Brunt, gult, orange, beige & sånt. Inte grått för det är en mysig färg.
Men jag har insett att brunt hår är "snällare" mot huden. Mitt ansikte är ganska uschigt, rödflammigt & ojämn i färgen & det syns mycket bättre & skarpare när jag har knallblekt hår. Förresten har jag alltid tyckt att mörkbrunt hår faktiskt är snyggare än blondt & blekt.Jag är långt ifrån perfekt, jag tycker inte om mig själv emellanåt & vissa dagar vill jag bara misshandla min kropp till lydnad så den ser ut som jag vill. Jag ger upp & accepterar till nästa dampryck hur jag ser ut. Ge mig en stjärt. Eller nej..Jo, kanske..Vågar jag?
När de opererar in fejkskinkor så öppnar de emellan skinkorna & skär runt rövhålet & stoppar in inplantatet därifrån. Jag skulle vilja göra mina boobs jätte små, för jag tycker små boobs är finare än stora. Innan jag fick Liam & han gjorde boobsen till skinnpåsar hade jag C-kupa, nästan så det var för litet men D-kupa var för stort. Det kan man aldrig tro idag till min lilla kropp. Usch.

Bara jag inte ser mig själv, hur jag ser ut på riktigt så går jag runt & tror att jag är värsta hot mama ;) Jag känner mig jättefin & snygg, låtsas att jag har en rumpa & små boobs. Sen kommer en spegel & jag kan inte låta bli att titta på mig själv.

Jag tror att jag ser ut som jag vill tills jag ser med egna ögon hur jag ser ut på riktigt. Nej, jag hatar inte min kropp. Men jag skulle vilja ha skinkor, riktiga skinkor att sitta på istället för stjärtbenen. Jag har inte dåligt självförtroende, absolut inte! Jag är bara väldigt medveten om hur jag ser ut!

Idag har jag ätit så mycket choklad att jag nästan skämms! FY på mig! *slår mig på handen* Men jag mår inge illa som jag brukar efter för mycket socker. Sugen på te, men klockan är fan snart 23.30!

Så mycket text jag raderat nu har jag aldrig någonsin gjort förr. Vad är det med mig? Mest är jag rädd att folk som läser ska tro att jag tycker synd om mig, söker uppmärksamhet, vill ha bekräftelse osv. Nej. Bara skriva av mig, det är skönt emellanåt när det inte finns någon snäll vän i närheten att prata & spy galla över.

Mina "nya" byxor!

Skrivet 2009-03-31 klockan 12:48:26
Elin fick för längesedan ett par skitsnygga jeans jag beställt, tyvärr var de för stora för mig :( Eftersom hon kunde ha dem fick hon jeansen & jag fick hennes gamla som hon inte kan ha längre.
Hon sa att om jag inte kunde ha dem får jag fan skärpa mig & gå upp i vikt! Men jag kunde ha dem & de är skiiitsnygga!

Mina "nya" jeans!Lille rumpen!
Ja, det är kärringtrosor!
Bekvämlighet går före snygghet!Gah! Så snygga!

Marlon är en liten blyger ;)

Skrivet 2009-03-31 klockan 12:31:50
Internet har krånglat ett tag så det återstår att se om jag kan skriva ett inlägg eller inte.

Så fort vi hade parkerat bilen & kommit innanför sjukhusdörrarna märktes det på Marlon att han blev blyg & tillbakadragen. Försökte prata med honom i väntrummet men han bara tryckte sig emot mig, sa inget & gjorde sin speciella sura/blyga min. Det gick inte så bra hos audiologen igår, Marlon ville inte ta av sig mössan.
Han var inte ett dugg intresserad av leksakerna som fanns inne hos läkaren, försökte övertala honom att vi skulle kika i öronen, att jag kunde göra det & allt..Men inget gick så vi skulle få en ny tid. Bad att Liam skulle gå med samtidigt, för lika bra att kolla hans hörsel med jämna mellanrum också. Sen om Liam & Marlon kollar samtidigt kan Liam "visa" hur man ska göra & hur duktig han är så Marlon får se att det inte är farligt & vill göra som Liam.Liam var så lätt när han var liten, det gick att övertala honom & få honom att göra saker. Men Marlon, han är så envis! Det går inte att övertala! Jo, kanske ibland..Men knappt aldrig! Marlon fick iaf en glass efteråt, för han var rätt duktig ändå.
Det är nog hans jätte jobbiga blyghet för okända människor som tar över helt & hållet. Han är så blyg & rädd, jag vet hur det känns för jag var likadan när jag var liten & det är jätte jobbigt att se Marlon ha det så..
Det går ju inte att tvinga bort det, sålänge han är trygg med mig, litar på mig & lyssnar tycker jag det är bra. Tex, som idag när jag lämnade barnen på dagis blev han sådär jobbigt blyg, men han vet ju att jag kommer sen.

Liam & Leon hade fått bada hemma hos Elin, Marlon bajsade strax efter vi kom dit igen så han fick skölja rumpan & bada han också. Saknar att ha ett badkar faktiskt..Men snart så..Ja, snart flyttar vi. Längtar. Fick ett ryck igår & ba skrek hemma hos Elin att jag ville flytta Nuuuu! Sen kändes det konstigt i halsen, som jag hade gråten i halsen & det gjorde ont att svälja. När vi kom hem kunde jag knappt svälja alls utan att ta i men idag är det bättre.

Leon ammade igår morse & fick inte amma något alls på hela dagen så han åt & åt som jag vet inte vad! Längesen han åt så mycket iaf! Elin köpte med en liten flaska när hon handlade mat som han fick vatten i & nappar att suga på men dem ville han inte ha. Bara vattnet gick. Han grät, skrek & drog i mig men sånt måste göras..Han måste avvänjas, blir det inte nu så blir det om möjligt ännu mer svårt sen.
På kvällen fick han somna vid bröstet & han slocknade på någon minut. Jag, Liam & Marlon låg i soffan & tittade på Simpsons & Chuck, Marlon skulle läggas så han gjordes ordning & sen Liam. Så fick jag titta på CSI ifred. Glömde bort att det var Familjen Annorlunda igår! Aja, går att titta på TV4 anytime.

Marlon är så söt, för när han börjar bli trött eller är nyvaken säger han "Mamma, ja äcka dii!" eller om han bara är allmänt gosig <3 Älskade stora gos Moof, snart blir han 3 år!Nu ska Leon snart väckas & sen ska vi åka & hämta storebröderna på dagis. Måste upp hem till lägenheten & hämta min bankdosa..Som ligger nånstans i någon av alla kartonger!

Audiologen idag

Skrivet 2009-03-30 klockan 10:58:19


Idag kl 13.30 har Marlon tid hos audiologen. Jag ska lämna av Liam & Leon hos Elin först. Det blir för stökigt att ha med Liam som härjar & Leon som ska upp att gå hela tiden, först hade jag velat att Tobbe åkte iväg med Marlon men han kan inte slita sig från jobbet så tur att vi har Elin!
Tobbe var iväg med Marlon sist han skulle dit men jag minns inte hur det gick eller vad de gjorde. När han var nyfödd testade de hörseln på honom, inga fel. Men jag var ju också normalhörande när jag var 4 år sen någonstans i 6:e klass blev den sämre.

Jag skulle varken bli glad eller ledsen över ifall någon av ungarna skulle få sämre & sämre hörsel med åren, som jag, för vi bor ju i Örebro. Här finns ju alla skolor! (Lekis-gymnasiet) Det finns ju till & med dagis för hörselskadade & döva. Om någon har en hörselskada är det bra att veta från början så de kan få gå i dövskola på en gång, jag bytte ju inte till dövskola förrän klass 9!

Jag tror inte någon av ungarna har en hörselskada nu, men man vet aldrig senare.

När jag & Marlon varit där ska vi åka förbi en måleriaffär & köpa "mirakelsvampar" som vi ska försöka få bort bläck som Liam målat på väggarna i köket & i vardagsrummet bakom TVn. Jäkla unge!
Liam har ritat & målat över hela sina väggar inne i sitt rum, högt & lågt + inne på Marlons rum. Ändå har vi försökt kastat alla pennor & kritor, gömt undan bläckpennor & allt men ändå har han hittat, tjuvat med sig & ritat!

Vi ska, nu när vi flyttat till nytt & allt, börja med nya regler, nya rutiner, nytt liv. Inget mer kaos, stökiga barn som skräpar ner, ritar på väggar, olydiga att sova, sluta ammas & allt. Jag kanske äntligen kan börja med mitt ena nyårslöfte; att få ordning på mig själv. Sköta mig med tider, sluta vara en segpropp som bara går runt runt & inget gör (fast jag tror att jag gör massor!) , sluta stressa & sånt. Här mår jag bara bajs & vill bort, bort..Bryr mig inte om något & vill bara sova bort dagarna så "flyttadagen" kommer fortare..Höres senare *prutt*

Elin

Skrivet 2009-03-29 klockan 13:48:54
Tobbe sa häromdagen "Du ba är kompis med min syster!" Ja, sa jag..Det tog ett tag. Jag & Elin är nog ganska lika så. Ingen av oss är den som tar steget & pratar, utan väntar på den andra. Så jag tror det är genom barnen vi kommit så långt som vi gjort nu.
Första gången jag & Tobbe var ihop vågade jag inte prata med henne för hon såg så hård ut. Jag är ju en liten tönt som "såna" hackar på & inte tycker om eller ens lägger ner tid på att prata med. Jag har inte så mycket att säga eller att komma med.

När jag & Tobbe blev ihop igen, när Liam var 2 år & jag såg hur hon lekte med Liam & hur mycket de tyckte om varandra blev jag glad & samtidigt såg det lite konstigt ut. Hur kunde hon, som såg så jävla stöddig & farlig ut, vara så genomsnäll & älska mitt barn så mycket? Eller ja, det var ju iofs hennes brorson men ändå ;)
Jag visste aldrig vad jag skulle säga när vi "pratade", sa hej & så.

När vi pratade på msn var det så lätt, vi pratade om allt & inget, känslor, djupa saker, barnen & allt. När vi väl sågs sa vi knappt något. Jag ville så gärna att vi skulle vara vänner för jag tyckte så mycket om henne!

Idag känns det bättre, inte alls lika krystat eller spänt. Vi pratar lättare om saker, kan hitta på saker med barnen, vi kan t.o.m fjanta & larva oss & bara skratta åt varandra! Jag är glad att det är just Elin som är Tobbes syster. Hon är världens bästa faster, lektant & vän. Ja, hon är en utav mina bästa vänner just för att hon är den hon är. Jag är inte lika rädd för henne längre ;)

Saknar "våra" fredagar..

Skrivet 2009-03-28 klockan 00:42:35
Haha :) Ja, kära Elin & pappa - jag ska blogga ;)

Jag var tvungen att bajsa & sedan vaknade Leon. Hade ju lovat mig själv att inte röra datamusen efter kl 22.00 men idag är det fredag & sovmorgon (hoppas jag:P) imorgon för det är lördag.

Imorse väckte Tobbe mig & sa att han åker till jobbet. Min telefon hade jag glömt hemma så därför var han snäll & väckte mig. Jag somnade om, märkte inte ens det själv! Vaknade utav att Marlon stod bredvid mig i sängen & sa "Godmorgon, mamma!" sen fick jag massa kramar av honom!Nyvaken & svullen.
Potatisnäsa?

Liam satt i soffan & spelade TV-spel. Snygg, sa inte ens godmorgon. *humpf* Han fick stänga av så klädde vi oss & åt frukost. Jag hoppade in i duschen (på morgonen!! Händer typ aldrig) för jag var uppfig & stank. Var för trött kvällen innan & för bra på TV att gå ifrån.

Vi åkte till familjecentralen i värsta snöovädret, fy fan vad kallt & blåsigt det var! Ingen tjocktröja hade jag heller! Jag som alltid är så "mammig" med att allt ska vara så varmt, ingen ska frysa osv så jag fick gå där & frysa men äh, var ändå inte ute så mycket.

Mormors bil är livsfarlig! Det är en tvådörrars fast den är en endörrs, dörren på förarsidan funkar att låsa upp utifrån men passagerardörren är trasig i låset & går bara att öppna innifrån.
Jag bär in & ut Leon genom förarsidan & har ena benet ut genom dörren så den inte ska smälla igen & jag får hålla han i famnen samtidigt som jag ska öppna med den andra. Det blåser röv ute & dörren smal igen - rakt på mitt smalben! Trodde jag skulle bli lemlästad! Fy satan, vad ont det gjorde :( Men bara att bita ihop & be ungarna vara tysta för jag ville inte prata med dem, det gjorde så ont i benet & själva muskeln bakom benet när jag gick så jag ville bara skrika alla fula ord jag kunde. Sen gick det över & barnen fick prata igen.

Fia & Felicia var redan där när vi kom :) Sen kom? Ta-daa..Linnea. Japp, Tobbes gamla tjej. Hade pratat med henne om att hon kunde följa med dit, eftersom hon ändå bor i området. Så vi tre snackade lite skit, barnen lekte & sånt.

När de stängde gick vi till kiosken & Liam & Marlon fick köpa tuggummin. Liam köpte 10 stycken! Marlon ville bara ha 5 & jag köpte snickers..Som jag fortfarande inte öppnat!? Vi åkte hem, parkerade bilen åhh..Minnen..Minns när vi förr alltid varit på familjecentralen, jag & alla mina barn..Alla gånger vi gått upp för dessa trappor, vårat underbara område..Den där jäkla gubben som förstörde allt! Saknar "våra" fredagar..

Lisa & Elin hade gjort en jäkla massa jobb! Blev chockad, men kaffebryggaren stod fortfarande framme. Tack :D
Liams gamla rum..Vardagsrummet med en sovande bebis i soffan.
Ja, brun skinnsoffa är blää! Vi letar efter en ny,
typ svart eller vad som helst? Hatar brunt.Hallen.

Tack, ännu mer - Lisa & Elin för all hjälp! <3
Elin var iväg till frisören idag & så fin hon blev! Hon är redan fin, vad hon än säger (den ruttna gamla stjärtisen!) & hon är allas våran favoritlektant!Före.
Ja, hon är en minimänniska.Efter.
Om möjligt ännu mer fin!

TJAAT Elin!!

Skrivet 2009-03-27 klockan 22:59:31
Ja, ELIN jag ska blogga!! Ska bara se klart Samantha!

Trött men vafan..Fastnar på nätet ;)

Skrivet 2009-03-27 klockan 00:35:26
Vad är det med mig? Jag har vart trött sedan kl 19.30 ikväll & jag är fortfarande uppe!
Vi tittade på Criminal Minds & Gordon ikväll sedan skulle jag "bara" kolla internet, jo tjena jag fastande här, har läst tidning, kollat bloggar & spelat harpan & sitter fortfarande kvar & vad fasiken gör jag nu då? Bloggar..

Jag ska göra en regel, eller införa. Efter kl 22.00 är det förbjudet för Jenny att röra datamusen. Enda musen som får röras är den igenväxta & olydiga som bara muspruttar när den håller på att bli uppäten av ormen.

Idag var vi hemma igen & packade. Jag & Lisa hittade massa mask/larv skinn i Tobbes säng mellan tunn- & tjockmadrassen! Uäääh..Dammsög som en galning, skrek lite & var töntig men jag fick bort skinnen! Det kryper i kroppen på mig när jag ser maskar (daggmaskar är en utav mina fobier) & larver & sånt snuskigt. Jag måste köpa mig en ny madrass, om jag inte kan få en utav Elin? Min är helt kaputt, trasig under, på sidorna & tyget ovenpå håller på att gå sönder för det är slitet. De där fjongarna, snurrgrejerna innuti madrassen håller på att ploppa upp igenom snart..Jag tycker om hårda obekväma tjockmadrasser, typiskt är ju att de ska gå sönder.

Nu ska jag fan sova..Får så ont i magen utav cheez ballz mulandet bara..
Imorn är det öppna förskolan, sedan hem till lägenheten & packa det allra sista..Uff..Ja, det tar tid för vi måste ju hinna ta kaffepauser & sånt emellan! Så fort jag sitter vid mina skor eller kläder släpper Lisa & Elin vad de håller på med för att titta på mina saker & undra vad de ska få ;) De får allt de vill ha utom mina favoritsaker.

Hittade förresten en dagbok från när jag var 9 år, ska nog publicera lite text därifrån..Bara för det är roligt.

Nej, jag skulle ju lägga mig! Godnatt!
(eller godmorgon, välj själv ;))

HAHA! >Kolla< vad Elin skickade! Hur man ska & inte ska göra med sina bebisar! xD

Ett förlåt är viktigt..

Skrivet 2009-03-25 klockan 23:02:34
"försök att inte prata för mkt med dina barn om att du gör fel eller är dålig, det skapar förvirring för barn, som ju alltid ser sina föräldrar som kungar o drottningar. I all välmening från en som vart med om liknande..."

"Jenny du är en jättebra mamma det vet jag, men håll inte på att ursäkta dig för mycket inför barnen precis som Kiki sa.."

Barn är smartare än vi tror! De ser, känner & hör allt. Om jag mår dåligt, är irreterad & det går ut över barnen så ber jag alltid om förlåtelse eller berättar varför jag blev arg, irreterad eller vad det nu är för fel. De ska alltid veta att det inte är deras fel.
Det jag menade med inlägget var att jag hade vart grinig, sur, irreterad & lättretlig & jag hade ingen lust alls att prata med barnen, jag ville bara ha bort dem från min närhet. Jag kände inte igen mig själv, sa till Lisa som var här att jag håller på att bli ett psykfall. Jag orkade fan inte.

Jag skämdes sen & berättade för Liam att jag var ledsen att jag varit så arg & irreterad & bad om förlåtelse & sa att det inte är hans fel! Jag sa "Förlåt Liam, att mamma är så arg..Mamma mår inte bra för allt som hänt & mamma vill flytta hem men allt tar sån lång tid, det är inte ditt fel. Mamma älskar dig, vet du?"
Då svarade han "Jag tycker inte du är dum, du är snäll..Mamma.."

Jag kan inte somna på kvällarna om jag inte får berätta för barnen varför jag blev arg, jag vill inte att de ska tro att något är deras fel när det är jag själv som är frustrerad & psykskadad. Jag är trött på det här livet.
När jag var liten fick jag aldrig någonsin ett förlåt, varken i ord eller gester..<-- Kom inte på något bättre ord. All ilska gick alltid ut över mig, även fast jag inte ens varit hemma! Allt, allt som hänt var alltid mitt fel, fick jag känna. Även fast det var Emelie som gjort något fick jag skulden. Eller om hennes pappa bråkade, jag fick skulden. Ta vilket jävla exempel som helst. Jag var bara en slagpåse som hon utövade sin ilska & frustration på, allt var mitt fel.

Så ska fan inte mina barn ha det! Det är viktigt att visa barnen att man inte mår bra, än att låtsas alltid vara lycklig & glad. Kunna prata om känslor & varför saker blev så tokigt, eller varför man gjorde så?

Jag vill inte vara arg & lätt irreterad..Jag vill vara mig själv, jag känner inte igen mig, som jag blivit & jag hatar mig själv! Faaaaaaan :@ Jag är inte arg på er, Kiki & Carro, jag vill bara att ni & andra ska förstå varför jag säger förlåt till mina barn om mitt beteende & mina känslor. För jag har faktiskt känslor..

Innan den 15:e april bor vi hemma i våran nya lägenhet. Fy fan vad skönt det ska bli att få bli mig själv igen, få må bra, känna mig hemma, bli en glad & galen mamma, inviga toaletterna & fisa i badkaret!

Mera packning..

Skrivet 2009-03-25 klockan 21:25:09
Går det att blocka ord i bloggen? Alltså om någon skulle skicka en kommentar "Tävla hos mig!" "Tävling i min blogg" osv. Jag vill inte tävla mer, jag har vart med i 2 stycken (som jag ändå inte kommer vinna i) nu & jag vinner ändå aldrig. Jag vill inte vara med i era tävlingar & jag raderar era kommentarer.
Är bara störande.

Idag röjde vi mer i lägenheten. Lisa hade försovit sig så det var jag & Elin som började, de gick lite segt men sen kom vi igång när Leon somnat. FAN vad grejer vi har! Mycket saker & möbler ska vi kasta & sälja så vi kan köpa nytt. När Lisa kom drack vi kaffe, gott gott. Måste köpa mer mjölk imorn.

Elin & Lisa gick iväg för att hämta ungarna kl 14, jag stannade hemma för om Leon vaknade. Hörde hur det dunsade i trappen, tittade i kikhålet - Gubben! Åhh, hoppades han inte skulle vara i trappen när de kom tillbaka! Han kom hem, gick ut. Kom hem efter en stund & sen vet jag inte om han gick igen men fan vad skraj jag blev! Usch..Verkade iaf inte som han var påverkad. Då brukar han vara normal.

Liam blev jätte arg när han kom in & undrade var alla leksaker var! Vi använder hans rum att ha alla kartonger & påsar i. Han & Marlon hittade leklådan som Elin lagt alla lego & bionoclebitar som de lekte med.
Fick höra av Elin att fröken berättat att Liam hade klippt sönder sin bästa kompis tröja på dagis! "Han ville det" sa Liam. Jäkla unge! Ska prata med fröknarna & säga att Liam aldrig mer får klippa eller ha en sax ens. Ska be & få pojkens föräldrars nummer så vi kan prata med dem & köpa en ny tröja åt pojken.

När Tobbe kom & hämtade oss alla var vi hungriga & trötta så vi åkte till McD & köpte cheeseburgare åt oss.

Jag är helt slut. Leon är bättre nu, mindre gegga i ögonen & mindre feber. Men vem vet hur det blir i natt? Iofs är jag van att inte få sova en hel natt i sträck, men att han river, slår & drar mig i håret för att det inte kommer mjölk är inget roligt att sova till. Ja, jag ska sluta amma & ja, han ska få sova i egen säng. När vi båda - jag & Leon - är mogna för det. Så bry er inte.

Alla gör olika, jag älskar mina barn & vill krama dem, berätta att jag älskar dem, sova nära dem & säga förlåt när jag gjort fel. Jag vet & känner att jag gör rätt i vissa saker. Det är mina barn & det är jag som är mamman.Godnatt!


Pack, pack, trosor & glada barn!

Skrivet 2009-03-24 klockan 23:10:46
Awwie! Imorse gick jag upp 6.45, annars brukar jag ligga & dra mig tills typ kl 8.00..ops! Var pirrig & glad hela morgonen, drack kaffe & sket lite, blir alltid skitnödig när jag är nervös & pirrig! Leon var så geggig i ögona & snorig när han vaknade att han knappt kunde öppna ögonen, Marlon tyckte han såg läskig ut & blev lite skraj.
Hoho, ungarna var sååå duktiga imorse & bråkade inget alls så vi var redan ute & väntade på Tobbe innan hans ens ringt & sa att vi kunde gå ut.

Han skulle hämta oss alla för mormors bil går inte att öppna när det varit varmt ute & sen blivit jättekallt & snö, bilen är gammal & låset fryser sig. Vi hämtade upp Lisa på väg till dagis, Tobbe sprang in med dem sen ringde vi & väckte Elin. Åkte till nya gården & väntade på bovärden som skulle visa oss nya lägenheten!

HISS! Lycka! Slippa alla trappor! Woohoo! Eller ja, blir mindre rumpträning att åka hiss istället för trappor..Ungarna tycker hiss är roligt att trycka på knappar.

Lägenheten var stoooor! Jättefin! Min första tanke när jag såg vardagsrummet var "Hur fasiken ska vi lyckas fylla ut det med möbler?" Inga trösklar alls! Supernajs! Fyrkantigt kök, oh my..Hatar avlånga kök. Stor balkong! Där ska vi sitta ute i sommar & äta frukost. Jag & Lisa kommer sitta där ute mycket & dricka kaffe i solen. Ett badrum med toalett, därinne finns det fönster så vi kan vädra = mycket viktigt! En toalett i hallen.
Bovärden var hur trevlig som helst & tyckte det skulle bli roligt att få ha oss som hyresgäster, eller var det bara sånt som de säger? För att vara snälla alltså? Skitsamma. Han tyckte det var helt sjukt att de inte fått bort gubben än.

Jag tog tyvärr inga kort på lägenheten, jag bar på Leon & hade väskan med alla saker på armen, sen tyckte jag det skulle vara lite pinsamt att fråga också..Tobbe & Lisa sa inget heller ju!
Det var inte så mycket att visa upp, de håller fortfarande på att renovera så det finns inget golv i vardagsrummet, det var smutsigt & grusigt på golven & det stod en toalettstol mitt på golvet i hallen.

Jag, Lisa & Elin fick skuts till baronbackarna efter vi handlat flyttkartonger, mjölk & banan. Mjölk är viktigt att ha i kaffet! Leon var så varm av feber att han började skaka, gav han banan & han fick amma så blev han bättre. Sen satt han hos mig eller Lisa, Elin hade inte tid, hon packade, kastade, dansade & ylade av lycka. Hon hittade även mina godistrosor som jag fick när jag fyllde 20 eller 21 år som vi tog på oss & kände oss sexiga i.

Elin gick runt med de där trosorna ett bra tag.
De kanske var sköna? Hon sa att det kändes
som att ha en blöja på sig..Hmm..
Så het du är, Lisa!Efter tjat & jag försökt fly trosorna fick de på mig dem också.

Elin hittade mina geischakulor som låg i bokhyllan & frågade Lisa vad det var, Lisa sa något & Elin frågade mig, jag sa att det är muttkulor som man tränar muttan med. Haha :) Elin skrek & kastade nästan iväg dem, sen fick jag lugna henne med att de faktiskt inte är använda. De är ju batabomba, jag vill ha pyttesmå kulor så det blir pyttelitet där..nere..Lille sjukling. Han sov i ca 2 timmar senare, i sträck.Hos Lisa & myser.

Elin hämtade de stora barnen på dagis & tog med dem hem, de sa inte ens hej - utan gick direkt in på sina rum & lekte med sina leksaker! De har verkligen saknat dem..Snart, barn! Om 1-2 veckor har vi ett riktigt hem igen, håll ut!
Lisa & Elin fick massa kläder av mig som jag inte kan ha längre, jenas, tröjor, t-shirtar, linnen & klänningar. Lika bra att ge bort allt till dem som vill ha det istället för att spara själv när jag inte använder det. Vissa saker gjorde ont i hjärtat att ge bort..Men jag kommer må bättre att se kläderna på deras kroppar än i mina lådor, nerpackade & oanvänt!

Nej, fy vad klockan rinner iväg..Whatever, imorn blir det mer packning. Ska förbi familjecentralen en snabbis också & uppdatera dem lite. Känns som de bryr sig om oss så jag vill berätta vad som händer & sker..

Just det! Öppnade massa gammal post vi fått under ca 2,5 månad & hittade brev ang Liams skola i höst! Han hade fått plats på vivallaskolan! No way, aldrig i hela mitt liv! Glöm det. Jag har inget emot att det är blandat svenska & utlänska barn, men aldrig att jag skulle låta Liam vara ensam svensk & börja bryta på svenska igen - som han gjorde förut när han gick på dagis i vivalla. No, no *skakar på huvudet*

Just det, jag ska sova nu! Godnatt!

Ingen nyfiken? Berättar ändå.

Skrivet 2009-03-23 klockan 23:15:03
Var det verkligen ingen som var nyfiken på vilka nyheter jag hade att berätta..? Bara pappa, han ringde så han fick ju veta förut. Nyfikna gamla ballbull! Hans nyfikenhet har jag inte ärvt, bara otåligheten! Jag är ju oftast lugn & tålmådig, blir jag för nyfiken..FÖR? Nej, det blir jag aldrig för jag vet att jag alltid får veta förr eller senare, vad det än handlar om. Tålamod. Eller så glömmer jag bara bort det sen.

Anywej, nu till nyheten. Imorgon kl 9.30 ska vi titta på våran nya lägenhet! Åhh, herregud! Den är helt nyrenoverad! Nya golv & hela köret, det var därför den stod tom! Så direkt när de satt fast sista hörnet av badrumsgolvet får vi flytta in! *gaaaah* Jag vill inte vara en fin människa som knappt kommer våga gå på mitt golv sen för rädsla av att göra repor! Vara fiin & dricka viin ;) Nej, tack. Jag är en slusk & ska en slusk förbli. Jag duschar & borstar tänder, det räcker.
Äntligen! Äntligen slipper vi se vårat barn gråta av längtan att komma bort härifrån, äntligen slipper vi trängas i den här disgusting lilla lägenheten mitt i ingenstans, äntligen ett riktigt hem!

Packning & flytt är ju en annan sak..Humf! Jaja, längtar om en månad då allt borde vara ordning, fint & allt är på sin plats..Usch, flyttstäda..TVÅ lägenheter! Den här äckliga & våran gamla.

Barnen ska lämnas på dagis imorgon bitti kl 9.00, ska hämta Lisa på vägen dit, lämna barnen & sen åka till nya lägenheten & titta! Sen hämta Elin & åka till baronbackarna & börja packa. Usch, ska kasta allt! Eller det mesta, jag får sköta packningen för Tobbe är en sån som inte kastar saker. Jag tycker om att kasta för då blir det mindre att hålla reda på ;)

Äntligen börjar det hända saker. Tack Lisa & Elin för ni finns & tack pappa för du står i dörröppningen, fullt påklädd med våffeljärnet i handen, beredd på att jag ska ringa! Jag älskar er <3 Jag älskar dig, min fina Tobbe! Mina barn <3
Jag är glad men samtidigt frustrerad, jag vill flytta NU! *grr* Slippa den här hårda träsängen som ger mig nackspärr, fast jag har inte konstant nackspärr som Lets Dances kvinnliga programledare! Uj, nej. Då skulle jag be att någon kiropraktor eller någon la nacken rätt.

Elin var här ikväll, jag frågade henne "Om jag river sönder mina vårtor på fingrarna, vill du gosa med mina händer då?" Men det ville hon inte & sa bara usch, vad äcklig du är! haha :D Alltid roligt att fråga, berätta eller prata om äckliga saker till henne.Snart, snart mina barn mår mamma bra igen.
Älskar er högst, mina små vackra varelser <3

Bye bye, Örnsbajs!

BORT FRÅN MIG! & ni andra, sluta tjata!

Skrivet 2009-03-23 klockan 17:05:06
Gaaah! Jag blir tokig! Ända sen vi hämtade ungarna hos farmor & farfar i igår har Leon hängt i mina tuttar konstant! Han totalvägrar både välling & ersättning, han ska bara tutta hela tiden! Jag blir galen & irreterad, det kryper i kroppen på mig & det känns som jag vill kräkas!
Jag kan inte göra något! Jag sitter på stolen i köket, han drar ut hängtutten ur linnet. Jag ska duscha han, hukar mig ner & han drar ur hängtutten. Jag sitter i soffan, han drar ur tutten. Samtidigt som han tuttar ska han pilla på den andra & jag blir gaaaalen! *rycker i håret!* Låt mina hängtuttar vara! Det kommer ändå inget!Lättare blir det ju inte av att folk tjaaaaaatar dagarna i ända; "När ska du sluta amma? Ammar han fortfarande? Amma hit & amma dit!" JA; JAG  SKA SLUTA AMMA SÅ KAN NI SLUTA TJATA, ANTYDA & PÅPEKA?? För helvete.
Som jag skrev tidigare så är Leon sjuk = vägrar äta mat = ännu mer vägra välling/ersättning = klänga & hänga i mina tuttar ännu mer. Så lägg ner tjatet.
Det går inte fortare att sluta amma för det.

Vad göra när bebisen är sjuk & bara sitter fast i skinnhängtuttarna?

Usel mamma & rolig Lisa

Skrivet 2009-03-23 klockan 10:53:44
Fan..Leon är sjuk! Tänkte åka iväg & hitta på något idag. Han är varm, men inte febervarm & sen har han haft massa gegga i ögonen hela gelgen & idag är det massa skorpor från geggan i ögonfransarna. Men aja..Orkar inte dra ut sjuka barn så vi sitter snällt här inne & ruttnar.

Lisa var här hela kvällen igår, vi kollade på TV & jag var sur & trött. Usch, känner inte igen mig, den jag har blivit. Jag är bara sur, arg & irreterad..Jag hatar mig själv & jag känner mig som en usel mamma. Jag ber barnen om ursäkt & säger förlåt hela dagarna för de ska absolut inte tro att de gjort något fel. De är mina vackra änglar!
Liam sa igår när jag bad om förlåtelse för mitt beteende att han tycker jag är en snäll mamma..Mn jag känner mig inte som det.

Men Lisa fick mig iaf på bra humör några gånger så vi brottades & kittlades i soffan. Liam ville också vara med, han hoppade på Lisa & skulle rädda sin mamma! Lisa är mycket större än mig så det var mer än rätt!
Sen fick vi tråkigt så jag tog en toarulle & stoppade in min tutte i den. Lisa tog kort men jag vågar inte visa. Då kanske folk tror jag är helt ..störd, eller är jag inte det redan? Att göra en knasig sak irl är inte samma som att visa på nätet.

Tobbe ringde nyss & berättade att Liam hade gråtit imorse & ville inte bo här mer..Håll ut, lille grabben! Snart..har vi ett hem. På tal om det har jag lite nyheter att berätta men det gör jag senare när jag hinner!

Barnledig kväll <3

Skrivet 2009-03-22 klockan 10:57:00
Jag saknar mina baaaarn! Det gick jätte bra att lämna dem igår, kändes lite jobbigt att lämna Leon. Han är ju så liten, de andra två förstår ju vad "vi ses imorgon" betyder.
Tobbe körde oss till Jensens böfhus där vi skulle äta. Deras mat är såå himla god! Tobbe beställde en köttbit & jag kyckling på 300gram, gott gott! Vi blev proppmätta efter maten men beställde efterrätt ändå, våffla med glass & hallonsylt. Jag åt upp all mat & all efterrätt & Tobbe bara satt där & blev imponerad, jag har nog stor magsäck? Eller så åt & åt jag för att jag fick äta ifred & färdigt?


Snygg hållning, hurru!
När vi var på väg till Jensens & satt i bilen frågade jag Tobbe vad 17 vi skulle prata om, nu var vi ju två helt ensamma människor utan barn! Men det gick bra, vi pratade lite om allt & inget & njöt av varandras sällskap. Det var mysigt att vara helt ensamma. Fast jag saknade barnen hela tiden så jag ringde till Elin för att se hur det gick, Leon hade somnat hos henne. Lille bebis <3

När vi hade hämtat biobiljetterna efter vi ätit blev Tobbe fisig så han sa att han måste fisa & sen började han vakna fram den. Jag hade ont i magsäcken av all mat & vi var jätte trötta, konstigt ;) Vi rullade fram, jag kände mig som en köttbulle med två tandpetare som ben. Rapa kunde jag inte heller för då kom det uppstötningar, så fullt var det i magen.
Filmen var jätte bra, "Män som hatar kvinnor". Skrattade lite åt att det var tre stycken från Beck som var med i den, Beck själv, grannen med stödkrage & sen han utvecklingsstörda från "Flickan i jordkällaren" som gick runt i skogen med en restaurangbricka. Filmen var lång, 2,5 timma så sista halvtimman blev både jag & Tobbes rastlösa, satt konstigt & allt.

En lugn, skön kväll. Jag älskar Tobbe & sånt här vill vi inte göra för ofta för då uppskattar vi det mer. Det är jobbigt att vara ifrån barnen också, men det är skönt för dem att slippa mamma & pappa & bara få vara hos farmor & farfar & bli bortskämda!
Vi åkte förresten förbi dit vi ska flytta för att titta på gården & hur det ser ut, gården var jättefin med olika gungor, rutschkanor & annat. Inte jätte stor men så det räcker. Det kommer bli så bra & jag tror vi kommer trivas! Längtar ju nästan att få se hur lägenheten ser ut innuti. Vi kommer bo bara någon minuts gångavstånd till Martin.

Aja, när vi kom hem tittade vi på Robinson genom tv4.se & bara låg i soffan & var trötta, mätta & tjocka. Tobbe sa igår kväll att han också tyckte det kändes "fel" när alla barnen var borta, som att något saknas.
Tack farmor & farfar & Elin! ♥

Uff, mina boobisar är vana att bli ammade på nätterna så nu är dom HUGE! & gör ont. Kunde knappt röra mig imorse när jag vaknade för dom var helt sprängfyllda.

Vi trodde vi skulle få sovmorgon men då ringer Martin runt kl 9.00 tiden & ville komma över, så vi satte på kaffe, de spelade GH & vi pratade & nu är det iväg & handlar frukost. Jag är fortfarande mätt sen igår!

Svartsjuka Leon <3

Skrivet 2009-03-21 klockan 12:31:13

När jag gosar med Marlon....blir Leon så här arg & svartsjuk!

Jag får inte krama Liam eller Marlon, bara Leon. Jag är bara hans mamma & han gör allt för att få bort sina bröder från mig. Han attackerar, river, klöser & puttar! Han är till & med svartsjuk på sin pappa! Ingen, absolut ingen får komma nära mig, bara han.

Fiskrig!

Skrivet 2009-03-21 klockan 12:27:10
Nu har min hjärna fått omprogramerats eller något känns det som & nu känns det bättre att tänka på att vi ska flytta. Alla är glada så då borde jag också vara det.
Dagisen därikring har jag hört utav Tobbes mamma att det ska vara jätte bra & utav Fia med kakorna också. Tobbes mamma jobbar som special pedagog på dagis så hon vet ju vilka dagis som är bra & vilka som är mindre bra. Känns skönt, barnen ska ha ett bra dagis & skola!

Fia med kakorna & Elin kommer snart bo på samma gård, så då vet vi var Elin kommer hänga varje dag om vi kommer dit & hon inte är hemma :) Sitter hos Fia & fikar kakor!

Men bajsa..Igår hade jag, Elin & Liam pruttmaraton! Elin satt & fes & jag flydde för livet med den lille Leon jag hade i famnen, sen var det min tur & ouff vad det stank! Sen kommer Liam *pruttprutt* Haha..Kommer att tänka på när Liam var lite mindre & hade ett pippi-tält som han sa var hans snickarboa. Han lurade in Elin i tältet att leka, sen satt han därinne & fes ihjäl henne & hon fick absolut inte gå ut för då blev han arg. Vet inte om Elin svimmade några gånger av andnöd?

& idag hade jag & Tobbe bajsmaraton! Först han i & MB (morronbajsa) sen väntade & väntade jag så länge jag kunde för jag tycker inte om att gå in i en nybajsad toalett, sen kunde jag inte vänta längre! Ja, det var längesen jag bajsbloggade.
Det blev väääldigt mycket sånt när jag var gravid med Leon. Olydiga mage.

Sen på tal om det Elin skrev i förra inlägget om att jucka i luften. Hennes kompis Ida fick barn häromdagen & hon skulle dit, så var det egentligen meningen att jag skulle köra henne & få se bebisen kanske så sa Elin "Efter du har sett bebisen kommer du åka hem till Tobbe, springa runt & jucka i luften & tjata - GE MIG EN BEBIS!!"

Jag prenumererar på Tjuvlyssnat men funderar på att skita i att fortsätta göra det, för alla som kommenterar "förstör" & förlöjligar allt. Ja, jag kan skita i att läsa kommentarerna men de syns ju där.

Snart ska vi äta tacos! Mums. Ikväll har Tobbe en överasskning åt mig *nyfiken* & sen ska vi på bio, "Män som hatar kvinnor" så det blir myspys & barnfritt. Mina baaarn <3 De kommer ha roligt hemma hos farmor & farfar, leka med sin galna lektant & kanske lura i henne i tältet & fisa sönder henne. Jag vet att Leon kommer ha det bra hos henne.

Jennys sexiga rosa strumpor

Skrivet 2009-03-20 klockan 21:53:08
Heeeeeej. Det är inte Jenny som skriver Utan Lektanten Elin.
Jag sitter "hemma" hos Tobbe och Jenny nu....

Jag har precis blivit bjuden på max av familjen karlsson.. as gott.
som tack för den satt jag och fes en stund i deras soffa så Jenny flydde till andra sidan av soffan.

Men nu sitter Jenny och fiser i soffan så Liam flydde för livet haha. Leon har somnat på golvet. hehe han e lite söt, han ligger på en kudde och står på knä med rumpan i vädret.. lille gows :)

Det är alltså jag som är barnens faster... som alla säkert redan listat ut....
Det är jag som leker med barnen så dom blir helt crazy... jag träffar dom nästan varjedag och skulle inte kunan se mitt liv utan denna familj, utan barnen. Jenny kom med som ett + i kanten... hon med sina snurriga ideer och konstiga humor ;)

och ja jenny du kommer stuttsa runt och j*ck* i luften snart om du inte får en bebis imagen snart.. jag kan se det framför mig hahaha.

ne jag vet inte vad jag ska skriva... får skriva nångång när jag har nått vettigt att säga som att jennys rosa strumpor e sexiga eller nått sånt.


Älskar Liam, Marlon och Leon mest av allt i hela världen <3


Hoppas alla haft en bra fredag och inte tittat på svin sämsta Lets stjärt...

kram // Lektanten

Toktant Elin!

Skrivet 2009-03-20 klockan 12:31:43
Elin var helt galen igår! Hon hoppade, dansade, erbjöd sig diska & var helt galet överlycklig. Öhm, okej vi fattar att hon tycker om oss & att det blir roligt att vi bor närmre ;) Lektant, flyttant, disktant & galentant!
Tror hon somnade rätt gott i går kväll när hon kom hem efter all lek, studs & dansande. Hon erbjöd sig till&med att flytta våran disk- & tvättmaskin själv. Allt för oss? :) Vi älskar dig också, Elin!

Ska bli skönt att slippa Örnsbajs.

Ute & leka + Flytten?

Skrivet 2009-03-20 klockan 00:37:29
Medans Tobbe var iväg & hämtade Liam på dagis gjorde jag ordning Leon & Marlon att gå ut. Leon fattar att vi ska gå ut för han börjar knöla med sin overall, lägga sig på den, bära runt den & knölar ihop den i famnen. Han börjar bli stor & fattar mer nu.
Vi gick ut & sen tänkte jag att vi går till parkeringen eftersom nu var det typ 20 minuter sen som Liam skulle hämtats & det första jag ser när jag svänger runt hörnet är något ljust yrväder! Tobbe hade hämtat Elin också, hon hade bröd med sig så vi gick & matade fåglarna.
Den stora fågeln på bilden nedan som Liam matar var helt galen! Väste mot barnen, öppnade munnen & äcklade sig med sin tunga så vi fick nästan kasta sista brödet & springa därifrån! Helt livrädda, ja vem vet vad en stor fågel med vass näbb kan göra? usch.

Det var så härligt varmt & skönt ute. Ungarna var tvungna att ha overaller på sig eftersom deras jackor är hemma (om någon undrar!) Äntligen fick jag också komma ut lite, jag har ju bara fått läsa andras bloggar om det sköna & underbara vårvädret!


Leon & Liam gungar samtidigt!


Finaste Marlon!Syskonbråk!


Första gången Leon är ute & går helt själv!
Annars brukar han alltid sitta i vagnen eller blir buren.
Det gick rätt bra, han ramlade några gånger men gav
sig inte - utan han fortsatte kämpa! Elin hämtade senare
hans riktiga skor, som han kunde gå stadigare i.Marlon sprätte sand på oss alla!


Gu, vad skönt det var! Sen började Marlon bli grinig, han bråkade, slogs & sprätte sand med sin pinne & förstörde när Liam skulle bygga i sanden så jag & Elin fick nog & gick in med barnen. När vi kom in i hissen gjorde Elin något väääldigt dumt, tror inte hon tänkte på det - HON TRYCKTE PÅ KNAPPEN!!! Uj, uj..Hennes fel att Marlon fick världens utbrott & sen var allt kaos. Det tog ett tag för oss alla att få komma in för dörren & få av han kläder, han fick inte trycka & han tyckte allt var förstört.
Ibland orkar jag inte hur mycket som helst utan att säga ifrån men sen kom Elin & tog honom, lugnade & pratade. Sen hörde han att det var simpsons på TV så han sket i att vara arg, fick välling & somnade helt sluuut var han!

Tobbe har övertalat mig nu att vi ska flytta. Vi ska flytta!
Jag fattar det inte..Barnen fattar ingenting & Liam är ledsen för han kommer sakna sina kompisar.

Vi bor i ett ganska litet (mindre eftertraktat & ganska sådär) område i Örebro, det är nära till dagis (där både barnen & vi trivs att ha barnen) & att hälsa på hos folk som bor där (eftersom det är så litet) & det är nära till Maxi. Det går jättefort att ta bussen upp på stan, allt är hur bra som helst & det är fint med alla stora gräsmattor. Våran lägenhet är en 4:a på 75kvm, tre trappor upp utan hiss & barnvagnsförrådet ligger nere i källaren = fyra trappor utan hiss.

Nu ska vi flytta. Till norr. Ett mycket eftertraktat (vad jag vet & har hört) område, där det är näst intill omöjligt att få lägenhet om man inte har massa tusen köpoäng eller tur. Vi kommer att bo bara 5 minuter från stan, om ens det! Lägenheten är en 4:a på 93kvm med (!!) hiss.

Ändå känns det inte bra, just nu. För mig, ja jag är nog lite egoistisk..Jag hade ju föreställt mig, eftersom vi sa när vi flyttade sista gången att det här är sista gången vi flyttar på många, många år eftersom vi var trötta på det. Så i min hjärna planerade & föreställde jag att vi skulle bo där, barnen skulle växa upp där, gå i skolan där & allt. Jag vet vad barnen ute på vår gård heter, jag vet vad föräldrarna & barnen på familjecentralen heter & var de bor & jag har känt från första dagen vi bodde i våran lägenhet att det här är vårt hem.
Jag måste tänka på Liam, för jag vet..Jag vet att det aldrig någonsin mer kommer att funka att få honom att sova i sitt eget rum igen. Tack vare gubben. Alla minnen från gubben kommer Liam ihåg & han kommer förknippa sitt rum med minnen av gubben som härjar & dunkar i lägenheten, så Liam blev rädd & började gråta.

Barnen ska vara trygga & vi alla måste må bra. Det kommer bli bra, jag måste bara vänja min hjärna & all framtidstänk. Jag säger ju det..Jag ska sluta planera & tänka på framtiden för - vips! Det blir inte så ändå. Jag gjorde det i hemlighet, jag vågade inte berätta för mina läsare - att jag faktiskt tänkte lite på framtiden.

Liam <3

Skrivet 2009-03-19 klockan 17:52:31

Min fina, vackra Liam <3
Första gången jag provade göra om bilder i PS.

Flytta, nu - BORT?

Skrivet 2009-03-19 klockan 10:26:52
Åh, herregud..Nu fick vi kanske en lägenhet! En 4:a på 93 (tror jag, 94 kanske?) kvm för ca 1000kr mer än våran egen. Den ligger rätt centralt & om Elin får veta var den ligger så kommer hon nog tjata, grina & gnälla att vi ska flytta dit. Fia med kakorna också..
Inflytt omgående..Oh dear..Tobbe vill att vi ska flytta, jag också självklart! Men sen kommer tankarna, dagiset..Hur kommer det bli? Ungarna har ju världens bästa dagis & vi alla trivs ju som fisken i vattnet i vårat område. Dagiset..Jag vet inte om jag är redo att lämna det. Vi får fundera & tänka över helgen sen ringer vi hon på ÖBO på måndag.


Hålla handen på väg till dagis.


På dagisgården. Liam kör Marlon.
Bilderna är från tidigt i höstas.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, försöka tänka ordentligt. Jag hatar beslutsångest!

Marlon är frisk, men åååh mensmonster! :@

Skrivet 2009-03-18 klockan 15:31:48
Äntligen lite ljus i mitt liv. Marlon är frisk & det var så roligt att se hans vanliga krya, vilda jag imorse, men han var hemma från dagis idag ändå. Imorn får han gå dit, så ska jag på föräldrakurs. Leon är mycket bättre, han har sovit & tuttat på mig typ hela dagen. Ajaj i boobisarna!
Satans ont gör det speciellt på vänstra! Igår kväll somnade Leon vid tutten & hade halva vårtan mellan tänderna, somnade & bet ihop. *gaaah* Fy, vad ont det gjorde! Hans tänder är ju sylvassa & det kändes som halva vårtan skulle ramla av.
Tänkte ta kort & visa såret men sen kom jag på att jag vill inte vara orsaken till andras mardrömmar.Sjuka små barn, bli ordentligt friska nu!


Farmor & farfar har erbjudit sig att ta alla tre galningarna på lördag & de ska sova över där. De är så himla snälla! <3 Elin ska också hjälpa till. Hoppas bara det går bra med Leon..Att somna utan mig är nog inga problem, men vaknar han mitt i natten för sin tuttning blir det nog både svårt & jobbigt. Han tar ju som sagt inte napp, jag är hans napp.

Leon är så söt när han blir arg, imorse när vi åt frukost blev han arg men jag minns inte varför & han blev röd i ansiktet, spände sig & attackerade smörgåsen som låg framför honom! Han bara skakade, rev & smulade sönder den & sen tittade han på den anfallna & förstörda smörgåsen, sen på mig. Visade upp pekfingret (hade kommit en smörklump på den) & ville torka bort kladdet.

Elin ringde förut & ville komma hit & leka. Stackars Elin, ringer bara för att prata snabbt & jag börjar prata & tjata om allt möjligt! Vadå sakna umgänge?

Buhu, jag fick mens förut när jag stod & diskade så nu är jag ett hårigt blödande monster! Eller jag är inget, utan jag har ett..Usch & fy..Hundben..Blä. Hatar att ha mens för det känns så konstigt i hela kvinnoområdet, urfen, hela livmodern, ryggen, benen & utanpå magen. En konstig känsla. Samtidigt som det värker, hela tiden. Nu är jag iofs van att ha mensvärk varesig jag har mens eller inte, sen jag stoppa i spiralen.

Jag lever i min egna lilla bubbla - där allt handlar om barn, mammakroppar, uppfostring & rutiner. Jag skriver en mammablogg. Jag vet att världen utanför finns men den lockar mig inte, jag vill inte ur min lilla bubbla! Mina barn är allt jag behöver i livet. Ja, okejrå - Lite Tobbe också..& choklad & kaffe.. ;)

aww:iga bilder!

Skrivet 2009-03-17 klockan 23:23:39
Åh, satt & tittade igenom mina bilder på FL. Där har jag bara gamla bilder eftersom jag har för många & det finns inget mer utrymme. Shit, har det gått så fort? Ett helt år..Åhh, blir helt tårögd. *snyft*
Jag älskar mina vackra pojkar! Den här fula bilden på mig "bjuder jag på", som folk brukar säga när de lägger upp fula bilder på sig själva. Ni som är vän med mig på bdb bjuds på myyycket, eller hur? *blinkblink*


Tjock, gravid & svullen.


Ett år sen..Så liten!!


aww <3


AWW ännu mer!! <3


Näääe..Så liten Leon!


Storebror tröstar!


För ett år sedan..Fortfarande idag är Liam sådan <3


Sen hade jag ju ingen syskonvagn heller ;)


Vad tiden går..Nu vill jag ha en till..TOBBE!! *grr*

Vilken bra ide, Tobbe!

Skrivet 2009-03-17 klockan 17:12:53
Oj, det var inte meningen att inlägget innan skulle likna ett självmordsbrev!

Tobbe kom på en jätte bra ide! Vi hämtar kinesen & minitjockisen & låter dem bo i våran lägenhet & bo granne med gubben & låta dem uppfostra honom så han vet hur han ska bete sig i allmänna hyreshus? Vad ska vi annars ha en galen kines till? *hajja kines*
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe & sedan ta tag i evighetsdisken. *morr*
Ingen diskmaskin, ingen dammsugare = jag får SOPA golven, ingen tvättmaskin & jo golvmopp finns men den är äcklig & ouffig.
Jag bara längtar hem där jag kan städa, diska & tvätta som en normal människa.

Inge klokare idag heller?

Skrivet 2009-03-17 klockan 16:53:20
Dåligt samvete ja..Jag skulle egentligen till Polly idag medans Liam var på dagis & Marlon & Leon hos Elin, men så blev det inget. Liam fick stanna hemma, krångel med allt att köra sjuka barn fram & tillbaka för idag var de sjukare än igår. Stanna-inne-dag & Liam är rastlös, han måste ut & rastas, bli av med överskottsenergi.
Snygg får jag bli en annan dag när ungarna tillåter & är friska.

Inge klokare blir jag av att prata med ÖBO heller. Vi har hittat en annan lägenhet men vi får se, inflytt om 2 månader & hon på ÖBO tror all skit & att vi får flytta hem innan dess. Jävla dalt med gubbfan.
Hellre har jag ett datum 2 månader fram att räkna ner till än att inget alls veta..Vi vill ju bara hem.
Gosungar! Sams för en gångs skull <3

Leon & Marlon sover..Febriga & hostiga små barn. Vi låg i sängen, jag & alla barnen & tittade på TV sen somnade de små så sött. Ena i min famn & andra på samma kudde som jag låg på. Liam får åka till Elin & busa av sig.

Jag mår dåligt både i kroppen & huvudet. Hur ska jag orka vara en bra mamma & människa när allt bara är skit? Orkar inte ha Tobbe hemma för han är bara ivägen, barnen är sjuka & det är fint vårväder ute men nej, det får jag inte njuta av..

Ska göra lite kaffe, kanske blir bajsnödig & har roligt inne på toan sen..Alltså, skita. Finns ju inget att göra.Felåt för dålig blogg & all skit men hur ska jag orka vara jag, när jag inte mår bra?

Dagens fundering..

Skrivet 2009-03-17 klockan 10:32:47
Dagens fundering..

Hur många vårtor får plats på ett & samma finger innan det blir överbevårtat?

Antal vårtor på lillfingret just nu: 3.

Jag är med & tävlar:

Skrivet 2009-03-16 klockan 19:35:45


Jag tävlar om en valfri t-shirt (pris 99kr - ord. 199kr) hos
IdaandEmil i FiaOfSwedens blogg, tävla HÄR du med!

Bajskorvarnas värld

Skrivet 2009-03-16 klockan 17:57:36
Liam hatar verkligen "Drömmarnas trädgård", heter det så?
"Åhhhh, inte bajskorvarnas värld!! Jag hatar det! Dom bara *nönönö* (Liam gaggar & gör barnsliga grimaser)"
Marlon verkar tycka om det. Men båda kallar programmet "Bajskorvarnas värld"?
Denna figur, Macka Packa (?), har tydligen en bajskorv i rumpan.Uppdaterat: Ina, det går på barnkanalen strax innan bolibompa börjar!

När allt är bajs kan det väl bara bli bättre?

Skrivet 2009-03-16 klockan 14:41:45
Fan vad skit allt är..Jag mår inge bra, jag vill ta livet av mig, barnen bara bråkar, ÖBO kan inget göra (de har lämnat in papper till hyresnämnden i Linköping & väntar på svar därifrån) , mitt namn & prutt. Jaja, nu är botten nådd, inget kan väl bli värre, så jag väntar bara på att det ska bli bättre. När det är som värst kan väl bara något bra hända?

Ska lägga mig att sova, låtsas att allt är bra & hoppas jag vaknar upp ur den här mardrömmen - hemma..

Bilder från förr, då allt var bra..

Så här var det..

Skrivet 2009-03-16 klockan 11:53:56
Nej, såhär var det; När jag var gravid med Leon & det bara var någon dag/vecka kvar tills han skulle födas hade vi fortfarande inget tjejnamn. Sen helt plötsligt kom vi på ett! Tobbe ville att vi skulle berätta för hans familj då vi en dag var samlade allihopa men jag sa nej, jag ville inte.
Han tjatade & jag gav med mig, jävla idiot jag är..Han berättade men vi sa att det är hemligt, vi vill inte att någon annan ska veta om vi kanske ändrar oss om vi nu skulle få en tjej.

Barnens kusins föräldrar har nu bl.a detta namn i sina namnförslag. Vårat namn. Det som vi ville hålla hemligt så ingen annan skulle "ta" det, men nu har de kanske gjort det.

Nej, aldrig mer ska jag lita på någon. Aldrig. Kan man inte ens låta ett namn vara så..Ja, då får det vara.

Jag tycker inte jag är fjantig eller har ensamrätt på ett namn, men vi berättade detta i förtroende. Direkt när Tobbe berättat kände jag bara att det var helt fel, vaaarför lät jag honom berätta? Det kändes direkt att det var fel att berätta för jag kände att vi inte kunde lita på någon - Jag hade rätt!

Meh..

Skrivet 2009-03-16 klockan 00:51:30
Jag är ledsen..Fick veta att de kanske tar "vårt" namn..Åhh..Typiskt! Bara för Tobbe ville berätta..
Jaja..Lita aldrig på någon..

Ett blev "stulet", nu kanske två..Jag ska sluta drömma & hoppas. Allt krasar.

Ha en bra natt, själv kommer jag inte kunna somna..Ledsen..

Vilken skithelg..

Skrivet 2009-03-16 klockan 00:21:20
Ja, jag sitter oftast hela kvällarna vid datan när barnen & Tobbe sover. DÅ hinner jag läsa, skriva & kolla runt ifred.

Ahh..Vilken jäkla helg! I veckan tjatade Nettan & Fia med kakorna på mig om att jag skulle med på tjejkvällen hemma hos Nettan i lördags. Egentligen hade jag aldrig tänkt åka men Tobbe skulle ändå till Kumla på lördag & festa så ahh..Jaja, han pratade med Elin som skulle vara barnvakt.
I fredags tror jag det var, så sa jag till Fia att jag kommer kanske inte eftersom Marlon haft feber på nätterna. Åhh..Sen berättade hon att Nettan ställde in tjejkvällen för hon hade fått jobb men hon ville ändå att hon & jag skulle hitta på något. Men sen kände jag bara att "Nej, jag kan inte lämna barnen när jag vet att Marlon haft feber om nätterna" så jag sa till henne att jag struntar i allt.
Att hon ändå ville göra något, ringde mig & skickade sms & allt är jag jätte glad för - hon ba tycker om mig! <3 Hon ba vill vara med mig!

Tur var väl det att jag stannade hemma med barnen..Både Leon & Marlon hade feber i natt, de vaknade, grät, var törstiga & allt. Fick knappt sova i natt heller så jag har vart helt död idag.
Tvingade Tobbe att sova kvar i Kumla eftersom annars skulle han inte fått sova ut idag, han sover i bäddsoffan i vardagsrummet & det är ju mest där vi är. Hela lägenheten är ju liten så hur skulle jag kunna få tyst på barnen & låta han sova ut?

Min pappa kom hit idag, såg att vi inte hade bajsdricka hemma så han tog med Liam & promenerade iväg till Coop & handlade bajsdricka & fika. Gott, gott med glass & nya Ballerina kakor! Jag tjatade & pratade med pappa & jag kan inte sluta tjata om det, jag älskar att prata & diskutera med min pappa.
Han är så bra & bäst.

Tobbe kom senare på eftermiddagen & hade med sig Elin, ungarna blev helt galna & glada - vad annars..?

Hade så jädrans ont i huvudet, barnen var sjuka, gnälliga & bråkiga & jag fick säga åt dem hela tiden att sluta bråka så hela dagen har jag vart sur, grinig, irreterad & haft hemlängtan! FÖRLÅT Tobbe, Elin & pappa - framför allt; Liam, Marlon & Leon! Jag älskar er allihopa men att må skit dag in & dag ut, barnen är "jobbiga" & lyssnar inte & allt skit & bajs sen att aldrig få flytta hem..Jag orkar inte..Mitt humör & mående skadar ju barnen..Omedvetet..Förlåt!
Den där jävla parkeringsbiljetten som sitter ute i mormors bil är mina dagar jag räknar ner, varje vecka sätter jag i en ny & har ett nytt datum att räkna ner till..Jag hatar att bo här! Jag vill hem & barnen längtar hem!

Jävla ÖBO! Ni som inte bor i Örebro & ska kanske flytta hit i framtiden, flytta aldrig inom ÖBO, de hjälper er inte med någe skit.

Barnen hade iaf en bra eftermiddag med lektant/faster, som idag också faktiskt fick säga till flera gånger på skarpen att nu räcker det. De höll på att slå ihjäl & kväva varandra i soffan medans jag & Elin var i köket. Jaja, hela dagen var knas..

Nu ska jag sova..Klappa lille Moofen på huvudet, där han ligger i resesängen..Klappa lille Liam över huvudet där han ligger i sängen bredvid min, pussa på mitt speciella "puss-stället" - hans tinning..Pussa Leon på mitt speciella "puss-stället" - hans tinning..Klappa han över huvudet..Lägga mig ner & hoppas att jag får sova natten igenom, utan febergalna barn & mardrömmar..

Bilder på barnen från i somras som Emelie redigerat åt mig!

På tisdag..Åhh..På tisdag!!

Skrivet 2009-03-15 klockan 22:36:06

I torsdags följde Sophie med mig till stan, hon skulle sitta kvar i bilen & vakta barnen medans jag sprang in till Polly. Men hon var inte där! Hon hade slutat!? Vafan, jag ringde dem i måndags eller tisdags & bad dem lämna en lapp om att jag fixar barnvakt & kommer dit på torsdagen! *morr*
Fick nästan panik! Fick hennes nummer & vi åkte hit till lägenheten & Sophie fick leta efter henne på facebook så skickade jag meddelande från hennes profil. Sen fick Sophie tag på en annan tjej som är bekant med Polly, jag pratade med denne tjejen på msn samtidigt som hon pratade med Polly via sms (?) eller någe.
Det gick sådär & blev ganska tröttsamt för tjejen att "förmedla" haha men ja, det gick ganska bra ;)

Nyss fick jag ett meddelande från Polly, äntligen! Jag har försökt få tag i henne i flera månader, jag kan inte ta mig upp på stan hursom eller närsom eftersom jag har vissa tider att passa osv & varje gång jag har sökt henne har hon vart sjuk, ledig, på lunch & snart tillbaka, varje gång hon snart skulle kommat tillbaka har jag inte haft möjlighet att vänta.

Men nu, äntligen på tisdag ska jag träffa henne! Wohoo! Äntligen ska jag få bli snygg igen, ja, jag ska bli *arrew* hot mama vad DU än säger, Fia med kakorna!!
Det pirrar i magen & i rumpan! Jag vet inte varför, men det gör det alltid på mig när jag blir pirrig & nervös & sen blir jag bajsnödig också! Men det får jag göra imorn, bajsa alltså för idag är jag för trött :D  

ANNONS, barnvakt i några minuter sökes: Elin, Lisa, Sophie? Någon som vill passa den lilla crazy medans jag träffar henne då det går fortast för mig att bli vacker utan en liten galen bebis som klänger & biter på mig? Pliiiis <3
På tisdag kl 11.30 ska jag till henne!

*pirripirr*

Världens bästa Lektant/Faster!

Skrivet 2009-03-15 klockan 01:24:11
Mina barn älskar & favoriserar Elin mest utav allt, kanske
inte är så konstigt då hon alltid är på bushumör & full av lek?
Alla barn rycker, sliter, pratar &
vill ha Elins uppmärksamhet!
Sjuk Moof & födelsedagsfirande

Skrivet 2009-03-15 klockan 00:35:18
Jag hade tänkt blogga flera gånger tidigare idag, men jag orkade inte. Nu sitter jag här helt ensam känns det som..Nu har jag "egentid" wooohooo! Tobbe är på inflyttningsfest i Kumla & alla barnen sover. Eller vadå, skulle de springa runt & leka?

Var helt slut imorse när vi skulle upp, Marlon & Leon höll mig vakna typ halva natten. Marlon hade feber & Leon, ja han kunde helt enkelt inte sova? Stackars lille Moofen, tycker så himla synd om kidsen när de är sjuka. Marlon är ju oftare sjuk än Liam, de går på samma dagis & är ute & inne lika mycket..Ändå tycker jag det är konstigt för Liam är ju tanigare & Marlon är ju stor & biffig.

Fast ändå var han rätt pigg idag, vi duschade allihopa; jag, Marlon & Leon. Han busade tittut bakom duschskynket & försöka springa undan när jag skulle tvätta honom & skrattade som han brukar, samma när vi skulle klä oss. Han hämtade sin Snobben tröja & var så duktig när jag skulle klä han men sen precis när vi nästan skulle gå blev han helt matt, svettig & slö. Han somnade i bilen på väg till farmor & farfar.
Jag har nog någe fel på minnet, jag sa hela tiden "Vi ska åka & hämta Elin & Liam, för Liam är hos Elin!" Men det var han ju inte, han var ju hos farmor & farfar. Så ringde Elin & jag sa att vi ska hämta henne & Liam öhhh..Hon fattade inget? "Men Liam är ju inte här, han är ju hos farmor & farfar??" haha aja..Bara att inse att jag börjar bli gammal & gråhårig med dåligt minne.

Leon var så söt innan han skulle sova på dagen, han kröp runt i sängen & jag märkte på han att han ville tutta men jag la för armen för tuttarna & han la sig över hela mitt bröst med hela sin kropp så kramade jag om honom & klappade han på ryggen & han somnade! Där sov han i typ 2 timmar! :O Gosunge.Gaaah..Ibland blir jag galen på Tobbe, alltså eftersom jag knappt sovit på natten orkade jag knappt kliva upp men han hade ju vart uppe med barnen i typ 2-3 timmar & inte ens bytit nattblöjan! :@
För övrigt är han världens bästa men att byta nattblöjan gör han typ aaaaldrig..Vissa kvällar när han ska lägga Marlon glömmer han byta blöja för natten också. Häromdagen frågade jag om han inte skulle byta blöja eftersom han haft blöja ganska länge & han sa "Äh, blöjan är ju knappt kissad i" så klämde han på den & den var ju full.
Ovana kan det ju också vara eftersom han aldrig byter på ungarna? Alltså att han bara inte tänker på det, eller gör det medvetet.

Anyway, vi var ut till farmor & farfar för att fira farbror Danne som fyllde i veckan. Hans Malin gick runt & var tjock! Jag vill också föda barn!! Dumma alla killar som vill göra barn, gör så min också vill göra barn! *morr*
Varför kunde inte jag fått träffa 10-barnspappan i "Familjen Annorlunda" innan han skaffade sådär många barn med sin fru? :P *tröstäter choklad & chips*

Sen fick vi massa efterrätt & tårta efter maten & allt var bara muuums! Som vanligt ;)

Marlon som somnade i bilen låg i sängen & sov & hade feber..Han fick alvedon & sov mer men efter en stund vaknade han till liv & förvandlades till ett krulligt vilddjur som sprang runt & var galen! :D Uff, men sen var vi tvugna att åka hem för klockan var huuur mycket som helst..Men först till affären, skönt att Elin hängde med annars hade jag tagit livet av mig. Skämdes som fan att gå i affären kl 21.30 med barnen & välja godis & handla men Elin sa "Äh, skit i dem, de vet ju inte varför du är här så sent!" Men ändå..Marlon brukar läggas vid 20.00 tiden så det kändes..Skruttigt.
Trodde aldrig barnen skulle somna när vi kom hem, jag la dem i bäddsoffan & båda somnade efter bara några minuter!

Måste säga att jag tycker det är jätte roligt att ni, mina läsare fortsätter berätta var ni hittat mig & varför ni vill läsa min blogg! Många tycker jag skriver roligt & inte "lindar in" saker & de flesta har hittat mig via Lunar & Elin ;)

Massa leka & fika idag!

Skrivet 2009-03-13 klockan 22:09:49

Jeanette: Alltså, ändå från sedan jag gick på unga mammor har folk kommit dit med sina barn & låtsas som om de inte visste att barnet var sjuk. Eller låtsas om att barnet blev sjuk på vägen dit, okej? Inte normalt eller okej. Visst att man kan tycka dagen blir förstörd, minns jag själv att jag tyckte så ibland om jag verkligen saknade att umgås eller var hungrig & inte hade ätit på flera dagar & ville åka dit för att få mat. Men barnet går i första hand!
Är barnet sjukt, stanna hemma! Även vi vuxna tycker det är jobbigt att släpas runt eller ut & fixa med saker när vi är sjuka!

Är man inte redo att sätta sig själv åt sidan & barnet i första hand är det inte bra. När jag blev mamma gick Liam alltid först, visst jag var ung & kunde typ ingenting & hade inte med mig saker i mitt föräldraskap som jag borde haft. Tex, jag visste inte att man skulle äta mat varje dag & jag kunde inte ens laga mat men Liam hade alltid välling, gröt, mat, frukt & rån.
Jag visste inte hur man tvättade kläder & ändå hade jag en tvättmaskin hemma, istället köpte jag nya kläder åt Liam eller så tvättade mormor kläderna. Eller så tvättade Denise kläderna i min maskin, hon var 4 år yngre & visste hur det funkade.
Rutiner hade jag ingen aning om vad det var för något! Hade jag vetat vad det var & hur viktiga dom var så hade det inte vart så svårt med Liam än idag med att läggas.

Idag ringde Jenny & frågade om vi ville komma dit & fika, klart jag ville det! Men Liam blev sur & grinig & ville inte med dit så jag frågade Elin om han fick komma dit medans jag var iväg. Gissa om han fick det? Nej. haha :) Vad tror ni, klart han fick. När jag skulle lämna av han blev Marlon avundsjuk & ledsen & ville också dit så aja..Båda barnen fick vara hos henne. *grr* Ingen tycker om mig. Jo, men Elin är roligare ;)

Jennys flicka & Jessicas flickor hade sminkat sig & gjort sig fina för mina pojkar skulle komma haha så jäkla söta! Men så tråkigt att mina killar inte ville följa med för jag tror de skulle haft massa roligt med deras barn.
Jenny fixade fram kaffe & fika så satt vi där & tjöta & barnen lekte, Leon var blyg & satt i mitt knä men efter en stund ville han också leka. Barnen var så snälla mot Leon, Jennys flicka frågade mig om hon fick leka med honom inne på sitt rum, det fick så hon tog hans hand & ledde honom.

Jenny måste lagt kissmedel i kaffet för jäklar vad kissnödig jag blev av det! :O Men jag kommer åka dit fler gånger & då med barnen!

Sen åkte vi & hämtade storebröderna & faster & åkte till farmor & farfar. Jag hade en liten present åt farmor, ett par örhängen jag gjort själv. Lila hjärtan med silvertråd lindad runt & hon blev jätte glad & tyckte de var fina & jag fick en kram :) Synd att jag glömde ta kort på dem & visa men farmor blev glad & det är det som räknas. Hon passade i dem.

Vi bjöds på hemmagjord pizza som Erik & farmor gjort, muuums & jag bara åt & åt..Jag äter så mycket så jag nästan skäms! Liam & Marlon petade mest i maten & Leon åt & åt, han tyckte det var jätte gott! Roligt att ett barn äter iaf ;)
Marlon bajsade så det var in i duschen med han, passade på att kapa lite av håret med deras sax så han ser, hans lugg hängde ju så i ögonen.
Liam ville sova över så han frågade mig, farmor & farfar om han fick det. När vi skulle hem så lämnade vi av Elin hos sig & Marlon somnade i bilen. Tobbe kom ut & skulle hjälpa mig & blev förvånad & frågade var Liam var, jag hade glömt berätta! haha :)

Leon har somnat nu flera kvällar i sträck utan att amma. Jag gör ordning en flaska ersättning som han kryper & krälar runt med, han bökar & har sig men somnar utan gnäll & slit i tröjan eller täcket jag skyddar mig mot honom med. Eller skyddar tuttarna.


GrinOlle-Mamma = jag

Skrivet 2009-03-12 klockan 22:15:09
Just det, tack för ni gjorde så jag vann hos Monixx! haha :) Ni ba gjorde som jag befall ;)

Imorse var lille Marlon hängig, tänkte inte mer på det. Men när vi skulle äta frukost var han inte lika pigg & galen som han brukar så jag kände på honom, han var varm & hostade. Tobbe kom hit & hämtade Liam så han fick åka till dagis. Skit också, blev ingen föräldrakurs..
Senare på förmiddagen började han bli bättre & jag skulle egentligen träffat Sophie på stan samtidigt som jag glömt bort det & lovat Angelica att följa till unga mammor medan barnen var på dagis! Ahh, röriga hjärna.
Men Sophie kom över hit, Angelica ringde & jag berättade att jag vill inte vara som andra mammor som tar med sina sjuka barn & "låtsas" att de inte visste om det, eller att barnen blev sjuka på väg dit. Sånt är ruttet & oschysst mot barnet.

Leon & Marlon var så himla söta imorse efter Liam hade åkt! De lekte & pratade så fint med varandra & Marlon hjälpte Leon att åka på sin Bobby car. Jag började nästan grina för det var så sött & jag blev så rörd! <3 Marlon slog inte eller blev sådär arg på Leon som han brukar..Åhh..Älskade barn!!Jag & Sophie snackade, drack te & fikade sen var det dags att hämta Liam. Fia med kakorna ville leka en stund efter dagis så Marlon fick följa med. Vi lekte i lekparken bredvid dagiset, barnen gungade & Fia..Ja, gissa vad hon gjorde? Proppade allas munnar fulla med kakor! Inte min, men barnens & Sophies ;)
Det här inlägget har tagit mig ca 5 timmar att göra klart (har ätit, städat, diskat, lagt barn osv emellan) & nu orkar jag inte skriva någe mer. Gordon på TV & sen sova!
Får bli mer blogg imorn. Puss & godnatt!

Ps. Syns det varför vi kallar henne Fia med kakorna?

Penis, penis & penis. Äh, håll käft..

Skrivet 2009-03-11 klockan 23:59:16
Åhhh..Jag blir så himla trött! Varning för otrevligt inlägg, läs inte vidare om du är känslig & fin.
Ja, jag är vaken sent för jag håller på att färga håret men skit i det nu. Alltid ska vi tänka på vad vi vill, vad vi gör & allt, för att passa in. Annars klagar alla, eller vänta..Det gör ju alla ändå! Håll käften istället, alla känner & vill olika med sina liv. Eller?

Vi var hos Denise häromdagen & hennes mamma kom förbi. Jag sitter med Leon i knä & hon frågar om det räcker med barn nu. Jag svarar nej & säger att jag vill ha fler. Hon undrar varför & säger att jag måste leva livet också. Ehm..Ja, alltså det var inte just på henne jag blev arg, utan på att alla ska antyda eller fråga. Varför fråga en fråga & vilja att man svarar just som den själv känner? Jag lever, jag är lycklig som mamma.


Liam sitter i mitt knä, dricker viin & är fiin!


Alla har olika mening med sina liv, mina barn är min mening med mitt liv. Jag vill inte göra massa saker själv utan barnen för då känner jag mig egoistisk, att jag får ha "roligt" men inte de. Det bästa jag vet är att hitta på saker med barnen & se dem bli glada & ha roligt.
Självklart är det roligt när barnen själva får åka iväg & ha roligt utan oss också.

Vi har tre barn, det räcker gott & väl enligt andra. Vi har tre pojkar, "stackars" oss - ska vi inte försöka göra en flicka? = ännu mer barn. Nej, då klagar alla, ohhh tääänk om det blir en till pojke? Världen går under bara för våra barn råkar ha likadana könsorgan.
Jag vet vad jag känner, jag vet vad jag vill. Tobbe vill inte ha fler barn = alla människor pustar ut men kan ändå inte vara nöjda. Nej, nej, de tänker bara på vad våra barn har i kallingarna. Lägg av.

Alla människor har olika behov av egentid, hobbysar & sånt. De flesta av oss är helt olika varandra.

Häromdagen på familjecentralen pratade vi om detta med föräldrars egentid & dyl så berättade en av personalen att hennes vännina hade sagt "På våran tid när vi skaffade barn så hade vi barnen & så var det bara så, men idag när jag fått barnbarn måste jag ta hand om dem för mamman har så mycket saker/aktiviteter." Eller något sådant, minns inte exakt. Alltså, hon menade på att förr tog man hand om barnen, man hade blivit föräldrar & lämnade inte bort de hela tiden för annat men idag är det nästan så att alla skaaa göra det ofta. Ja, alltså jag är väldigt dålig på att få fram vad jag menar & det blir rörigt.

Jag har mina barn. Jag ska ta hand om dem. Ibland brukar farmor & farfar vilja att de ska sova hos dem, självklart vill barnen det. Idag skulle jag till familjecentralen & pyssla, Tobbe ville träna så han frågade Elin om barnvakt & hon vill mer än gärna vara det.

Så här känner jag. Det är min blogg, känner du olika så visst. Det är dina känslor. För visst får vi känna vad vi vill?


Massa barn! Wilma, Marlon & Leon!


Nej, jag är inte arg egentligen..Bara frustrerad för alla bara tjaaaatar om att det är så himla jobbigt att vara mamma & bla, bla. JA, ibland är det jääävligt jobbigt. När ingen lyssnar, när man har ont i huvudet, blir stressad & svettig, kommer försent & bara känner hur man inte räcker till ibland..Jag skriver MAN ifall någon kanske känner igen sig.
Sen visst att det kan vara skönt att "vila" från barnet/barnen. Jag "vilar" när barnen är på dagis & på kvällarna.

Idag fick jag ett halsband av Liam som han gjort åt mig på dagis, jag minns inte ens att han varit jobbig & olydig för jag blev så glad & det var så fint..Älskade barn! Marlon kramar om mig & säger "Ja äcka dii, mamma.." sen brukar han säga "Ja äcka heeeela dii mamma..Min mamma.." Mitt hjärta smälter & jag glömmer allt olydigt de gjort.

haha :) Vem orkade läsa allt?

Nyfikna jag, berätta för mig!

Skrivet 2009-03-11 klockan 16:59:28
DU som läser & följer min blogg, om våran vardag - Varför gör du det, eller alltså varför vill du det? Intressant blogg, eller intressant familj, eller kanske bara ett tidsfördriv? & hur hittade du hit? (om du minns)
Bara roligt för mig att veta, jag är nyfiken & jag hoppas du trogna läsare berättar. Detta är alltså inte något "ragga kommentarer" eller så, jag är enbart nyfiken! :D


haha men snygg! Pratade precis när Denise tog kort!
Leon är söt, som vanligt!


Nej, nu ska vi bege oss mot faster Elin som ska vara barnvakt medans jag åker till familjecentralen & pysslar. "Egentid"? Vette 17.

Dumma träbänk

Skrivet 2009-03-11 klockan 13:06:52
Det jobbigaste med att hämta barnen från dagis är inte att de inte vill klä sig, vara stilla & bara springer runt - utan det är att få sitta på den där träbänken för att kunna hjälpa dem ta på sig overallerna, hålla koll på Leon & hjälpa Liam med overallen över skorna.
Bänken är hård & jag sitter rätt ner på skinkbenen för det inte finns något fläsk & så då brukar jag få spänna skinkorna så jag får lite "stöd". Vill ju inte ta med en kudde överallt för att kunna sitta skönt & lösrumpis brukar jag inte ha på mig när jag har mysbrallor. Orkar inte heller sitta på golvet eller huka mig för då får jag ont i ryggen.

Nu är det snart dags att åka & hämta kidsen & jag längtar inte efter träbänken.

Godmorgon

Skrivet 2009-03-11 klockan 07:28:50
Gu, vad skönt det är att det är ljust ute runt 07.00 tiden! Nu känner jag mig inte lika trött & sömnig när jag ska vakna längre, det börjar snart bli vår! wehooo :D

Tänkte häromdagen försöka mig på att bli en aktiv bloggerska (haha bloggerska?) men det går inte så bra, jag är ju inte hemma så mycket, sen har jag för många barn! Haha..Aja, bloggen uppdateras ju dagligen ändå.Sen jag fick min "nya" telefon går mestadels av min "lediga" tid åt att spela Snake, Bantumi & Paris!
Älskade telefon, bättre att köpa en stor rejäl klump som klarar allt än en pytteliten som knappt går att röra för den går sönder. En sådan här mobil hade jag största delen av min tonårstid & den fick vara med om mycket men den överlevde allt! Enda kruxet är ju skitbatteriet men såna är ju billiga.
Mobil är till för; Ringa, bli uppringd & skicka & ta emot sms. En ny mobil ringer lågt, en sån här skrålar & skriker - Jag hör! woho, typ enda gången jag hör en mobil ringa.

Leon kissade på golvet & jag ska väcka Liam & Marlon som bara sover & snarkar. Hörs senare!

Mysungar, mina, mina! <3

Skrivet 2009-03-10 klockan 11:42:25
Jag saknar min syster & jag tycker hon bloggar för sällan, så nu har jag slängt ihop ett inlägg på hennes blogg.

Idag är det tisdag så efter dagis drar vi till familjecentralen. Ungarna var helt döda imorse, orkade ingenting. Trötta? haha :) De fick äta frukost framför TVn, är ju enda stället de sitter stilla på & faktiskt äter upp allt! När det är dagisdagar tycker jag de kan få göra så.
Jag brukade äta frukost framför TVn när jag hade sovit hos mormor när jag var liten & jag tyckte det var så mysigt.

Mia barn var så himla mysiga igår, de var lugna & snälla & lekte med varandra hela dagen. Liam skrek inte på Marlon som han brukar, utan han pratade med Marlon. Liam får ju se själv att det är bättre att han pratar med Marlon & Marlon får prata tillbaka än att han skriker "BORT!" eller så som han brukar, så börjar de slåss & bråka.
Förra måndagen missade vi "Familjen Annorlunda" så igår efter "Simpsons" satte vi oss i soffan, som var utbäddad till säng, allihopa. Leon sov redan. Marlon låg på min vänstra sida & Liam på högra sidan & jag höll om dem båda två. Vi tittade på barnen & familjerna, pratade om dem & mös. Marlon var lugn & fin, inte sådär vild & galen. Sen ville han ha välling så jag gjorde ordning det åt han som han fick dricka i bäddsoffan. Leon hade jag lagt i hans resesäng.

Myspysbarn! <3

Angelica ringde mig, hon undrade vad jag gjorde. "Sitter vid datan" sa jag, så sa hon att jag var en dålig mamma som inte tog hand om mina barn haha :) Ja, en mycket dålig mamma som sitter vid datan när de två stora barnen är på dagis & Leon sover, FY på mig! :@
Snart kommer hon hit med sin Corre, då ska vi leka!

Grattis till Denise & Jimmy som ska bli tvåbarnsföräldrar & lilla Wilma som ska bli storasyster!


Leon, Wilma & Svea.


Höres senare ifall jag hinner!

Min kärleksfis <3

Skrivet 2009-03-09 klockan 23:11:21
Jag är glad att jag har min Bias, även fast vi bråkar ibland & är väldigt oromantiska av oss. Vi säger inte "Hej!" & blir glada när vi ser varandra utan vi kollar snett & säger "Opfh!" & gör korstecken med fingrarna som vi skyddar oss mot vampyrer. Han låter mig vara den jag är, han älskar mig. Han låter mig tycka vad jag vill, även fast han inte tycker samma. Han låter mig se ut hur jag vill med hår, piercingar & kläder, han vet att jag är jag oavsett hur jag ser ut.
Han har gett mig fina barn som gjort mitt värdelösa liv värt att leva, Tack <3Min hunk, min darling!

Fast när han fiser luktar det faan..När han viftar det på mig stinker hela lägenheten & jag kan inte fly! Jag brukar hämnas ;) Fisa & fjärta i bilen & förbjuda han att vädra! *mohahaha*
Sen brukar jag låtsas att jag inte vet att Marlon bajsat "Gå & krama pappa!" brukar jag säga då!

Jag vill inte byta ut honom, aldrig. Han accepterar mig för den jag är & älskar mig oavsett hur jag ser ut. Han är min uschiga, håriga & tjocka gamla karl, men han är mitt, han är min! *grr* Jag Älskar dig, Tobbe!My super Guitar Hero!


Godnatt!


/Kärlekskrank mamma

Rösta på mig! (a)

Skrivet 2009-03-09 klockan 18:27:11
Rösta på mig som veckans blogg HÄR! Annars..*hyttar med näven* ;)


Slappdag & barnen blir större!

Skrivet 2009-03-09 klockan 16:59:24
Vad skönt det har varit idag. Inge stress någonstans, bara vara här & lata oss. Ätit mumsig köttfärspaj som farmor hade gjort ordning åt oss, gu vad gott! Fast ändå vill jag ta mig någonstans så vi slipper sitta här, jag hatar att vara här.
Mina barn är sötast. Oftast brukar det vara tex 2-3 åringen som är svartsjuk på bebisen, men här är det tvärtom. Så fort Marlon eller Liam sitter i mitt knä eller om Leon ser att jag bär upp någon av storebröderna blir han tokig! Han ska ha sin mamma ifred, river & klöser sina bröder & bara skriker! Haha..Okej & du mår? Det är lite synd, eftersom Marlon tyr sig mer & mer till mig nu så får han inte ha mig en sekund ifred för då kommer galningen Leon!Alla tre pojkarna går igenom olika..Vad ska jag säga, eller jag vet inte vad det heter? Att-bli-större-fas..? Leon har börjat få välling/ersättning i flaska när han ska sova, tänkte dra ner på amingen. Jag har börjat fråga Marlon varje gång vi byter blöja om han vill ha kalsonger istället, han blir snart 3 år & har jämt på sig blöja. Liam är 6 år & nu har han fått börja torka sig själv efter nummer 2. (han börjar ju snart lekis!)

Det går sådär med flaskan för Leon, han ligger & pillar & biter på den men sen vill han sova, attackerar mina boobisar & gråter sig till sömns av utmattning. *dåligt samvete*
Marlon har vägrat kalsonger varje gång jag frågat honom, till idag! Idag ville han minsan ha det & han har inte kissat i dom, utan i toaletten istället! Duktig pojke! *stolt*
Liam har vi alltid fått torka för han bajsar så konstigt, ja tänker inte gå in på detaljer då det gäller min son. Men idag fick han prova & det gick jätte bra! *om möjligt ännu mer stolt*Mina barn växer & blir stora!
Jag är glad att jag får vara med om det här, att se dem växa upp & få se hur de utvecklas till tre helt olika människor! <3 Jag har varit trebarnsmamma nu i 1 år & det är helt underbart. Oftast ;)

Bloggar nog mer senare! Hörs.

Bilder från Lek & Buslandet 5/8!

Skrivet 2009-03-09 klockan 16:26:33

Barnen sitter under bron & samlar bollar!


Liam visar Leon att tigern inte är farlig!


Marlon spanar in könsområdet!


Faster Elin håller koll på Leon, som klättrar själv!


Weeei! Jag & Leon åker rutschkana!


Marlon är busig & ska springa iväg!


Jätteglad Leon!


Liam rockade med rockringar!


Och hoppade studsmatta!


Småbröderna med faster/lektant Elin!

Jag hade tänkt lägga ut dom tidigare men batteriet till kameran dog.

Ja, det är jävligt kul men också jobbigt!

Skrivet 2009-03-08 klockan 22:43:24
Farmor & farfar hade inte bara köpt en Bobby Car åt Leon utan en varsin bok åt Liam & Marlon! "Ingrid vill bada" & "Harry och hinken med dinosaurier", uppskattat av både mig & barnen! Läsa lite nytt! :) Här blir det ju bara samma, samma böcker. Hemma har vi massor som barnen kan välja & vraka utav..Men nu bor vi här.
Farmor ville läsa för Marlon men han ville att jag skulle göra det så efter lite övertalning fick farmor göra det. De satte sig på golvet & Marlon lyssnade, det var så fint att se <3
Det syns så mycket på farmor, farfar & Elin hur mycket de älskar Tobbes små pojkar! Jag blir så himla glad & stolt, för jag är deras mamma. Det syns på farbror Daniel också men han träffar inte grabbarna så ofta.

Jag kan inte fatta att Leon redan är 1 år. Nyss föddes han..Min lilla bebis blir stor pojke fort, men för mig får han alltid vara min bebis, Tobbe vill ju inte ha fler & om jag säger att jag vill ha fler tycker folk bara jag är knäpp.
Det är mycket invandrare på familjecentralen & de flesta tycker jag är helt otrolig som är svensk, ung & har tre barn & vill ha fler. En mamma som har ett utav sina barn på samma avdelning som Liam & Marlon berömmer mig jämt & berättar hur duktig hon tycker jag är, hon säger att det är inte många svenskar som vill ha många barn.

Ibland är det jävligt jobbigt, vissa mornar..När jag råkar försova mig, upp i panik, stressa men ändå försöka få barnen att ta det lugnt, få på dem kläder utan att bråka eller när de vägrar klä sig & Liam som ofta (nu för tiden) också vill vara liten & vill ha hjälp att klä på sig overallen. När de bara bråkar & slåss utan att lyssna, när de klänger på mig eller är trötta & jäkliga. Nu har det varit en jobbig tid, när vi bor här, flänga fram & tillbaka, in & ut ur bilen med alla barnen men jag försöker alltid finna något litet bra i allt det jobbiga.
"Snart är barnen på dagis, glada & leker med sina vänner" - "Det går över, andas..Räkna till 10 & börja om igen" - "Det är bara tillfälligt" - Jag försöker att inte bli arg, vissa dagar är jobbigare än andra & mitt i allt kaos är det lätt att glömma bort att snart är det över.
Det bästa är inte att hitta en lösning för stunden, utan en långsiktig lösning. Tex; Liam & Marlon bråkar & slåss - Jag gapar & skriker så de slutar? Eller; Liam & Marlon bråkar & slåss - Jag tar isär dem, pratar med dem lugnt & fint & de pratar med mig tillbaka?

Ibland blir jag rädd & då skiker jag, tex som när Liam hade kalas & Leon bet på en ballong & jag skriker rakt ut  "TA BORT DEN! GAAAH! DEN SMÄLLER!!!" Så fick Elin som också är rädd för smällande ballonger springa fram & ta bort den från Leon!

Jag älskar mina barn högst av allt, det är inget lätt jobb att vara mamma åt varesig 1,2 eller 10 barn. Men all den kärlek jag får utav dem, alla kramar, få höra om deras berättelser, se vad de skapar utav lite Lego & allt knasiga påhitt, ja jag skulle aldrig vilja vara utan det!
Allt blir vad du gör det till. Jag älskar att vara mamma, jag hoppas jag är en bra mamma. Jag tycker det är tråkigt att laga mat & mina barn tycker inte om min mat. Jag älskar att städa, men jag ser inte när det börjar bli stökigt. Jag älskar barnen så otroligt mycket, jag ser på dem när de är sams hur fint de pratar med varandra & att de faktiskt älskar varandra egentligen. Vilka syskon bråkar inte? ;)

Jag vet egentligen inte var jag vill komma, men ja..Livet som trebarnsmamma åt en 6 åring som vill vara liten, en trotsig snart 3 åring & en nybliven 1 åring som går & klättrar överallt är roligt, kul & spännande men även jäkla jobbigt vissa dagar. Att jag har så stort tålamod är jag glad över!

Godnatt!

Leons kalas i bilder!

Skrivet 2009-03-08 klockan 22:05:16

Liam & Marlon hjälper Leon att öppna!


Faster hjälper Leon att provköra!


Leon får äta farmors hemmagjorda tårta själv!


Bus & Lek med faster Elin!


Storebröderna är sams, delar på en stol & tittar på "Bolt"!


När farmor, farfar & Elin hade åkt hem kom strax farbror Daniel & Malin.
Här busas det med Marlon & kusinbulan syns där, BF i slutet av april!


Liam spelade Guitar Hero mot farbror Daniel & jag tror han var bättre än Danne!
Jag & Malin tjatade & pratade om graviditeter, namn & förlossning :D


Sen var det fullt kaos på alla pojkarna som bråkade om Leons Bobby Car!


Jag lägger inte ut bilder på farmor & farfar mtp att jag inte frågat dem om lov.
Det räcker med bilder på Leon & storebröderna.

Grattis Leon!

Skrivet 2009-03-08 klockan 13:02:46
Grattis Leon på din 1 års dag!(allra första bilden på alla tre!)

Leons födelsedag!

Imorgon..Vad fort det gick!

Skrivet 2009-03-07 klockan 23:34:34
Imorgon fyller min lilla prins ett år. Ett helt år..12 månader = 1 år. Jag försöker bara inse..Hur fort det gått.

 

Ja, jag vet att jag ser helt störd ut men Leon är söt! <3
(Lisa där bakom ^^,)
Kortet är taget i tisdags på familjecentralen.


Nu måste jag sova så jag orkar med kalas imorgon! Godnatt!

Massor med bus på G-vik!

Skrivet 2009-03-07 klockan 22:46:58
Mina ögon svider av både trötthet & klor, men ändå sitter jag här. Jaja, hinner väl slänga ihop något innan läggning.

Imorse orkade jag fan inte vakna, jag var helt slut. Att hela dagarna ränna runt, knappt hinna sitta ner & dricka kaffe i lugn & ro utan att känna mig stressad & sen åka runt med tre små vilda korvar överallt tar fan på krafterna, men samtidigt har det vart skönt att ha haft fullt upp hela dagarna & sluppit sitta i den här ruttna, gamla äckliga kärringsandedräktslägenheten.
Vi åt frukost & klädde oss, sen började vi packa för badandet!

Jo, innan jag glömmer!! Igår kväll drack Leon drygt 100ml välling, av sig själv!! Woohoo, sluta amma nu snart kanske så folk blir nöjda? Ändå känns det onödigt eftersom vi lägger honom i den här lägenheten - jag kommer få börja om med nya rutiner hemma sen..*drygt*


Bild tagen från Gustavsvik.se


Tobbe hämtade upp Elin & Martin så möttes vi utanför. Liam & Marlon fick följa med grabbarna till deras omklädesrum & Leon fick följa med mig & Elin. Leon sov så han blev buren i bilstolen in men när jag hade duschat (som skall göras innan bad) & skulle bära upp han så vaknade han av att det droppade vatten från mig i hans ansikte så jag klädde av han & skulle ta med han in i badet. Han blev jätte rädd, grät & klamrade sig fast i mig för livet!
Elin, Martin, Tobbe & storebröderna badade runt & jag satte mig med en livrädd Leon i barnpoolen, satt där i ca 30 minuter & han klamrade sig fast i min famn lika hårt hela tiden. Konstigt när han vaknar upp mitt i gap & skrik, konstig lukt & ska vara naken helt plötsligt? När han började slappna av lekte vi i vattnet & efter en stund var han galna Leon igen, jag fick inte hålla han i handen när han gick i vattnet, han skulle krypa i vattnet också & fick sig några kallsupar men var lika glad för det & brydde sig inte alls ifall han fick vatten i ögonen eller ansiktet.
Lika crazy som Marlon var när han var bebis.

Sen fick Tobbe vara pappa & Martin vara lektant så tog Elin med mig till rutschbanan men hon vågade inte åka den största, den var för faaarlig :P Så vi tog en annan där vi båda åkte ner i vattnet med huvudet först & fick vatten i näsan. Vi åkte de där forsarna också, hon tyckte först allt verkade så läskigt men sen provade hon iaf & tyckte det var roligt istället. Den läskigaste rutschbanan vågade hon iaf åka till slut efter hot från mig om att bli förbjuden gos från mina barn! haha :) Men den var inte heller så läskig som hon trodde. Duktig Elin! & jag hoppas du hade kul!

Marlon & Liam sprang runt i barnpoolarna & åkte rutschbana, skepp & lekte. Marlon ville göra allt, allt & Liam var mer rädd berättade Tobbe när de vart någonstans, var det nu var mednas jag badade med Leon. Det är ju så, Marlon hoppar & grejar, är inte rädd & bara gör saker medans Liam är lite mer försiktig & tänker på vad som kan hända.

Sen svullade vi på McD, gott gott. Tobbe skulle träna & Elin hem så jag åkte med ungarna till affären & handlade lördagsgodis & lite annat men på väg hem somnade Marlon i bilen för natten :( Han var helt slut efter dagen..Det var runt 19 tiden & Leon somnade nog runt 20 tiden, Leon brukar somna runt 22-23 tiden så det var tidigt. Liam sover också & den tjocka håriga med. Bara jag som är vaken & misshandlar tanjenterna.

Nu ska jag dricka lite te.

På dejt med Mikaela & Seven

Skrivet 2009-03-06 klockan 21:46:04
Jo, jag skämde ut mig rejält idag! Skit också. Skäms som fan. Jag & ungarna skulle träffa Mikaela & Seven idag, men ungarna var heeelt omöjliga imorse..Liam, som tjatat & gnällt om att han vill åka & fika ja & sen imorse vägrade han klä sig, äta frukost eller lyssna alls. Han ville vara hemma & titta på TV. Slöa barn ;) Bara för han visste att det inte är dagisdag.
Marlon var trotsig & lyssnade inte alls. Leon var trött & gnällig & där stod jag, svettig, stressad & nästan helt knäckt. Aja, vi kom iväg iaf. Vad är det med mina ungar egentligen? Vad var det med mig? Var så stressad & nervös så jag körde helt fel väg! Gaaah! Kärringhuvud är jag.
Mikaela förstod, inte alls många som gör det, hon var så söt & snäll!

Vi var på Gröna Grodan så Liam & Marlon var mest nere i lekgrottan & lekte, de kom upp några gånger & ville dricka lite. Jag & Mikaela skulle gå ner med våra bebisar till Liam & Marlon så jag sa till personalen att inte plocka bort vårat kaffe & fika för vi var inte klara. Barnen lekte, hoppade & grejade & jag & Mikaela försökte prata lite mellan alla mina barn som sprang, gnällde, gick iväg & klängde haha :D
När vi gick upp igen hade några tagit våra platser & brickorna med all fika var borta! Vafaaan! Vi sa till & fick nytt (tur det annars hade jag aldrig mer gått dit) & satte oss vid ett mindre bord så Liam & Marlon fick sitta själva vid ett annat bredvid. Hennes lilla pojke var så söt & det lät så gulligt när hon sa hans namn; Seven. Vi hade iaf trevligt & roligt!

Sen skulle de dra så vi gick samtidigt, efter att det tagit hundra år att klä mina barn..

Hem & vila en liten stund..Barnen bråkade & slogs, jag höll på att vilja ta livet av mig ett tag. Trött, sliten, stressad vecka & vaken för länge. Mitt eget fel. Men sen ringde Elin & vi drog dit så sov jag en liten stund med Leon. Elin bjöd på mat, lasagnette med majs & kräm fräsch till. Gott, gott & skööönt att slippa laga mat själv.
Ungarna kollade på Barda, busade & lekte & sen åkte vi hem. Jag missade Lets Dance men fick iaf se sista paret som dansade.

Imorn blir det Gustavsvik! Bada, bada!

Är det kul att läsa när jag bara, nu för tiden, berättar vad vi gör om dagarna?

Nej, nu ska jag tvätta av mig sminket. Wohoo, jag ba orkade vara sminkad & fin idag :P Sen blir det slö kolla på TV tills Lets Dance börjar igen.

Lek & Bus istället för bada!

Skrivet 2009-03-06 klockan 00:53:34
Elin ringde & ville åka & bada! Jag trodde hon ba hade vaknat & kom på "åh, jag vill bada med Jenny & barnen!" haha men hon hade varit vaken länge, så efter det tagit ett bra tag att säga hejdå (jag ville inte lämna Fia!!) så hämtade jag & Leon upp henne & sen vidare att hämta barnen. De blev såklart jätte glada att se henne, vi berättade att vi skulle åka & bada! De blev jätte glada & vi skyndade iväg, hämta badkläder, handduk & andra saker & åkte till Hagabadet.
Nehe, där var det vuxensim, jaha då åker vi till Eyra. Nehe, de hade stängt av barnpoolen & eftersom jag & Elin bara var två vuxna & barnen var tre stycken undrade vi vad fasiken vi skulle hitta på nu? Gustavsvik kunde vi inte åka till, för dit ska vi på lördag.
Äh, vi åker till Lek & Buslandet! Tyckte att åka hem eller vara ute & leka skulle förstöra deras dag & inte kunna jämföras när vi pratat om att göra nått så roligt som att bada! Vi köpte glass & slush (stavas?) & lekte runt. Ahh, hade värsta huvudvärken efter all stress, köra, hoppa ur, fixa med barnen, vagn, påsar & sen in i bilen lika fort, åka till nästa ställe, samma sak igen & stressa ut till Lek & Bus. Försökte tänka glada tankar & ta det lugnt, så huvudvärken gick över efter ett tag.
Tack Fia, för lunchen som jag glömde tacka för & att du hade tid att slösa på mig idag! <3 Tack Elin, för en rolig eftermiddag! Vi älskar dig <3

Sen var det dags att åka hem. Längtade efter att få sitta ner & vila.

Nu tänker jag för mycket igen..Huvudvärk!

Imorgon ska jag & barnen träffa en mamma som har en liten pojke som är bara 2 dagar yngre än Leon. Det ska bli kul! Hoppas bara jag inte skämmer ut mig som vanligt & kommer hundra år förseeent. Men jag kan iaf säga att jag är lite snabbare nu än förut, nu är det ju ungarna som är sega, slöa & trotsiga ;)
Sådan mamma, sådana söner?

Nu sova. Godnatt!

Trött, men här kommer ett inlägg iaf

Skrivet 2009-03-05 klockan 23:37:54
Blog time för Jenylven.

Äntligen sover alla barnen. (de har sovit ett tag men jag har gosat med Tobbe, ätit chips & gjort ordning te) Marlon somnade efter 2 flaskor välling & prat med pappa om dagen, Liam somnade bredvid mig & Leon - som höll på att krypa runt i sängen & kom inte till ro. Jag gjorde ordning en liten flaska välling för han bet mig flera gånger = han får ingen tutte mer. Han måste lära sig. Orkar inte ha bit- & blåmärken runt vårtorna.
Han låg iaf ner & pillade & bet på flaskan, försökte inte tutta på mig eller så, sen bajsade han & sen somnade han. Såg på innehållet att han bara ätit/druckit några droppar.

Imorse vaknade vi försent! Kl 8.15 & barnen ska vara på dagis kl 9.00, panik! Jag hatar att panikvakna, stressa barnen & försöka hinna med allt! Jag hade tvättat håret igår kväll med ett volymschampo sen hade det fortfarande varit fuktigt när jag somnade så håret var POFF när jag vaknade, aja orkade inte fixa ordning det. Vi kom några minuter försent ändå, men ingen större fara. De stora barnen hade gympa så Liam sprang bara in till sina kompisar utan att säga hejdå & Marlon skulle upp & rita med de andra småbarnen.
Han var så duktig idag att lämnas! :)

Kl 10.00 skulle jag vara på föräldrautbildning, jag vill vara med & gå på allt som har med föräldraskap att göra så jag vet hur jag ska bli mina barns bästa mamma, så de inte gör som Leon & kanske hittar en ny, finare mamma! *skrattar* Det var intressant, tyckte det mesta var ungefär som när jag & Liam gick på sånt där för snart 1 år sen.
Träffade några andra mammor & så, alltid kul.
Medans jag klädde Leon ringde Fia med kakorna & ville skynda på oss, Leon gnällde & direkt när jag la han i bilstolen började han snarka. Lilla gos <3

Fia med kakorna satt i köket & pillade näsan när jag kom, för det såg jag! Leon fick sova på soffan, hon bjöd på lunch. Torr & god - ja, jag tycker om torrt - kyckling, tomatsoppa & sallad. Gott, gott & sen fikade vi kaffe & någon slags kaffebröd. Hon var sminkad, ordninggjord, har ett perfekt fint hem & var uppklädd, ja hela hon var fin så satt jag där osminkad med samma tröja som jag hade igår, håret som såg ut som en boll & allmänt ouffig. Fick visa min lösstjärt för hon ville se hur den såg ut :) Veronica: Vet inte om den finns kvar att köpa?

Får blogga mer snart, jag ska klia tjockisen på ryggen.

Onsdag

Skrivet 2009-03-04 klockan 22:04:45
Time to blog.

I natt sov jag knappt någe alls, hade för mycket att tänka på när jag skulle somna så det tog ett bra tag..Tycker inte om min hjärna när jag gör för mycket saker om dagarna att jag glömmer bort att tänka, då kommer allt plus ännu mer på kvällen när det är läggdags. Aja, det var bara att flyga upp ur sängen imorse & börja greja.
Leon smakade på sitt bajs imorse, tror inte han åt något för när jag lyfte upp han trillade det ner pluttar - tror de ramlade ur munnen. Men fräscht barn! :@ Hade bara ryggen emot några sekunder, han satt på golvet utan blöja & skulle straxt morgonduschas.

Marlon gömde sig bakom mig & såg så ledsen ut när jag skulle lämna dem på dagis..Jag & Leon var på familjecentralen i förmiddags. Han är knasig, min bebis. Han fick syn på en annan mamma, hon hade på sig en rosa "mössa", typ som en sjal för håret fast det liknade en mössa, aja Leon tyckte väl hon var fin för han gick emot henne & sträckte ut armarna som han gör när han vill komma & gosade med henne & pillade på "mössan" hon hade på huvudet. Efter en stund ville han upp till henne igen, så hon bar upp han & hennes egna son (som är i Leons ålder) blev lite ledsen så hon tog upp han också & Leon bara blir arg på hennes pojke & försöker putta bort han! haha :D Han ville ha pojkens mamma ifred ^^,

DöPrutt ringde idag & ville leka så efter jag hämtat barnen på dagis (som tog typ 1,5 timma!!) drog vi dit. Leon som fick sprutor igår var gnällig, kinkig & känslig :( Lille pojke! Liam & Marlon rockade loss i Wilmas rum med hennes piano & mikrofon som sjunger i. Vi fikade & sen kom Jennifer med barn & kille så det var fullt med barn i hela vardagsrummet! Har saknat min Denise, vi måste leka mera!

Uff uff, somnar snart sittandes. Imorgon är det dagislämning, föräldrakurs, tjöta & fika med Fia med kakorna, hämta busbarn på dagis & sen..En lugn eftermiddag hoppas jag!
Ikväll skulle jag egentligen till familjecentralen på föräldrakväll men jag orkar inte lämna barnen för att åka dit & titta på film. Iofs var vi ju hemma hos Denise & Wilma då men ändå. Nästa onsdag ska vi göra ringar & örhängen igen, bästa! För jag har tappat mitt ena örhänge jag gjorde :(

SÖKES: Barnvakt åt Leon/alla barnen (beroende på vad det är för dag & tid) så jag kan åka till Polly & pierca mig! Lisa? Elin? I betalning får ni en kissblöja/gos av barnen/torka Leons snor/Liams fis.

Nu ska jag klia min stora, tjocka håriga man på ryggen & sen sooova. Är helt bäng i huvudet ikväll fan..

Hej hopp gummisnopp!

Skrivet 2009-03-03 klockan 23:17:55

Hur har ni det kära korvläsare?
Detta är en gästbloggare som inte är helt normal i bollen.
Vem är vell det? Inte korvas iallafall. Korvas är helt snurrig och kaffegalen.
(jag tror det var jag som gjorde henne det!)
Eller ja, jag gjorde henne the-galen när hon väntade Marlon iallafall.
Då bodde vi på samma gård i getto varberga. Haha, vilka tider det.
Kommer ihåg då korvas sprang över till mig och bad mig att köpa hennes cigaretter för 5 kr
så hon skulle sluta röka :P
Eller om det var jag som sprang över och köpte? Kommer inte ihåg precis det där.
Men ändå.

Något jag kommer ihåg med korvas var när hon, jag och Liam åkte ut till IKEA och kollade runt.
Något jag la på minnet var att jag tyckte hon körde som en gaöning.
Det var ett sånt där väggupp, och hon körde liksom bara över vägguppet med ena sidan av bilen!
Och jag som är som en trafikpolis satt med uppspärrade ögon och undrade vad bruden gjorde?
Men jag sa inget.. Förlåt korvas!
Sen när vi åkte hem så åt vi på mcdonalds och jag lekte med Liam i bollhavet och rutchkanan där inne.
Liam var nog inte mer än 2,5 år. Eller han skulle fylla 3 året efter där i februari.

Jag kommer ihåg att korvas berättade att Tobbe (hennes gubbe) tyckte att jag var frän.
För att jag spelade World of warcraft, OCH VAR TJEJ!
HERREGUD, en tjej som spelar liksom.. Haha!

Sen flydde korvas och dåvarande "minifamiljen" till ökända getto vivalla :(
Då kunde vi inte springa upp tillvarandra.
Just fasiken! Vet ni vad?
Jenny var den första som viste att jag väntade mitt FÖRSTA barn! Jag sprang upp till henne innan
dom flydde, och berättade för henne!
Hmm, några kan ha gissat ut vem jag är nu kanske..?

Jag och Jenny ses för sällan. Som hon har skrivit tidigare så är jag typ uppbokad 30/31 dagar i månaden.
Jag jobbar som en gris. Jag är timvikare innom omvårdnaden.
Börjar det lossna lite omvem jag kan tänkas vara?
Korvas brukar beskriva mig som tokig och galen och även jag är kaffegalen och fiser..


Well, nu sitter jag med ett underlag för mitt inlägg imogon som kommer handla om nostalgilåtar sen min 13-15 års tid.
99-01..
Sista ledtråden nu; Jag är tvåbarnsmamma och gjorde min sambo tjock för att inga andra tjejer skulle vilja ha honom.


För er som inte listat ut det ännu..
Ajm de F vitt de K.
Fia med kakorna var namnet! xD


Snuuuuusk äckel

Skrivet 2009-03-03 klockan 23:02:28
Nej, Madde - Jag glömde inte bort er idag..Hela dagen har bara vart stress & jag har inte hunnit förrän nu äta mitt "dagens chokladbit". Ont i magen, jag orkar inte stressa.
Efter jag lämnat av barnen på dagis, som f.ö gick jätte bra drog jag & Leon iväg till Lisa, drack te, stökade till & drack kaffe & sen åkte vi till *tadam* HEM till oss! Jag gick runt i lägenheten & låtsades att vi bodde hemma igen, jag älskar våran lägenhet, våran diskmaskin, tvättmaskin, pyttelilla badrum som vi knappt får plats att vända oss i & allting! Ljudet av dörren i trappen som smäller igen efter oss, jag älskar det ljudet.Det jag inte älskar med våran lägenhet var all mögel som frodat sig i kylskåpet. Yäääck! Lisa hade med en stor svart sopsäck som vi kastade all gammal mat i, vårt kylskåp var ganska tomt ändå..Men den där kastrullen med något Tobbe inte visste vad det var fick jag reda på vad det var när jag skulle diska rent. Jahopp, sådär ser korvstroganoff ut som legat i kylskåp i ca 2 månader. Sen fick jag veta hur kaffe blandat med mjölk & socker ser ut efter att ha stått framme i ca 2 månader. Yummie!
Det var en fin doft som spred sig i köket när jag satte igång med att diska, skölja & skrubba & det pös så fint med damm, som ur en röksvamp.

VARNING FÖR ÄCKELBILDER!
*VARNING* TITTA EJ OM DU ÄR KÄNSLIG!! *VARNING*


(har förminskat pga snuskäckelVARNING!!)
TACK, TACK Lisa, för all hjälp med att rengöra kylskåpet!! Hoppas skjutsen, all kaffe & semlan var bra "betalt" ;)

Sen när vi snuskat färdigt oss så skyndade vi oss allt vad vi hade till BVC, Leon skulle vägas & mätas + få spruuuta! :O Han blev jätte rädd för BVC tanten & hennes praktikant eller vad det var, började gråta & klänga sig fast i mig, ville inte vägas & mätas men till slut gick det. Minns inte hur lång eller tjock han var får kolla i gröna boken sen. När han skulle få spruta fick de ta en varsin i varsitt ben, stackars Liten blev så ledsen & grät så han nästan tappade luften! *mitt baaarn!!*
Åh, nej! Det hade tagit sån tid att jag fick slänga över Leon på Lisa, springa till dagis & hämta barnen! Mötte Fia (inte hon med kakor, en annan) pratade snabbt & sen kutade jag med Marlon på höften & Liam bakom *skyynda*

Idag är det tisdag = öppna förskolan efter dagis. Det hade gått bra med Leon & vi åt semlor & drack kaffe. Sen kom Fia med Felicia! Liam & Marlon åt inte upp sina semlor så jag fick alltså äta 2,5 semla själv. Aja, Marlon brukar säga till mig när han ätit klart; Nu är jag färdig, ät upp min mat, mamma. Sen går han! Äta-barnens-rester-mamma är jag.

Vi hade kul, tyckte jag. Lisa satt mest för sig själv medans jag pratade med Fia. Men det var faktiskt kul att träffa henne för hon var roligare att umgås med än vad jag trodde, sådär än med alla mammor som vi brukade förr, INGE ILLA MENAT MOT NÅGON! Utan, jag tyckte det var kul att få prata & umgås, vi har ju knappt pratat förr.
Sen när öppna stängde så kom jag på att jag har varken Maddes nummer (mobilen var hemma) eller mindes var hon bodde! Men herregud, fick panikleta både i datorn & i Lisas tele till någon jag kunde ringa men nej, inget! Åkte hem för att hämta telen där Madde skickat sms för hundra år sen med adressen, borta! GAAH! Körde hem Lisa & fick gissa var Madde bodde, efter ett tags körande tänkte jag att nu måste det vara rätt. Packade ut alla barn & vagn ur bilen & gick till dörren & såg att jag kommit rätt! Woohoo! Efter 2 timmars panik, svett & skyndandes!
Ringde på..Väntade..Ringde på igen..Madde kanske är för tjock att skynda att öppna..Väntade..Meh! Stall mig på en snöhög för att kunna se ifall någon var hemma, helt kolsvart..Vafan..Åkte hem.

Så nu sitter jag här. Alla sover..Jag hade mens imorse. Godnatt!

/Sönderstressad mamma.

Tack! & leka med lektanten!

Skrivet 2009-03-02 klockan 22:39:03
Oj, oj, OJ! Stort tack till er alla! hihi ;) Vad glad jag blir för alla era kommentarer!
Jag var såå trött på det blekta, blonda tråkiga som jag haft nu i hundra år & visst, eller hur ser mitt ansikte rundare ut? :D *weei* Jag frågade Liam vid kvällsmaten om han tyckte jag passade bäst i den här färgen eller i det ljusa, han funderade en stund & sen sa han "så som du har nu" åhhh <3
Eftersom jag färgade håret när ungarna sov visste de inget & fick först se det imorse men ingen sa något :P Ungar! haha :)

Idag fick jag inte tag på någon, eller jag orkade inte leta efter telefonen att ringa kompisar (Liam ville att vi skulle leka med Lisa men hon jobbade) <-- Känn dig omtyckt, Lisa! så vi sket i det, jag packade in alla barnen i mormors bil & brummade ut till Willys i Marieberg, köpte slemmiga djur i myntautomat, Liam fick en ödla & Marlon fick en groda & sen drog vi till Marieberg köpcentrum för jag ville använda mitt egna (farmor sa att det är bara, bara till mig & jag får inte köpa något åt barnen ^^) presentkort jag fick i julklapp!
Fick typ stresskolla efter puder/fondejtjion (jag orkar inte bry mig hur det stavas) för Leon var gnällig & ville inte sitta i vagnen & Marlon skulle pilla på allt! Han såg ju att jag gjorde det ;) Barn gör inte som du säger, barn gör som du gör. Liam sa "den där tyckte jag var finast" & pekade på en..Minns inte vad det var för någon, men jag tog den & sen två långärmade jätte söta tröjor.

Barnen tjatade om att åka till Elin, som vanligt! Så vi brummade vidare dit, köpte banan åt Leon & Marlon på vägen & hoppades Elin skulle orka att vi kom utan att ha ringt innan. Hon öppnade dörren med ett leende & omfamnade barnen, vi fick komma in *phu* Liam var kissnödig!
Barnen har världens bästa faster, de kastade slemdjuren upp i taket & skrämde henne när de ramlade ner, Leon satt & skrattade, Liam pysslade med Lego emellanåt. Tänk om jag också hade fått haft en sån bra lektant när jag var liten!
Sen slängde vi i hårfärg på henne också, hon färgar utväxten typ 2ggr/år (inte riktigt men kanske var 4:e månad!) så det var en rejäl bit men färgen räckte. Så nu är hon blond & vacker igen!

Uff, imorgon (GAAH, kommer på mig själv att jag glömmer ringa Lisa hela tiden!!) kommer jag ha fullt upp! Lämna barn på dagis sen hämta upp Lisa & greja. Ska be henne hjälpa mig med en sak imorgon så jag blir ännu vackrare! Woohoo, jag ba orkar göra mig fin fast jag är gammal & har hängtuttar! Jag vet inte vad det är med mig, vårkänslor? Jo, sen är jag kääär också! <3

Just det, jag gjorde egna örhängen i onsdags när jag var på familjecentralen! Sen bad jag ena personalens dotter göra en ring åt mig, jag hade ingen tid att göra själv för jag pysslade för länge med örhängen & dricka kaffe:
Inte världens bästa bilder, men ahh orkade inte bråka med kameran. Jag är ju sämst med allt vad kamera har med att göra.
Nu ska jag slänga mig i sängen snart! Puss & godnatt!

Det olydiga!

Skrivet 2009-03-02 klockan 15:15:06
Igår:Idag:
Till mina barn <3

Skrivet 2009-03-02 klockan 12:44:19
Ni är meningen med mitt liv, ni är mitt allt & jag älskar er
högst av allt i hela världen mina tre vackra, fina prinsar!

Liam, Marlon & Leon, ni är betydelsen i ordet kärlek, ni är kärlek ♥
Mitt liv som er mamma är underbart &
jag skulle aldrig vilja byta liv, någonsin.
Trots att ni bråkar, slåss & rivs är ni mina små barn..
Jag älskar min stora, ouffiga håriga
man som gett er till mig också, så klart ;)

Uff, mår illa..

Skrivet 2009-03-01 klockan 22:44:33
Jag mår illa för jag har ätit alldeles för mycket choklad & jag gör något olydigt som jag kom på idag att jag skulle göra..Blir det bra eller inte, får se imorgon!

Igår kväll x 2:
Nu, ikväll:Glada tankar, snart bor vi hemma! Här är Liam ännu mer jobbig än hemma att lägga..Uff, orkar inte men snaaart är vi hemma!

OM EN VECKA FYLLER LEON 1 ÅR! Shit..


Era frågor & mina svar

Skrivet 2009-03-01 klockan 15:43:09

Madde:

Min fråga:
Vad gör du när ingen annan ser? haha, är så kass på frågor men frågar de i alla fall haha.

Svar: Det var en svår fråga..! Hmm..Få se..När jag är ensam om kvällarna & barnen sover brukar jag stå inne i badrummet framför spegeln & klämma pormaskar.

Anonym:

Tycker du att jag luktar fis?

Svar: Tror det är Kinesen som frågat detta & ifs JA det gör du!

Jennie:

Vill du gifta dig med Tobbe?

Svar: Jag vill egentligen inte gifta mig men om jag måste gifta mig med någon så är det Tobbe, såklart <3

tres:

åh vad roligt :)
1.vad lyssnar du på för musik nu? gillade du för musik när du var liten korv mamma?
Svar: Jag lyssnar mest på Tobbes GH spelande haha!
När jag var liten lyssnade jag mest på radio & mina största idoler någonsin var Hanson, jag var "kär" i Taylor & delade hjärthalsband med honom. Ena delen hade jag runt min hals & den andra hade jag satt på en affisch runt hans hals. Han är f.ö den enda som folk någonsin hört mig säga är en snygg kille :P

2.ska ni flytta till hus har ni tänkt?
Svar: Ja, i framtiden :)

3.vad vill du jobba med i framtiden?
Svar: Vad som helst, bara jag får jobba utan att vara social tex städa, köra osv.

4.vilken är din favorit färg?
Svar: Rosa & turkos

5.vad gillar liam,marlon o leon för nått`? dvs vad dem gillar för leksaker osånt?
Svar: Marlon gillar allt Liam tycker om, Lego, actionfigurer, farliga gubbar & sånt. (får Marlon välja leksaker utan att Liam är med så väljer han fordon; polisbil, traktor osv) Sen tycker de om att titta på filmer. Leon tycker mest om att klättra & springa efter bröderna.

6.hur är dina barn olika i sättet och vilka slags bebis/korvbarn är dem?
Svar: Liam är väldigt lugn, försiktig & omtänksam. Men han är en riktig clown också, han tycker om att skoja & vara rolig, han har lätt för att sitta still, pilla, bygga & rita men han flyger också omkring & låtsas vara batman, ninja eller spindelmannen.
Marlon vill göra allt som Liam gör men han har inte samma lugn & ro i kroppen, han är väldigt gaaalen & crazy, hoppar & studsar. Är han bland okänt folk blir han jätte blyg. Men han pratar jätte högt, nästan skriker! haha!
Leon är en riktig mysbebis, kramas & gosar & ibland när han inte får som han vill blir han jätte arg & skriker & skakar! Han vill gärna hänga efter bröderna & busa med dem & han älskar att klättra.

7.ska du tatuera eller pierca dig någonstans ochg isf vart och vad?
Svar: Jag vill tattuera in barnens namn, men jag vet inte var eller hur det skulle se ut. Jag vill pierca mig också, i läpparna & fler dermal anchors men inget jag skyndar på nu. Jag skulle vilja stoppa in inplantat lite här & var också, har sett bilder åååhh..det är så fint!

8.hur är rutinerna i eran familj?
Svar: När barnen är lediga: Vi går upp, duschar Leon & Marlon efter nattblöjan, äter fukost, borstar tänder & sen försöker jag lägga Leon så jag kan få städa & dricka kaffe. Lunch; lagad mat eller ungefär samma som frukosten. Vi försöker vara ute på eftermiddagarna men nu när vi bor här har jag knappt orkat = blir mycket innesittande, lek & bus här. När Tobbe kommer hem från jobbet lagar vi mat, sen är det bompa, kvällsmat, dusch om det behövs, borsta tänder, Marlon får välling & Liam läggs när Marlon somnat (medans vi väntar brukar vi spela spel eller sitta i soffan med Tobbe & Leon) & Leon somnar när han somnar.
Dagisdagar: Leon & Marlon duschas efter nattblöjan, Liam & Marlon får frukost & kläder, borstar tänder, åka till dagis & lämnas sen åker jag & Leon hem & äter, hans läggs, jag städar & dricker kaffe, Leon vaknar & vi hämtar barnen. Alla eftermiddagar & kvällar ser ungefär likadana ut.

9.vad hete barnen i andra namn?
Svar: Liam Erik, Marlon Lars & Leon David.

10.skall du och din avelhääest gifta er i framtiden och isf vad vill du ha för bröllop isf? :)
Svar: haha ja, det kanske vi gör. Isåfall blir det ett enkelt bröllop, inget krimskrams, klänningar som jag drunknar i eller avancerat hår, det ska vara våran dag - inte min dag.


Cattis:

hejsan kalsongmorsan=) Jag undrar hur du får ditt "bloggnamn" på korten? vattenstämpel? skulle så järna vilja göra så med mina kort=) Skulle vara kul o veta.
I övrigt, så tycker jag att din blogg är hel kul o läsa!
//Cattis

Svar: Jag gör det i photoshop. Annars finns det en länk i min länklista där man kan märka sina kort gratis & enkelt! :) Tack!

Veronica:

jag har en fråga!
vart köpte du din lösstjärt?

Svar: Jag köpte den här i Örebro city i en affär som heter "Details" som ligger mitt emot Din Sko, tror den kostade 199 eller 299kr. Blev förvånad eftersom tex ett par trosor kostar typ 700kr eller något, svindyrt är allt!

mallan:

Hur kom du på det häftiga nicket Kalsongmorsan ?

Svar: Jag har alltid lekt med ord (vet ni som känner mig) & Kalsong kom egentligen från vårt efternamn, mormors hund hette Karlsson & jag larvade mig & sa att den hette Kalsong. Sen när jag var gravid hette jag RedHeadJenny (värsta töntnamnet!) på lunar & ville byta, så satt jag där tjock & gravid med Tobbes kallingar på mig. Karlsson..kalsong..KalsongMorsan!

Eme:

Hur många gånger fiser du per dag? ;)
Svar: jag vet inte haha!

Vad skulle ditt barn heta om det var/blev en tjej?
Svar: Vi hade Angelina, Saga & Natalie som namn.

Choklad eller cigg?
Svar: Då väljer jag choklad här! *

Ser du fram emot att bli moster? :D
Svar: Uff, ett kinesbarn! haha :D Jo, klart jag ser fram emot det!


janpan:

1:vad har du för skostorlek?
Svar: 35-36

2:tycker du om Elins musik? 
Svar: jag tycker om den & vissa låtar har gett mig gåshud, Liams låt "Ögonsten" kan jag knappt hålla tårarna tillbaka när jag hör..LEON VILL OCKSÅ HA EN LÅT! <3

3:om du fick välja ett land att åka på semester, vart då?
Svar: Någonstans där de inte krigar, där det finns sol, bad & är billigt.

4: sol eller vintersemester?
Svar: Sol.

5: om du fick ändra på EN sak i världen.. vad skulle de vara?
Svar: Vet inte..Svår fråga..Mig själv kanske, till en bättre människa.

6:kaffe eller choklad ;)
Svar: Så väljer jag kaffe här! *


????:

Hur mycket får ni ut sammanlagt? Har ni lån/avbetalningar? Hur ser erat matkonto ut varje månad? Lite nyfiken då vi är lite inne på att skaffa ett 3.e barn, men jag är arbetslös, har det varit stor skillnad ekonomiskt med 2-3 barn hitills?

Svar: Jag får ut 3 barnbidrag + tilläg & föräldrapenning. Tobbe..Jag vet faktiskt inte hur mycket pengar han får ut! haha :) Det är Tobbe som betalar räkningar & allt. Vi har några avbetalningar, men inget stort. Vi har inget matkonto, utan veckohandlar (när vi bor hemma, här är det svårare - vi vet inte hur länge vi ska bo här) så handlar vi det vi behöver när det saknas något.
Nej, jag tycker inte det har blivit så stor ekonomisk skillnad. Farmor brukar handla overaller, vinterkläder öht åt barnen :)

KiKi:
Vad har du för utbildning?
Har du jobbat någonting innan?

Och vill du utbilda dej lr jobba med nåt särskilt i framtiden`?
Svar: Jag har ingen ordentlig utbildning, jag gick ett halvår på estet bild sen fick jag Liam. Sen gick jag ett halvår barn & fritid & sen hoppade jag av skolan.
Jag har jobbat som personlig assistent åt dövblinda.
Vet faktiskt inte vad jag vill utbilda mig till. Eftersom jag är rädd att jobba med & tillsammans med folk skulle jag vilja jobba med något där jag får vara ensam & inte behöver vara social.

Tilda:
Varför bor ni inte i er egen lägenhet? Var bor ni nu?
Svar: Ny läsare? ;) Vi "flydde" för granngubben tar droger & härjar med yxa i trapp & ute på gård. Vi delar vägg med honom & han slänger runt sig i lägenheten, gapar & härjar. Har han gjort i flera månaders tid. Dagen efter vi anmält honom hade "någon" slagit sönder Tobbes jobb bil med något som såg ut som en yxa. Vi bor i en tillfällig lägenhet långt från vårt bostadsområde tills ÖBO, soc & alla inblandade får bort gubben, vad nu problemet ligger i?Sen tog jag en till fråga eftersom inte alla kanske vet varför Angelica kallas Gackning,
kiki:
Vem är gackning? Är det typ ett efternamn eller vadå? Jag har aldrig fattat detta
Svar: När vi var små så kunde inte hennes minsta lillasyster säga Angelica så hon sa Gacka & jag började larva mig & kallade henne Gackning, Angelica blev skit sur & jätte arg men jag fortsatte. Idag accepterar hon att jag kallar henne Gackning.

RSS 2.0