Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Kalas idag

Skrivet 2008-05-31 klockan 10:59:40
Tobbes mormor fyller egentligen på tisdag men idag ska vi fira henne. Känner mejj stressad, gick upp från sängen kl 10 & jag har än sålänge bara druckit te & gjort ordning kaffe..Tobbe bara rakar håret & duschar men snart är det min tur.
Sitter & ammar Leon medans jag väntar, han måste bli tjock :)

Igår var det Baronbackarnas dag så efter jag, Sandra & alla ungarna vart på öppna gick vi dit, lååångt! haha bara utanför dörren. Köpte glass åt ungarna, dom fick dra i snöre, hoppa hoppborg & sen köpte jag varsin ballong. Liam fick en Spindelmannen & Marlon fick Sonic men sen bytte dom :) Försökte tvinga dom att springa runt runt & busa för dom skulle bli trötta men dom orkade inte!

Liam fick sova hos farmor & farfar i natt, det var tänkt att Tobbe & hans kompisar skulle spela wii & dricka öl men sen ringde Tobbe mejj igår eftermidda & sa att han aldrig i livet ville sitta inne när det var så varmt & SPELA! Så vi drog till hans föräldrar, Marlon somnade i bilen, Leon var hungrig & ville bara tutta & Liam hoppade direkt ner i Elins pool :)

Undrar om Leon bajsat..Det luktar bajs..

Fy vad varmt :D

Skrivet 2008-05-29 klockan 20:40:05
Idag har det fan vart varmt, helt sjukt..Kvavt oxå. Marlon var jätte grinig & sur, grät & hade sejj så jag gjorde ordning välling åt han vid 12 tiden, tänkte att han skulle vila men nejdå han somnade..Så söt.
Han brukar aldrig sova mitt på dagen men han var nog trött efter igåt när vi var ut till min morbror & lekte plus att det vart så himla varmt. Leon har oxå sovit massa idag, hela förmiddagen! Jag brukar aldrig få äta frukost ifred, men idag fick jag det! Första gången på länge..

Tobbe köpte Nitendo Wii häromdagen & idag köpte han det dära Wii Fit, han tycker jag kan "träna" bort mitt höftfläsk istället för att fettsuga det haha :D Spara pengar lr vad?
I förrigår var jag iväg till stan & handlade massa, massa & massa..Mer än jag brukar. Bodysar till Leon, shorts till Liam & Marlon & sen säkert massa annat jag glömt just nu. Nu har det ju vart så varmt de senaste dagarna, såå skönt & jag bara njuter.
Idag kom vi inte ut förrän på eftermiddagen men satt en stund på balkongen & solade, fy satan, kunde knappt andas haha :D Värsta varma & kvava! Gos, gos jag måste bli brun & fin.

Idag var jag iväg & köpte minneskort till min nya kamera, woohoo jag har en alldeles egen digitalkamera!! Fan, är sjukt glad! Jag har ju bara fotat med min cp telefon som bara stängs av hela tiden för batteriet glappar!

Nä, nu ska jag titta på Liam & Tobbe som bowlar & torka upp spyorna jag precis fick på kjolen :P Mysigt.

Ny blogg..Igen

Skrivet 2008-05-29 klockan 12:12:33
Nu har jag nog hittat en blogg som inte är krånglig, jag fattar direkt när jag logga in hur jag ska göra & slipper leta. Nu kanske jag har fassnat här.
Håller på att föra över ALLA mina anteckningar, handskrivna dagböcker (som ingen nånsin läst) & blogginlägg (vanliga + låsta) sen -02 så sen när det är klart publicerar jag dom. Så länge kommer jag blogga som vanligt. Mår dåligt när jag läser mina gamla inlägg, hur jag hade det.

Kommer nog ta ett bra jävla tag! haha :D Fy fan..Men då har jag iallafall allt på ett & samma ställe, sen vem som läser? hah..Blir nog en massa skratt..haha Hur fan skrev jag egentligen då? Har nog vuxit upp lite granna iallafall.

Uff vi ska snart iväg till stan så jag ska klä ungarna & mejj själv.

Var iväg på soc möte häromdagen & det kan jag skriva lite mer om kanske senare idag lr nån annan dag. Det handlar inte om mejj, för er som undrar :) Jag är en bra mamma! & Nejj, Jennie, vi går inte på soc så du kan vara lugn att du inte betalar för oss :D (läste i din blogg att du var arg på socfall som inte gjorde ett skit för att fixa jobb/pengar själva, bara levde bekvämt på andra genom soc) - kan hålla med dejj.

RSS 2.0