Startsida | Varför Korv? | Bloglovin' | Twitter | Facebook | Bloggdesign

Deprimerad

Skrivet 2008-08-31 klockan 22:28:32
Uff..Har inte haft varken lust eller tid att blogga öht idag..Vilken dag & vilka konstiga känslor jag har. Känner mig djupt deprimerad, har ingen lust med något alls..Känner mig helt tom innuti & som jag har en klump i halsen.
Jag har försökt hålla humöret uppe med tanke på barnen, Tobbe får tåla det. Vi har inte gjort ett piss idag..Städade i förmiddags sen drog Tobbe iväg & skulle lämna eller hämta en bil i Linköping, när Tobbe kom hem fick han laga mat för jag orkade inte, låg i sängen med Leon & var så hungrig att jag knappt orkade gå ur sängen.

Nu i flera dagar har jag vart sugen på något men jag vet inte vad & det gör mig helt galen! Försöker med te, kaffe, godis, chips & allt jag brukar vara sugen på men inget funkar! :@
Nu mår jag illa efter teet jag drack för en stund sen! Känner mig helt tjock i halsen. Har varit trött & dåsig hela dagen & har velat sova sen i eftermiddags.

Vad är det med mig? Är det för hösten kommit & jag vet att jag är ett år närmare skrynklor & rynkor? Klimakteriet, hängtuttar (har det redan, men kärringhängtuttar..), grått hår, middagsvila & sånt där gammalt..Jag vill inte bli gammal! Jag har ju alltid vart ung!!

Bara för jag känner mig så uffig, skruttig & deprimerad lägger jag ut fin, fina bilder på mig som helt nyvaken & bläig!

Från april:

Maj:


Augusti:

Jag vill inte att mina läsare ska tro jag är värsta hot mama, jag tycker det är kul att ha annorlunda bilder i bloggen också. Såna som ingen annan har, nyvaken bilder på sig själv..Vem lägger ut såna egentligen? Behöver nog bara göra mig löjlig för mig själv så jag får bli lite glad..Eller något?

Är skitsugen på att färga håret..Mörkbrunt & sötta i massa långt löshår, tycker det är såå himla fint med långt brunt hår..Jag färgade håret brunt sist hösten -05 sen ångrade jag mig ganska snart & började slinga & bleka det tillbaka så som jag har nu med blekt över & svart under. Jag trivs bäst i blondt hår men jag tycker brunt/mörkbrunt är finast..Blekt är så..ute?

Bad Tobbe ta kort på mig häromdagen när jag hade på mig ett par byxor som satt slimmat i röven & över benen för fyra månader sen som jag tappar idag, det syns inte så mycket skillnad men det känns skillnad!

I början av maj:


I slutet av augusti:Ser ju ut som jag putar ut med röven för livet, men det gör jag inte. Höftfläsket håller på att försvinna, YES! Det hänger inte ut lika mycket som det gjorde förut, så jäkla skönt..Slippa tänka på att suga bort det..Skulle kosta 16.000kr :O Varför ska jag ha massa lös fläsk/skinn som hänger utanför byxorna när det inte gör det någon annanstans?
Alla jeans är sydda så konstigt också, tycker dom kan vara sydda efter såna som mina kroppar också. Konformade; stora i midjan för enorma höfter & sen helt pltt i rumpan & kycklingben, istället för tvärtom. Som om alla skulle ha rumpa & inga höfter.

Imorn måste jag upp på stan, tråk tråk..Måste till FK & be om nya papper om mammadagar.

Snart är jag gammal & rutten med löständer..

Usch vad tråkigt inlägg men vafan, min blogg, mina regler, mitt depp :P

Puss & godnatt!

Marlon

Skrivet 2008-08-31 klockan 00:04:53
Sitter & tänker..Eller ja, står gör jag ju inte, blir ju knasigt att skriva då ;)
Har tänkt en massa på barnen, Liam & Marlon nu när dom börjat på dagis. Känns så läskigt att ha dom där, att inte kunna finnas för dom hela tiden, hjälpa dom, kunna prata med dom & såna saker..Iaf med Marlon känns det jobbigast. Liam är ju "stor", han pratar ju rent & väldigt bra..uttrycker sig så himla bra vad han vill, känner & tänker. Men Marlon har ju nyss börjat prata meningar..Ibland är det svårt för andra att förstå vad han vill eller vad han vill ha.
Jag vet ju precis vad han säger..Min lilla pojke!

Jag kan ju inte kräva av dagisfröknarna heller att dom ska heela tiden vara uppmärksamma på just Marlon bara för jag själv är det. Så fort Marlon pratar här hemma sätter jag mig ner i höjd med han eller riktar min blick mot han så han vet att han har min fulla uppmärksamhet, det kan jag ju inte kräva av dagisfröken.
Som tur är har Marlon ju Liam som kan hjälpa honom. Först tyckte jag det var tråkigt att dom skulle gå på samma avdelning, att hela tiden vara med varandra men nu ser jag att det är det bästa för Marlon iaf..Just nu. Liam har ju gått på dagis förut.När jag har lämnat barnen sitter jag & bara väntar på att klockan ska bli hämtadags. Är orolig, hur går det för Marlon? Det känns inte bra. Han är ju så blyg med nya människor & om vi åker till farmor, farfar & Elin idag tex, så är han blyg mot dom imorgon.
Jag har ju ändå haft Marlon hemma i över två år. Det här kommer gå bra sen, men just nu känns det inte bra. Jag skulle kunna fortsätta ha honom hemma men då skulle han bli avundsjuk på Liam som får gå på dagis. Sen är det ändå nyttigt för han, eftersom Liam börjar lekis nästa år.

Jag, jag, jag!! Ja, men så här känns det för mig just nu. Jätte jobbigt..
Även fast jag ser att han har skitroligt med barnen när jag ska hämta dom efter maten nu dom här senaste tre dagarna dom var på inskolning. Snart kommer det kännas bättre..jag måste bara vänja mig & jag vet ju att Marlon har roligt där..

Jag frågade Liam vad han tyckte var det roligaste & bästa med dagis "Att läsa & titta i böckerna" svarade han då, sen frågade jag vad han tyckte var det tråkigaste eller om han tyckte något på dagis var tråkigt & då svarade han "När du kommer & hämtar oss" haha :D Tack, Liam. Men det är bra att han trivs där!

En annan sak jag tänkt på är att, ja visst det är mycket invandrare, MEN! Dom är uppfostrade, jätte snälla & väldigt trevliga. Inte som dom i vivalla, usch *ryser* Otrevliga, läskiga, slåss, uppkäftiga & pratar fula ord. Det är jag jätte glad för så att Liam får se att det faktiskt finns invandrare som är snälla, som går att leka med så han inte växer upp med att tro att alla är som dom i vivalla. Ett litet barns värld är inte så stor.
Han måste få se saker från andra håll & kanter också, jag vill inte att mina barn ska ha fördommar & dra alla över en kam eller vad det heter.

Annars då? Idag är det lördag men ungarna har inte fått något godis, vi glömde nog bort det ^^
Men vi har köpt kläder & skor för nästan 2000kr åt dom!

Marlons skor:
Liams skor:
Dom fick välja skor själva. Vi tänkte köpa skor åt Leon, men onödigt eftersom han ändå inte går än.
Sen har vi käkat kräftskiva hos Tobbes föräldrar & firat Tobbe som fyller år på måndag. Gammal gubbe :P Han (vi) fick dammsugare & dammsugarpåsar, as bra! Våran gamla dammsugare är rutten sen vet vi inte var vi hittar påsar åt den heller.

Fy fan, är trött som jag vet inte vad & ögona svider..Har vart trött & sömnig i flera timmar nu..Godnatt.

Var KalsongMorsan en skolbuse?

Skrivet 2008-08-30 klockan 23:33:46


Kolla om du var skolbuse. För dig som har gått ur 9an.

[x] jag hade mer än 10 timmars kvarsittning
[x] jag hade mer än 30 timmars kvarsittning
[x] Jag gick ut med alla IG
[x] jag gick hellre till pizzerian än letioner
[x] jag tyckte skolan var skit

[ ] jag fick gå på OBS lektioner (vafan är det??)
[x] jag har mobbat elever
[x] jag har mobbat lärare
[ ] jag har gett igen på lärare för dom gav mig IG
[x] jag bråkade jämt med lärarna

[x] jag ljög om att jag var sjuk för att slippa lektioner
[ ] jag fick gå till rektorn minst 1 gång
[ ] jag har rökt på skolans toalett
[x] jag hade mer än 20 kompisar
[x] jag kom alltid försent till lektioner

[x] jag försov mig minst 5 gånger
[x] mina kvartsamtal handlade om hur bråkig jag var
[ ] jag har satt eld på skolan (papperskorg eller annat)
[ ] jag har tryckt igång brandlarmet
[ ] jag har slagit en lärare

[x] jag har sparkat in skåp
[ ] jag har skapat en översväming i skolan
[ ] polisen kom och hämtade mig på skolan
[ ] jag har låst in en lärare i ett skåp (nej, men en gång stallde vi för ett skåp för dörren så läraren inte kom ur klassrummet)


Totalt: 14
Och ja haha jag fick gå IV :P


0-5
du var en snäll elev!

5-10
det kanske är dax att lugna ner sig?

10-20
skolbuse,fick du gå individuella programmet?

20-24
mega skolstrul! Lärarnas mardröm! Hur känns det utan en framtid?


Dag fyra & fem

Skrivet 2008-08-29 klockan 14:01:00
Nu sover Leon så jag passar på att blogga :D

Liam & Marlon är lugna & snälla.
Barnen hade gympa igår på dagis direkt på morgonen så jag var med & tittade på, Liam & Marlon var jätte blyga & vågade inte vara med först så jag lät dom sitta & titta på istället & sa "titta vad roligt, dom springer" & såna saker så dom skulle vilja vara med, men dom ville inte det.
Efter en stund tog dom fram hängringar eller vad det är, studsmatta, rep & såna saker & gjorde en bana då ville Liam & Marlon vara med! Liam sprang runt som dom andra barnen men Marlon ville bara hoppa från en sån där träklump ner på tjockmadrass så jag hjälpte han, höll han i handen samtidigt som jag hade Leon på höften. Marlon tyckte det var jätte kul, hoppade & hoppade!
Sen var det fruktstund & dricka vatten sen när dom skulle ut & leka sa vi hejdå & det gick jätte bra! :)

Hämtade barnen kl 12.00 efter dom ätit, frågade hur dagen varit, vad dom gjort & om dom tyckte det var roligt på dagis & det tycker dom :D
Sen gick vi till Maxi, orka vara hemma & ha tråkigt ^^, handlade lite sen köpte vi korv :P

Hann knappt innanför dörren för sen kom Elin & Emma, så jag färgade Elins hundra år gamla utväxt, äntligen!! :DSlängde bara i färgen & satte påse på huvudet sen åkte hon hem igen så jag vet inte hur det blev, bra hoppas jag med tanke på den enorma utväxten! Minns en gång när hon lät en annan färga håret på henne, utväxten alltså, då hade hennes kompis bara färgat halva utväxten & inte tagit hela vägen så det var bara utväxten närmast hårbotten som fått färg :O Sen var det fläckigt i nacken som att hon glömt lägga färg, ahh det såg förjävligt ut iaf!

Idag var Liam & Marlons inskolningsfröken hemma med sin sjuka son så det vart lite jobbigt att lämna barnen, iaf Marlon. Han tyckte det blev konstigt & när jag skulle gå tog han tag i vagnen & skulle följa med..Så tog den andra fröken upp honom då blev han arg & sen lite ledsen men vi sa hejdå & sen gick jag, tittade bakåt & såg att fröken försökte få han att cykla ^^ Men han ville inte, han drog upp axlarna & gömde ansiktet i jackan som han gör när han blir sur.

Jag & Leon gick till Öppna förskolan så länge, drack kaffe & pratade lite med dom andra föräldrarna. Leon var helt galen, försökte krypa omkring & sen vet ni vad han gjorde?? Han låg på mage, skulle ta en korg eller vad det var som låg på golvet snett bakom, sen helt plötsligt satt han upp! Han satte sig själv upp & han är inte ens 6 månader! Galna barn! Ska lägga in en film på Leon idag på videobloggen när han försöker krypa när vi var på Öppna.Det märks så väl på Liam & Marlon hur sammanvuxna & fästa dom är vid varandra! På väg till dagis i förrigår höll dom ju varandra i hand & jag vart helt rörd <3 Märks att Liam "ser efter" Marlon utan att han tänker på det, Marlon går efter Liam hela tiden. Dom håller ihop på dagis.
Idag när jag skulle lämna dom var vi ute & lekte, Liam tog en cykel med sittplats bakom & körde runt på Marlon, dom var så jäkla söta & jag bara satt där & vart helt tårögd & höll på att börja grina för dom är så himla gulliga mot varandra! Ahh, vad är det med mig?Snart kommer Sophie & jag ska sätta i löshår på henne. Gaaaah vad jag älskar mina barn, jag blir helt psyk i huvudet för jag vet inte vart jag ska ta vägen med alla starka känslor!!!

(ps. Emelie, det är min pappa som gjort min blogg för jag fattar inte sånt här :P)

Liiisaa!!!

Skrivet 2008-08-29 klockan 12:58:11

Tobbe igår kväll, tjatar & längtar efter Lisa


Bloggar mer snart, håller på att söva Leon.


Dag tre

Skrivet 2008-08-27 klockan 20:29:59
Bästa kommentaren ever:

Från: norpan den 08/03/13 16:03
vad söta batn ni har! kan du inte bli gravied igen nu, dte var så kul o följa dig i det sista...spännande.. hehe


Lyckas du övertala Tobbe, så..haha :D

Idag var vi till dagis kl 09.00 (wohoo, kommit i tid alla tre dagar nu! jag = tidsoptimist) Barnen började leka på en gång, jag satte mig på bänken med Leon. Tyckte det var väldigt dåligt att ingen (det var två fröknar ute) hälsade på barnen när dom kom, bara på mig! *hmpf!* När vi hade vart där i typ 5 minuter, ja hälsade en av fröknarna på Liam & Marlon, hallå?? Jaja, barnen verkade ju inte bry sig men jag tycker det är dåligt för dom ska känna sig välkomna så fort dom kliver innanför grinden, att fröknarna hälsar dom välkomna direkt när dom ser dom! *morr*
Ska prata med dom imorn.

Minns en gång när Liam gick på dagiset i vivalla, tror alla tre avdelningar med barn var ute..Eller om det bara var de två storbarnsavdelningarna? Skitsamma, jag kommer dit med Liam & Marlon som sitter i vagnen. Fröknarna ser oss, ingen hälsar, ingen tar Liam med sig att leka eller bryr sig.
Sen vart jag bara mer & mer irreterad så hade vi stått där i typ 15minuter så klev jag fram till en fröken & sa "vi kom för en kvart sedan, varför är det ingen som hälsar på Liam eller bryr sig att ta med honom till dom andra barnen? Ni ser ju att vi står här!" Ja, DÅ kunde dom bry sig!

Liam & Marlon är sådana barn som måste få bli välkomnade, att någon tar med sig dom eller ropar dom till sig. Dom kliver inte bara in i allt & tar för sig.

jaja, stannade tills dom hade frukststund iaf. Ett gammalt dagisbarn som slutat där kom dit för att hälsa på & hade piggelin glass med sig att bjuda på så barnen fick glass :) När dom ätit klart sa jag till barnen att mamma ska gå nu men kommer sen efter maten.
Marlon hoppade upp på ståbrådan & trodde han skulle följa med men fröken satte sig ner & frågade Marlon om dom skulle baka sandkakor, då sprang han till sandlådan & brydde sig inte att säga hejdå.

När jag gick var klockan 09.45. Vad skulle jag hitta på? Klockan 12.00 skulle dom ha ätit klart..Aja, gick till Öppna förskolan som ändå hade öppnat idag. Orka sitta hemma ensam med Leon & ha värsta tråkigt? ^^
Alla tyckte Leon var så stor & tjock & vart helt förvånade att han var så stark när han kunde sitta själv, stallde sig på alla fyra & försökte krypa, ålade & höll på :D En mamma sa att hennes pojke, när han var typ 6 månader, bara låg. Skönt för henne, ha en bebis så länge & inte först ha en nyfödd späd liten ynklig baby som helst plötsligt på bara en månad blir helt galen & bara vill stå, krypa & allt..Leon vill INTE vara bebis :S

Tiden kröp fram..Fem minuter kändes som tjugio! Drack kaffe & snackade lite med dom andra mammorna..GAH!

Äntligen, sprang nästan till dagis när jag skulle hämta dom. Gick upp till deras avdelning & dom kom nyss från maten. Marlon såg mig inte men det gjorde Liam, han log. Dom vill tillbaka dit imorn. Det här kommer gå bra! :D

Sen runt 15.30 tiden gick vi ut & lekte, märkte att Marlon började bli trött. Var ute till 18.00 ca, gjorde mat & sen i med Marlon i säng :D
Nu ska jag snart duscha, Leon har äntligen somnat! Idag har han nog sovit sammanlagt typ 1 tim? Galna barn..

Blogga

Skrivet 2008-08-27 klockan 13:42:23

Oh, jäklar vad kommentarer jag fick! *weei* Tack, tack, det är alltid kul att veta vad du som läsare tycker! Ska svara på två kommentarer jag fick:

ella
jag tyckte absolut om de långa
men vill gärna se några varje dag
så en blandning hade vart bra :)


Mathilda
På ett sätt har jag saknat dina jättelånga inlägg, å andra sidan så är det ju så himla kul när du skriver varje dag! Fortsätt som du tycker själv känns bäst:)
Sålänge jag får läsa så är jag nöjd=)
Kram

Ja, jag saknar också att skriva, skriva men jag tror det inte blivit så nu för jag har helt enkelt inte tid..Förut hade jag ju "bara" Liam & Marlon, nu har jag dom + Leon så jag får passa på när det finns tid! :D
Sen känner jag själv att jag har blivit mer & mer en annan Jenny, än den jag var förr. Jag grubblade mer, hade mer tankar i huvudet, sen vart det så när jag bloggade att jag bara skrev & skrev & försökte få ur mig allt, sen var det ändå hundra saker jag glömt skriva ner.
Idag är typ det enda som finns i huvudet att jag ska vara en bra mamma, vi ska ha rutiner, barnen ska få ut & leka, inte ha stökigt hemma, må bra, ha roligt osv osv. Det har ni säkert märkt i bloggen också för det är ju det enda jag tjatar om! :D Men vafan, jag har ju ingen att prata med så allt skrivs ner i bloggen. Blir det tjatigt, ja då märks det att jag inte pratat med någon på länge..Mina gamla blogginlägg handlade inte såå mycket om vad vi gjorde på dagarna, utan mest tankar..Tror jag?
Äh, minns inte :P

Sen känns det också som att om jag slänger ihop allt i ett inlägg & någon vill kommentera så skiter dom i det för det är för mycket olika saker skrivet ^^ När jag skrev blogg innan blogg.se så skrev jag på lunar & kopierade allt till bloggspace (som jag nu använder som videoblogg) & på lunar är det tråkigt att skriva igen samma dag, för då måste jag skriva i samma inlägg hela tiden.
Fast när jag skriver här har jag knappt ingen koll alls på vilka som läser! Det kan kännas lite..fuskigt! Några har kommenterat så jag kan kika tillbaka på vilka det är :D

& på tal om videoblogg finns det nu två nya filmer på pojkarna. En från imorse när vi gick till dagis & en när vi kom hem till gården från dagis :D
Jag vågar inte filma mig själv haha för jag är helt sne när jag pratar & mitt ansikte är helt osymmetriskt! OPHF!

Nej, nu gnäller Leon som vanligt så jag ska jonglera lite med han så han blir glad :D

Puss


Ge mig maaat!!

Skrivet 2008-08-26 klockan 18:57:38
Grr..Jag är hungrig & Tobbe är i affären nu & handlar till fisken, jag kommer säkert äta mig proppfet & mätt! Jag ääälskar fisk :P En gång hade Tobbes gjort någon fiskgryta & jag åt & åt så jag höll på att spricka, sen fortsatte jag bara att äta, det fanns inget stopp! haha :D Sen mådde jag dåligt i typ tre dagar..Jag hade ätit för mycket..Men det var ju så gott..

Sitter & smaskar choklad i väntan på maaaat! Bara lite..Liam & Marlon var hungriga, dom tittade på barnkanalen sen gick dom till köket & kom tillbaka så hade Liam gjort ordning varsin smörgås åt dom <3 Så söt. Ja, ni ska få mat, ungar! :D
Det var ju inte meningen att Tobbe skulle jobba så länge idag..Dom har ju fullt upp! Får ju knappt aldrig träffa han känns det som.

Jag har en fråga till mina trogna läsare som följt mig genom åren, ända sen Lunarstormtiden ;)
Saknar ni mina lååånga blogginlägg jag skrev var tredje, fjärde dag eller tycker ni det är roligare när jag skriver lite då & då, varje dag?

Andra inskolningsdagen

Skrivet 2008-08-26 klockan 14:08:32
Andra inskolningsdagen avklarad :) Det gick hur bra som helst idag. Jag var ensam iväg, Tobbe var ju med igår så Marlon var lite..vad heter det? Ja, alltså han var inte lika lekfull idag som igår, han var mer blyg mot fröknarna & så idag.
Liam & Marlon hade jätte roligt sen, cyklade runt & körde varandra, sparkade boll, lagade sandmat i lekhuset & busade. Märks att Marlon är väldigt beroende av Liam..Liam ser efter Marlon omedvetet, håller ett öga på han.

Vi var ute & lekte från kl 09.00-10.15 sen följde vi med in. Dagiset är en gammal skola & deras dagisrum är ett gammalt klassrum ^^ Men det var väldigt mysigt där. Mycket leksaker, olika rum, lite soffor & bord.
Vi var därinne & barnen var helt saliga, ohh massa nytt & roligt överallt! Liam hittade Lego som han byggde med & Marlon hittade bilar :D Tobbe kom för att se var vi befann oss & hade tagit på sig såna där fula skoskydd haha! Jag tog av mina skor, orka vara ful & bekväm :P

Vi gick precis när dom skulle gå & äta, hem & laga mat! Hungrig som en varg & Leon var jätte trött, han fick inte komma till ro & sova på dagiset heller.

Men nu sover Leon iaf, Marlon tjatar om välling, Liam bygger med sina Lego & jag dricker mitt kääf. Ska ta & röja upp i den här rövarkulan medans Leon äntligen sover..Han sover ju knappt aldrig haha & då vill han ju bara, bara bli buren..Har fått skitont i ryggen nu, hugger till i någon nerv tror jag det är när jag reser mig..Inte så skönt, men bättre det så han är tyst istället för att vara ledsen & bara skrika, jag får offra min rygg för hans härliga skratt <3

Mini-Moof

Skrivet 2008-08-26 klockan 13:51:35
Här kommer gamla bilder på Marlon när han var en mini-Moof!

14 timmar gammal:Någon ynka vecka gammal:
2-3 månader gammal bara:


Runt halvåret:


7-8 månader med sina vampyrtänder:
Runt 1 år:
Eftersom alla bilder försvann när datan kraschade hittade jag bara dom här, som jag har på familjeliv. Varsegod, Marja :D

Fis-Lisa

Skrivet 2008-08-25 klockan 21:19:59
Jag fick inget kvitto av Sandra & Tolle när jag köpte deras kamera, snällt :D Blixten funkar inte så jag måste lämna in den. Lisa får hjälpa mig.GIEF LISA RÅÅÅÅ!!
Jag & Martin sitter & dricker kaffe & äter rulltårta & tittar på Pimp My Ride. Han är rolig & tycker att jag är lite annorlunda, men det är kul. Satte mig bredvid han & började dingla på hans tuttar haha sen sa jag att det hade vart en helt annan sak om han gjorde så på mig ;)

Nu ska jag dricka upp mitt kääf. Puss

Videobloggar

Skrivet 2008-08-25 klockan 17:45:34
Inne på min andra blogg finns nu tre nya videobloggar på Leon & Liam :)

En från i onsdags, lördags & idag :) Tryck på "se alla inlägg" för att komma till inläggen.

Mer frågor

Skrivet 2008-08-25 klockan 15:32:44
Ella:
jag måste bara fråga, är erik din bror ? som bor hos tobbes föräldrar, och om de är så, hur kommer de sig ? förstår om de e för privat (:

Svar: Ja, Erik är min bror. Han bor hemma hos Tobbes föräldrar för att hon inte kan ta hand om Erik. Men han åker dit varannan helg.
Han var typ aldrig i skolan, luktade illa & var socialt handikappad. Vet inte om det var skolan som gjorde en anmälan, men allt utreddes & Tobbes föräldrar hade sagt innan att dom kunde ta Erik så det blev att han fick flytta dit. Tur det, så jag & ungarna kan få träffa honom & se hur bra han mår, hur duktig han blivit att prata utan att vara rädd, tar för sig & är en helt underbar pojke.

Mathilda:
Jag har en fråga jag har funderat ganska länge på.. Varför kallar ni Marlon för Moof o Moofen? Asså, hur började det?:)
Vill bara säga att jag älskar din blogg! :)

Svar: haha, det var Tobbe som helt plötsligt en dag sa "Millemallemoofen" åt Marlon när han låg i babysittern, tror han bara var några månader gammal. Sen började vi bara kalla han för Moofen & han lyssnar till det också xD
Tack! Det är kul att ha dig som läsare! :D

Emelinda:
Vad är det för tattoo du har i svanken? Har du fler? Visa :)

Du är verkligen en Kaffe-Jenny du :P

Svar: Jag har tattuerat in "KORV" i svanken & nej, jag har inga fler..Men jag vill göra. Barnens namn & kanske födelsedatum? Men jag vet inte var på kroppen eller vad det ska vara för stil.
haha xD ja, kaffe är gott, gott!! :P

Första inskolningsdagen

Skrivet 2008-08-25 klockan 13:46:24
Idag var vi iväg med ungarna till deras nya dagis, eller ja förskola då. Det första Marlon gjorde när vi kom in på gården var att springa till sandlådan & åka rutschkanan :) Tobbe fick hämta han sen fortsatte vi på gården, deras fröken var redan ute med ett annat barn.
Dom är tydligen ute kl 09.00 varje dag tills lunchen. Jätte bra! Marlon & Liam träffade Fadi & lekte, sprang runt, cyklade, klättrade, jagade varandra & åkte kana. Jag tror dom kommer trivas där. Barnen såg jätte snälla ut & verkade inte alls vara som vivalla-barnen.

Deras fröken var jätte trevlig, vi pratade lite om hur dagiset funkar, var matsalen osv finns & vi berättade lite om barnen. Jag är bara orolig för hur det ska gå för Marlon, att han ska bli sur, grinig & jätte arg som han brukar & dom kanske inte har tid att bry sig om han, prata & så. Jag tror det kommer gå jätte bra för Liam, han har ju gått på dagis förut :)

Vad skönt för barnen! Jobbigt för mig :O Kommer sakna dom & inte ha någon att bråka med haha :) Jag har ju Leon hemma men han skriker ju bara! & vill leka jongleringsboll.

Marlon har inga blöjor kvar! Jag måste få tag i Tobbe att köpa hem, annars kan vi inte gå ut & leka. Eller jag kanske, kanske har någon i skötväskan? Jag litar inte på att Marlon håller sig om vi går ut utan, han har ju kissat i kalsonger förut..Får kolla sen. Dricker mitt kaffe nu & bloggar medans Leon är lugn & fin. Grejar & har sig i gåstolen, pratar & försöker ta sig fram, söt <3

Imorn ska vi till dagis igen, 09.00-11.00. Då ska vi in & titta hur det ser ut också, idag var vi bara ute på gården.

Nää, jag orkar inte blogga mer. Puss

Shoppat

Skrivet 2008-08-22 klockan 19:08:02
Äntligen hemma! Eller, har vart hemma ett tag men jag har ammat & grejat :)
Tobbe fick komma hem & lämna mitt uttagskort innan vi skulle till stan annars hade jag inte kunnat ta ut pengar, orka gå in på banken & tjosa med dom. Det första vi gjorde efter vi tog ut pengar var att köpa nya gummistövlar åt Marlon! Hans gamla hade spruckit typ 2 cm vid lilltån sen gick det bara upp mer & mer sen till slut hade han en spricka från lilltån upp till stövelskaftet! Fan, pinsamt så vi sprang in på Din Sko! Ungarna tittade på TV medans jag letade efter ett par söta, det fick bli ett par orangea med Tiger på. Kastade Marlons gamla & satte på han dom nya direkt & sen till leksaksaffären & kika på Lego åt Liam.Han valde vad han ville ha, några Star Wars gubbar som flyger eller något för 149kr & sen fick han betala själv, killen i kassan frågade om han ville ha en Bionicle affisch & det ville han så han fick en. Sötungar, Marlon körde runt på en barnkundvagn inne i affären & brydde sig inte alls att Liam fick en leksak & inte han. Det är skönt att dom nästan aldrig är avundsjuka på varandra.
Som när Elin köpte en bilbana till Marlon & Liam brydde sig inte så mycket, han fick ju vara med & leka. Duktiga pojkar! <3Sen till McDonalds & äta för ungarna var superhungriga. Lite jobbigt det när jag går på stan själv med alla tre, att ingen kan hjälpa mig att bära brickorna ^^ Liam & marlon fick bära sina Happy Meal själva & jag brickan med min mat & alla drickor på & köra vagnen + Leon som skriker för full hals & är superhungrig han också! Kaos haha :D Vafan så blir det ibland, alla bara tittade men vad skulle jag göra? Tur att Liam & Marlon är lydiga & satte sig där jag ville, tog av sig själv & så.

När vi käkat ville jag till Krämaren för att kika efter en filofax, träffade en bekant..Vad heter han nu? ...Gordon, ja! Snackade lite & sen helt plötsligt dyker Dö-Prutt upp bredvid mig haha! Kul att se henne, var hundra år sen & medans jag stod & pratade med henne passade Marlon på att bada i en vattenpöl, med kläder & allt. Fin, fin blev han..Galna barn.
Gaaah vad dyra alla filofaxer var, kostade runt 3-700 kr fan värsta rånet! Hittade en som var på rea, 195kr, fast en precis likadan stod bredvid & kostade 375kr, tog den & gick till kassan & fick betala 195kr ^^ Bästa. Så nu kan jag skriva upp allt jag inte ska glömma i den, jobbigt att komma ihåg allt i huvudet utantill. + att jag kan ha alla mina pengar & kort i den, allt i samma!

När jag gick i 7:an hade alla en filofax! Dom skulle ju helt vara nerklottrade, fulla med anteckningar, skolkort på kompisar, klistermärken & vara så fulla så dom typ var helt runda & knappt gick att stänga! haha..Minnen..

Fan är helt slut! Mina ögon svider..Hoppas jag kan somna tidigt ikväll, Tobbe ville att vi skulle ha myskväll så då får det bli det. Vi ska snart fika rulltårta :P Har satt på kaffe åt mig & Tobbe & ungarna får coca cola.
haha :D När jag bodde i vivalla i min första lägenhet när Liam var bebis så bodde Denise ganska mycket hos mig & ville alltid att jag skulle låna henne pengar att köpa rulltårta! Hundra år sen ju..

& just det, i september ska jag till BM på efterkontroll, lite sent men dom har alltid ringt & bokat tid med mig i vivalla. Så frågade tanten på BVC varför ingen hört av sig då sa hon att här får vi själva ringa dit..Men snäll som hon var bad hon BM ringa mig & boka tid. Skönt, börja använda p-medel istället för snorr-skinn. Vet inte vad jag ska ha bara? Funderar på spiral, koppar kanske så slipper jag hormoner? Eller p-stav så slipper jag käka massa piller? Äsch, ska prata med henne när jag ska dit..
Inga fler bebisar ju! xD Fast jag är såå avundsjuk på alla som är tjocka för dom snart ska få föda..Inte för att dom är tjocka. (GRAVIDA för er som inte förstår, roligare & går fortare att säga tjock än gravid)

Uj vad jag skriver! :D Är väl på bättre humör idag! Tobbes pappa kommer hem i helgen, han ligger ju fortfarande på sjukan men ungarna vet inget..Vill inte oroa dom & Liam som bryr sig så mycket & är så rädd om alla..han skulle nog bli helt förstörd :( Vi har inte pratat om farfar när barnen har vart i närheten..

Nu ska vi fika! Puss

Stan

Skrivet 2008-08-22 klockan 12:32:31
Det öser ner regn utanför..Jag ska upp på stan med ungarna, måste köpa nya gummistövlar till Marlon om jag hittar några fina, en filofax så jag kan göra mig av med min plånbok + skriva upp allt jag glömmer i filofaxen, köpa torrschampo för mitt flottäckelhår som blir snusk dagen efter jag tvättat det pga allt regn & Liam ska få en liten Star wars Lego leksak för han vart så duktig & haft fint & städat på sitt rum!
Det är bara några saker men kommer ta hundra år haha, ungar som springer hit & dit & är olydiga! :D

Leon sover så jag ska passa på att kanske sminka mig lite..Eller är det onödigt när det ändå regnar? Klä på mig iaf, om jag hittar något annars får det bli mysbyxor, alla byxor sitter löst..Lösrumpan, ja..Var är den då? Orka leta..Måste bajsa först.
Känner mig snurrig i skallen, sov knappt inget i natt heller. Dumma hjärna.

Älskade barn <3

Just fan, fredag idag va? Jäklar vad fort det går.

Nej, göra mig klar skulle jag ^^ Puss

Hur kåt är KalsongMorsan?

Skrivet 2008-08-22 klockan 12:24:42


Jag utmanar alla som ser denna texten.

[x] - rört samma könsorgan som ditt.
[x] - strulat offentligt med samma kön.
[x] - strulat offentligt med det motsatta könet.
[x] - duschat med en av det motsatta könet.
[x] - duschat med någon av samma kön.
[x] - pussat någon av samma kön
[x] - snackat sex.
[x] - varit kåt.
[x] - kollat på porr.
[x] - haft sex med fler än 5 personer.
[ ] - kollat på homosexuell porr.
[x] - bröstfixerad
[ ] - magfixerad.
[x] - rumpfixerad
[x] - rört en av det motsatta könet på allmäna ställen, offentligt.
[x] - gjort fyllemisstag.
[x] - haft fyllesex.
[x] - har rört, sätt sperma
[ ] - haft sex utomhus.
[ ] - haft gruppsex.
[x] - sett någon som haft sex
[x] - hört någon ha sex
[ ] - hämnats.

antal: 18


1-7 lite små kåt
8-14 normal kåt
15-23 mega kåt


Gaaah!

Skrivet 2008-08-21 klockan 22:52:24
Klockan är "bara" ca 22.40 & jag känner mig dödstrött, redo att slockna här & nu. Konstigt, sov knappt en blund i natt. Drömde mardrömmar, vaknade svettig + att Marlon väckte mig, sen upp tidigt väcka barnen göra frukost & underhålla Leon som bara, bara vill bli buren, stå, klättra & kastas upp & ner. Vill inte ens räkna hur mycket kaffe jag druckit idag..
Verkar som han snart kryper, han står på alla fyra, gungar fram & tillbaka, tar sig fram & håller på att klättra på mig när jag ligger bredvid han på filten.

Hela kvällen har jag vart sur & irreterad, mest för ungarna aldrig är tysta, bara springer runt, busar, gapar & skriker..Leon får inte ro att sova & han har också vart helt busig & galen hela dagen. Fan, galna barn. Vet inte var dom fått det ifrån för jag är ju en ganska lugn människa. Slö & lat :P Det är Tobbes fel! xD

I helgen är det Kvinnersta dagarna på Kvinnersta skolan, typ som..Öhh, marknad, vi får titta på djur & sånt. Vet inte riktigt för jag har aldrig vart på det förut. Hoppas dom har typ korv eller nått, det är gott. Det blir kul för ungarna..Tycker synd om min bror (han bor hos Tobbes föräldrar därute i Kvinnersta) för han ska till sin mamma så han kommer inte följa med..Får dåligt samvete när jag & ungarna ska iväg & ha roligt & han får inte följa med..Han är jätte besviken..

Det svider i mina ögon..& kliar i mina fingrar för jag vill färga Elins hår, typ ett halvårs utväxt eller något! :O

Längtar till den 6:e, då ska jag få bli snygg igen..Gaaah..<3

Sommaren -08

Skrivet 2008-08-21 klockan 13:46:42
Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Är äntligen trebarnsmamma

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Inga

Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Mer sol & bad & mer resande

Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Vet inte

Största misstaget?
Har inte gjort så mycket misstag vad jag minns

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej

Bästa köpet?
Hmm..Ståbrädan

Vad spenderade du mest pengar på?
Choklad

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina barns underbara skratt

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Kommer inte på någon särskild nu

Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare & friare

Vad önskar du att du gjort mer?
Solat, men måste tänka på Leon i första hand 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit inne pga barnen inte orkat värmen ute, men men, dom går först <3

Hur tillbringade du din midsommarafton?
Med god mat & sällskap hos Tobbes föräldrar

Blev du kär i sommar?
Ja, flera gånger..i Tobbe

Hur många förhållanden?
Ett

Favoritprogram?
Tittade mest på film

Bästa boken du läste i sommar?
Många

Största musikaliska upptäckten?
Ingen

Något du önskade och fick?
En ny symaskin av pappa & en ny bikini av Tobbe

Något du önskade dig men inte fick?
Nej, önskar mig inte saker så ofta

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Har inget sommarlov

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Bättre väder

Hur skulle du beskriva sommaren 2008?
Konstig..Regn, rusk & blås ena stunden & i andra stunden Hawaii väder

Vad fick dig att må bra?
Mina barn & min Tobbe

Vem saknade du?
Emelie

De bästa nya människorna du träffade?
hum..?

Sommarens sötaste?
Liam, Marlon & Leon <3

Sommarens hetaste?
Jag, såklart

Sommarens största kärlek?
Mäh, såklart mina fyra älsklingspojkar

Sommarens besvikelse?
Regnet & kylan

Sommarens bästa?
Den fjuttiga, korta värmen i början & slutet av sommarn

Sommarens snällaste?
Mina fyra pojkar

Sommarens roligaste?
Att Malin kom hit, när Marlon är olydig & busig, att Liam håller fint på sitt rum, att Leon börjar bli stor & tjock pojke & Tobbe fortfarande orkar med mig

Sommarens galnaste?
Marlon, alltid Marlon

Sommarens mysigaste?
Emelie & Sophies boobisar, Leons tjocka ben, Liam, Marlon, Leon & Tobbes kärlek

Sommarens ångest?
Ångest, vet knappt vad det är..hum..Att jag blir gammal kanske

Rövf

Skrivet 2008-08-20 klockan 11:05:06
Rööööven!

Leon har haft feber hela natten, vaknade av att han gnällde & var jätte varm!! Nästan så jag brände mig på han, stackarn :( Han somnade om utan krångel & sov resten av natten. Marlon kom inte & väckte mig i natt som han brukar. Jag minns inte om jag drömde mardrömmar eller inte, jag har iaf ont i huvudet..

Jennie undrade om det var något som hade hänt eftersom jag har såna konstiga tankar..& det har det ju inte. jag tror jag tittar för mycket på actionfilmer eller något? Jag kanske är rädd att inte vara tillräckligt, räcka till för barnen? Asch, jag vet inte.
Jag är bara så rädd om dom små hjärtan <3

Bleh, idag ska vi till familjerätten, ja det sa jag ju igår. Röven, vad tråkigt. Bara dit & skriva på papper när vi lika bra hade bara kunnat åka ut till Elin direkt.

I förrigår eller när det var, så gick jag & Lisa till Cahara för jag ville ta bort min medusa, har haft den i snart 4 år men jag har stört mig på den sen jag gjorde den. Att den sitter snett, så jag sa "plocka bort den, orkar inte störa mig på den mer" så frågade hon var jag gjort den & jag sa att jag gjorde den hos dom fast det var killen som gjorde den på mig, så sa hon att hon kunde göra om den gratis på mig ^^ Bästa :D
Sen undrade hon varför jag haft den så länge & inte sagt något haha :D Vafan, jag, segast i stan, jag har väl tänkt typ att den växer rätt & det är ju bara jag som sett att den sitter snett, ingen annan har ju sett det. Men mitt ansikte är ju skevt så då syndes väl inte att kulan också var skev.

Skönt, har snart inga fler ställen jag vill pierca så snart är jag klar.

Uff, känner mig naken & ful! Den 6:e sätter vi i den igen & jag lääängtar..

Nej, nu ska jag ta Leon som bara vill tutta..

Elin

Skrivet 2008-08-19 klockan 23:04:40
Tobbe var iväg en sväng & hjälpte Elin att hämta en sängstomme lr vad det var i eftermiddags sen när han kom hem hade han henne med sig. Barnen, iaf Liam blev glad men Marlon vart jätte blyg ^^ Elin hade köpt en bilbana till Marlon som dom byggde ihop & sen ville Marlon köra på den hela tiden! Han visste inte hur han skulle göra när hjulen skulle få fart så jag & Tobbe fick hjälpa han.
Elin fick se Liams fina koja & han bjöd in henne där. Hmm..Inga kakor & bullar hade hon med sig haha som hon skulle men jag tror inte Liam brydde sig om det. Han var nöjd. Sen ville Tobbe spela "Rock Band" så Elin fick testa att trumma & sjunga, Liam tittade på & ville också testa. Han är fan grym på det!
Jag har prövat sjunga men det är lite svårt. Tycker jag :P

Leon har vart gnällig & varm ikväll efter sprutorna :( Stackarn..Låg & tuttade hur länge som helst, lille plutten..Hoppas han mår bättre imorn, vi ska iväg till familjerätten & skriva på papper att Tobbe är Leons pappa. Behövs det ens? haha :D Leon ser ju ut som Tobbe!
Sen åker vi nog iväg till kvinnersta. Elin var helt kär & gosig mot ungarna när hon var här, hon har saknat dom så & var helt "iiiih!!" haha :D Sen ska ju ungarna sova där nästa helg! gaaah! Tobbe fyller så vi ska ha födelsedagsfest för han..Leon måste vänja sig vid Elin, farmor & farfar. Han är ju fortfarande livrädd för farmor :(

Marlon & Elin har saknat varandra:Blir störd på min jävla rövhålskamera för blixten är sönder så innebilder blir helt suddiga, fan :@

Sandra, har Tolle ens berättat för dig att han sa till Tobbe att ni skulle bort på Classic Car Week den helgen Leon skulle döpas? & att han hade sagt att ni inte ens skulle komma? Det var därför jag aldrig ringde, för jag trodde ni skulle bort.
Ska du vara sur för att "alla" glömmer dig & tro att jag kan svara för dom bryr jag mig inte. Tycker bara det är onödigt att du tror jag är som "alla andra". Tack isåfall. & du, var det något du ville, säg det till mig istället för att snacka runt.

Tycker bara det är jävligt löjligt. Var sur på Tolle som aldrig berättar något istället.

Bvc

Skrivet 2008-08-19 klockan 16:29:28
Var iväg med Leon på BVC, han vägde 8110 gram & var 66 cm lång, en riktig knubbis <3 Så fick han två sprutor, ett i varje ben..Usch, usch, men det gick ganska bra.

Leon nyvaken & glad efter att ha sovit en lång stund efter sprutorna:
Sen var vi ute & lekte igen, Liams kompis som bor på gården var med till BVC & sen med & leka. Tobbe kom hem så lagade vi mat, fisk gaaah så gott! Käkade & käkade, Tobbe bara tittade på mig & sa att jag äter för mycket haha :D Men vafan..Jag försvinner ju snart, frågade Tobbe om han ville gissa vad jag vägde, han gissade fel på +10kg ^^

Grattis Bebbe

Skrivet 2008-08-18 klockan 23:56:49
Idag, 18 aug, fyller Bebbe år, minns inte om det var 19 eller 20 år, haha :D Gammal & senil, jag ja!

Hipp hipp, hurra din uffiga!


Mardrömmar

Skrivet 2008-08-18 klockan 11:56:51
Fan vad jag hatar att stressa & känna mig stressad! Nu satte jag mig här en stund för jag vill dricka upp mitt te. Gaaah! Hade tid hos BVC 10.30, hmm & vem glömde bort det? Jag. När jag kom ihåg igår kväll & tittade på almenackan & såg att idag skulle jag dit.
Men iaf, fick en ny tid imorn så det är skönt. Leons BVC tant ser så elak ut men hon är jätte trevlig ^^

Orkar inget på morgonen känns det som. Jag somnar sent inpå natten, svårt att sova, tänker på hemska saker som kan hända mina barn, drömmer mardrömmar hela nätterna om att folk göra hemska saker med mina barn & jag kan inget göra, naturkatastrofer - mina barn slungas ifrån mig & jag kan inget göra & sen kommer Marlon in varje natt & bråkar. I natt ville han ha välling men jag orkade inte göra så han fick lägga sig vid mina fötter & lägga sitt täcke över sig.

Är trött på att alltid, jämt tro att det ska hända något, lyssna efter ljud när jag ska sova & jämt vara rädd. Någon vill skada & göra illa mina barn, det känns som det men vem? & varför? Jag orkar inte vakna helt slut på morgonen längre för alla mardrömmar..Jag är så rädd om mina barn, men vad kan lilla jag göra för att skydda dom? Tänk om det kommer såna där tornader & tar mina barn, det går ju inte att stoppa. Tänk om det kommer kebabflygplan & kastar bomber & bombar ner oss, det går ju inte heller att göra något åt. En annan sak är ju om en farlig man kommer in i lägenheten, han kan jag ju flyga på & kasta ut, ta kulor & knivhugg för mina barn..Men något stort & mäktigt kan jag inget göra åt.

Nej, usch..Nu har jag iaf fått ur mig sånt jag tänkt på i flera månader, hemska saker.

Stress. stress..Ska snart möta Lisa & Leon bara ammar.

Jag älskar mina prinsar så otroligt högt, snälla låt aldrig något hända dom <3

Lisa här!

Skrivet 2008-08-17 klockan 21:54:41

Hej, jag lånar Jennys blogg en sväng och skriver lite hehe.. Just nu är hon i köket med Toblerone (Tobbe) Jag kallar han för det för jag får inte säga Tobias hehe, Alla säger ju Tobbe så jag säger Tobias. =P  Jenny vet att jag skriver i hennes blogg men hon vet inte vad jag skriver hihi! Jag har varit här sen typ 18 tror ja, började med att dricka kaffe (som jag bara är här för) =P sen har vi kollat på Asterix en liten stund och svullat ostbågar =D Hehe ne nu ska jag vara lite social hade bra puss & Snusk!
//  Lisa aka Lisylven \\


Blä

Skrivet 2008-08-17 klockan 12:38:59
Usch..Tobbe köpte "gott & blandat" igår, de vanliga & sen dom där karamell liknande, gick förbi skålen & tog några..Mår inge bra alls i magen! Känns som jag tryckt i mig typ fem påsar, har skit ont i magen & mår illa..Att jag aldrig lär mig att jag inte kan äta sånt!
Jag ska hålla mig till choklad, så är det bara. Usch..

Idag skulle vi till farmor men vi skiter i det för farmor orkade inte :( Vi får gå ut istället. Så fort min mage blivit normal..

Lördag

Skrivet 2008-08-16 klockan 19:28:21
Vilken skön dag..Har iofs bara vart inne idag.
När Liam vaknade imorse mådde han inge bra, ville bara ligga ner..Sen satte han sig, la sig igen..Frågade om han orkade äta frukost & det gjorde han. Han är nog helt slut efter dom här dagarna. Han har hittat en bästa vän som bor granne med oss & leker med han jämt när vi är ute. (jag tror han är finsk zigenare för han pratar finska & bor i samma trapp som dom..hmm, det gillas inte, men vad jag har för erfarenhet utav dom ska väl inte bestämmas huruvida Liam ska leka med han eller inte? Dom kommer ju skit bra överrens & har jätte roligt..) Idag har han vart ute ensam på gården & lekt med pojken, ja jätte nervöst & oroligt för min del! Har suttit på balkongen flera gånger idag, tittat & spanat på han. Det är väl kul för han att ha hittat en egen kompis han kan leka med & få leka ifred med.
Tro mig, jag vet hur viktigt det är att få leka ensam med sina kompisar utan att ha sina syskon springandes efter..

Marlon har varit inne med oss, både jag & Tobbe har vart helt sega & döda efter den här veckan. Jag äter nog för mycket choklad så jag blir trött haha xDVi har lekt med Tea & Fadi i flera dagar nu, ungarna har skit kul ihop. Igår var vi iväg en sväng för Tea & Fadi skulle hem så vi hängde med en bit, gick förbi Liam & Marlons nya dagis. Så stort & så mycket avdelningar..Ungarna kommer gå på samma avdelning som Fadi så det är kul att leka när han slutat dagis & så, då känner dom varandra sen.

Känns som att jag har skyldighet att höra av mig till folk & får dåligt samvete när jag knappt hinner tänka på dom..Eller ens klia mig i röven..MEN sen tänker jag att jag har fan inte tid! Jag kan inte ringa från min mobil, den är slutpumpad på pengar, msn är jag knappt inne på & om jag är det så orkar jag knappt prata med folk. Eller har tid. Jag har TRE barn, jag har enkelt inte tid. jag tar hand om dom från morgon till kväll & på helgerna försöker vi (jag..) att vi ska hitta på saker men oftast blir det att slöa, ta det lugnt för båda är slut..
Liam är ute fortfarande, Leon sover, Marlon vilar & Tobbe spelar Guitar Hero med sina kompisar så..Data tid för mig. Hinner för fan inte ens ha egen tid! Behöver jag det? Vad ska jag göra med den? Datan får bli min egentid..

Satt & funderade häromdagen..Hur kändes det egentligen innan jag hade barn? Att bara gå ut, ta på mig jacka & skor & bara kliva ut från dörren, utan att klä ett, två & tre barn? Jag minns inte..Jag minns bara att hon alltid ville veta var jag skulle & ville alltid att jag skulle fixa hennes sysslor först..Handla, gå ut med hunden & sopor, städa osv, jag tror fan aldrig jag minns någon gång jag bara gick ut! Utan att behöva göra massa saker först..

Usch, min mage mår inte så bra..Tror jag moffade för mycket choklad på en gång förut, men vafan det är ju lördag idag! :D

Äsch, måste fixa någon som kan köpa hem kaffe..Tobbe? :P

Liam & Marlons låtar

Skrivet 2008-08-16 klockan 12:34:36


Här finns Liam & Marlons låtar som deras faster gjort, med bilder jag klippt ihop.

Onetruemedia.

Farfar

Skrivet 2008-08-16 klockan 00:48:26
Tobbes pappa har legat inne på sjukan, både jag & Tobbe hart vart oroliga..Mest Tobbe, varit orolig, haft ont i magen, sovit dåligt & varit allmänt förvirrad..
Har inte orkat blogga.

Tobbes pappa mår bra nu, det var inget jätte allvarligt & Tobbe & hans bror var & hälsade på han idag. Tänker på dig, mina barns farfar <3

Du gjorde mig glad

Skrivet 2008-08-14 klockan 14:51:06
Emelie:
Kan man ha en slödag med tre barn? :) Seriöst, du verkar vara en riktig sån toppmamma som alla borde vara. Ute mycket, hittar på en massa med barnen varje dag. En sån mamma man själv hoppas på att bli en dag.

Jag brukar aldrig ta åt mig när andra säger snälla saker, jag tror att dom bara säger så för att vara snälla. Den här kommentaren fick jag för nån dag sen & kan inte sluta tänka på den & bli glad :D
Varje dag, allt jag gör & säger med/åt mina barn vet jag att dom kanske kommer minnas sen när dom blir stora. Jag vill att dom ska minnas tillbaka på sin barndom att dom hade roligt, att vi hittade på saker, lyssnade på varandra & att dom kommer säga att dom hade en lycklig barndom. Eftersom barnen inte går på dagis måste jag ju hitta på saker med dom, ut & leka, bygga koja, sitta & rita, titta på film & sånt.
Framför allt ska dom alltid veta att dom var/är älskade, vårat allt!

Jag minns nästan varje dag i hela mitt liv, sen innan min syster Emelie föddes. Hon kom när jag var tre år. Våran sk mamma var aldrig ute & lekte med oss, vi var ute själva. Hon satt aldrig & pysslade med oss, eller jo, en gång gjorde vi pepparkakor..Tror jag var 5-6 år. Hon kramade aldrig mig, bara Emelie. Hon gick aldrig med mig till skolan, bara första dagen i lekis. Hon pratade aldrig med oss om hur våran dag hade varit. Vi hade aldrig mys på helgerna, eller jo hon kunde köpa chips & sånt åt mig & Emelie som vi kunde käka & titta på film medans hon var ute & festade.

Jag valde att behålla Liam, det var jag som ville skaffa Marlon & Leon. Tobbe vill bara göra mig lycklig. Han jobbar 07.00-17.00/18.00 fem dagar i veckan. Jag klagar inte såå mycket att jag får sköta barnen mest..Vissa saker blir jobbigt, tex när jag ska duscha & Leon vägrar sova, eller när jag ska äta med han i knäet & det värsta var ju när jag kom hem från BB dagen efter, nyförlöst & skulle ta hand om alla tre helt själv, Tobbe jobbade ju ^^ Såna saker, men hey JAG ville ha tre barn, jag vill vara mamma & ta mitt ansvar! Jag & barnen har skit kul om dagarna :D Allt blir vad du gör det till..
Känner jag att jag har varit duktig, då är jag det!

Mina tre hjärtan.

Jo, vi kan ha slödag med tre barn ^^ Bara att säga att idag tar vi det lugnt, myser & har det trevligt, gos & titta på en bra film <3

Åska

Skrivet 2008-08-14 klockan 10:50:42
Igår var Tea & Fadi förbi & lekte, vi satt ute på gården & sen ba världens åska! Fy satan vad det dundrade!! Jag har inte hört åskan på flera år & den här var nästan ovanför oss!! Jag höll på att skita på mig, så rädd vart jag & jag har aldrig nånsin varit rädd för åskan! Usch & fy, blev helt skakig & rädd..Minns inte sist jag var så rädd..

Trodde jorden skulle explodera eller att det hade kommit flygplan som skulle bomba oss! :O

Tea bara skrattade & garvade åt mig för jag hade hoppat till haha sen satt vi båda där & skrattade "ja, vi sitter ju iaf säkert, under ett träd" sa hon. Gasch..

Liam lekte med sina kompisar, Marlon sprang efter & Fadi lekte mest med sig själv. Sen gick vi in & Liams kompisar fick följa med så lekte dom i hans koja & Fadi lekte lite med Marlon & hans leksaker i Marlons rum.
Både jag & Tea var dötrötta, bara satt & skrattade & fattade ingenting av vad den andra sa.

Regn

Skrivet 2008-08-13 klockan 15:24:40
Det har regnat hela dagen, uff har inte haft lust alls att gå ut..Mest för jag inte har regnskydd till vagnen. Men nu ser det ut att ha slutat regna så vi ska klä oss. Ungarna är rastlösa! Har satt på kaffe så ska bara dricka en kopp först :P

Två barn, en pojke & en flicka, har vart här nu tre gånger & ringt på dörren & frågat efter Liam ;) Första gången åt vi mat, andra gången hade vi nästan nyss ätit klart & satt & vilade magen & tredje gången var nyss.
Ska ta med ungarnas sparkcyklar också. Får se ifall Lisa kommer över & Tea ska höra av sig senare.

Känner mig uffig, när jag skulle duscha igår passade jag på mednas Leon sov. Klart han vaknade så hann bara tvätta håret :P Snällt barn jag har som knappt vill sova! :D Han sover ju..Men aldrig länge, bara lite då & då, han borde ju vara van att Liam & Marlon är vilddjur, springer runt & skriker, leker & härjar?

Äsch, tar med kaffet ut istället så går det fortare & ungarna får med saft.

Dagis

Skrivet 2008-08-13 klockan 11:19:16
Sitter här med mitt efter-frukost-kaffe igen & funderar..Ja, alltså frukost har vi käkat för längesen men alltså, sega jag..

Igår ringde dagisfröken till Tobbe. Liam & Marlon ska gå på samma avdelning i höst! What? Teas son går på den avdelningen & det är 3-5 år, Marlon är bara 2 år!
Jag vill inte ens att dom ska gå på samma avdelning, dom är med varandra dygnet runt & sen ska dom vara med varandra på dagis? Nej, det går inte så jag ska försöka få tag i någon som kan flytta något av barnen.

Det är väl bättre att barnen går på varsina avdelningar, har egna kompisar, "eget" ställe öht & få vila från varandra & bara få utvecklas som egna personer? Vad irreterad jag blir, dom hade ju fått varsina avdelningar från början..Allt, hoppas jag, kanske bara är ett missförstånd. Men om det inte är det? Hur ska det gå nästa år när Liam börjar på lekis? Marlon blir ju lämnad själv & kanske inte "klarar" sig själv för han är van att vara med Liam 24/7? Hur ska det gå för Liam?

Ahhhh..

Igår var vi ute hela eftermiddagen & lekte med Tea, Fadi & Lisa. Barnen klättrade på stenen, gick upp i skogen & letade efter roliga saker, badade i sanden i sandlådan, gick barfota, sparkade boll, jagade varandra, gungade & åkte rutschkana :DNej, uff får blogga mer sen. Puss

Bloggkoll

Skrivet 2008-08-12 klockan 21:00:23
Jäkla bloggkoll, i två dagar har det strulat! Jag har tagit bort alla mina favoritbloggar från "favoriter" på datan & lagt in alla på bloggkoll istället sen krånglar det bara..Hmm..
Två bloggar jag följer på Metrobloggen finns inte ens att hitta, fast jag tryckt på "bloggkollsknappen"? Det är Jennies & Hellas. Knas? Någon som vill hjälpa mig om det går, kanske bara är hos mig det knasar?

Såg förresten att jag hade 14 st prenumeranter! :D Oj, hihi ^^ Kul!

Ska fortsätta bråka med bloggkoll ett tag! Tobbe & Martin spelar ändå Guitar Hero & Liam tittar på. Marlon & Leon sover. Data tid för mig :)

Liams koja + falska vänner

Skrivet 2008-08-12 klockan 01:08:13
Kan väl slänga in en bild på hur resultatet av Liams koja blev, annars glömmer jag det imorn som vanligt:Inget konstverk, men Liam blev glad & det är det som betyder något. Han fick själv bestämma hur öppningen, "dörren" skulle se ut & sen ville han ha ett fönster.
Liam & Marlon + Leon i gåstolen har busat & lekt därinne idag, massa! Vi tänkte gå ut & leka men det hanns ju inte med :D Åhh, det luktar så gott därinne i Liams rum nu..Det gamla påslakanet var tvättat i lilekonvalj, mmm..! Favorit..

Så idag har Liam vart jätte duktig & hållt fint & städat, jag har berömt han, hjälpt han att plocka upp saker & sen har han fått två stjärnor idag! Duktiga Liam <3

Marlon är så svår vissa dagar..Eller han är sån bara..Lyssnar inte på vad jag säger, jag försöker prata med han, försöker få han att titta på mig när jag pratar & försöker få svar men han bara lutar bak huvudet & blundar & låtsas som jag inte finns..Ikväll har jag haft jätte dåligt samvete att jag & Marlon känns så..Långt ifrån varandra :(
Med Liam var det så lätt, han lyssnade på allt jag sa..Han har ju alltid varit mammas pojke. Marlon är så busig & olydig, nonchalant..& jag vet inte? Min lille Moof.. <3

Men jag vet att han tycker om mig också..Idag kom han till mig, ville ha en kram & ville pussa mig..Åhh, jag smälte!

Leon bara fortsätter växa & bli större & större! Lille gos..Vänder sig hela tiden & står på alla fyra, heter det så? & försöker gunga fram, men benen åker undan så ligger han på mage igen. Idag satt Liam på golvet & busade med Leon medans jag plockade undan så sa Liam bara "Mamma, du får ta han nu för jag måste gå & kissa" sen gick han bara & jag vände mig om..Då hade han lyft upp Leon att sitta upp & sen bara lämnat han där haha :D Så Leon bara satt där på golvet ^^

Hmm, jaha så idag fick jag veta av Tobbe för han hade hört Sandra klaga & tjafsa i bakrunden när han pratade med Tolle att jag var "falsk" & "jag & Lisa slickade varandras rövar" ok? För det första så är jag inte falsk, det skulle jag tydligen vara för jag hade sagt till Sandra att jag inte tyckte så mycket om Lisa (hatade henne enligt Sandra) & jag tyckte hon var falsk & alla hon hänger med är falska. (det var väl i början av sommarn då Sandras sk vänner bråkade med henne ang begravningen, jag sa att alla i det där gänget är falska & kräver/tar för sig/tar för givet så mycket av andra)
Jag kan säga så här; Tycker jag inte om någon så bryr jag mig inte ifall den får veta det. Jag & Lisa började umgås igen & jag märkte direkt att hon hade förändrats & det har jag berättat för henne. Hon VET vad jag tyckte, kände & tänkte om henne då & vad jag tycker, känner & tänker nu! Är jag falsk då? Tydligen.
Slickar varandras rövar? Vad är det för sätt att tala om mig på? Jag skiter i hennes jävla röv & men skulle gärna slicka henne urf. Nej, skämt åsido. Jag har inga krav på mina vänner.

Kom till mig om du vill något, den falska är väl den som går runt & snackar istället för att komma direkt?

Uj, uj klockan är 01 redan, vilken dålig mamma jag är som är vaken så sent? ;) Men hey, alla sover så jag passar bara på att blogga. Godnattpuss!

Vilken seriefigur är KalsongMorsan?

Skrivet 2008-08-11 klockan 16:09:54


Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[ ] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[x] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[x] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[x] Du är blond
TOTALT: 7

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[ ] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[ ] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[x] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[x] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTALT: 8

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[x] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[ ] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[ ] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTALT: 4

Ariel;
[ ] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[x] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[ ] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[x] Du har många systrar (2 eller fler)
[ ] Du samlar på nånting
[ ] Du har/har haft långt hår
[ ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x]Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTALT: 4

Snövit;
[x] Du vet att du är vacker
[x] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[ ] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
TOTALT: 7

Mulan;
[ ] Du är lite av en pojkflicka
[x] Många önskar att du var lite tjejigare
[x] Du har låsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[ ] Du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTALT: 5

Aurora (Törnrosa);
[x] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[ ] Du är väldigt romantisk
[x] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTALT: 5

Pocahontas;
[x] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död
[/] Dina föräldrar är bryr sig mycket om dig (pappa iaf)
[ ]Någon du känner har varit med i ett krig
[x] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[ ] Du är väldigt äventyrlig
TOTALT: 5,5


Bygga koja

Skrivet 2008-08-11 klockan 00:38:38
H: Nej, hästen hette Per & sen nånting mer men minns inte vad :)Idag har bara varit en slödag..Vi har knappt gjort ett skit. Tobbe har spelat Guitar Hero mestadels, lagat mat åt oss & bajsat. Min pappa kom förbi på fika, satte på kaffe! Var jätte kaffesugen & väntade på att han skulle komma så jag inte drack så mycket innan haha :D Tobbe hade sina kompisar Martin & Johan här, dom spelade Guitar Hero.

Vi fikade i köket, jag, pappa & ungarna. Pratade massor idag, jag älskar att prata & diskutera om olika saker med pappa för det känns som vi kommer någonstans med våra samtal. Pratade väldigt mycket om Liam & hans rum, det är aaalltid stökigt! Jag blir galen! Jag vet inte vad jag ska göra för "ormen" funkar inte & jag har ingen lust att hålla på att betala honom för att städa sitt rum. Sen började jag & pappa prata om hans säng osv, vet inte riktigt hur vi kom in på det, men iaf att vi skulle göra en koja under hans säng. Så sa jag det till Liam att det går inte att göra en koja där nu för han har för stökigt & vad gör han? Går in på sitt rum & städar! :D Glada jag :)

Så det var bara för mig att hitta ett skruttigt påslakan, sprätta, mätta & sätta igång att sy ihop det så vi kunde sätta upp det. Pappa fick hjälpa mig att hitta på hur vi skulle möblera & det blev skit bra!Flyttade Liams skrivbord till fönstret, innan stod det under sängen & sen kastade Tobbe hans gamla byrålåda som bara stod & skräpade! Skit bra, sen satte vi upp skynket jag hann göra klart på ena sidan. Imorn får jag göra skynket som ska sitta på andra sidan, det blev så sent påkommet idag..hihi ^^ Liam bara tjatade & undrade när det skulle bli klart oooh, han var helt till sig & mitt i allt vaknade Leon haha så fick ta en paus & ta hand om han.
Både Liam & Marlon tyckte det var jätte spännande & mysigt därinne, ska iväg till leksaksaffären & kolla vad såna där mjuka barnfåtöljer kostar. Kuddar också, så det blir värsta myspys därinne :D

Jag tror alla barn behöver ett "eget" gömställe, där dom kan få vara ifred & göra det dom gör. Leker, far in i sina fantasivärldar eller bara är..

Marlon är så söt, han skulle sova i sin växasäng i natt (han har fått sova i spjälsängen ett tag nu för han bara går upp) så kom han upp & sa "Mamma..." & blev sådär söt & blyg! Frågade han om jag skulle följa med till sängen & klappa på hans hår så han kunde sova, ja det ville han. La mig bredvid han & klappade på hans hår, strök & drog fingrarna igenom det så hörde jag att han andades tungt..Slutade klappa på håret, då vänder han sig & säger "Mamma.." Jag bara "mmm.." & fortsatte dra fingrarna genom håret igen så slocknade han på några sekunder, gooos <3

Haha :D En annan gång när han inte kunde somna fick jag klättra ner i spjälsängen & ligga bredvid han & klappa på hans hår tills han somnade ^^ Söt-Moof!

Gaaaah! Jag älskar pojkarna för mycket <3

Ska nog ta & sova snart..kanske..

Rida, rida ranka

Skrivet 2008-08-10 klockan 00:47:05
Jag & ungarna lekte att vi åkte tåg lite överallt imorse i Marlons säng som var helt fullproppad med alla hans gosedjur & Liam syns ju knappt bredvid mig, under nallen:Jorå, det blev hoppla hästen idag. Iaf för mig & Emelie.
Emelie kom hit en sväng sen tog vi med alla ungarna & åkte mot Kumla. Yäääck, det första jag fick se när jag klev ur bilen & skulle ta ur vagnen var en magsäck & ett råtthuvud, mysigt..Tog kort på det, äcklig & fascinerad (stavning?) som jag är! Tänkte lägga ut dom men Emelie & Tobbes reaktioner på bilderna fick mig att ändra mig.

Marlon somnade på vägen, lilla gubben <3 Emelie fick hjälpa mig att sadla & tränsa eftersom Leon var vaken & jag kunde inte lägga han i vagnen, där låg Marlon. Westernsadel satte hon på & ett träns utan bett, första gången för mig. Ville rida barbacka först men sen tänkte jag eftersom det inte är en vanlig sadel kan jag ju prova & jag hade ju aldrig ridit hästen förr. Den skulle tydligen vara helt "vild & omöjlig" enligt en annan tjej som rider den, men konstigt för hon drar & sliter i hästens mun som knappt ens är inriden, kommer nästan direkt från travbanan. Bah! Ägaren hade pratat med henne men hon vägrar ju lyssna.

Asch, så hoppade jag upp & red lite..

Ja, det var kul..Kändes som det var hundra år sen..Sist jag red måste vart för typ ett år sedan hos Petra & Håkan, när jag var gravid med Leon. Gången innan det var..Februari -07 hos Emelie i Sthlm, då red jag på en hingst! haha! Första gången :)

Där fanns en shettis också som barnen fick klappa & provsitta på, Liam larvar sig ju bara med att tycka allt är "töntigt" & ska låtsas bli arg för allt ^^ Marlon ville också provsitta men precis när jag satte honom ångrade han sig. Nej, det här får vi göra om fler gånger! Ägaren till hästarna sa att hon ställer mer än gärna upp som barnvakt åt mina grabbar så jag & Emelie kan ut & rida tillsammans..Men jag vill lära känna henne, att hon & Leon ska bli "bekanta" & så. Hon verkar iaf hur trevlig som helst & Emelie känner henne bättre än mig också..Hm, ja vi får se.Fast nästa gång jag åker dit vill jag slippa se uppäten råtta med bara huvud & magsäck kvarlämnat..Bläää!

Göra imorn då..? Ingen aning..Har glömt höra av mig till Lisa & Sophie, men har känts som jag har haft för mycket att göra hela tiden. Inte meningen & jag får dåligt samvete, SÅ lång tid tar det faktiskt inte att skicka ett sms.

Gos, gos jag älskar mina underbara, fina & knasiga pojkar! <3<3<3
Alla goda ting är tre..Liam, Marlon & Leon.

Hoppla häst

Skrivet 2008-08-09 klockan 10:35:41
Igår drog jag & ungarna iväg till barnens farmor, hon ville ha hjälp med att ta kort på grejer. Vi kom inte ut förrän på eftermiddan, men jag var så slö, trött & allmänt blää ^^
Hjälpte henne & sen lekte barnen, byggde med lego, vi var ut en sväng med Liam som skulle cykla men han vart skit grinig & bara drog? Fikade bullar, kex, juice, mjölk & kaffe. Leon är helt livrädd för farmor, så fort hon pratar skriker han som han skulle dö av rädsla! Stackars farmor :( Vi får nog åka ut oftare kanske, jag vill ju inte att farmor ska bli ledsen eller inte våga prata..Liam & Marlon är alltid blyga när vi kommer dit men sen blir dom vilddjur, bråkar, hoppar från soffan & tjafsar. Knas.

Idag ska jag & ungarna iväg med Emelie & hoppla hästen :D Får se om jag rider något idag, beror på Leon. Jag har inga bra byxor heller..Jag vet inte var mina gamla ridbyxor är! haha Jag kan fortfarande ha dom jag köpte när jag var 12 år gammal, snygg :D
Där borta fanns en ..Hur stavas det, shettis? Liten ponny, iaf som vi får se om ungarna vågar sig upp på ^^ Liam har ju ridit på min kusin Tindras gamla häst.

Uff, nu börjar det lukta föråldring & gammal kärring här..Höst, när jag blir ett år äldre. Det luktar höst, känns som höst & låter som höst.
På alla reklamaffischer för kläder & moooode överallt ser det ut som hösten är torr (???!!!), mysig & lite småkall/ljummen, men egentligen är den bara blöööt & regnig!! Håret blir flott så fort jag vistas ute, mina händer blir ödleskinn & solen försvinner nästan..Mer & mer, tills det blir "vinter" då det knappt aldrig är ljust ute.

Nej, nu ska jag dricka mitt efter-frukost-kaffe. Jag glömmer alltid vad jag ska blogga om egentligen när jag väl sätter mig ^^

Jag har fått några frågor i kommentarerna, men jag tar det när jag hinner! Lovar, jag har inte glömt. Kram

Grattis

Skrivet 2008-08-08 klockan 10:50:15
Grattis Nettan på 19 års dagen! Inte länge kvar tills du blir gammal & skrynklig som jag! :DVad litet 19 låter, jag är ju snart 23!! 23 år gammalt könsorgan uff..23 ÄR vuxet! Gahh, jag kommer aldrig, aldrig mer bli ung igen, bara äldre & äldre, skrynkligare & ännu mer rutten! Gråhårig också kanske?
Fan, är Nettan verkligen 4 år yngre än mig? Känns inte som det. (Antingen är det väl hon som är gammal eller jag som är ung, så det inte känns som 4 år haha)

Idag skulle jag & Emelie egentligen åka till Kumla & rida men vi får göra det en annan dag, imorn kanske. Jag vet inte riktigt varför det inte blev av, jag var så trött när jag pratade med henne imorse. Helt nyvaken, ögonen var fortfarande ihopklistrade & det kändes som jag hade grenar som skarapade i halsen när jag pratade..snyggast på morronen, ja :D
Får fråga henne sen. Passar på att blogga medans Leon sover, sen ska jag ta itu med tvätten Tobbe tvättade häromdagen..I onsdags. Hoppas Leon har en "sovdag" idag hihi ^^

Lisa kom inte igår, det skulle bli för sent men det gör inget för då får vi vila från varandra också.

Det kommer kännas konstigt, eller det gör det redan..Att ungarna ska börja på dagis! Min lille Moof..& Liam! GRR, det går så fort..Jag skulle vilja ha dom hemma, men det blir skönt för dom att gå på dagis, skaffa kompisar, vara ifrån varandra på egna avdelningar, bli egna monsterpersonligheter & inte vara med varandra dygnet runt..Slippa mamma ett tag ^^ Jag & Tobbe får ta varsitt barn att skola in, jag kan inte skola in två barn samtidigt.

Nästa vecka får Tobbe sin titel som Chef på Sixt här i Örebro, där han jobbar.

Gos

Skrivet 2008-08-07 klockan 13:16:44
Leon somnade på mitt bröst & sov en stund, la han på soffan med en filt över sig..Hann bara sätta på kaffe, gå & kissa, kika runt på Lunar medans kaffet brygger & nu är han vaken..Jag tänkte ju dricka kaffe & sen hoppa in i duschen.
Ska prata med Tobbe om att sätta upp en gunga i badrumstaket så han kan vara hos mig utan att jag behöver vara orolig att han ska ramla, ha tråkigt osv..Han blir så lätt uttråkad, nu ligger han på magen & pratar med Liam som sitter på golvet, dom pratar på "ughu-språket" eller "ughuiska" som Liam säger ^^

Han är så söt när han är nyvaken, det har alla mina bebisar varit, glad, skrattar & så mysig så jag bara vill krama han jätte hårt! Men det går ju inte, då får han ju ont. Längtar tills han blir större så jag får krama han ordentligt!

Nyvaket gos:Jag hoppas att Lisa kommer hit idag. Mest för jag vill att hon ska ta hand om Leon medans jag duschar, men också för jag är så himla glad att vi börjat umgås igen! Lisa har inga barn själv, men längtar tills hon får egna. Hon tycker om mina barn, busar & pratar med dom & mina barn tycker så mycket om henne!
Sen älskar hon kaffe, precis som jag så vi sitter & dricker kopp efter kopp haha :D Vi har alltid något att prata om & ingen av oss är rädd för att berätta något pinsamt, äckligt eller helt stört för varandra, vi vet att vi inte skrattar åt varandra eller använder det emot varandra ifall vi skulle bli osams.

Marlon..Snart är det dags att klippa hans krull, någon sa att nu måste det vara dags för hans ansikte försvinner i krullet..Han syns ju knappt ^^ Lite klippte jag igår, han hade två tuggummin i håret. Söt..Fatta liksom, om ett år börjar Liam lekis! Förskoleklass heter det ju egentligen, jag vet det, men det tar så lång tid att säga.Nej, nu ska jag ta Leon, hämta kaffe..Han kanske inte kan sova pga allt kaffe jag dricker? Alltså, jag brukar ju bara dricka 2, 3 kanske 4 koppar om dagen..Men det kanske är för mycket ändå? Jag vet inte, får dricka en idag & se om han kanske kan sova sen? Knasbarn, vill bara vara vaken, busa & leka <3

Smink

Skrivet 2008-08-07 klockan 12:30:54
Smink & grejer, inte för jag behöver det..Är så vacker ändå :P

Har nyss blivit medlem själv, testa du också här ?

Regn

Skrivet 2008-08-06 klockan 10:58:03
Marlon är söt <3 Igår bajsade han igen, på pottan. Han hade inte sagt att han var bajsnödig heller, utan han kommer med pottan till köket där jag & Lisa väntar på kaffet & visar upp sin ståtliga korv! Han säger att han vill duscha (jag slutade torka Marlon när han var innan året & duschar alltid stjärten när han har bajsat) så jag sa att han får ta med pottan så vi kan kasta bajskorven i toaletten, han går före mig, lyfter på locket till toan & korven ramlar ner med ett plums & han klättrar i badkaret.
Ibland ser jag i ögonvrån nått som springer förbi, nu har jag vant mig. Det är Marlon som springer till toaletten för att kissa. Han är så himla duktig!

Jag vart rastlös av att ha suttit inne hela dagen & i förrigår var jag & Lisa iväg med ungarna & köpte nya regnkläder åt dom & Leon fick en ny jacka + dress. Så drog vi till Maxi hela högen & handlade lite & på väg hem hade jag lovat Marlon att han skulle få hoppa i vattenpölar så han & Liam plaskade runt i vattenpölar, skvätte på varandra, la sig ner & "simmade", tvättade händer & vad roligt dom hade!Sen när vi kom innanför dörren var det bara att kasta ungarna i badkaret, Marlons hår var helt geggigt haha :D

Leon sa knappt ett ljud på hela vägen till affären & hem somnade han en stund! :O Duktiga liten <3

Snart börjar Liam & Marlon på dagis, 2 veckor kvar. Jag längtar faktiskt, mest att få rutiner, äntligen! Nu när vi bara är hemma blir allt mest huller om buller, inga tider att sköta osv, allt blir mest när vi tar det. Skönt för ungarna också att få umgås med kompisar & vanliga människor haha istället för sin knasiga mamma hela dagarna! :D

Nu blire gos med bebis & Liam, Marlon vill inte haha :D Måste få Leon att sova så jag kan städa ordentligt, blir mest bara undanplockat när jag ska bära runt han samtidigt.

Puss

Leon

Skrivet 2008-08-05 klockan 12:32:06
Leon bara blir så stor så han vägrar sova! Jag vill vika ordning tvätten för det ligger huller om buller sen vi tvättade, men Leon vägrar sova :D Fy på han & bli så stor på en gång ^^
När han var nyfödd var det kliniskt rent här, ingen tvätt, ingen disk, allt på sin plats, bänkar & bord var torkade & rena. Han sov ju bara & jag hade ju inget att göra. Jo, alltså Liam & Marlon då men dom var ju inte intresserade av mig ^^
Nu vill han bara vara vaken hela tiden & sitta i mitt knä eller bli buren. Precis som sina bröder, aldrig ligga ner.

Leon är så söt när han ska hålla på att vända på sig hela tiden, han gör det till & med när han sover & sen sover han på magen..Blir jätte nojjig att han ska sluta andas & dö i PSD så jag sover med ena handen på hans rygg. Som om det skulle hjälpa?

Blir galen på vädret, nyss var det Hawaii här & nu är det Sverigehöst? Bara på en dag! Helt sjukt..Fy, fan hatar oväder, det blåser & regnar som fan! Drömmer mardrömmar om att vi får såna där..inte tromber, heter det tornado? Att det kommer såna & slår & blåser sönder vårt hus & mina barn försvinner & jag kan inget göra..
Jag är livrädd att vara på jorden den dagen jorden går under. Det är nog inte långt kvar & jag ska nog inte skaffa fler barn för tänk om någon av dom dör i en naturkatastrof?

Lisa kommer snart så jag får be henne hjälpa mig med Leon så jag får fixa den där förbaskade tvätten :D Dricka kaffe, vad annars? Har faktiskt inte ätit så mycket choklad de senaste dagarna, duktig.

Hur naturlig är KalsongMorsan?

Skrivet 2008-08-04 klockan 21:32:10


Du har....

(x) En plattång
( ) En locktång
( ) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

TOTALT: 4

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

TOTALT: 0

du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

TOTALT: 5

Jag fick 9

0-10 yeey ! Naturligtvis naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15 - 20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Moof

Skrivet 2008-08-03 klockan 20:03:21
Jävla kaffe, jag blir galen. Nu ska Lisa komma hit & vi ska dricka kaffe, Tobbe är så tråkig med det så han får inget hehe ^^

Marlon är så superduktig! Jag är stolt! Han står & kissar i toaletten & bajsar på pottan. Sen kommer han ju & visar upp med pottan & värsta korven däri :D Så duktig! Imorse hade Tobbe gjort välling åt han & Marlon hade tagit av sig blöjan sen hade Tobbe hört hur han klättrade ur spjälsängen & trippade in på toan i full fart & kissade i toan!
Hoppas han blir blöjfri snart då. Vi vet ju inte hur han är utan blöja ute & jag vill inte att han springer runt naken här ute på gården, enda stället han får göra det på är ute hos farmor & farfar.

Igår hade jag & Lisa tråkigt så vi satte Leon i kylbagen:Barnen är helt galna fan..Springer runt, skriker & skrattar & Leon tycker dom är roliga att titta på.

Göra lite kaffe kanske så det är klart tills Lisa kommer..Jävla tjat om kaffe jämt..Jag alltså.

Farväl

Skrivet 2008-08-03 klockan 17:31:56
Det var den helgen..Träffade iaf Malin i fredags, igår & en snabbis idag innan hon skulle åka hem igen. Tur att hon åkte bil så hon hann svänga förbi, hade hon åkt tåg eller buss hade det säkert aldrig hänt.
Trodde inte jag skulle få krama henne hejdå, men det fick jag. Jag längtar tills vi ses igen & jag har tjatat på henne att komma hit sista helgen i september så hon får följa med ut på min födelsedagsfest.

Fattar inte varför just Malin känns så speciell, eller ja hon är ju det men vi har ju egentligen inte känt varandra så himla länge, typ 4 år..Vi har haft mycket kul & har massa roliga minnen, hon är en sån där speciell tjej som jag tycker obeskrivlig mycket om utan att veta varför. Jag blir helt galen innuti av henne & när vi inte setts på jättelänge & ses igen blir jag helt..Så glad att jag bara vill gråta! Även fast hon flyttade till Västerås & hem till Härnösand har vi haft kontakt, hela tiden.
När det vart knas mellan oss kändes det som någon slitit ut mitt hjärta..Det kändes värre än att en kille skulle ha gjort slut med mig helt utan anledning. Den känslan, att bli lämnad bara sådär & inte fatta vad som hände, hjärtat krossas..Så har aldrig någon annan fåt mig att känna, en vän. Malin betyder mycket <3
Jag kanske är kär i henne utan att veta om det? haha :D Nej då, men jag älskar henne.

Nu ska vi snart käka..Bloggar nog mera sen, just nu står det still i huvet..Har massa bilder jag måste lägga upp, men orkar fan inte..Det är för många.

   

Mera Malin

Skrivet 2008-08-02 klockan 21:25:45
Gasch, vad jag sovit knasigt i natt..Vaknade flera gånger av att jag hade nackspärr & sen hade jag kagt mig på insidan av sängen så Leon låg längst ut & vaknade av att jag precis tog tag i han innan han rullade nerför sängen! :O Fattar inte varför jag la mig på insidan, det har jag aldrig gjort annars..

Wuhoo, ännu en dag med Malin!
Tvingade typ ungarna att åka med upp på stan idag haha! Vi parkerade bilen i Träffpunkt & gick ner till leksaksaffären, ungarna hade fått 100 kronor var av Malin i presentkort där. Marlon hittade två motorcyklar han köpte & Liam köpte Lego City grejer. Sen drog Sophie till jobbet & vi andra gick & fikade. Marlon avr till en början snäll, lugn & lydig sen blev han ett vilddjur, sprang runt & busade så han fick sitta på en stol mitt på golvet igen.
Han måste lära sig ^^,Sen körde vi hem Liam & Marlon för dom var helt galna & crazy med sina nya leksaker! haha :D Jag & Malin + Leon drog till Marieberg för Malin ville shoppa! Hon hittade massa & hade lite svårt att välja haha :D Jag hittade också lite kläder, en klänning & en "kofta" sån där tunn med knappar. Sen köpte jag nya strumpor till Leon, tjocka randiga som han kan ha nu när det börjar bli kallt istället för skor. Vad ska han ha skor till när han ändå inte kan gå? :P
Köpte kaffe med vaniljsmak som jag gjorde direkt när vi kom hem så satt jag & Malin & sög på det en stund sen skulle hon dra :( Men vi ses imorn innan hon åker hem igen <3Så nu är Lisa här & fiser & har fått smaka på mitt kaffe, SÅ gott!
100 gram vaniljkaffe för 25 kronor är nog ganska dyrt, men smakar det så kostar det!

Nu har jag iaf bloggat idag, kom på förut att jag aldrig gjorde det på dagen som jag brukar. Kanske ska göra mera kaffe? Lisa är alltid kaffesugen, precis som jag! Gott & mumsigt. Eller, ja det blir ju socker & mjölk med kaffe. GAAR :D

Malin

Skrivet 2008-08-01 klockan 22:35:30
Nea var ju förbi & färgade håret, slingade bara en gång sen la vi i resten i håret men det var fortfarande gult. Ville slinga en gång till men Nea orkade inte ^^, Förstår det, jobbigt att hålla på med trassel :) Hon skulle köpa mer färg & slänga i sen själv, då går det gula bort.
Lisa kom förbi, gjorde ordning kaffe & grejade. Leon sov så det var skönt. Käkade lite & sen drog Nea, strax efter drog Lisa också & Tobbe kom hem. Vart galen för var jag än gick eller vände mig stank det från mina babianrövarmhålor, så jag hoppade in i duschen & skrubbade hela kroppen, mest armhålorna & sen rakade jag dom för det började bli skog där ^^, Bikinilinjen också, ifall jag skulle ha kjol & kanske råkade sitta så trosorna syndes är det inge snyggt att det hänger ut massa hår där?

Klädde mig & Marlon sen gick vi ut. Jag, Marlon & Leon. Tobbe & Liam var inne, Tobbe skulle ändå tvätta. Tog med våran stora filt & la mig & Leon att mysa där medans Marlon sprang runt & lekte.
Vart helt galen av väntan! Pirrade ju i magen, jobbigt! Fan, Lisa skulle ju komma tillbaka snart hade hon sagt, Sophie & Malin skulle komma! Väntade & väntade, skickade sms & kändes som en evighet innan jag fick svar. (just det, har mobil nu! Jag fick låna en av pappa) Gaaah! Efter några timmar (kändes det som) kom Lisa & efter några Åååår (kändes det som..) kom äntligen Malin & Sophie!!!

Lisa sa att dom kommer nu, tittade..Jo, där kom dom! Reste mig upp & gick emot Malin, blev helt..Gråtfärdig, men jag höll mig, kramade om henne länge, länge så inte tårarna skulle komma! Mitt hjärta bankade & jag var helt överlycklig! Fan, vad jag har saknat henne! <3 Nästan tre år har gått utan att vi setts..

(Malin & Sophie)Vi satt ute en stund på filten, Malin hade köpt presenter åt oss! En body & ett par byxor till Leon, presentkort på leksaksaffären åt Liam & Marlon & ett knallrosa nagellack åt mig!
Så satt vi där & snackade lite, Tobbe kom ut & pratade medans han sprang in & ut i tvättstugan & jag bad han sätta på kaffe :P Drack kaffe & sen gick vi allihopa till kiosken för Marlon ville ha "bummi" - tuggummi. Han köpte ett åt Liam också, söt! Lisa drog sen.

Malin & Sophie hängde med upp en stund & snackade lite skit, sen var dom tvungna att dra..Men vi ses imorn, igen! Jag längtar!!

Fråga

Skrivet 2008-08-01 klockan 22:33:33
Veronica:
fina bilder,men vad föreställer den under det stora fotot på Sophie?D
et här kortet är taget uppifrån min synvinkel, det är Liam som "bakar" på min skinnmage :D

Utmanad

Skrivet 2008-08-01 klockan 15:44:23


KalsongMorsan blev utmanad av Nettan.

Fem saker som finns på min ATT göra idag lista:
*  Duscha
*  Tvätta kläder
*  Leka med mina galna barn
*  Dricka kaffe
*  Träffa MALIN

Vad gjorde jag för 10 år sedan?
* Hade sommarlov & skulle snart börja 7:an

Ställen jag bott på? 
* Örebro. Jourfamilj i Asker.

Fem saker jag skulle göra om jag vore biljonär? 
* Betala skulder
*Lägga undan pengar åt ungarna till framtiden
*Köpa egen lägenhet/hus/villa
*Köpa en dobbermann
*Shoppa loss en vecka i sträck på kläder, smycken, tattueringar, möbler & såna roliga saker.

Utmanar:
*Alla som vill.

Svett & färg

Skrivet 2008-08-01 klockan 13:08:36
Håller på att färga Neas hår nu & det ser fint ut, en sligning till sen är det snart klart. hihi Neas hår är trasselsudd! Svettas som en gris & luktar babianröv i armhålorna men vafan :P
Lisa är barnvakt & dricker kaffe med mig. Snäll kompis jag har, jag älskar Lisa!

Snart kommer Malin <3<3 Lääängtar..

GaaaHH!!

Skrivet 2008-08-01 klockan 00:45:40
Så idag var jag & ungarna + Lisa ut en sväng med Tea & Fadi & lekte, köpte glass & snackade massa strunt. Lisa drog till sin mamma & var borta ett bra tag. Jag & Tea ville sitta på en bänk & dom som bor här flyttar ju runt, runt på bänkarna hela tiden & dom är inte lätta. Jag bar Leon på ena armen på ena sidan bänken & Tea tog andra sidan & sen hjälpte Fadi oss.
Liam & Marlon lekte i sandlådan & busade medans Fadi jagade runt gården efter en katt ^^, Söt.

Imorn..Imorn, fatta, imorn är en stooor dag!! Malin, min ordibordi kommer hit till Örebroooo!! <3<3<3 Vi har inte setts på snart 3 år! Då var jag nygravid med Marlon..Herregud vad tiden går fort, det är helt sjukt! :O
Måste stäääda så dom kommer innanför dörren (som jag brukar skämta om när det ska komma folk), uppfostra barnen så dom är snälla tills hon kommer också..Pirret i magen bara fladdrar runt, från magsäcken, upp i halsen & ner igen! Jag är skit glad..

Innan hon kommer ska jag grejja med Neas hår, hon vill bli blooond så självklart.

RSS 2.0